Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Πανμαρ το παιδί σου δείχνει το δρόμο του Θεού...γρήγορα στην εκκλησία!:D

Κωνκων περαστικά σας...δεν νομίζω να είχε η μικρούλα σπυράκια και να μην τα είδες...τώρα πως τα πρόσεξες; Θα τα είχες δει... Εγώ θα έπαιρνα πρώτα τη γιατρό ένα τηλέφωνο και μετά θα έβλεπα για δερματολόγο....

Εμείς περάσαμε ένα σχετικά ήσυχο βράδυ... ο σύζυγος δεν ξανανέβασε πυρετό, ούτε η Αναστασία αλλά τώρα το πρωί έβηχε ο μικρός...:mad::x:x τα νεύρα μου... εγώ εξακολουθώ να έχω τα ίδια χάλια.....:(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα!!Καλη εβδομαδα!!!

Για να ακουμε ευχαριστα απο ολα τα μικρα μας!!!

Μαρινα η κουκλιτσα πως ειναι?

Ιωαννα το μπεμπακι?

Σουλα?Πετρουλα?Ντελενη?Σαρδελακι?

Εσυ Μαρια απο συσπασεις πως τα πας?

Κων κων μηπως ειναι ιδρωτσιλακια?Ή μηπως αλλαξες κανα απορρυπαντικο ή μαλακτικο?

Εφερα και ντονατς φουρνου, αφου δεν τα φαγατε στην εκδρομη τα δειχνω τουλαχιστον εδω :tongue:

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5424&Itemid=49

Πολλα φιλια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα ,

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα.

Συγνώμη δεν εχω διαβάσει και πολλά γιατι μετα από απουσια τοσων ημερων από τη δουλεια εχουν μαζευτεί πολλά.

Κορίτσια εχω ανησυχήσει πολύ.

Η μικρή μου σήμερα εκανε παλι 38 + πυρετό και ο βήχας αντι να βελτιώνεται καπως χειροτερευει.

Δεν θα επρεπε να εχουμε καποια βελτίωση??

Από την Παρασκευη περνει αντιβίωση και θεραπεία .

Κατι δεν μου «καθεται» καλα

Εσείς τι λετε?

σουλα νομιζω πως εχεις δικιο λογικα θα επρεπε να εχει βελτιωθει....μιλα με το γιατρο ισως δεν την πιανει η αντιβιωση ,ισως πρεπει να κανετε καποια περαιτερω εξεταση.

Ολα να πανε καλα ευχομαι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααα

Περαστικα σε οοολα τα παιδακια και τους μεγαλους που ειναι αρρωστοι ..το μπεμπακι μας δυστυχως δεν βελτιωθηκε αλλα επιδεινωθηκε ο βηχας του .βηχει πλεον αρκετα..πηραμε την γιατρου και ξεκιναμε μασκες aerolin & flixotide..Παντως παρολο αυτα τρωει μια χαρα και κοιμαται καλα (χθες κοιμηθηκε απο τις 9 εως τις 4 και το Σαββατο απο τις 9 εως τις 6 το πρωι !!!)εχει ακομη πολυ φλεμμα...

Ο Χρηστακος μια χαρα ευτυχως οπως και εμεις οι υπολοιποι αλλα οπως καταλαβαινετε δεν πηγα πουθενα ολο το ΣΚ !!ουτε μεχρι τον καδο ...

Αρμακι ολα θα πανε καλα ...παει ο μαρτης κοριτσακι μου τον φαγαμε..κρατα γερα..

Φιλιααααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου...

Ντελενάκι μου χαίρομαι που το κοριτσάκι σου και ο σύζυξ είναι καλύτερα και ελπίζω και ο μικρός να γίνει γρήγορα καλά.

Συμπεθερούλα μου να πάρεις τηλ. τον γιατρό και να την δεί ξανά την μικρή κι ίσως να κάνετε και κάποιες άλλες εξετάσεις...ίσως ούρα;;; Ξέρω κι εγω...από πότε ήταν απύρετη;

Κωνκωνάκι μου βλέπω μιά χαρά περάσατε! Μπράβο σας...πάντα τέτοια!

Μαρινάκι πώς είναι η μικρούλα σου; Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να μην σας ταλαιπωρήσουν με άλλες εξετάσεις. Φτάνει πιά!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννίτσα μου καλά θα κάνετε και θα ξεκινήσετε μάσκες, έτσι τουλάχιστον θα δείτε γρήγορη βελτίωση...είναι κρίμα να ταλαιπωρείτε το ζουζουνάκι!

Α πα πα πα πα ...αυτός ο Μάρτης μας θέρισε ρε παιδιά.

Εμείς είμαστε καλύτερα...παραμένει το μπούκωμα (πολύ πράγμα) και του κατεβάζει φλέμματα που τον ενοχλούν πάαααααααααααααααααρα πολύ. Χθες μου πάτησε και έναν τρελλό εμμετό από τα φλέμματα! Δεν έχω ιδέα από φλέμματα...είμαι λίγο άσχετη...άλλη μία φορά έχουμε κάνει και τον είχε βοηθήσει το σιροπάκι προσπαν!

m57Zp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!

Μαρίνα πως είναι η μικρή? Ελπίζω σήμερα να έχει βελτιωθεί και να μην έχετε τρεχάματα..

Κωνκωνακι πάρε πρώτα την παιδίατρο και μετά κοιτάς και για δερματολόγο. Ελπίζω να μην είναι κάτι..

deleni περαστικά σας. Ελπίζω ο Γιαννάκης μια και μέχρι τώρα ήταν καλά να το περάσει πιο ελαφριά απ'όλους.

Σουλίτσα όντως λογικά θα έπρεπε να είναι καλύτερα. Πάρε τον γιατρό, περιμένουμε νέα σου!

joa μου να ξέρεις το ότι τρώει ο μπεμπάκος είναι το πιο σημαντικό! Πάλι καλά με τόσο βήχα που είναι ήερμο το πουλάκι μου! Όσο για μένα ΚΡΑΤΑΩ ΑΚΟΜΑ!!!! :lol: Σε λίγο θα τελειώσει και ο Απρίλης! χαχαχα

Πανμαρ πολύ σωστό το Σοφάκι! Θέλει να σας βάλει στον ισιο δρόμο τέτοιες μέρες. Μπράβο της! Θα κάνει πολύ καλή παρέα πάντως με την Αναστασία της deleni. Αντί για clubbing θα κάνουν churching!:lol: :lol: :lol:

Πετρούλα εσείς πως είστε?

Σαρδελάκι μου ούτε κι εγώ ξέρω από φλέματα αλλά η παιδίατρος μου έχει πει ότι αν το παιδί έχει πολλά τον εμετό τον θέλουμε για να φεύγουν.

Ρίτα τέλεια φαίνονται τα ντόνατς!!! Καλά που εχτές έφαγα κάτι αντίστοιχο γιατί θα έβαζα την μάνα μου να τρέχει να μου βρει ντόνατς τώρα..

Εγώ είμαι καλύτερα ευτυχως από τις συσπάσεις. Βέβαια εχτές το βράδυ μας έπιασε ένα νευρικό γέλιο με τον καλό μου και ψιλοζορίστικα πάλι αλλά μόλις κοιμήθηκα ηρέμησα. Τι κατάντια! Να κλάψω δεν κάνει, να γελάσω δεν κάνει, να σφιχτώ δεν κάνει! Ελεοοοοςςς!!! Χαλάλι σου ρε μπέμπη, δεν το συζητώ, αλλά μόλις βγεις... αχ αχ αχ!:mrgreen:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αντί για clubbing θα κάνουν churching!:lol: :lol: :lol:

:D:D:D:D:D Καλά έχω ρίξει το γέλιο με εσένα μικρή. Παρολίγο να πνιγώ με τον καφέ. Να είσαι καλά...... Και βάστα γερά και όταν βγει ο μπέμπης θα του τα ψάλλεις από την καλή ;);););)

Ρίτα άσε μας να πάρουμε μια ανάσα ρε κοπελιά. Δεν θα μπαίνω στα ρούχα μου στο τέλος. Έφτιαξα τα μπισκοτάκια βουτύρου και ήταν καταπληκτικά.......μας βάζεςι τώρα και τα ντόνατς......πόσο να αντέξω η δόλια;

Κωνκών εγώ θα την πήγαινα πρώτα σε παιδίατρο να τη δει. Θα αξιολογήσει και θα σου πει αν χρειάζεται δερματολόγος ή κάτι άλλο. Εύχομαι να μην είναι τίποτα.

Σούλα πώς είναι τώρα η Ανδριάννα; Να ξαναπάτε στον παιδίατρο πάντως και να μας πεις τα νέα.

Πανμάρ θρήσκο το Σοφάκι!!!!

Joa αφού τρώει το μπεμπάκι σου μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε καλά.

Τα υπόλοιπα αρρωστούλικα πώς είναι; Αστέρης, Αναστάσης, Αναστασία, Μαριαλένα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κι απο μενα

Δυστυχως ειμαι κι εγω απο χτες στο κρεβατι του πόνου..πονοκέφαλος, πονος στη μεση, στο στομαχι και στα κοκαλα και πολύ ρίγος

Σημερα ειμαι καπως καλύτερα αλλα η νυχτα ηταν εφιαλτικη!!

Ευτυχως ολοι οι υπόλοιποι ειναι μια χαρα αλλα φοβαμαι τωρα με το δικο μου μην ξανακυλισουν..

Πωπω ρε Μαρινα, ολα μαζεμενα τη βρηκαν τη μικρη;;Πως ειστε σημερα;;Ευχομαι πραγματικα να είναι καλύτερα!

Σούλα κι εσεις ελαχιστη βελτιωση..Κι εγω λέω να την ξαναδει παιδιατρος

Ελένη μακαρι το βηχαλάκι γρηγορα να υποχωρησει..Ακουω κι εγω τον μικρο με βηχα απο χτες

Ντινα δεν εχω ιδεα απο σπυρακια και αλλεργίες αλλα συμφωνω να της πας πρωτα σε παιδιατρο

Ο Αστερης συνερχεται διαβαζω κι αυτος...Μια χαρα!!

Ιωαννα μην ανησυχεις αφου το παιδι τρωει και κοιμαται.Κι η δικη μας παιδιατρος οταν εχε μυξες και βηχα ο μπεμπης αυτο μου ελεγε "αν τρωει και κοιμαται ειναι υπο ελεγχο η κατασταση!"

Μαρακι να προσεχεις κι εσυ, οι ιωσεις ειναι στο ζενιθ τους..Οχι πολύ πολύ επαφη με κοσμο και κυριως παιδακια

Ριτα ωραια φαινονται τα ντονατσ αλλα με τετοιο στομαχι δε νομιζω να τα φτιαξω αμεσα..καποια αλλη στιγμη!!

Αντε περαστικα σε όλους μας και εδω να σταματησει το κακό!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Να κουκουβαγίσω λίγο;; Η Αλεξάνδρα ξεχωρίζει το δεξί από το αριστερό :P:p:p Ξέρει να σου πει δεξί αριστερό χέρι, πόδι, ματι, αυτί και δεν μπερδεύεται.

Γιοβαννα μου μπραβο !!Και εγω η γνωστη κουκουβαγια να πω οτι τα ξεχωριζει και εμας!Επισης σας εχω πει οτι δενει φιογκο?Μαλλον το εχω ξαναπει...χαχα!

Ελατε αντε να ανεβαινουμε!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα περαστικά και σε εσένα. Δεν θα ξανακολλήσουν οι άλλοι. Κάνει τον κύκλο το.

Σας ευχαριστω κοριτσια.

Η γιατρος μου ειπε οτι ειναι ατοπική δερματίτιδα. Να την πλένω με σαπουνι sebamed και για 2-3 μερες να την βαλω τοπικα μια κορτιζονουχα κρεμα την rettavate. Είναι σαν δροτσιλα. Για δερματολόγο μου ειπε οτι ειναι σε ηπια μορφή οπότε αν συνεχίσει τότε να πάω. Δεν έχω αλλάξει τιποτα απο απορρυπαντικα ή αφρολουτρο.

Giovanna μου μπράβο στην Αλεξάνδρα σου!!!Ολόκληρη κοπέλα πιά!;) Καλα εμείς ούτε κατα διάνοια....

Πετρουλα μου περαστικα! Ωχ δεν μπορω καθόλου οατν ειμαι αρρωστη...απαπαπα, ποιός μπορεί θα μου πείς!

Αντί για clubbing θα κάνουν churching!:lol: :lol: :lol:

Α ρε Μαρία με εκανες και γέλασα!!! χαχαχαχαχα καλοοοοοοοο! Θα πηγαινουν και σε αργυπνιες ουάου!:mrgreen:

sardelaki αφού μπορεί και τα βγάζει είναι καλό. Περαστικά σας.

Ιωάννα μου περαστικά. Και εγω είχα δει διαφορά μονο με τις μασκες στη μικρή.

Σούλα μου σας εδωσε και μασκες? Και εγω θα ελεγα να την ξαναπάς είναι αρκετες οι μερες και θα επρεπε να εχει ηρεμησει λιγακι. Μήπως απο φαρυγγιτιδα το γυρισε σε κατι άλλο και δεν την πιάνει η αντιβίωση?

Ρίτα ωραια φαινονται τα ντονατς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...