Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σούλα εύχομαι να συνέλθει γρήγορα η Ανδριάννα σου. Μακάρι να μην έχει κάτι σοβαρό. Πάντως και σήμερα να την πας στον παιδίατρο νομίζω ότι θα σου πει απλά ίωση. Μετά το 1ο 24ωρο αξιολογούν. Για να πέσει ο πυρετός δοκίμασε πολλά ντουζάκια και κομπρέσες στις κλειδώσεις.

Πετρούλα μου μπράβο στον Αναστάση. Αλλεργία έκανε μωρέ το παιδί και δεν έχει κάτι άλλο. Καλά έκανες και του έκανες εξετάσεις πάντως για να είσαι σίγουρη. Το στρεπ τεστ βγαίνει αμέσως. Γιατί δεν σας είπαν αποτελέσματα;

Joa για τα φλέμματα σε αυτή την ηλικία βοηθάνε και ζεστά μπανάκια και μασαζάκι εκείνη την ώρα στο στήθος.

Άρμα μου πώς είσαι; Όλα καλά; 32 εβδομάδες και 1 μέρα !!!!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

[32 εβδομάδες και 1 μέρα !!!!!!!

Όσο βλέπω τις μέρες και τις βδομάδες να περνούν τόσο καλύτερα είμαι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Σήμερα μείωσα και το χάπι για τις συσπάσεις και περιμένω να δω ''αντιδράσεις''. Προς το παρόν πάω καλά!

Εσείς τι κάνετε? Η Αλεξάνδρα είναι εντάξει ε?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ωραιο avatar έβαλες!

Ειπα νε φερω λίγο την άνοιξη. Και εσυ αλλωστε μας τη θυμιζεις με το δικο σου.

Καλημέρα.

Σήμερα εμεινα σπίτι γιατι η μικρή μου ανέβασε 39,5 .

Δυστυχως δεν τη γλυτωσαμε μονο με μυξες .

Το μεσημερακι θα την παω στον παιδιατρο.

Περιστικα στο κοριτσακι σου Σουλίτσα!!!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει εξωτικό Παγκράτι!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Ουα ου !!! Απο εκδρομή σε εκδρομή εισαι τελευταια!!!! Τη μια χιονοσμενα τοπια και την αλλη εξωτικα τοπια. Περιμενουμε εντυπωσεις απο το εξωτικό Παγκρατι!!!

Όσο βλέπω τις μέρες και τις βδομάδες να περνούν τόσο καλύτερα είμαι!!!?
και εμεισ μαζι σου μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσ

οσο για τιν γρινια κτλ εμεις βρηκαμε τι τον ενοχλουσε θα δουμε ποσο απετελεσματικα θα ειναι οσααααααααααα θα εφαρμοσουμε ελπιζω σαν σαν μου να σταματισουν και να μην ειναι για παντα παντοσ η δικια σου ενασ αγκελοσ ηταν στην εκδρομη

Κ

Σήμερα το πρόγραμμα έχει εξωτικό Παγκράτι!

Πολλά φιλιά σε όλες!

ααχαχχα να μην φατε αναναδεσ κ καρυδεσ χαχαχαχα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Ιωάννα μου άντε να ξεσπάσει το μπεμπάκι σου και να συνέλθει!

Σουλίτσα πολύ πυρετό ανέβασε το κοριτσάκι σου, πολεμάει να καταπολεμήσει τον ιό! Τελικά και η δικιά μου χτύπησε σήμερα 4η μέρα που έπρεπε να πηγαίνει καλύτερα από τα δέκατα ένα 38,9 και τώρα είμαστε για γιατρό το απόγευμα! Δεν την γλιτώνει την αντιβίωση! Εντομεταξύ είμαι και εγώ χάλια τελικά!

Πικουλίνα άντε με τούμπαρες πάλι!!! :) :) :)

Πετρούλα μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα της εξέτασης όπως σου έλεγα, αφού με την 1η μέρα που σταματήσατε την αντιβίωση και αρχίσατε το αντισταμινικό άρχισε να ηρεμεί το παιδί!

Ο πονοκέφαλος μου έχει κάνει το μυαλό-όσο μου απέμεινε- κουρκούτι! Σας αφήνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πως ειστε ρε παιδια?

Μαρινα περαστικα και στην ομορφη!

Η Μαρια μια χαρα περασε στο εξωτικο παγκρατι αφου ηταν μαζι μου!:tongue:

Ειχαμε και τον Γρηγορη μου παρεα αφου δεν μπορεσε καποιος να τον κρατησει αλλα το Σοφακι μας σαν νορμαλ παιδακι κοιμοταν το μεσημερι χαχα!

(Ο δικος μου με 8 ωρες υπνο ολες κι ολες απο χθες συν σχολειο και βολτα γυρω γυρω και ακομα ξυπνιο ειναι σε λιγο θα τον παω στη μαμα μου για να βγουμε).

Σουλιτσα ελαβα το πακετο απο τη Μαρια!Σε ευχαριστω θερμα τοσο για αυτο οσο και για το ομορφο δωρο του μικρου!!!Τα ειχες τοσο ομορφα φτιαγμενα !!Ευχαριστω πολυ κουκλα μου!Ο μικρος τα τιμησε δεοντως καθως και το αυτοκινητακι συμπληρωσε τη συλλογη μας!

Τι κανει η κουκλα?

Τα δικα σας δωρακια δεν τα στελνω ακομα διοτι ελπιζω σε μια ακομα συναντηση ωστε να σας τα δωσουμε οι ιδιοι!!!Αντεεεε θα σας σκασω ειπα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά δεν πήγαμε γιατρό, μου είπε αφού έχει καλή διάθεση, παίζει και τρώει κανονικά να την αφήσω λίγο ακόμα και βλέπουμε, κάποια ίωση είναι σε εξέλιξη! Για να δούμε!

Συναντηθήκατε Μαργαρίτα και Μαράκι? Μόνος του ο Γρηγοράκης ή βρήκε παρεούλα εκεί?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα κοριτσια!570018w02xr7isn0.gif

Εγω χθες πηγα παιδιατρο με τη Χριστίνα. Τη βρηκε μια χαρα, ειναι 69,5 πόντους και 7.500 στα κιλακια της. Τον Κων/νο δεν τον πηρα μαζι μου τελικα, η γιατρος μου ειπε απλά να προσεχω τη διατροφη του, πιό στεγνα φαγητα δηλαδή. 'Ομως μετα απο τοσες μερες άρχησε να "σφίγγει" πάλι....

Μαρίνα μου περαστικά σε όλους σας!

Σούλα μου ψηθηκε το κοριτσακι σου... Πώς ειναι σημερα?

Μαρία μου πώς εισαι τωρα που μείωσες το χάπι?

Πετρουλα μου χαιρομαι που ο Αναστασης είναι καλυτερα!

Περαστικά σε όλους! Αντε ανοιγει ο καιρός και θα φυγουν όλα σιγά σιγά!

Καλήμερα όοολη μέρα!

Κι έχει και πολύ ωραία μέρα.....

Τι κάνουν σήμερα τα αρρωστούλικά μας?

Σουλίτσα πώς είναι η Ανδρεάνα?

Γειτονάκι μου ο μπέμπης?

Πετρούλα, Μαρίνα εσείς πώς πάτε?

Κωνκωνάκι μια χαρά το Χριστινάκι!

Γερό-doc εσύ πώς είσαι? Συνεχίζεις με τσάγια, χαμομήλια κ.λ.π. ροφήματα για τον λαιμό?

Αρμάκι, 32+2! Πώς πάει με το χάπι?

Πικουλίνα και Μαμάλευτεράκι, μην κοροϊδεύετε το εξωτικό Παγκράτι!

Κάτσαμε και ήπιαμε καφέ στην παραλία, κάτω από τις μπανανιές, μας σερβίραν και ντόπιους (Παγκρατιώτικους) ανανάδες και ο καφές που ήπιαμε ήταν από τις φυτείες που έχει στους πρόποδες του Υμηττού (μέσα στο μοναστήρι της Καισαριανής). Επειδή δεν τα ξέρετε, δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδεύετε! Ο Γρηγόρης, πάντως την θάλασσα την έβλεπε! (πες Μαργαρίτα!) χαχαχαχαχαχα!

Εμείς είμαστε μια χαρά. Σήμερα θα πάμε να φάμε στην πεθερά. Γιούπι!!!!!! Πάλι γλύτωσα το μαγείρεμα!

Πολλά φιλιά και καλημέρα σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα.

Η μικρή μου τελικά εχει φαρυγγιτιδα και πολλες πολλες μυξες.Ξεκινησαμε αντιβιωση και soldesanil και ελπίζω να συνερθει γρηγορα.

Ο πεθερος μου ειναι πολυ καλυτερα και μαλλον Δευτερα βγαινει απο το νοσοκομειο.

Αντε ρε κοριτσια μπας και ηρεμησουμε λίγο γιατι αυτη η εβδομαδα ηταν μαυρο χαλι.

Η μικρη μου απο χθες το βραδυ δεν μου ξαναεκανε πυρετο.

Α να πω επισης οτι της εδωσα για τον πυρετο algofren και εχω να πω οτι κανει θαυματα .

Μεσα σε μιση ωρα πο 39,5 πηγε 36,5 και κρατησε για 5 ωρες τουλαχιστον.

Μαργαρίτα μου παρακαλώ.Θα ηθελα να σου τα δωσω απο κοντα αλλα next time.

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μικρα και ... μεγαλα.

καλημέρα σας...βάλτε κι εμάς στα άρρωστα...από χθες έχουμε πυρετό.

Τον είδε η παιδίατρος...έχουμε λίγο πρισμένους λεμφαδένες πίσω (κάτω από τα αυτιά)...αυτά.

Φιλιά και περαστικά σε όλους μας γιατι βλέπω έπεσε πολύ ίωση!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...