Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου! Διάβασα τα νέα σας και με τις περισσότερες τα είπα ήδη! Δε μπορώ πια να σας διαβάζω το πρωί καθόλου και δεν καταφέρνω να σας παρακολουθώ και να γράφω άνετα! Ελπίζω όλα να μπουν σε σειρά και να βρω το χρόνο! Η μικρούλα μου πάει αρκετά καλύτερα, είναι απύρετη από προχθές, συνεχίζουμε βέβαια την αντιβίωση, από αύριο ανά 12ωρο και βλέπουμε! Πολλά φιλάκια σε όλες και ξεχωριστά στα αρρωστούλικά μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααα

Λαζαρενια πολυ χαιρομαι που εισαι καλα...να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου..

Σουλιτσα περιμενουμε νεα σου...

ΜΑαριαλενα, Πετρουλα,Ανασταση,Πετρουλα,γιατροοικογενεια περαστικα..

Εμεις ακομη με βηχα κ φλεμματα..πολυ μικρη βελτιωση..

Ξυπνηστε καλεεεεεεε εχει υπεροχη μερα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα.

Λαζαρένια χάρηκα πολύ που είδα ποστ σου. Είστε καλά; Να μπαίνεις λίγο συχνότερα να μας γράφεις τα νέα σου.

Joa πως είναι το μπεμπί. Πάει καλύτερα; Αλήθεια, δεν μας έχειε πει αντιδράσεις του Χρήστου; Πώς αντιδράει;

Μαρίνα ευτυχώς που είναι καλύτερα το Μαριαλενάκι σου. Για πόσο καιρό θα πάρει την αντιβίωση;

Κωνκων εντάξει το Χριστινάκι; Καθάρισε εντελώς;

Σούλα χάρηκα που είδα ότι η Ανδριάννα είναι ο.κ. Θα μπει ο Απρίλης και θα ηρεμήσουμε όλοι λίγο από τις ιώσεις.

Να σας πω και τα δικά μας.......η Αλεξάνδρα έχει αρχίσει να έχει άποψη για τα ρούχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μου λέει χτες, ''πάλι αυτά τα ρούχα έβγαλες μαμά;''. ''Θέλω να βάλω φουστάνι με καλσόν''. Αν ξεκινήσουμε έτσι από τώρα τι μας περιμένει μετά;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλημερα κουκλες.

το ξερω δεν μπαινω πολυ εδω:(..δεν τα προλαβενω καθολου πλεον, η Φωτεινη με κραταει τσιτα ολοι μερα :-) ειναι και η ανοιξη που το εχω ξαναπει δεν με πολυ αρεσει:shock: ναι ναι πεστε οτι θελετε ανεκαθεν δεν ημουν 'του ενδιαμεσου' για μενα ειναι η χειμωνας η καλοκαιρι που ειμαι στην θαλασσα.

Διαβαζω οτι τα αρρωστουλικα μας παιδακια καλα κρατουν...αμαν να περασουν η ιωσης αρκετα ταλαιπωρισαν τα ζουζουνακια μας.

Αρμα μου γρηγορα να πας και παλι σπιτακι σου ,οπως νανε ομως πλησιαζει ο καιρος για τον ερχομου του παιδαρου:D με το καλο κοριτσι μου να ερθει κουκλα μου

Καλο ξεκινημα Κικη μου στο σχολειο τοτε που θα παει θα περασουν η ιωσης και θα ειναι καλυτερα.

Λαζαρενια καιρο ειχα να σε διαβασω ευχομαι να εισαι καλα κοριτσι μου

το ξερω ολο λεω να μπαινω πιο συχνα αλλα παντα βγαινω ψεφτρα:)

μακαρι να μην βγω και παλι:)

σας ευχομαι μια υπεροχη μερα και γρηγορα περαστικα στα παιδακια μας

2128000k11ubrw2c2.gif

Καλημέρα!!!

Μόλις τελείωσα το γαλατάκι μου με τα κουλουράκια μου...

Πώς πάμε σήμερα?

Σούλα? τι έγινε χθες?

Γειτονάκι εσείς μια από τα ίδια ε?

Οι υπόλοιπες? Καλύτερα? Σας το εύχομαι!

Αρμάκι? Εσύ πώς πας? Ηρέμησε ο νέος? Γύρισες σπιτάκι σου?

Σήμερα, όντως, έχει ωραία μέρα... Θα το ρίξουμε έξω... Θα πάρω την κόρη μου να πάμε βόλτα στην λαϊκή!

Πολλά φιλιά σε όλες!

(Κωνκων!!!!! πού είσαι πάλι? 9.00 πήγε σήμερα... Πώς πάει το χριστινάκι?)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γιοβάννα και κα Φωτεινή!

Τώρα σας είδα!

Γιοβάννα μου, αυτό το θέμα με τα ρούχα..... Αχ! Πώς σε νοιώθω! Άποψη για τα πάντα! Μέχρι και για το αν ταιριάζει το βρακί που θα φορέσει με την φανέλα...

mrdIp3.png

Καλημέρα ,

Τα νεα από τις εξετασεις λιγο πολύ τα μαθατε.

Είναι όλα καθαρα περναμε μια βαρβατη ιωση η οποια ηδη είναι προς το τελος της (κατά τα λεγομενα του γιατρού)

Η χθεσινη νύχτα παντως ηταν ενας εφιαλτης.Η μικρη εκανε παλι παρα πολύ πυρετο και αρνιοταν πεισματικα να παρει αντιπυρετικο. Παραμιλούσε στον υπνο της και ελεγε συνεχεια «δεν θελω μαμα ενεση» και «όχι παμε να φυγουμε».:(

Της δωσαμε με το ζορι γιατι καποια στιγμη αγκιξαμε το 39,9 αλλα το εκανε εμετο.της εβαλα υποθετο αλλα δεν εκανε και πολλα.

Γυρω στις 4 το πρωι την επιασε και βηχας μαζι με τον πυρετο .Τελικα με τα χιλια ζορια ηπιε αντιπυρετικο και κοιμηθηκε ηρεμα .

Το πρωι την μετρησα ειχε 36,2 .Ελπίζω να μην ξανακανει .

Προφανως αναφερόταν σε αυτά που περασε με τις αιματολογικες και την ακτινα.

Με τσακισε πραγματικα σας μιλαω κοριτσια.

Εγω μαλλον κολλησα γιατι νιωθω πολύ χαλια.Ο λαιμος μου το κεφαλι μου και από χθες εχω και δεκατα.

Αυτά από το ιατρικο μετωπο.

Λαζαρενια να μας λες πιο συχνα τα νεα σου.

Πετρούλα περαστικα και σε εσας.Δεν τη γλυτωσατε τελικα.

Ιωάννα μου ακομα το μπεμπακι μωρε???Περαστικα .

Μαρια και εγω θελω βολτα και ας είναι και στη λαικη!!!

Καλημερα κοριτσια!

Η Χριστίνα μου είναι μια χαρα! Θα μιλησω αργοτερα με την παιδιατρο για να σταματησω το αταραξ και να ρωτησω για ενυδατική κρεμα. Αν και επειδή εχω φαει κόλλημα τωρα, λέω να την παω σε μια παιδοδερματολόγο να μιλησουμε καλυτερα και ας μην εχει τίποτα η μικρή. Ο μεγάλος σχολειο και ο μπαμπας ταξιδι.

Σούλα τί εγινε με την Ανδρεανα? Κάνατε τις εξετασεις αιματος? Βγηκαν τα αποτελεσματα?

πανμαρ περίμενε καλε με αγχωνεις....:mrgreen: Ξυπνάμε νωρίς και τετοια ωρα η μικρή την ξαναπεφτει για κανα μισαωρο.

Φωτεινή σε εχει τρελανει η Φωτεινουλα ε? Ετσι σε κραταει σε φορμα!;)

Giovanna μου γελασα πολύ με την Αλεξανδρα σου! Είναι γυναικα παιδί μου, το έχει μεσα της! χαχαχαχα:D

joa περαστικα!!!

Μαρίνα μου πλάκωσε δουλειά? Χαιρομαι η μικρή ειναι καλυτερα.

Καλως την λαζαρενια μας! Τί κάνει η μικρή σου? Με τη δουλειά καλα?

Καλημερα!

Εμεις τα ειπαμε Λαζαρενια μου και χαιρομιαπ πολυ με τα νεα σου!!Να μας φιλησεις την κουκλα σου!

Ιωαννακι μου πως ειναι το μπεμπακι?Ακομα φλεμματα ε?Δυσκολο μωρε ειναι και μικρουλι.

Γιοβαννα μου εχει αποψη η μικρη...γυναικες!!!χαχα!Αλλα μη νομιζεις και τα αγορια δεν πανε πισω...:rolleyes:

Πανμαρ καλη βολτα!Απεχθανομαι λαικη!σας το εχω πει?

αρμακι ελπιζω να βγηκες!!αντε γρηγορα σπιτι!

Φωτεινη μου μεσες ακρες τα λεμε, οποτε μην αγχωνεσαι οποτε προλαβαινες γραφεις.

Σουλιτσα τι να πω ρε παιδι μου...ποσες μερες παει αυτος ο πυρετος?Βρε την καημενουλα....

Νεα εγω δεν εχω οποτε σας χαιρετω!

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σούλα μου τωρα το είδα! Ψηθηκε ρε γμτ η μικρη. Αντε να περασει να ηρεμησει και αυτη και εσυ! Ελπίζω να μη κολλησει κ εσυ. Δεν παίρνεις καμια βιταμινη μπας και τη γλυτωσεις? Πηγες δουλεια σημερα?

Διαφημίσεις

Ασχετο μου ελεγε μια φιλη εχθες που τα πηγαμε παιδοτοπο οτι παει το μικρο της σε ενα παρκο με ζωα καπου στους Αγ.Αναργυρους... το ξερει καμμια σας?Μου ειπε οτι ειναι τεραστιος χωρος,γινεται χαμος απο παιδακια,εχει χωρους να παιξουν και καφετεριες κτλ.Το ξερετε?Λεμε για το σκ ,για δωστε καμμια πληροφορια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου σου λεει για το παρκο τρίτση

http://www.parkotritsi.gr/parko-perigrafi.htm

είναι πολύ όμορφα. Αν πάτε ΣΚ πες μου θα ερθουμε και εμείς.

Μαρακι καλως ηρθες! Ε ναι φτάνει πια με τις βολτες, το ειδες και το Ρεα σου άρεσε αλλά να ξαναπας μετα τις 36+..... οκ?:mrgreen:

Σούλα πως ειναι σημερα η μικρή?

Πού χαθηκατε όλες πάλι?

γεια σας μανουλες γλυκιες και γλυκά παιδάκια!!!

μου λείψατε το ξέρετε?????????

δεν σας διάβασα καθόλου μη μου κρατάτε κακία..........

Καλώς μας ηρθες!!! Το κοριτσακι σου τι κανει;;;;

Γιοβάννα μου, αυτό το θέμα με τα ρούχα..... Αχ! Πώς σε νοιώθω! Άποψη για τα πάντα! Μέχρι και για το αν ταιριάζει το βρακί που θα φορέσει με την φανέλα...

Εδώ ο δικός μου χθες εγινε χαμος που δεν ταιριαξα την καλτσα με τα ρουχα. Βρηκε πρασινη-μπλε καλτσα ασορτι με τα ρουχα που ειχε διαλεξει. Λετε να γινει νεότερος Ασλάνης;;;

Κοριτσάκια μου!!! Επέστρεψα! Ας ελπίσουμε ότι ήταν η τελευταία λαχτάρα και η επόμενη φορά να είναι πια μετά τις 36 βδομάδες..

Θα σας ''δω'' πιο μετά!

Καλώς την , τη ταξιδιάρα!!! Σπα εκανες τελικα;;; Καλα μανα εισαι εσυ;;;

Καλημερα!!!

Πικουλινα και Γιοβαννα δεν υπαρχει περιπτωση να πεσουν τα παιδια απο κρεβατι εστω κουνιας με προστατευτικο (εκτος και το βγαλουν...:rolleyes:)πιο επικινδυνο ειναι αν σκαρφαλωσουν τα καγκελα και πεσουν.

Ιωαννακι αντε! ελατε να παιξουμε μπασκετ στην μπασκετα μας!!!

Εννοειται οτι δε φοβαμαι μη πεσει και να πεσει κατω ουτε που θα το καταλαβει απο τοσο χαμηλα. Πιο πολυ προβληματίζομαι με το μικρο θηριακι που ανεβαινει ολη μερα στο κρεβατι του Παναγ. και χοροπηδαει παρα με το αν θα πεσει ο Παν. απο τη κουνια

Πηγαμε παιδιατρο , καναμε τα εμβολιακια μας και ολα μια χαρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...