Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Κωνκων μου τι περιπέτειες ήταν αυτές που είχατε χτες; Περαστικά σας εύχομαι. Τι μπορεί να την πείραξε τώρα την κούκλα σου; Παρακολούθησέ την για να μπορέσεις να κρίνεις. Εύχομαι πάντως να μην σας ξανασυμβεί.

Μαράκι μου τι έγινε πάλι; Συσπάσεις; Άντε να συνέλθεις και να πας γρήγορα στο σπιτάκι σου.

Κίκο μου μην ανησυχείς. Ο μικρός σου θα πάει σταθμό αρχές Απρίλη και τότε οι ιώσεις μειώνονται. Όλα θα πάνε καλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχου τί έγινε στο θέμα μας!! περαστικά μεγάλοι και μικροί... arma εύχομαι να είσαι καλύτερα τώρα! τον έφαγες το γάιδαρο μικρούλα!

οι Αθηναίες αν ψάχνετε κάτι για το ΣΚ δείτε εδώ http://parents.org.gr/events/a427

κωνκων οι γιατροί στο Παίδων είναι πολύ έμπειροι. Τώρα είναι στις εικασίες, νομίζω δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Δες τί θα γίνει και ανάλογοα προχωράς. Το μητρικό ένστικτο είναι και αυτό πολύ σημαντικό!

κρεβατάκι εμείς έχουμε μετατρέψει την κούνια 70 χ 140 σε κρεβατάκι και είναι ωραιότατο γι'αυτή την ηλικία. Προστατευτικά τα 'χουμε βγάλει τελείως εδώ και 3 μήνες περίπου και δεν έχει πέσει ούτε μια φορά. Κοιμάται όμως βαριά και δεν πολυκουνιέται. Στην αρχή, μια και είναι χαμηλό, είχα βάλει απλώς ένα μεγάλο μαξιλάρι δίπλα της, μετά το κατήργησα.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημέρα!

Τι πάθατε βρε Ντίνα;; Ελπιζω να μην ξανασυμβεί....:(

Παιδιά κάποιος να πει στη Μαρία ότι αν θέλει να βγει απο το σπίτι μπορεί να πάει και κάπου αλλού εκτός απο το μαιευτήριο:rolleyes:...για καφέ ας πούμε...:D Τεσπα, ελπίζω να μην είναι τίποτα και πάλι να πάει σπιτάκι της...;)

Εμείς συνεχίζουμε με τις αρρώστιες να μην σας κουράζω...:rolleyes::rolleyes: έπεσε και το τελευταίο οχυρό...αρρώστησε και ο Γιαννάκης και είμαστε καταπληκτικά!

Τα λέμε μετά τσούπρες!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα φίλες μου...

βλέπω το καφέ μας δεν είναι και στα καλύτερα του από τις παλιοιώσεις....

Συμπεθερούλα που είσαι;;; Πες μας νέα απο την νυφούλα μου...ανησυχώ.

Μαρινάκι μου πώς είναι η κοριτσάρα σου σήμερα;

Γιατροοικογένεια περαστικά και σε σας που σας έριξε οικογενειακώς !

Πετρούλα μου σε πήρε κι εσένα η μπάλα; Περαστικά κούκλα μου...και να μην κολλήσεις κανέναν από την οικογένεια!

Ντίνες μου καρουμπαλάκια διαβάζω...αυτά να είναι τα χτυπήματα...ελαφρά πράγματα που λέει ο λόγος.

Το Μαράκι μας πάλι στο νοσοκομείο; Ο μάγκας της τελικά βαρύμαγκας μας προέκυψε και πολύ ζόρικος...γρήγορα να γυρίσεις σπιτάκι σου κοριτσάρα μου!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μενα.

Τι εγινε ρε κορίτσια μόνο για αρρωστειες και πεσιματα γραφουμε .

Καταρχην να ευχηθώ στο Μαρακι μας (arma) συντομα στο σπιτακι σου κοριτσι μου.

Ντίνα μου περαστικά και σε εσάς.Τρεχατε γμτ.

Ευχομαι να βρεθει τι την πειραζει και να μην ταλαιπωρειται το καημενο.

Ελενακι μου στο club και ο Γιαννακης?Περαστικά στο μικρούλη μας.

Μαρινα πως είναι η μικρουλα μας?

Κικίτσα μου ευχομαι μεσα από την καρδια μου να γλυτωσετε τις ιωσεις εσεις.

Μπραβο και για την πρωτη οικογενειακη σας βολτα.αντε τωρα που ανοιγει ο καιρος θα κανετε περισσοτερες.

Ιωάννα μου ο μικρούλης της παρέας πως είναι?Βελτιώθηκε καθολου ο βήχας?

Ντίνα μου θεός ο Παναγιώτης !!!!

Οσο για το καρουμπαλακι της μικρούλας περαστικα μωρε.Ειναι ζωηρούλα ε?

Συμπεθέρα ο Αστέρης καλύτερα ειναι ?

Πολλα φιλια σε οσες δεν αναφερθηκα αλλα ειμαι και εγω καπως.

Μαλλον κατι παει να με πιασει και μενα και αδιαθετησα κιολας οποτε μαζι με το ξενυχτι και το αγχος ηρθε και εδεσε.

Η μικρή μου εκανε παλι σημερα το πρωι ένα 39 .Ο βήχας καπως βελτιώθηκε αλλα με ανησυχει ο πυρετός.

Μίλησα χθες με τον παιδιατρο και μου ειπε να παρει και σημερα τα φαρμακα και να ξαναμιλησουμε.

Αλλα δεν ξερω τι να κανω μπαινουν πολλες ιδεες στο μυαλο μου.

Από τη μια η μικρη παρολο τον πυρετο και τον βηχα δεν είναι καθολου «πεσμενη» (η τουλαχιστον πολύ λιγο) και δεν σταματαει να χοροπηδαει και τρωει σχετικα αρκετα.

Και λεω αν ηταν κατι σοβαρο ετσι θα ηταν το παιδι?

Βεβαια ακομα και με 39 πυρετό μου τραγουδαει το «φεγγαρακι μου λαμπρο» οποτε δεν ξερω τι αν πω!!!!

Περιπέτεια ναι....τουλαχιστο διασκεδασαμε:mrgreen:. Ο Κωνσταντίνος μετετρεψε το νοσοκομειο σε παιδοτοπο και ξεσηκωσε και όλα τα ταβλιασμενα παιδάκια. Ελπίζω μονο να μη τσιμπήσαμε κατι.

Προς το παρον έκοψα τα πιθανος αλλεργιογονα (πορτοκαλι, ντοματα, αρακά, γιαουρτάκι) και θα τα βαζω πάλι σταδιακά. Εχουμε και πολλα πευκα εδω και βγηκαν και οι καμπιες μπλιαχ.... Ειδομεν....

sardelaki μου οχι αυγο δεν τρωει ακομα.

Deleni για την arma, μπορει να μπηκε παλι μεσα αλλά σε άλλο μαιευτηριο αυτη τη φορα, έτσι για αλλαγη!:mrgreen:

Μαράκι μου εχεις εναλακτικες για τη διανυκτερευση σου!:mrgreen: Αντε με το καλό αυριο να εισαι σπιτάκι σου!

sunsun ακριβως επειδη ακομα ειναι στις εικασιες είπαμε να διναμε κορτιζονη μονο σε περιπτωση που υπηρχε επιδύνωση. Ολα καλα τωρα οπότε περιμενουμε!

Βεβαια ακομα και με 39 πυρετό μου τραγουδαει το «φεγγαρακι μου λαμπρο» οποτε δεν ξερω τι αν πω!!!!

χαχαχα δεν χανει το κεφι της!

Τωρα με τον πυρετό κ εγω θα ανησυχουσα που δεν υποχωρεί. Κατι την ενοχλει, δε μπορει να κραταει τόσες μερες. Δεν ξερω τί αλλο θα μπορουσατε να κοιταξετε. Σου λέει οτι την ποναει η κοιλιά της?

χαχαχα δεν χανει το κεφι της!

Τωρα με τον πυρετό κ εγω θα ανησυχουσα που δεν υποχωρεί. Κατι την ενοχλει, δε μπορει να κραταει τόσες μερες. Δεν ξερω τί αλλο θα μπορουσατε να κοιταξετε. Σου λέει οτι την ποναει η κοιλιά της?

Ναι Ντίνα μου διαμαρτυρεται συχνα.Το ειπα στον παιδιατρο και την ειδε και μου ειπε οτι δεν ειναι κατι

Σουλα της φιλης μου το αγορακι που σας εχω ξαναπει με βηχα, αντιβιωση,μασκες,ψηλο πυρετο παρολα αυτα και με ενοχληση στην κοιλια ειχε λοιμωξη του αναπνευστικου και ο πονος στην κοιλια ηταν απο αυτο...(δεν θελω να σε τρομαξω αλλα καλυτερα να πατε)

Κοιταξε το, μην το αφηνεις!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σούλα περαστικά σας.... μήπως να την ξαναδεί ο παιδίατρος;:roll::roll:

Πες το βρε Κωνκων ότι το κορίτσι ήθελε να δει και άλλα "μαγαζιά":lol::lol::lol::lol: δεν το κατάλαβα!:tongue:

Πάντως για τα αλλεργιογόνα..αν την πείραζαν τα γαλακτοκομικά εκτός απο το γιαούρτι φαντάζομαι θα την πείραζε και το γάλα που πίνει...οπότε εγώ θα επικεντρωνόμουν κυρίως στην ντομάτα και το πορτοκάλι που είναι τα πιο "γνωστά"... πάντως αν το γιαουρτάκι ήταν παιδικό τσέκαρε τα συστατικά γιατί ακόμα και τα σκέτα έχουν μέσα φρούτα....:roll::roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Σουλα της φιλης μου το αγορακι που σας εχω ξαναπει με βηχα, αντιβιωση,μασκες,ψηλο πυρετο παρολα αυτα και με ενοχληση στην κοιλια ειχε λοιμωξη του αναπνευστικου και ο πονος στην κοιλια ηταν απο αυτο...(δεν θελω να σε τρομαξω αλλα καλυτερα να πατε)

Κοιταξε το, μην το αφηνεις!

Και τι εγινε με το παιδακι Μαργαριτα?

Παντως η μικρη για τον πονο εχει διαμαρτυρηθει πριν καν αρχισουν τα υπολοιπα συμπτώματα αλλα τελικά ηρεμούσε μετα που πηγαινε τουαλετα

ήρθε ο γιός μου να με δεί στο μαγαζί και χτυπιόταν και έκλαιγε γιατι δεν ήθελε να φύγει χωρίς εμένα. Και σήμερα το πρωί που θα έφευγα από το σπίτι πάλι είδα κι έπαθα να φύγω...μα τί τον έπιασε; Ξαφνική μαμακίαση; Δεν το κάνει ποτέ αυτό με εμένα...μου λέει βέβαια να μην πηγαίνω στο μαγαζί και να μην δουλεύω, αλλά δεν χτυπιέται κιόλας όπως έκανε σήμερα!

m57Zp2.png

γεια σας μανουλες γλυκιες και γλυκά παιδάκια!!!

μου λείψατε το ξέρετε?????????

δεν σας διάβασα καθόλου μη μου κρατάτε κακία..........

το μόνο που έμαθα είναι για το μαράκι ότι μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο.να της δώστε τα φλιά μου και τα περαστικά μου!

ευχομαι να εισαστε ολες καλα!!!!!!!

θα προσπαθω να μπαίνω πιο συχνα!!!

σας φιλώ και σας σκέφτομαι.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...