Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: να ΄σαι καλά ρε πικουλίνα μου ψόφισα στο γέλιο.

κραταω μια μικρη επιφυλαξη μηπως δεν εχω καταλαβει και εγω. Αν συμβει και αυτο βλεπω τη Μαρινα ΄΄Γιαννης κερναει ,Γιαννης πινει΄΄ ή ''μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πήδα ΄΄ ή ΄΄ πιο καλή η μοναξιά ''. Μαρινακι μη μασας εγω θα σε κανω παρεα και ας μη σε καταλαβαινω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο ρε Πικουλίνα, μπράβο! Από σένα δεν το περίμενα να με δώσεις έτσι στεγνά! Έτσι είστε εσείς οι Ηπειρώτες, όλο κακία!:tongue::tongue::tongue: Πάντως μέσα έπεσες, δεν τον έβγαλα φωτογραφίες εξαιτίας της ίωσης, απλά έτυχε 1 μέρα πριν εκδηλώσει τον πυρετό να του κάνουμε πάρτυ γενεθλίων και την ημέρα του πυρετού λίγο πριν ανεβάσει ήμαστε σε γάμο οπότε φαίνεται το παιδί ότι είναι χάλια, με ματια σχεδόν μισόκλειστα, πρησμένους αδένες και μαυρους κύκλους, μετά βίας περπατούσε.

Είπαμε αυτά τα κλειδώνουμε σε ένα βιβλίο αναμνήσεων που δεν ανοϊγει συχνά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!

Τελικά δεν πηγα τα παιδια στη γιατρο, θα πάω αυριο μαλλον. Ο Κων/νος ειναι μια χαρα και δεν φαινεται να εχει κάτι. Βέβαια θα προσεχω τη διατροφή του για τις επομενες ημερες.

Αδιαθετησα κιόλας και ειμαι χάλια...:mad:

pikoulina μου εισαι κ' εσυ τρελοκομειο βλέπω.... χαχαχαχαχα με εκανες και γελασα με αυτα

βλεπω τη Μαρινα ΄΄Γιαννης κερναει ,Γιαννης πινει΄΄ ή ''μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πήδα ΄΄ ή ΄΄ πιο καλή η μοναξιά ''.
:lol::lol::lol:
Ντίνα υπάρχουν εργοστάσια που προμηθεύουν τα μαγαζιά ή μαραγκοί που μπορείς να τους πας ό,τι σχέδιο θες και να στο φτιάξουν με πολύ λιγότερα λεφτά. Εγώ έτσι έφτιαξα τα έπιπλα του σπιτιού, βέβαια οι συγκεκριμένοι ήταν πολύ αργοί αλλά έκαναν πολύ καλή δουλειά και μας στοίχισε τα μισά απ'ότι μας ζητούσαν στα μαγαζιά..

Μαρία μου κ εμεις ολα τα επιπλα του σπιτιου τα πηραμε απο Αριδαια και μας τα εφεραν εδω με τιμες στο μισό απ'οτι μας ζητουσαν εδω. Εδω βεβαια δεν γνωριζω καποιον.....θα σε παρω τηλ. να με κατατοπισεις!

Καθε Πεμπτη τα κοιμιζω και μετα φευγω. Την ωρα που εβαλα τον Παν. για υπνο και λιγο πριν κοιμηθει μου λεέι << πώπω τι παθαμε, ξεχασες να πας στη δουλεια >> Εχει συνηθισει ο καημενος να με χαιρεταει την ωρα που φευγω .

Αχ μωρε το παιδακι.... Εχει την έννοια σου!:)

Ωραιο avatar έβαλες!

Καλημερα !!!

Περαστικα σε ολα τα παιδακια μας..πετρουλα ο Αν. ειναι καλυτερα?εμεις κοιμηθηκαμε καλα αλλα εχει ενα βηχα με ποοολυ φλεμμα

Πικουλινα εισαι μεγαλο σοου.....εχω ψοφησει στο γελιο...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνουν τα αρρωστούλικα; Είναι καλύτερα;

Πετρούλα πώς είναι ο Αναστάσης; Βγήκαν οι εξετάσεις;

Πικουλίνα και Σαρδελάκι γέλασα και με τις δύο.:D:D:D:D Βρε Σαρδελάκι εξαιτίας Καλοκαιριού και διαφόρων event έβγαλε το κορίτσι φωτογραφίες.

Μαρίνα όντως σε αυτές τις φωτογραφίες ο Γιώργος φαίνεται πόσο ταλαιπωρημένος είναι. Μπορεί να μην το καταλάβαινα διαφορετικά αλλά σε σύγκριση με άλλες του φωτογραφίες το καταλαβαίνεις.

Κορίτσια επειδή έχουμε παιδάκια και ποιος ξέρει τι θα περάσουμε ακόμα, είναι σημαντικό να περνάνε όλα και να κρατάμε την ψυχραιμία μας.

Επανέρχομαι........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κι από εμάς!!!

Πώς πάνε τα αρρωστούλικα σήμερα? Παιδάκια και μαμάδες? Εύχομαι όλοι να είναι λίγο καλύτερα...

Σουλίτσα ο πεθερός? Εσύ με το χέρι σου? Πετρούλα ο Αν. και ο καλός σου? Ντελένη εσύ? Μαρινάκο?

Γειτονάκι μου, τα δικά σας τα διάβασα... Άντε μωρέ να γίνει καλά ο μπέμπης...

Εμείς καλά σε γενικές γραμμές... συνεχίζουμε μόνο με λίγες μυξούλες, αλλά τίποτα ιδιαίτερο, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει εξωτικό Παγκράτι!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα.

Σήμερα εμεινα σπίτι γιατι η μικρή μου ανέβασε 39,5 .

Δυστυχως δεν τη γλυτωσαμε μονο με μυξες .

Το μεσημερακι θα την παω στον παιδιατρο.

Έλα ρε Σούλα.... τώρα το διάβασα...

Αααααχ! Αυτή η εκδρομή φταίει για όλα.....

περαστικά σας!!!!!!

mrdIp3.png

Καλημερα!

Βλεπω οι ιωσεις καλα κρατουν.Περαστικα σε ολα και ιδιαιτερα στο μπεμπακι της παρεας και στην Ανδρεαννα που ψηθηκε το μωρο μας!

Μαρια σημερα εχεις εξωτικο παγκρατι ε?χμμ...θα σε παρω τηλεφωνο γιατι εχουμε το βραδυ κανονισμενη grande εξοδο και ισως παω τον μικρο απο νωρις στη μαμα μου αλλιως να βρεθουμε ναι?Θα εισαι και αυριο εδω?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Εντάξει μη βαράτε δεν θα ξαναμιλήσω για τον Γιαννάκη...:P

Είναι το κάρμα πάντως...επειδή περάσαμε καλά όλοι την πληρώνουμε τώρα...:tongue::tongue:

Σουλίτσα περαστικά σας... βγήκε ο πεθερός σου τελικά;

Πετρούλα πως είναι ο Α.;

Εγώ είμαι λίγο καλύτερα τολμώ να πω... ο λαιμός εξακολουθεί και είναι χάλια αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν έχω ρίγος....:rolleyes:

Περαστικά σε όλους (και πάλι...) θα τα πούμε μετά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

SOULA περαστικά στην Ανδρεάννα! και η δικιά μου ανεβάζει υψηλό πυρετό όταν αρρωσταίνει αλλά δεν είναι ανησυχητικό... τελικά η γκρινίτιδα είχε την αιτία της!

συμπάσχουμε κιόλας γιατί η Κάτια έκλαιγε σήμερα μια ώρα για να την ντύσουμε τελικά με το ζόρι να πάει παιδικό. Απειλήσαμε οτι θα πετάξουμε από το παράθυρο τη φραουλίτσα και τη Μαδαγασκάρη (τα αγαπημένα της dvd) και λίγο κότεψε...αλλά μας είχε βγάλει την πίστη. μόλις μπαίνει στο αμάξι είναι άλλο παιδί αρχίζει τα ντιριντάχτα. όταν φτάνει εκεί είναι πολύ χαρούμενη (και αναμαλλιασμένη) και το μεσημέρι πάλι πολύ χαρούμενη! τί τραβάμε !!! με βλέπει μάλλον που δεν ετοιμάζομαι και σου λέει θα κάτσω με τη μαμά.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημερα!!

Παρασκευη σήμερα, λίγο να μαζευτουμε σπίτι και να κανουμε και καμια οικογενειακη τσαρκα!!

Πως ειστε σημερα βρε παιδια;;;

Σούλα ανεβασατε τοσο πυρετό..??μακαρι να είστε καλά πολύ συντομα!!

Μαρια συνερχεσαι ετσι;;Καλη βολτιτσα για σημερα

Ελένη εσυ πως εισαι;;Μαρινα τα παιδια;;;

Εμεις ξυπνησαμε πολύ καλύτερα, η κοκκινιλα στο προσωπο υποχωρησε λίγο και το απόγευμα θα πάρω τα πρωτα αποτελέσματα..η εξεταση της λοιμωδους θα ειναι ετοιμη Δευτερα απόγευμα

Ιωαννα σε ευχαριστω για την επιπλέον εξεταση, ειπα στον μικροβιολογο και σημειωσε και αυτην..

Joa περαστικα στον μικρούλη, δυσκολο το φλεμματακι για τα μωρακια..υπάρχει μια τεχνικη για να βγαινουν δε σας την εκανε η παιδιατρος;;

Σας αφηνω, ξυπνησε ο μικρος..φιλια!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κι από μένα...

μπήκα πρώτα απ΄όλα να διαβάσω για τον Αναστάση και χάρηκα πολύ μόλις διάβασα τα νέα της Πετρούλας κι ότι η κοκκινίλα υποχώρησε. Σου έστειλα και μήνυμα χθες γιατι δεν διάβασα νέα σας όλο το απόγευμα (ήμουν απασχολημένη και άφησα και το λάπτοπ στο μαγαζί , οπότε σπίτι δεν είχα πρόσβαση) αλλά μάλλον το έχεις κλειστό το κινητό εκτός κι αν έχεις αλλάξει νούμερο. Τελοσπάντων...σημασία έχει να είναι καλά το παιδάκι.

Συμπεθέρα μου περαστικά στην νυφούλα μου.!

m57Zp2.png

Καλημέρα!!!

Σουλίτσα μου περαστικά και πάλι..ψήθηκε μωρέ η καημενούλα..πως είναι τώρα?

Πετρούλα χάρηκα πολύ που ο Αναστάσης είναι καλύτερα. Και τα αποτελέσματα μια χαρά θα είναι! Περιμένουμε νέα.

joa μου ελπίζω να συνέλθει γρήγορα ο μπεμπάκος..όντως υπάρχει μια τεχνική που λέει η Πετρούλα με ήπιες μαλάξεις στην πλατούλα κατά την εκπνοή που βοηθούν να βγάλει τα φλέματα. Αλλά πρέπει κάποιος να στη δείξει..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...