Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

α σημερα το χτηπυσε το δυορακι ο μικρος μου!!!

χαλαρωσα κι εγω τελικα δεν κοιμηθηκα ειδα ταινια αλλο κολημα κι αυτο ολο βαζω μια και λεω θα δω λιγο και θα ξαπλωσω και τελικα δεν μπορω να το κλεισω!

ριτα ναι εχουν πολυ πλακα τα ανθρωπακια!!!

γιοβαννα μου δεν ειναι καλο το δυο σε ενα τελικα ε;

βαλτο απο επανω απο το πλυντιριο ετσι κανουν οι περισσοτεροι!

παντως σωθηκα εγω εχω προβλημα και με υγρασια μεσα στο σπιτι και δεν μπορω να στεγνωνω επανω στα καλοριφερ ασε και φετος εχω και μουχλες αλλες χρονιες τα εκανα με χλωρινη αλλα τωρα δεν γινεται μονο με τζακι θα σωθουμε του χρονου πρεπει να κανουμε!

δεν μου ειπατε για τα δωρα περνουμε και τα χριστουγεννα στα βαφτιστιρια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ το κότσι θα το κάνω για το τραπέζι αν κάνω τελικά...Α το μεσημερι που πηγα να πάρω τον μικρό το είπα στην πεθερα μου να το ξερει, οτι εγώ αν κανω στο σπίτι μου τραπέζι θα κάνω για τους γονεις μας και μονο..Και μου λέει ναι αλλά και η γιαγια δεν θα στενοχωρεθεί που δεν θα είναι στο τραπέζι εκεί και ο Ι.. (ο άλλος της γιος δλδ)..Της λέω εσύ δεν θα στενοχωρεθείος αν δεν πώ και την αδερφή σου;;Ε μου λέει για εκείνη μη νοιάζεσαι..

Κάθε χρόνο τα ίδια..τι να κάνω..Σκεφτομαι να πώ στη μαμα μου να μας καλέσει εκείνη, να βγω απο τη δυσκολη θεση, ετσι κανεις δεν θα εχει πρόβλημα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι vatraxaki μου!!Αυτη η γιορτη είναι για τα παιδιά..

Εγώ στο κορίτσι 8 ετών πήρα ενα επιτραπέζιο παιχνίδι με τη Ντόρα και φορμες

Στο αγορι 6 ετών πουλόβερ μακρομανικο και playmobil

Στο Ολγακι (το μικρό μας) γυμναστηριο δραστηριοτητων και φορεματακι

Στα 2 ανιψια μου φορμες και ρολόι και στα 3 της κουμπάρας που πάλι παιχνιδια και απο ενα σετακι κασκώλ-σκουφακι-γάντια..

Στα 2 μεγαλα της άλλης μου κουμπαρας (γεμισαμε κουμπάρες....)θα δώσω λεφτά

καλε ποσα βαφτιστιρια εχεις;

τι εισαι υπουργος;χαχαχα

α εμεις ενα εχουμε και ειναι 15 μηνων αγορι!

παντως σωθηκα εγω εχω προβλημα και με υγρασια μεσα στο σπιτι και δεν μπορω να στεγνωνω επανω στα καλοριφερ

vatraxaki μου πρόσεξε το αυτό..Απεύφευγε να απλώνεις ρούχα στα καλοριφερ γιατι μπορεί να δημιουργησεις υπερβολική υγρασία στο χώρο και θα είναι αυτο πρόσφορο εδαφος για λοιμώξεις..

ο γιατρός μου είπε να αποφευγουμε την υπερβολικη υγρασία όταν δεν πάσχουμε και όταν πάσχουμε η υγρασία πρεπει να επιδιώκεται ακομη και με ρούχα σ'ενα μονο καλοριφερ..

Το ξερω οτι είναι πάρα πολύ πρακτικό, αλλά θελει προσοχή..εγώ στο σπίτι εχω ενδοδαπέδια και δεν εχω καθόλου καλοριφερ, ζορίζομαι στο στεγνωμα τις βροχερες ημερες και ετσι απομονωνω στο μπάνιο την απλώστρα και αφηνω το παραθυρο ανοιχτό..

Τώρα με το στεγνωτηριο φυσικα σώθηκες....

Διαφημίσεις

καλε ποσα βαφτιστιρια εχεις;

τι εισαι υπουργος;χαχαχα

α εμεις ενα εχουμε και ειναι 15 μηνων αγορι!

Τρια εχω βρε, αλλά τα βαφτιστήρια έχουν και αδερφακια (που δεν τα εχω εγώ βαφτισμενα) και δεν λέει να πας επίσκεψη με δωρακι μόνο για το ένα παιδακι...Επίσης πηγαίνω δωρο και στα παιδια της νονας μας (και εκείνη κουμπάρα είναι)..

Κοινώς το Δωρο Χριστουγέννων μ'αυτα και μ'εκείνα έχει προ-ΔΟΘΕΙ φιλενάδα(όπως ευστοχα λέει και ο συζ)...Αααααστα

Επεξεργάστηκαν by Stone

vatraxaki μου πρόσεξε το αυτό..Απεύφευγε να απλώνεις ρούχα στα καλοριφερ γιατι μπορεί να δημιουργησεις υπερβολική υγρασία στο χώρο και θα είναι αυτο πρόσφορο εδαφος για λοιμώξεις..

καλε αυτο ειναι παρελθον χαχαχα

δεν απλωνα και πριν λογο του μικρου αλλα τωρα δεν εχω λογο αφου εχθες μαζεψα και την απλωστρα και τα μανταλακια δεν τα χρειζομαι πια χαχα

αντε σας επριξα με το στεγνωτηριο βριστε με χαχαχα

καλε αυτο ειναι παρελθον χαχαχα

δεν απλωνα και πριν λογο του μικρου αλλα τωρα δεν εχω λογο αφου εχθες μαζεψα και την απλωστρα και τα μανταλακια δεν τα χρειζομαι πια χαχα

αντε σας επριξα με το στεγνωτηριο βριστε με χαχαχα

Πολύ καλα εκανες για να αναγκαστούμε επιτελους να πάμε και εμείς να πάρουμε..

Κορίτσια καλησπέρα....

Μόλις πήρα τα νέα αποτο γιατρό μου θα χρειαστώ αντιβίωση γιατί απο την κολπική καλλιέργεια φάνηκε ότι έχω στρεπτόκοκκο ομάδας Β (προκαλεί πρόωρη ρίξη μεμβρανών, πρόωρο τοκετό...να μην πω για θνησιμότητα του εμβρύου......):(:(:(:(:( Ευτυχώς τουλάχιστον το προλάβαμε... κάπως

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κορίτσια καλησπέρα....

Μόλις πήρα τα νέα αποτο γιατρό μου θα χρειαστώ αντιβίωση γιατί απο την κολπική καλλιέργεια φάνηκε ότι έχω στρεπτόκοκκο ομάδας Β (προκαλεί πρόωρη ρίξη μεμβρανών, πρόωρο τοκετό...να μην πω για θνησιμότητα του εμβρύου......):(:(:(:(:( Ευτυχώς τουλάχιστον το προλάβαμε... κάπως

Ελά ρε Ελένη μου....:(:(

Ευτυχώς το πρόλαβες!!Να'ναι γρήγορα περαστικά..Με την αντιβίωση θα προλάβεις αυτα που αναφερεις, ε;;;

Να προσεχεις...

Τώρα φυσικα εσύ και πρόωρο να εχεις, δεν σε πειράζει, θα γεννησεις ενα φυσιολογικότατο μωρό αλλά οχι τελειόμηνο...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα....

όλα καλά θα πάνε κουκλίτσα μου...να πάρεις την αντιβίωσή σου κι όλα θα είναι καλά! Μόνο μην μου στενοχωριέσαι!

Γύρισα από το μάθημα πρίν και ομολογώ πως πάγωσα έξω!

m57Zp2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια... απλά αγχώθηκα λίγο γιατί είναι μικρούλης... τουλάχιστον να πάει τουλάχιστον 2 κιλά το μωρό και μετά βλέπουμε....:-(

Καλό βράδυ σε όλες, τα λέμε αύριο

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ελενακι ο μικρουλης σου τωρα παιρνει πολυ γρηγορα βαρος. Μπορει μεσα σε μια εβδομαδα να εχει φτασει τα 2 κιλα και να τα εχει ξεπερασει! Εσυ μεινε ηρεμη και εχε θετικη σκεψη!

Αντε καλο βραδυ! Κοιτα να ξεκουραστεις και να διωξεις ολες σου τις κακες σκεψεις!!!

t7fQp3.png

Κορίτσια καλησπέρα....

Πότε σταματάς τη δουλειά για να ξεκουραστείς; Να πάρεις την αντιβίωσή σου και να προσέχεις. Όλα θα πάνε καλά.:P:p:p:p:p

Ρίτα βάλε μου το λινκ για το σπιτάκι please. Πήρα τις σοκολάτες και είμαι έτοιμη να δημιουργήσω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...