Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μεχρι τωρα διάβαζα για την ατοπικη δερματίτιδα και αγχωθηκα. Δεν ειχα ιδέα τί ήταν.:-( Βλέπω ομως οτι υπαρχει αρκετη ταλαιπωρία.... Απ'οτι καταλαβα με την κορτιζονουχα κρεμα θα φυγουν αλλά θα εμφανιστουν παλι. Αν οντως ειναι ατοπική, θα μου το πεί παιδοδερματολόγος και θα δω απο εκεί και περα τι μπορω να κανω. Απ ότι διαβασα ειναι κληρονομικό, εμείς δεν εχουμε εμφανισει κατι τετοιο. Ο Κωνσταντινος μια φορα ειχε κοκκινησει ετσι οταν του βαλαμε τον σταυρό του και μολις τον βγάλαμε ηρεμησε αμεσως.

Δεν ξερω.... μπερδευτικα πολύ:confused:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Bρε Ντινα μου σορρυ που στο λεω αλλα πηγατε στο γιατρο ή σας τα ειπε δια τηλεφωνου?Διαγωση και θεραπεια και μαλιστα σε κατι δερματικο που αποκοντα και μπερδευει ωρες ωρες το βρισκω λιγο επιπολαιο απο μεριας του παιδιατρου αν δεν το ειδε το παιδι.Αν παλι το ειδε και εχεις αμφιβολιες παρε και μια δευτερη γνωμη.

Καλυτερα πριν απλωσεις κορτιζονουχες κρεμες κτλ να το δει καποιος δερματολογος που ειναι και ειδικος για να μην αγχωνεσαι και εσυ αδικα.Ξαναλεω μπας κι ειναι δρωτσιλακια?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παραστικά σε ολα τα αρρωστουλικα μας !!!

Κων κων και εμεις με ενα παρασημο στο κουτελο. Ετρεχαν σαν τρελα και τα δυο και η Βαρβ. επεσε με το κουτελο πανω στη γωνια του ντουλαπιου> Εγω το ουφο εκεινη την ωρα επλενα τα μπιμπερο, την ακουω να κλαει , την παιρνω αγκαλια, την ψιλοκοιταω δεν βλεπω τιποτα και ησυχαζω. Μετα απο 5΄ ερχεται ο ανδρας μου παιρνει το παιδι αγκαλια και βλεπει ενα τεραστιο καρουμπαλο και μια γρατζουνια που ηταν στο οριο να ανοιξει. Και μετα ο πανικός!!! Η Βαρβαρα να χοροπηδαει και να παιζει και εγω στα ορια λιποθυμιας.

Μαρινακι πως πατε;;;

Χθες καναμε τη κουνια του Παναγιωτη κρεβατι. Η χαρα του τεραστια. Το βραδυ κατα τις 4:00 ξυπναει και αρχιζει να φωναζει ΄΄ βοήθεια σωστε με΄΄. Πολύ ανδρας ο γιος μου, δεν μπορειτε να πειτε!!! Πηγε φαινεται να σηκωθει (το κανει γενικα αυτο) και δεν ειχε που να πιαστει . Λαχταρισε ο καημενος!!!

Καλησπέρα φιλενάδες! Εμείς ακόμα δεν είμαστε και στα καλύτερά μας αλλά στην αναμονή να δούμε πώς θα πάμε σήμερα!

Σούλα μου ειλικρινά δε θέλω να σε αγχώσω, αλλά επειδή βλέπω τις κόρες μας να περνάνε την ίδια ίωση το ίδιο διάστημα, θα σου πω μόνο τι είπε η δική μας γιατρός χτες. Αν μετά το 2ο 24ωρο της αντιβίωσης δε σταματήσει ο πυρετός (ή έστω να έχει δέκατα) σημαίνει ότι μάλλον δεν την καλύπτει η αντιβίωση και ειδικά αφού ο βήχας του παιδιού συνεχίζεται πηγαίνετε να σας δει από κοντά, ίσως χρειάζεται μια ακτινογραφία θώρακα όπως είπε και σε μας αν δε φτιάξει η κατάσταση και αλλαγή θεραπείας! Εύχομαι να μη χρειαστεί τίποτα και να είναι ήδη περδίκι το κουκλί σου!

Ιωάννα μου περαστικά και στον μικρούλη σου βρε κοριτσάκι μου! Θυμάμαι στην ηλικία του που είχε ξεκινήσει και η δικιά μου αυτά τα "καλά" έκανε πολλές μέρες ακόμα και με τις μάσκες να της περάσει τελείως ο βήχας. Αν ωστόσο το παιδί είναι απύρετο, έχει διάθεση και τρώει καλά, νομίζω είστε σε καλό δρόμο! Υπομονή και σε σένα μανούλα!

Οι δύο Ντίνες του καφέ τι συνέβη συνενοήθηκαν και έδωσαν παράσημο στα καμάρια τους?

Πετρούλα, ακριβώς, αλλά ακριβώς αυτά τα συμπτώματα είχα κι εγώ πριν αρρωστήσω, ελπίζω να μη σε πάσει κι εσένα πυρετός! Αυτός ο πόνος στη μέση και στην πλάτη είναι ανυπόφορος!

Delenaki εύχομαι το δικό σου το κοριτσάκι να τη γλίτωσε φτηνά και ο Γιαννάκος να μην έχει κανένα θέμα!

Πάλι καλά που ο Αστεράκος πήρε τα πάνω του!

Ιατρικό δελτίο τέλος νομίζω, συγνώμη που δε σχολιάζω τίποτα άλλο, αλλά για άλλη μία φορά είμαι άυπνη και έχω και κάτι άλλα θεματάκια οπότε σας αφήνω στα γρήγορα! Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πικουλινάκι μου να ξέρες πόσες φορές θα μας λαχταρήσουν ακόμα από πεσίματα;Περαστικά στη Βαρβαρούλα. Αλλά και ο Παναγιώτης....... όλα τα λεφτά. Την κούνια από τα ΗΡΑ κάνατε μονό κρεβάτι; Μικρό μου φάινεται...η Αλεξάνδρα θα πέσει ωποσ΄δηποτε από κάτι τέτοιο.......χμμμ θα ήθελα κάτι πιο φαρδύ. Πάντως εμείς Καλοκαιριάτικα σκεφτόμαστε για αλλαγή.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πικουλινάκι μου να ξέρες πόσες φορές θα μας λαχταρήσουν ακόμα από πεσίματα;Περαστικά στη Βαρβαρούλα. Αλλά και ο Παναγιώτης....... όλα τα λεφτά. Την κούνια από τα ΗΡΑ κάνατε μονό κρεβάτι; Μικρό μου φάινεται...η Αλεξάνδρα θα πέσει ωποσ΄δηποτε από κάτι τέτοιο.......χμμμ θα ήθελα κάτι πιο φαρδύ. Πάντως εμείς Καλοκαιριάτικα σκεφτόμαστε για αλλαγή.

Καλα Ιωαννα εγινε τελεια. Μικρη σχετικα ,αλλα μια χαρα βολευεται για αρκετο καιρο ακομα. Του εβαλα ενα προστατευτικό και ολο μια χαρα. Εχω τοσο ενθουσιαστεί που θελω να φτιαξω και της Βαρβαρας. Αλλα δεν εχει καμια τυχη εκεινη ακομα με τις ταρζανιες που κανει.

Χθες που ημασταν εξω ,ουτε απο το χερι δεν ηθελε να την κραταμε.Χαμος γινοτανε αμα την πιαναμε απο το χερι.

Πικουλίνα ανεξάρτητη η μικρή,ε; Καλά τρεξίματα!!!!!:D:D

Περαστικά στους παρασημοφορημένους και στους αρρωστούληδες....:(

Εμείς τα ίδια...εγώ χάλια, ο σύζυγός χάλια, η μικρή με πυρετό και έκανε και εμετό το πρωί... ο μικρός με βήχα, μύξα και διάρροια και τρελή τρελή αφαγία.... Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα....:tongue:

Άρμα γέλασα με δάκρυα...πολύ πετυχημένο!!!!:lol::lol::lol: Όταν βγει ο μικρούλης μην τον λυπάσαι καθόλου...ζούπα τον αλύπητα χαχαχα:D:D:D

Πανμαρ δε λέω τίποτα...:tongue::tongue:τόσο καιρό τα άκουγα μόνη μου ...τουλάχιστον τώρα θα έχω και παρέα!!!!:P:p:p το καλοκαίρι θα κάνουμε θρησκευτικό τουρισμό...τι λες είστε μέσα;;;!!!!:P:p

Γιοβάνα για αυτό και εγώ πήρα διπλό κρεβάτι για τη μικρή... να έχει άπλα!!!:D:D:D

Κοριτσάρες ελπίζω να τα πούμε μετα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Kαλησπέρα βρε κορίτσια τι κάνετε πως είσαστε; γιατί χανόσαστε έτσι; είπαμε και εμείς έχουμε δουλειές αλλά όχι αυτό το πράγμα, να μπαίνετε τουλάχιστον να μας λέτε και σε εμάς ένα γεια που δίνουμε καθημερινά το παρόν.:tongue:

Άρχισα να διαβάσω τα νέα σας και ψυχοπλακώθηκα βρε κορίτσια με τις παλιοιώσεις , στεναχωριέμαι πολύ που ταλαιπωρούνται τα ζουζούνια μας, να είναι γρήγορα περαστικά εύχομαι σε όλα τα παιδάκια και τις μανούλες που τις περιτριγυρίζουν και αυτές.

Εμείς θεωρώ (το απεύχομαι δηλαδή) απο Δευτέρα που ξεκινάμε παιδικό να ζήσουμε αντίστοιχες στιγμές.

Εμένα με έχει πιάσει μια μελαγχολιά που πλησιάζουν οι μέρες τόσο για το σχολείο που θα ξεκινήσει ο μικρός και άλλο τόσο για'μένα που θα πάω δουλειά και θα αφήσω το μπεμπάκι μου. Τι να κάνουμε όμως , δυστυχώς η ρημαδιασμένη βρύση που έχω στο μπαλκόνι δεν τρέχει κανα ευράκι παρά μόνο λίγο νεράκι και αυτό μες τα άλατα.

Κατα τ'αλλα είμαστε καλά , τώρα που έφτιαξε ο καιρός πήγαμε και την πρώτη οικογενειακή μας βόλτα και ο μπέμπης ξετρελάθηκε , θαύμαζε όλο το τοπίο στην πρωτη του βόλτα με το καρότσι ώσπου ήρθε η ώρα να μαζευτούμε σπίτι και δυστυχώς ξύπνησε το πουλάκι μου , έτσι δεν υπήρχε συνέχεια στο όνειρο. Μα τι ήταν και τούτο βρε παιδί μου , 3 ώρες έξω βόλτα για φαγητό και μετά βολταρία με το καρότσι και το μάτι δεν το άνοιξε αυτό το παιδί ούτε γι'αστείο, τουλάχιστον αν με σπρώχνανε και εμένα με κανένα καροτσάκι θα το συνέχιζα πιο πολύ μπας και κοιμόμουνα και εγώ λίγο περισσότερο γιατί σπίτι δεν υπάρχει βελτίωση.

Αρμάκι προχωράμε ολοταχώς για το μεγάλο τελικό βλέπω και πολύ χαίρομαι, όσο για τα νάζια που σου κάνει ο μπεμπάκος άστον τώρα που είναι μέσα να τα απολαύσει αλλά είπαμε μόλις βγει θα του κοπεί αμέσως η φόρα του ζουζούνου.

Αυτά τα νέα μας , φεύγω τρέχοντας για το νησί , είναι η μόνη σειρά που παρακολουθώ μιας και δεν μου φτάνουν τα τρεξίματα στο σπίτι με τα πιτσιρίκια θέλω να ψυχοπλακώνομαι και κάθε Δευτέρα για να κυλάει καλύτερα η υπόλοιπη εβδομάδα.:tongue:

Τα φιλιά μου και πάλι περαστικά σε όλους.

Καλημεραααα

Μαρινακι πως ειναι η μικρη ?δεν το παει το μαριαλενακι ρε γμτ....ευχομαι σημερα να ειστε πολυ καλυτερα .

Ντινες μεγια τα παρασημα στα τεκνα...εμεις εχουμε βαλει τον χρηστο σε κρεβατι απο τον Οκτωβρη και νοιωθει...τεραστιος!!!!ειμαι μεγαλος λεει και φουσκωνει απο περηφανια..

Περαστικα και σε Αστερη , γιατροοικογενεια ,Ανδρεαννα,Πετρουλα ..

Εμεις παραμενουμε με βηχα...δεν εχουμε δει ακομη βελτιωση αλλα ειναι και νωρις ακομη...παντως ευτυχως απο διαθεση ειναι καλα το μπεμπακι μου..Ο Χρηστακος ευτυχως ειναι μια χαρα ..διανυουμε την περιοδο του μπασκετ...ολη μερα με μια μπαλα...

Κικο μου...ποτε ξεκινατε παιδικο απο 1/4???ολα θα πανε καλα..ξεκινατε καλη περιοδο ..αρχιζει η υφεση των ιωσεων ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ευχομαι να ειναι ολα τα παιδακια καλα αν και απο οτι διαβασα και στο γρουπακι μας η κατασταση συνεχιζεται...ολα να περασουν γρηγορα ευχομαι.

Ντινες πως ειναι τα καρουμπαλα σας?

Πικουλινα και Γιοβαννα δεν υπαρχει περιπτωση να πεσουν τα παιδια απο κρεβατι εστω κουνιας με προστατευτικο (εκτος και το βγαλουν...:rolleyes:)πιο επικινδυνο ειναι αν σκαρφαλωσουν τα καγκελα και πεσουν.Μη τα φοβαστε και εγω δισταζα για να μην σηκωνεται κυριως και τα εβγαλα τα καγκελα περσυ τετοια εποχη και μια χαρα κοιμοταν,καλυτερα απο πριν.Απο τον Οκτωβρη εχουμε καταργησει και το προστατευτικο σε κουνια-κρεβατι και ολη και ολη μια φορα επεσε .

Ιωαννακι αντε! ελατε να παιξουμε μπασκετ στην μπασκετα μας!!!

Κικιτσα μη αγχωνεσαι βρε δε θα αρρωσταινει το παιδι ,τα ξανειπαμε αυτα.Εμεις παντως ειλικρινα ψιλοπραγματα ειχαμε και το ιδιο ακουω και απο αρκετα παιδια της ηλικιας μας!Καλη αρχη !

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!

Χθες ηταν μιά δυσκολη μερα! Η μικρή φουντωσε και την πηγαμε στο Παιδων για δερματολόγο. Φυσικά δερματολογος δεν υπηρχε και την ειδαν οι παιδιατροι. Μας εδωσαν αταραξ και περιμεναμε να δουμε αν θα υποχωρησουν τα εξανθηματα. Δεν υποχωρησαν στη 1 ωρα που μας ειπαν να περιμενουμε. Τεσπα δεν ξεραν ουτε και αυτοι τί είναι, θελαν να την κρατησουν μεσα για κορτιζονη, αλλά τους ειπαμε να δουμε πως θα παει μεσα στη νυχτα και φυγαμε. Τωρα είναι πολύ καλυτερα η μικρή. Ξαναμιλησα με την παιδιατρο μας και μου ειπε οτι ίσως να ειναι απο τη γύρη. Οι άλλοι στο Παιδων μου λεγαν οτι φταιει το πορτοκαλι, που το τρωει απο 5 μηνων ή το γιαουρτι που το τρωει εδω και μισό μηνα τουλαχιστο....Δεν εμεινα ευχαριστημενη απο τους γιατρους εκεί. Ξεραν και την παιδιατρο μας καθότι ειναι αρκετα μεγαλη σε ηλικία, κοινως χρόνια στο κουρμπετι και μας ειπαν να μας δει και αυτη. Σε περιπτωση που εμφανισει παλι θα παμε σε δερματολογο και αλλεργιολογο να δουμε απο που προερχετε. Αυτα!

Η arma μας μπήκε παλι στο νοσοκομειο απο χθες το βραδυ. Τωρα ηταν καλυτερα απο τις συσπασεις και μαλλον αυριο θα βγει. Μαρακι μου κουραγιο!

Ντινα μου αστα....με τα παράσημα. Ευτυχως ημουν μπροστα οταν χτυπησε και το σωσαμε με παγο. Γέλασα πολύ με τον Παναγιωτη σου:lol:χαχαχα!

κικο καλη αρχη στο σχολειο, ολα θα πάνε καλα!

Μαρίνα μου πηγες στη δουλεια σημερα?

Τα λεμε αργοτερα....

Βρε Ντινα τι λες?Πω πω παντως και στη γυρη ειχα και εγω αλλεργια....

Οσο για το παιδων δερματολογος σε εφημερεια δυσκολο να υπαρχει αλλα και ιδιωτικα να πηγαινες δε νομιζω οτι βραδυ θα εβρισκες δερματολογο.Εδω σε ιδιωτικο ειχαμε παει και δεν ειχαν καν νευρολογο οταν ειχαμε χτυπησει.Επισης αν δεν ολοκληρωσουν ολες τις εξετασεις που πρεπει να γινουν δε σου λενε ευκολα ...προφανως υπογραψατε για να φυγετε.Στα δερματικα ειναι και λιγο δυσκολο να βρεθει απο τι προερχονται αν δεν ολοκληρωθει ο κυκλος εξετασεων.Για αυτο σας ειπαν να κατσετε μεσα για να το παρακολουθησουν.

Περαστικα να ειναι!

Μπηκε παλι η Μαρια νοσοκομειο???????Πω πω..Αντε Μαρακι γρηγορα σπιτι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι Ρίτα μου ειναι δυσκολο να καταλαβουν και αυτοι. Τεσπα... Θα παρακολουθω για αντιδρασεις απο εδω και περα με τις τροφες που ηδη δινω και ισως εστιασουμε καλυτερα σε περιπτωση που εμφανιστουν παλι. Ολα καλα τωρα!

Αρμάκι... τι έγινε πάλι? Τον έπιασε η άνοιξη τον μάγκα σου? Άντε να ηρεμήσεις και γρήγορα σπίτι σου!

Κωνκωνάκι, αν και δεν έχω ιδέα από αλλεργίες, αυτό που λέει και η γιατρός σου με την γύρη, θυμάμαι μια φίλη μου που πάντα με το που εμφανίζονταν αυτές οι κάμπιες της άνοιξης, γέμιζε κοκκινίλες και φούντωνε...

Περαστικά στο κοριτσάκι σου...

Τα υπόλοιπα αρρωστούλικα πώς πάνε? Απ' ό,τι διαβάζω, συνεχίζουν κανονικά....

Μαρίνα, Πετρούλα εσείς?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...