Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια! καμία για κουκλοθέατρο το ΣΚ? αυτό που είχα βάλει το λινκ το τσεκάρατε? λέμε να τιμήσουμε τη μέρα.

Αν δηλαδή τα καταφέρουμε να βγούμε από το σπίτι το πρωί.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί μου κάνει το πρωί για να πάμε παιδικό. Ουρλιάζει κυριολεκτικά, όχι καθε μέρα, αλλά πες μέρα παρα μέρα, για μισή ώρα, ενώ της αρέσει πολύ όταν φτάνουμε και όταν την παίρνω είναι πολύ χαρούμενη...

μου είπαν από τον σταθμό να μη της δίνω και πολλά περιθώρια το πρωί και να μη θυμώνουμε ΚΑΘΟΛΟΥ εγώ με τον άνδρα μου, παρά να της λέμε οτι 9 και 5 φεύγουμε, και να την παίρνουμε αγκαλιά όπως είναι με τις πυτζάμες και να φεύγουμε. Εγώ για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να το κάνω αυτό άρα θα πρέπει να αναλάβει ο συζ.. Α, το 'κανε και Κυριακή αυτό που πήγαμε στο Φλοίσβο που της αρέσει πολύ!

Αυτά τα κάνει το μέχρι πρότινως υπόδειγμα παιδιού !!! θα τρελλαθούμε!! είδα και κάτι βίντεο αντίστοιχα με temper (anger) tantrums και πήρα λίγο κουράγιο...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να 'μαι κι εγώ!

Σουλίτσα μου θα ξεκινήσω από σένα! Εύχομαι αυτό το 36.2 να σημάνει και το τέλος της παλιοίωσης που το έλιωσε το κοριτσάκι μας! Περιμένουμε νέα σου!

Αρμάκιιι άντε τυχερούλα σου έφεξε πάλι! Στα όπα όπα σε έχει ο καλός σου από εκδρομή σε εκδρομή, και στα καλύτερα και πιο καινούρια ξενοδοχεία σε πάει! Αχάριστη!

Πικουλίνα μου τσιμ τσιμ σήμερα τα παιδάκια μας?

Κορίτσια στο πάρκο Τρίτση έχω πάει κάμποσες φορές, πού είναι καλέ τα ζωάκια? Εγώ μόνο κάτι παπάκια έχω δει!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπέρα κι από μένα...τελικά η χθεσινή μαμακίαση είχε λόγω...ξανανεβάσαμε πυρετό. Τον πήγα στην γιατρό σήμερα και έχουμε ωτίτιδα και ελαφρά βρογχίτιδα. Άντε να δούμε τι άλλο θα μας προκύψει!

m57Zp2.png

Περαστικά.περαστικά, περαστικά και άντε να δω πότε θα ξεμπερδέψουμε....

εμείς είμαστε χάλια, χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου, ο μικρός έκανε 39,4 (Σούλα νομίζω έχουν την ίδιο παλιοίωση) και δεν έπεφτε με τίποτα...ούτε υπόθετο, ούτε μπανάκι, τίποτα.... σήμερα είχαμε το ίδιο μοτίβο...39,4 με αντιπυρετικό κατέβηκε στο 38 και μετά καθόλου...ευτυχώς τουλάχιστον κατά τις 6 έπεσε μόνος του (ο πυρετός!:cool:0 και μέχρι στιγμής είμαστε καλά... έχει και βήχα βέβαια αλλά με το αερολίν είναι καπως καλύτερα...

Η Αναστασία ευτυχώς μάλλον έχει συνέρθει εντελώς αλλά θα την κρατήσω σπιτι... μέσα σε όλα πόνεσε και η μέση της μαμάς μου...πρέπει να κάνουμε κανένα ευχέλαιο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια μου εύχομαι καλό βράδυ και ελπίζω αύριο να έχουμε καλύτερα νέα όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Άντε να κλείσουμε ώρα να μαζευτούμε για το ευχέλαιο!

Τι έγινε ρε Σαρδέλα ο καυμένος ο Αστεράκος? Ξεκινήσατε αντιβίωση?

Ελένη μου κι ο Γιαννάκης ψήνεται? Σε ποιά μέρα είστε εσείς? Νομίζω και η δικιά μου αυτή την ίωση πέρασε πάντως.

Εγώ πήγα σε ΩΡΛ γιατί δεν πήγαινε η κατάστασή μου και είχα αρχίσει να πρήζομαι και στο πρόσωπο εκτός του ότι δε μπορώ να αναπνεύσω! Με βρήκε ολίγον χάλια, με προχωρημένη ιγμορίτιδα και με πλάκωσε στα φάρμακα! Γμτ δεν έχω χειρότερο, σιγά μη θυμάμαι να τα παίρνω! :(

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου. Πω, πω πολύ αρρώστια έπεσε βρε παιδάκια στο καφέ μας. Ελπίζω να γίνετε όλοι γρήγορα καλά. Άντε να περάσει γρήγορα ο Μάρτης να εξασθενίσουν και οι παλιοιώσεις. Εμείς είμαστε καλα, φτου - φτου - φτου, αν εξαιρέσουμε βέβαια ένα βηχαλάκι που έχει η Αλεξάνδρα και που συνήθως την πιάνει μόλις ξυπνήσει......κατά τα άλλα χαίρουμε άκρας υγείας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα,

Εμείς από χθες το μεσημέρι που καναμε ενα 38 ειμαστε απυρετες και ο βηχας εχει βελτιωθει πολύ .Ελπίζω να τελείωσε.

Εγω βεβαια δυστυχως ή κόλλησα ή κρύωσα και απο χθες ειμαι ελαφρως χαλια.

Δεν εχω πυρετό αλλα μυτη λαιμος και πονος στο σωμα.Γκρρρρ.

sun sun τα πιάνει κορίτσι μου από ότι κατάλαβα αυτη η κρίση.Τι να πω?Υπομονή και όντως μην της δινετε και πολύ σημασία.αφου μετα το σχολείο είναι μεσα στη χαρά.Μόνο για να μας τρελαινουν εμας νομιζω οτι το κανουν.

Συμπεθέρα μου περαστικά στο γαμπρο μου.Αχ μωρε γι'αυτο κολησε πανω σου το καημενακι.

Ελένη μου περαστικα σας.Ευχομαι να μην ειναι αυτη η ιωση γιατι εχει πολύ πυρετο και κραταει πολύ γμτ.

Μαρινακι μου περαστικα και σε σενα.Η μικρή καλύτερα ε?Φθηνα τη γλυτωσε το κοριτσακι μας.

Πολύ το σκεφτόμουν μωρε.Μια βουκιτσα παιδακι .

Και εσυ κοιτα να παιρνεις τα φαρμακα σου.Κατι τετοια χαζα κανουμε (ολοι μας) και μετα την παταμε χειροτερα.

Ιωάννα μου φτοτ φτου φτου .Εσεις να ειστε καλα τουλαχιστον γαιτι χασαμε πλεον το λογαριασμό με τις παλιοαρρωστειες.

Μαρακι μου στα ειπα και χθες .Αντε γλυκεια μου η επομενη φορα να ειναι οταν πρεπει

και για γεννα.

Ιωάννα μου το μπεμπακι μας πως ειναι?Βελτιώθηκε καθόλου?

Α δεν σας ειχα πει μεσα σε ολη αυτην την παραζαλη μου ειχε καει και ο αποροφητηρας.

Οπότε μια που δεν βρήσκαμε ανταλλακτικα πήραμε καινουριο.(ω ναι δεν ειχαμε που αλλου να επενδυσουμε) .

Το θεμα ειναι οτι εμπιστευτηκα τον καλο μου γιατι δεν ειχα ουτε χρονο ουτε διαθεση να παω να δω εγω.

Ε γυρισα χθες στο σπίτι και μου την ειχαν τοποθετησει.Δεν μου αρεσε καθολου μα καθόλου.

Αλλα τι να κανω τωρα οεο?????????

Καλημερα σε ολες .Α και για το ευχελαιο υπολογιστε και μενα.

Καλημερα!!! Τί καλή δηλαδή...πολύ αρρωστια έπεσε:mad:.

Deleni μου δεν γλυτωσε ο μικρός ε? Κριμα ρε γμτ... Τί να πώ με αυτη την παλιοίωση! Περαστικα σας!

Σουλα μου η μικρή πώς είναι? Εσύ είσαι καλυτερα ή σε εριξε τελειως?

Μαρίνα κ εγω εχω παει στο παρκο και μονο τη λιμνη με τα παπακια ειδαμε (που μας επεσε το κλειδι του αυτοκινητου μεσα και μετα ηρθαμε σπιτι με ταξι και μετα φωναξαμε κλειδαρα για να μπουμε σπιτι....κτλ κτλ, τραυματικη εμπειρία....)

Τόσο χάλια κ εσύ ρε Μαρίνα? Απαπαπαπα! Περαστικα σε ολους σας!

sardelaki μου περαστικα στο Αστερακο σου! Αφου ξεκινησατε αντιβιωση θα ηρεμησει.

sunsun μου φαινεται εχει γινει συνηθεια η γκρίνια.... Αν της λετε απλα κοφτα τωρα παμε σχολειο και μετα δεν σχολιάζεται τιποτα απο αυτα που κάνει? Σαν να την αγνοείται? Λες να πιασει κατι τετοιο? Μπορεί να λέω και βλακειες.....:oops: sorry.

Giovanna μου βλεπω σημερα "άνοιξες" εσύ το καφε μας. Καλημερα!

πανμαρ απουσίααααααααααα!:-D

Σουλα μου μαζι γραφαμε. Μακαρι να μη ξανακανει πυρετο η μικρή να ηρεμησετε. Δεν τη γλιτωσες τελικα? Αχ ρε Σουλα, τουλαχιστο να κανει τον κυκλο του γρηγορα μη σε ριξει στο κρεβατι. Τωρα βρηκε και ο αποροφητηρας να χαλασει? Ο καινουριος τοσο χαλια είναι?

Καλημερααααα

Περαστικα σε ολα τα ζουζουνια..βλεπω οτι σιγα σιγα συνερχονται ...το μπεμπακι μας ακομη πολυ βηχα ...αν δεν δουμε βελτιωση την Δευτερα θα ξαναφερουμε την γιατρο ..

Σουλα τοσο χαλια βρε παιδι ο αποροφητηρας ???μα αφηνεις τον αντρα μονο του σε κατι τετοια??

Για το Παρκο Τριτση μιας και εχουμε παει απειρες φορες εχει και αλογα ..τωρα τελευταια εβαλαν . Εχει επισης Μαργαριτα και ενα υπαιθριο λουνα παρκ ,επισξς εχει και παιδικη χαρα.Εχε παπιες και αγριοχηνες και λιμνες .Θα μπορουσε να ηταν ακομη πιο ομορφο αλλα δυστυχως το εχουν ψιλοεγκατελειμενο .Αν εχετε ποδηλατο να το παρετε μαζι !!!

Παλια π.χ.(προ χρηστου)πηγαινα για τρεξιμο εκει..

Μαρια μου ολο βολτες βολτες ..μεσα τωρα.....να ζεστανει βρε λιγο ο καιρος ...

Καλημερααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Σουλα μου μαζι γραφαμε. Μακαρι να μη ξανακανει πυρετο η μικρή να ηρεμησετε. Δεν τη γλιτωσες τελικα? Αχ ρε Σουλα, τουλαχιστο να κανει τον κυκλο του γρηγορα μη σε ριξει στο κρεβατι. Τωρα βρηκε και ο αποροφητηρας να χαλασει? Ο καινουριος τοσο χαλια είναι?

Καλημέρα Ντινα μου.

Και εγώ ευχομαι να μην με ριξει γιατι ειλικρινα δεν αντεχω αλλο.

Οσο για τον αποροφητηρα .Δεν το ξερεις οταν ερχεται μια αναποδια μετα ολα μαζεμενα.

Δεν ειναι χαλια μωρε αλλα να το θεσω αλλιως.Δεν θα τον διαλεγα με τιποτα εγω!!!

Καλημέρα!

Μαρινάκι παίρνε τα φάρμακα γιατί μπορώ να σου βάλω πολλές φωτό απο παραμελημένες ιγμορίτιδες και πίστεψε με δεν θα σου αρέσουν καθόλου!:rolleyes: Περαστικά!!!

Σούλα μακάρι να μην κόλλησες και να είναι απο την κούραση... άντε τουλάχιστον ένα ένα να καλυτερεύουν...

Γιοβάνα σκόρδα και πάλι σκόρδα...έτσι να συνεχίσετε!!!:D:D

Ιωάννα εσείς πως είστε;;;;

Σανσαν όλα τα πιάνει μερικές φορές...ρώτα και για την δικιά μου την τσαούσα...:rolleyes::rolleyes:

Εμείς δεν είμαστε καλύτερα..ο μικρός χθες ψήθηκε....39,4 στις 12 πάλι και ευτυχώς λειτούργησε το υπόθετο... μέχρι τις 7 το πρωί καλά και μετά 38,6... μέσα σε όλα ψιλοέκανε και εμετό το βράδυ αν και ο καημενούλης δεν είχε τίποτα να βγάλει.... πολύ τον λυπάμαι....:(:(:( Ερεθίστηκε και ο ποπός του απο το υπόθετο....:(:(

Πάντως ένα έχω να πω... μετά την καθαρά Δευτέρα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι η πρώτη μέρα που ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ!!!!!!:D:D:D Έχω περάσει μου φαίνεται όλες τις ιώσεις των ημερών!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Γι αυτό είμαι ορεξάτη σήμερα!!!!!

Την αγάπη μου σε όλες και εύχομαι να ησυχάσουμε.....

το είπα ή όχι;;;; θέλω να έρθει το καλοκαίριιιιιιιιι

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Περαστικα σε ολα τα ζουζουνια..βλεπω οτι σιγα σιγα συνερχονται ...το μπεμπακι μας ακομη πολυ βηχα ...αν δεν δουμε βελτιωση την Δευτερα θα ξαναφερουμε την γιατρο ..

Ιωάννα μου περαστικα. Τόσο βηχα εχει? Και με τις μασκες δεν ηρεμησε καθόλου? Αχ μωρε ταλειπωρειται το μικρακι σου.

Δεν ειναι χαλια μωρε αλλα να το θεσω αλλιως.Δεν θα τον διαλεγα με τιποτα εγω!!!

Ωχ μωρε.... αφου τον τοποθετησαν κιόλας χαλαρωσε και απολαυσε τον, αυτος είναι. Τουλαχιστο να κανει σωστα τη δουλεια του.

Αχ γιατι βρεχει τωρα... επρεπε να φτιάχνει ο καιρός όχι να χαλαει.

deleni μου ψηθηκε ο μικρός.... Περαστικα. Ευτυχως εισαι καλυτερα εσυ γαι να τρεχεις για τους υπολοιπους.

Η maeleni εχει μερες να φανεί ή είναι ιδεα μου???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...