Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Αλεξανδρα περαστικα και σε εσας!!Το κιν. δεν αλλαξε αλλα ηταν καταχωνιασμενο στην τσαντα μου και φυσικα εκτος μπαταριας!!

Σούλα φαρυγγιτιδα το κοριτσακι μας;;;Με τα φαρμακα θα συνελθει συντομα!

Μαρινα πως ειστε;;δε σε πετυχα χτες καθολου..Ξαναεκανε πυρετο η μικρη;;

Μαρια γελασα με τους αναναδες...:D:D

κωνκων οι μετρησεις σας πολύ καλές!!Μπραβο και στον Κων/νο που συνηλθε..

Λοπόν οι δικες μας εξετασεις ειναι αψογες και περιμενουμε και τη Δευταρα τα αποτελέσματα απο τη λοιμώδη αλλα ο μικροβιολογος μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση γιατι οι δεικτες του συκωτιου ειναι σε πολύ καλά επιπεδα!!

Και πάνω που αρχισαμε να ηρεμουμε, ηρθε στις 4 τα ξημερωματα ο εμετος, αυτος ο αγνωστος!!!Μεχρι πριν απο μια ωρα εκανε καθε μιση ωρα ρε παιδια, ξεπατωθηκε και δε βγαζει και τπτ πλέον..αλλαξε η φατσα του!!

Δεν πήγε και ο συζυγος μαγαζι και βγηκαν λίγο εξω με το σκυλο για να αλλαξει και ο αερας του..

Χτες οπως του αλλαζα τα σεντονια, μου ζητησε και συγγνωμη..δε μου ζηταει για αλλα και για αλλα μου ζητησε για το ζορι του!!Ξαπλωσα μετα να κοιμηθω μαζι του και μεσα σε 5' με εδιωχνε...εστειλα το μπαμπα του μετα γιατι τα βρισκουν καλύτερα μεταξυ τους!!Απο τις 4 ειμαστε αϋπνοι...

Να εχετε ενα ομορφο Σαβ/κο και καντε καμια βολτιτσα και για μας γιατι η δικη μας αναβαλλεται......

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ Πετρούλα τι διαβάζω? Σας ήρθαν οι εμετοί τώρα? Όλα μαζί ρε παιδί μου! Το καυμενάκι μέσα στο χάλι του είχε στο μυαλό του να σου ζητάει και συγνώμη :(! Περαστικά σας! Άντε να ξαπλώσετε να ξεκουραστείτε κι εσείς.

Σουλίτσα παίρνετε τα πάνω σας σιγά σιγά? Καιρός είναι! Σιδερένιος και πάλι ο πεθερός σου.

Εμείς ακόμα έχουμε θέματα, έφτασε μέχρι 38 και σήμερα, νομίζω ότι κάτι τρέχει με τα αυτάκια της. Βέβαια για συμπαράσταση χτύπησα κι εγώ κάτι 38αρια και έχω σκιστεί στο βήχα, ευτυχώς είναι Σκ και δεν πρέπει να πάω στη δουλειά, τώρα φάγαμε σουπίτσα οικογενειακώς και πάμε για νάνι!

Ντινάκι μου μια χαρά κοπελάρα είναι η κορούλα σου! Αυτή πάντως δεν πρέπει να σε προβληματίζει με το βάρος της!

Έχει τέλειο καιρό έξω ελπίζω οι υπόλοιπες να απολαύσετε τις βόλτες σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αφού μαγειρεψα για αυριο, είπα κ εγώ να χαλαρωσω λιγακι, αλλά πολύ ησυχία στο καφέ μας!

Η Χριστίνα κοιμαται και ο Κων/νος ειναι επισκεψη στους απο κατω μας που γιορτάζουν και τον ακούω που τσιρίζει.:-D

Ρίτα μου τα μπισκότα τέλεια! Ολο το άρωμα το δίνει το φυστικοβουτυρο! Λίγο τεραστια μου βγήκαν, αλλά την επομενη φορα θα ξερω να τα κανω σε 2 δόσεις! Ο Κωνσταντινος εφαγε 3 μεχρι στιγμης.

Πετρούλα μου εμετοί? Το χειροτερο μου:mad:. Ελπίζω να σας περασουν όλα και γρηγορα!

Μαρίνα μου σε έριξε κ εσένα? Ωχ μωρε.... Περαστικά σε όλους σας!

sardelaki μου περαστικά στον Αστερακο σου!

Σούλα μου περαστικα. Τωρα με την αντιβίωση και το soldesanil θα στρωσει αμεσως. Αντε να βγεί και ο πεθερός σου να ηρεμησετε λιγακι. Κουραγιο μάνα!!!

Το soldesanil νομιζα οτι το δίνουν μονο σε περιπτωση που δεν μπορει να αναπνευσει το παιδι και για βηχα εδίναν μάσκες. Δεν το εχω δωσει ποτέ οπότε δεν ξερω και πολλά.

πανμαρ τέλειο μου ακουγετε το Παγκρατι ξαφνικα!:mrgreen: Τυχερουλα γλύτωσες και το μαγειρεμα!:cool:

Deleni πώς είσαι?

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε; Πολλά αρρωστούλικα διαβάζω :(:(:(:(:(

Πετρούλα μου γιατί εμετοί; Λοιπόν, και η Αλεξάνδρα πέρσι που είχε πάρει xozal για το βήχα, την ανακάτευε και έκανε εμετό. Ο Αναστάσης ποιο αντισταμινικό πήρε; Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα και να ηρεμήσει.

Σούλα μου μακάρι να συνέλθει γρήγορα η Ανδριάννα σου και να βγει και ο πεθερός σου απο το νοσοκομείο για να ηρεμήσετε λίγο. Τελικά ποτέ ένα κακό δεν έρχεται μόνο του.

Σαρδελάκι πώς είναι ο Αστέρης; Έχει πολύ πυρετό; Ελπίζω να μην είναι σαν την προηγούμενη φορά που ταλαιπωρηθήκατε τόσο.

Μαρίνα περαστικά και σε εσένα και στο Μαριαλενάκι σου. Είστε καθόλου καλύτερα;

Ντελένι εσύ πώς είσαι;

Εδώ σήμερα είχε πολύ όμορφη και ζεστή μέρα. Το πρωί είχα κανονίσει μανικιούρ - πεντικιούρ και μετά κατεβήκαμε όλοι βολτίτσα. Ήπιαμε το καφεδάκι μας και απολαύσαμε ήλιο. Η Αλεξάνδρα συμπεριφέρεται πια σαν σωστή κυρία στις καφετέριες και δεν γυρνάει γύρω- γύρω στα τραπέζια :):):):) Λέμε και αύριο να ακολουθήσουμε το ίδιο πρόγραμμα........

Ρίτα έχω πάρει και εγώ τα υλικά να φτιάξω τα μπσκότα βουτύρου και θα σου εντυπώσεις........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Το πρωί είχα κανονίσει μανικιούρ - πεντικιούρ

Ουάου!!! Τί είναι αυτο?:mrgreen:

Μπράβο στην Αλεξανδρα σου που ειναι μιά κυρία στις εξόδους σας! Αντε τυχερουλα μια χαρα θα απολαμβανεις καφεδακι με την κόρη σου! Το έχει πιάσει το νόημα η μικρή;).

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλημέρα!

Καλημέρα κωνκωνάκι! Καλή βολτούλα σήμερα!

Πω!Πω! ερημιές.... ούτε καλοκαίρι να ήταν!

Σούλα, Πετρούλα, Μαρίνα, Σαρδέλα πώς είστε?

Ντελένη και γειτονάκι εσείς?

Εύχομαι να είστε καλύτερα...

Εμείς μια χαρά! Χθες μετά την πεθερά, πήγαμε στο "allou", όπου συναντηθήκαμε και με την "φιλακι-οικογένεια", παίξαν τα κοριτσάκια μας, τρέχαμε εμείς, πίναν καφέ οι μπαμπάδες!!!

Πάλι δεν έχω μαγείρεμα σήμερα! Φρόντισε η πεθερούλα μου! Για να ταϊσει τους τρεις μας, μαγειρεύει για ένα λόχο! Οπότε έχουμε και σήμερα φαγάκι ωραιότατο!

Αχ! Τι έχω πάθει με την κόρη μου... Μου λέει "μαμά, βάλε μου να δω κάτι στην τηλεόραση". Την ανοίγω κι εγώ και με το που πέφτει στην λειτουργία μου λέει "αυτό θέλω!" ...κι από τις 8.45 ακούω την εκκλησία στην τηλεόραση!!! Κυριακή της Ορθοδοξίας από τον Αγ.Διονύσιο!

Πολλά φιλιά και καλημέρες σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα φίλες μου...μπορώ να πω πως είμαστε καλύτερα σήμερα...φτου φτου φτου...είναι 12ώρες απύρετος τώρα. Θα δείξει στην πορεία, ελπίζω να μείνει έτσι!

Πετρούλα χάρηκα που οι αιματολογικές σας βγήκαν καλές...μπράβο στο αγοράκι μας. Φαντάζομαι πως δεν από δω και πέρα augmentin δεν θα μπορέσετε να ξαναπάρετε. Με τους εμμετούς πώς τα πάτε; Είναι καλύτερα;

Μαρινάκι μου η μικρή σου πώς είναι; Εσύ πώς είσαι; Σόρρυ που εξαφανίστηκα χθες...τα έπαιξε η σύνδεσή μου!

m57Zp2.png

Καλημερα!

Μπηκα για μια γρηγορη καλημερα!Πως ειναι τα παιδακια?

Ο Αναστασακος ο καημενουλης τι επαθε με τους εμμετους?

Πως ειναι σημερα Πετρουλα?

Εμεις μαζευτηκαμε εχθες στις 11 το βραδυ απο το πρωι...χαχα!Βγαλαμε τα σπασμενα της περασμενης εβδομαδας!

Ο Γρηγορης περναει φαση !Ειπε σε ενα παιδακι εχθες 3 φορες ''Σε παρακαλω,σε παρακαλω,σε παρακαλω...'' για να δει ενα παιχνδι που κρατουσε το αλλο, χωρις να του το τραβηξει ή να το παρει απο μονος του!:shock::shock:

Μεγαλωνουμε !!!!

Λοπον καλη κυριακη ευχομαι σε ολες!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φίλες!

Ελπίζω σήμερα όλα τα αρρωστούλικα να είναι καλύτερα όπως ο Αστεράκος.

Εμένα τελικά η μείωση του χαπιού δεν μου πήγε καλά..εχτές με έπιασαν πάλι τακτές συσπάσεις και μερικές ήταν και πολύ έντονες. Τελικά το αύξησα πάλι, ευτυχώς βέβαια γλίτωσα πάλι το νοσοκομείο αλλά σήμερα νιώθω απίστευτα εξαντλημένη...

Να έχετε μια τέλεια Κυριακή! Έχει υπέροχη μερα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!!!

Καινουρια μερα και σαφως καλύτερη!!Ευχομαι για όλους το ιδιο...

Ιωαννα μου πραγματι οι εμετοι προκλήθηκαν ή απο το xozal ή απο την αντιβίωση γιατι ο μικροβιολογος μου ειπε πως αν ηταν γαστρεντεριτιδα ή κατι αλλο θα φαινοταν στις εξετασεις..Κοψαμε και το xozal λοιπόν και απο χτες ειμαστε μια χαρα!!Ελπίζω να μη μας βρει τπτ αλλο...

Μαρινα πως ειστε σημερα;;Ειναι καλύτερα η μικρη;;Εσυ αντεχεις?

Σαρδελάκι αντε απο αυριο θα ειναι περδικι ο γιοκας σου!!

Ριτα αρχισαν οι ολοημερες εξοδοι;;Αντε σιγα σιγα να ανοιγει ο καιρός γιατι εδω νομιζω λειτουργει αντιστροφα, αντι να καλυτερεύει χειροτερος γινεται..

Μαρια και Φιλακι τι super εξοδος ηταν αυτη???Τρελαινομαι για allou!!!Το ειχα επισκεφτει το 2003 (κοριτσοπαρεα) και ηταν αξεχαστη εμπειρια!!Η επόμενη θα ειναι με τα πιτσιρικια μας να ειμαστε καλά!

Μαρια η κορη σου θετε δε θετε θα σας βαλει στο δρομο του Θεού!!χαχαχα

Κωνκων εσυ μια χαρα τα κανονισες και μαγειρεψες απο χτες..εμεις ειχαμε εξοδο χτες και τωρα εχω εναν πάγκο, πάω να συνεχισω γιατι αλλιως φαϊ δε βλέπω να τρωμε!!

Φιλακια σε ολες και καλή Κυριακη!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χαίρομαι που διαβάζω ότι Αστεράκος και Αναστάσης πάνε καλύτερα και οι υπόλοιπες το ρίξατε στις βόλτες!

Εμείς πήγαμε για καφεδάκι το πρωί και μετά τα παιδιά ήθελαν κούνιες που είχε απ' έξω και καλά ο Γιώργος αλλά φοβόμουν για τη μικρή που χτες βράδυ ήταν ανά μισάωρο στο πόδι! Τέσπα έκανε κι εκείνη τα δικά της και όταν γυρίσαμε στο σπίτι είχε 39,3 πήγαμε στη γιατρό και το μικράκι μας έχει λίγο από όλα, λαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, ωτίτιδα και πολύυυυ μύξα! Αν και πιστεύει ότι όλα αυτά είναι ιογενή και θα περνούσαν μόνα τους ακουσε ένα συριγμό στο δεξί πνεύμονα και την ανησυχεί η εξέλιξή του οπότε ξεκινήσαμε αντιβίωση ελπίζουμε να βελτιωθεί αλλιώς σε 2 24ωρα πάμε για ακτινογραφία! Ουφφφφ πια, ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά! Μας είπε βέβαια ότι παίζει να δούμε από αύριο θεαματικά αποτελέσματα κι αν συμβεί αυτό μαλλον η αντιβίωση είναι περιττή αχχχ μακάρι! Για να δούμε! Εγώ παραμένω χάλια και τελείως άυπνη και αναρωτιέμαι πώς θα πάω αύριο στη δουλειά...

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι κουράγιο.... τι να πω μακάρι να έχει δίκιο η παιδίατρος και απο αύριο να είναι περδίκι η μικρή!

Πετρούλα και Σαρδέλακι το ίδιο ελπίζω και για εσάς...για όλους δήλαδή γιατί έτσι όπως πάμε....:confused::confused::confused::confused:

Εγώ είμαι καπως καλύτερα...πέρασε ο πονόλαιμός και ήρθε ο βήχας!!!! Επίσης ο άντρας μου και η μικρή είναι με 38! Όπως καταλαβαινετε μαύρο σκ περάσαμε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μέχρι στιγμής ο μικρουλίνος μας τη γλυτωσε και ελπίζω έτσι να μείνει....:cool:

Σούλα περιμένουμε τα νεώτερα...

Πανμαρ κάποια στιγμή θα ερχόταν και η σειρά σας...μόνο εμείς θα είμαστε της εκκλησία δηλαδή;;;;!!!:P

Κωνκων σούπερ η μικρή!!!!!

Ελπίζω να έχουμε όλες ένα σούπερ ήσυχο βράδυ!!!!

Φιλιά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα!!!!!

Κωνκων έχει πάει 8! Πού είσαι σήμερα? Δεν μπήκες να μας πεις καλημέρα! Σου βάζω απουσία!

Πώς πάνε τα αρρωστούλικα?

Περιμένουμε ιατρικό δελτίο...

Αρμάκι εσύ πώς είσαι? Ηρέμησες καθόλου?

Πανμαρ κάποια στιγμή θα ερχόταν και η σειρά σας...μόνο εμείς θα είμαστε της εκκλησία δηλαδή;;;;!!!:P

Ελπίζω να έχουμε όλες ένα σούπερ ήσυχο βράδυ!!!!

Φιλιά!

και την Παρασκευή, ακούγαμε τους Χαιρετισμούς! Τώρα ξεκίνησε η Σαρακοστή... αν είναι να θέλει να ακούμε όλες τις λειτουργίες... καλύτερα να την πάω σ' ένα μοναστήρι και να την πάρω την Κυριακή του Πάσχα!

Όσο για το "σούπερ ήσυχο βράδυ", εμείς το είχαμε! Την ώρα που εσύ έγραφες, εμείς ήδη κοιμόμασταν οικογενειακώς!

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημερα κοριτσια!

πανμαρ περιμενε καλέ, αμέσως να βαλεις απουσία, έβαζα σκουπα πρωι πρωι.

Η Σοφία ακολουθει το πνευμα των ημερων 40 μερες νηστία, εξομολόγηση και πάει λεγοντας...χαχαχαχαχα Σε βλέπω να ψέλνεις σε λιγο!:mrgreen:

Χθες τελικά πηγαμε στη παιδικη χαρα που ειναι διπλα στο mall και ηταν σουπερ με τετοιο καιρό! Καθαρισαμε και μπαλκονι μας και ηπιαμε και το καφεδακι μας εκεί. Ο Κων/νος έπεσε απο τη καρεκλα της κουζινας και έκανε ενα πολύ όμορφο σημαδι στο φρύδι του, λες και έπαιζε μπουνιες....σκληρός άντρας, ευτυχως βαλαμε αμεσως παγο και δεν πριστηκε πολύ.

Λοιπον η μικρή εχει βγαλει κοκκινα σπυρακια στο σωμα της. Είχα δειξει στη γιατρο αυτα που ηταν κατω απο το λαιμο και μου ειχε πει οτι ειναι απο τα ρουχα που τριβονται εκεί ή απο τα σαλια ή απο τροφες που ισως μενουν. Προχθες όμως ειδα οτι ειχε και στο υπολοιπο σωμα... Στις γαμπες, λιγο στους αγκωνες της, λιγο κατω απο το αυτι και πολύ λιγο στη κοιλιτσα της. Να την παω σε δερματολογο? Κατι καινουριο σε φαϊ δεν εχω δωσει, περα απο τον αρακα πριν 2 βδομαδες. Ισως να ειχε βγαλει και πιο πριν και να μην την προσεξα:-(, γιατι οταν την κανω μπανιο μετα την ντυνω με χαμηλό φωτισμο:oops:.

Μαρίνα μου τί να πώ! Περαστικά σας. Ολα μαζί της ηρθαν.

Μαράκι μου πώς εισαι σημερα?

Ρίτα μου τα μπισκοτα τα τσακισαμε εγω και ο Κων/νος, του καλού μου δεν του αρεσαν καθόλου...περιεργο! Φτιάξαμε και τυροπιτακια χθες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...