Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όχι Ρίτα στα σίγουρα δεν ισχύει ότι είναι πολύ διαδεδομένη, αλλά και πάλι εξαρτάται τι σημαίνει διαδεδομένη! Μια απλή ίωση κολλάει πολύυυ πιο εύκολα, η λοιμώδη για να κολλήσει πρέπει να πετύχει τον οργανισμό πολύ πεσμένο. Εξάλλου και από τη δική μας ιστορία, που η Μαριαλένα δεν άφησε απολύτως τίποτα να μην κολλήσει από βρεφάκι από το Γιώργο, τη λοιμώδη δεν την κόλλησε και ας τη φιλούσε συνέχεια και ας είχε βάλει την πιπίλα της στο στόμα του! Είναι πιθανό όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους να νοσήσουν αλλά όχι απαραίτητα όσο είναι παιδιά, λέγεται νόσος του φιλιού γιατί είναι πιο διαδεδομένη στους έφηβους και στους νεαρούς ενήλικες, όχι τόσο στα μικρά παιδιά.

Ουαου!!!!!!! Επιστημονας έγινες!:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρίναααααα αν εχει καλό καιρο την Κυριακή να κανονίσουμε κατι... Εχεις δει την παιδικη χαρα φευγοντας απο το mall αριστερα σου? Νομίζω είχε πάει εκεί και η Ιωάννα.

Και οποια άλλη βολευει φυσικά προς τα εδω.

Φευγω πάω να απλωσω ρουχα!

Ουουουφ... επιτέλους έκατσα! Ηρεμία για δυο ωρίτσες... (μέχρι να ξυπνήσει το τέρας!)

Καλό μεσημέρι σε όλες!

Τι να πρωτοσχολιάσω με τόσα που έχετε γράψει?

Αρμάκι μου... τι 36 και 37 εβδομάδες? Εγώ σε βλέπω να πηγαίνετε Μεγ.Πέμπτη σε ένα σούπερ καινούριο ξενοδοχείο, το Ρέα για τις πασχαλινές σας διακοπές!!! Τότε θα αποφασίσει να βγει ο μάγκας σου! Γιατί επειδή μας έχει αποδείξει ότι είναι ζόρικος, θα θέλει να σου χαλάσει και την Κυριακή του Πάσχα! χαχαχαχα!

Σούλα! Αχ! Βρε Σούλα! Τι την ήθελες κι εσύ την εκδρομή με τέτοιο καιρό? Γι αυτό αρρώστησε κι η Ανδρεάνα, γι αυτό μπήκε και στο νοσοκομείο ο πεθερός... Αν δεν είχατε πάει, τίποτα δεν θα συνέβαινε! Εσύ φταις για όλα! χαχαχαχαχαχα!

Deleni, μια χαρά είναι ο Γιαννάκης! Και μην σε ξανακούσω να λες το παιδί κοντό!!! Άσε που αν τ' ακούσει και ο καλός μου θα έχει να σε ψέλνει για ένα μήνα! Έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Γιάννη, έχει κι ενα θέμα με τους κοντούς (γιατί άραγε?) οπότε αν αρχίσει δεν θα σταματάει!!!!!!

Stone μου περαστικά σας μωρέ... Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό... Εμπειρία από τέτοια θέματα δεν έχω (ευτυχώς) οπότε δεν μπορώ να σου πω γνώμη... Ο καλός σου πώς είναι σήμερα?

Μαρινάκο! Σπίτι με τα παιδιά σήμερα ε? Πώς είναι? Καλύτερα? Ηρέμησε η ξανθομαλλούσα?

Γειτονάκι μου!!!! Σε έχω χάσει τόσες μέρες! Πού είσαι? Τι έχει ο μικρούλης σου? Περαστικά του και γρήγορα!!!!! Ο Χρηστάκος καλά?

Κωνκωνάκι, Ρίτα, Γιοβάννα, Πικουλίνα... εσείς όλοι καλά?

Αααα! Και για τις νερομπογιές που λέγατε, εμείς τις χρησημοποιούμε εδώ και πάρα πολλούς μήνες και δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα... Της βάζω απλά ένα μουσαμά από κάτω κι από κει και πέρα την αφήνω να αυτοσχεδιάζει! Έχουμε και τα ατυχηματάκια μας βέβαια, αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!

Το δικό μας ιατρικό δελτίο, είναι μια χαρά! Εγώ μετά από πολλές ώρες ύπνου, ξύπνησα σήμερα μ' ένα μικρό πονοκέφαλο... πήρα μια ασπιρινούλα και είμαι μια χαρά! Κι η Σοφία εκτός από λίγες μυξούλες που και που κι ένα φυσιομέρ πρωί-βράδυ, δεν έχει τίποτα άλλο...

Αυτά....

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Εξπέρ Κωνκωνάκι μου δυστυχώς! Εσείς πήγατε γιατρό τελικά? Να είμαστε καλά μέχρι την Κυριακή και να κανονίσουμε, μη σας κολλήσουμε παλιομύξες!

Μαρίιιι σχεδόν στα ίδια τα παιδιά, χωρίς δέκατα όμως νομίζω και η μικρή πρέπει να παραδεχτώ ότι κάπως ηρέμησε.

Α ναι και Ντελένη μια χαρά καλέ είναι το παιδί μη με φουντώνεις κι εσύ, τι να πω εγώ για τη μινιατούρα μου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Να μαι παλι ...

ηρθε η παιδιατρος αλλα το μπεμπακι μας τελικα εχει ιωση που ειναι σε εξελιξη ..δλδ ακομη δεν ξερουμε αν ειναι ενας απλος ρινοιος ή θα εξελιχθει σε βροχιολιτιδα ..Πολυ στεναχωρηθηκα...μας εδωσς κατι σταγονες για την μυτη και αν εξελιχθει χειροτερα θα πρεπει να κανουμε και μασκουλες..απο κιλα και υψος ..το δευτερο παιδι μου ειναι κοντοχοντρο ..56 ποντους και 5700 γρ. ο χρηστος θυμαμαι στην ηλικια του ηταν ηδη 63 ποντους...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια και πάλι ευχαριστω...Ευτυχως κι εγω δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο αντιβιωσεις γιατι και στο βιβλιαριο του μονο λαρυγγιτιδες και soldesanil αναφερει αντιβιωση καμια αν και θυμαμαι οτι ειχαμε παρει καποια στιγμη..claricyd πρεπει να ηταν ή κτ τετοιο..Μη σου τυχει,δε χρειαζεται να τις παιρνεις συστηματικα για να σου συμβει...

Τεσπα, θα δουμε...

Μαρινα με καθησυχασες αρκετα..φιλακια!

Ιωαννα περαστικα και εδω να σταματησει βρε τον καημενουλη!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

περαστικααααααααααα σε ολους !!! Αντε να φυγουν οι χαζοιωσεις!!!

Ιωαννα ειδικα περαστικα στο μπεμπουλινι!!!

Ελένη η Βαρβαρα πριν 3 μηνες ηταν 79 εκ και 10.000 . οποτε μια χαρα εισατε.

Καθε Πεμπτη τα κοιμιζω και μετα φευγω. Την ωρα που εβαλα τον Παν. για υπνο και λιγο πριν κοιμηθει μου λεέι << πώπω τι παθαμε, ξεχασες να πας στη δουλεια >> Εχει συνηθισει ο καημενος να με χαιρεταει την ωρα που φευγω .

Πετρούλα μου εύχομαι να μην έχει τίποτα σοβαρό ο Αναστάσης και να είναι μια απλή αλλεργία. Αφού όμως θα τον πας για εξετάσεις κάνε προληπτικά και ένα strep test μήπως και περνάει οστρακιά......αν και είμαι σίγουρη ότι είναι αλλεργία.

Joa και Ντελένι τι πάθατε και συγκρίνετε τα παιδιά; Μην ανησυχείτε και το ύψος που έχουν να πάρουν θα το πάρουν.

Joa περαστικά και σε εσάς. Μακάρι να το προλάβετε με τις σταγόνες και να μην εξελιχθεί σε βρογχιολίτιδα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Stone να σου πώ πως όταν πέρασε μια βαριά γρίππη η Κάτια τον Ιανουαριο την 5η μέρα που ακόμα είχε πυρετό την ξαναπήγα παιδίατρο και όταν την ξέντυσα για να τη δεί ήταν κατακόκκινη από εξάνθημα παντού, κάτι που δεν είχα προσέξει εγώ, γιατί την προηγούμενη μέρα δεν την είχα κάνει μπάνιο και γενικά δεν την πολυγδύνω μες τη μέρα (έχει μια παραξενιά εδώ). Μόλις την είδε με ρώταγε από πότε το έχει και θυμίζει οστρακιά και να κάνουμε το strep test (βλέπεις στρεπτόκοκκο με αυτό επί τόπου παίρνουν λίγο σάλιο και βγαίνει σε 5 λεπτά). Δεν ήταν όμως...

Η ιδιοκτήτρια του παιδικού μας που έχει και τρία παιδιά και εκείνο το διάστημα ήξερε για τη γρίπη ή ίωση τέλος πάντων, μου είχε πεί δηλαδή οτι αργεί να περάσει, μου είπε πως αν έχει εξάνθημα είναι καλό γιατί σημαίνει πως φεύγει...

Περαστικά στα αρρωστούλικα. Η Κατιούλα σήμερα μια χαρά πήγε παιδικό και τα πέρασε πολύ καλά..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Μαρακι μου μια χαρα ο τυρανιαρης ο μπεμπης !!!για το ρεα εχω ακουσει πολυ καλα σχολια...1 μηνακι μας εμεινε και αν υπολογισουμε και τις αργιες....τιποτα...

Ναι καλέ! Τίποτα δεν έμεινε! :lol:

Περαστικά στον μπεμπάκο, εύχομαι να μην χειροτερέψει..

Καλέ δε σχολίασα το Αρμομωρό!!! Φτού φτού μια χαρά μεγαλώνει ο μπεμπούλης κοριτσάκι μου, στο τσεπάκι της έχουμε τις 37 εβδομάδες!

Μακάρι!!!

Ασχετο...

Εριξα μια ματια για παιδικες κουκέτες και απαπαπαπα πανακριβες... Βγαίνουν κοντα στα 1.500 ευρω. Η φιλεναδα μου στο χωριο εχει κανει κουκετα με σκαλοπατια με αποθηκευτικους χωρους και ντουλαπιτσα 700 ευρω.

Ντίνα υπάρχουν εργοστάσια που προμηθεύουν τα μαγαζιά ή μαραγκοί που μπορείς να τους πας ό,τι σχέδιο θες και να στο φτιάξουν με πολύ λιγότερα λεφτά. Εγώ έτσι έφτιαξα τα έπιπλα του σπιτιού, βέβαια οι συγκεκριμένοι ήταν πολύ αργοί αλλά έκαναν πολύ καλή δουλειά και μας στοίχισε τα μισά απ'ότι μας ζητούσαν στα μαγαζιά..

Αρμάκι μου... τι 36 και 37 εβδομάδες? Εγώ σε βλέπω να πηγαίνετε Μεγ.Πέμπτη σε ένα σούπερ καινούριο ξενοδοχείο, το Ρέα για τις πασχαλινές σας διακοπές!!! Τότε θα αποφασίσει να βγει ο μάγκας σου! Γιατί επειδή μας έχει αποδείξει ότι είναι ζόρικος, θα θέλει να σου χαλάσει και την Κυριακή του Πάσχα! χαχαχαχα!

χαχαχα! Λες να είναι πια τοοοοοοσο σπασίκλας??? :lol: :lol: :lol:

Μπράβο που είστε καλύτερα!

Το βατραχάκι μας που έχει χαθεί?

Πετρούλα μου περιμένουμε νέα από τις εξετάσεις. Κι εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν θα είναι τίποτα αλλά καλά κάνεις και τις κάνεις για να σιγουρευτείς!

joa και deleni μια χαρά είναι τα παιδάκια σας! Μην τα συγκρίνετε, το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς! Τώρα σαν δευτερομανούλες έπρεπε να μην ασχολείστε με τέτοια! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλέ δε σχολίασα το Αρμομωρό!!! Φτού φτού μια χαρά μεγαλώνει ο μπεμπούλης κοριτσάκι μου, στο τσεπάκι της έχουμε τις 37 εβδομάδες!

Πετρούλα αν σε αγχώνει κάντε τις εξετάσεις για να είστε σίγουροι όμως πιστεύω ότι θα είναι όλα καλά! Κατά τα άλλα ευτυχώς η λοιμώδης κολλάει πολύ δύσκολα. Σαρδέλα θυμάμαι τι είχατε περάσει κι εσείς τότε την είχατε πατήσει άσχημα. Περασμένα ξεχασμένα, κι εγώ προσπαθώ να μη θυμάμαι ότι μας συνέβη αυτό, μόνο όταν βλέπω φώτο από εκείνες τις μέρες με παίρνει λίγο από κάτω!

φώτο; έχεις βγάλει φώτο;;;;;;;;;;;;;;;; :shock::shock: έχω σοκαριστεί! Εγώ φυσικά όχι...ούτε θέλω να την θυμάμαι εκείνη την περίοδο. Φώτο έβγαλε η γιατρός που τον παρακολουθούσε στο νοσοκομείο επειδή ήταν λέκτορας στο πανεπιστήμιο και με ρώτησε αν κάνει να τον βγάλει για να κάνει μάθημα στους μαθητές της.

m57Zp2.png

Ιωάννα μου περαστικούλια στο μωρουλίνι σου...ελπίζω να το περάσετε στο ντούκου και να μην χρειαστείτε μασκούλες. πυρετό κάνατε;

Πετρούλα πως είναι ο κούκλος σου; Σας έδωσε και κανένα αντιισταμινικό για τα εξανθήματα; Ενοχλείτε ο Αναστάσης από τα εξανθήματα; Περαστικά σας και πάλι

m57Zp2.png

φώτο; έχεις βγάλει φώτο;;;;;;;;;;;;;;;; :shock::shock: έχω σοκαριστεί! Εγώ φυσικά όχι...ούτε θέλω να την θυμάμαι εκείνη την περίοδο. Φώτο έβγαλε η γιατρός που τον παρακολουθούσε στο νοσοκομείο επειδή ήταν λέκτορας στο πανεπιστήμιο και με ρώτησε αν κάνει να τον βγάλει για να κάνει μάθημα στους μαθητές της.

Μαλλον φωτο ειχε βγαλει επειδη ηταν καλοκαιρι και οχι επειδη ηταν αρρωστος !!! Ε Μαρίνα;;; Σε λιγο μονο εγω θα σε καταλαβαινω αν ισχυει αυτο!!! Κανόνισε να μιλαμε μονο οι δυο μας και να σε κανουν περα ολα τα κοριτσια με τις ασυναρτησιες που λες!!!

χαχαχα! Λες να είναι πια τοοοοοοσο σπασίκλας??? :lol: :lol: :lol:

:lol:

Λεςςςςςςςςςςς , δεν εχει και που να μοιασει το παιδί !!! :D:D:D:D

Κανόνισε να ειναι απογευμα , μη μας χαλασεις το γευμα!!! :):)

Μαλλον φωτο ειχε βγαλει επειδη ηταν καλοκαιρι και οχι επειδη ηταν αρρωστος !!! Ε Μαρίνα;;; Σε λιγο μονο εγω θα σε καταλαβαινω αν ισχυει αυτο!!! Κανόνισε να μιλαμε μονο οι δυο μας και να σε κανουν περα ολα τα κοριτσια με τις ασυναρτησιες που λες!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: να ΄σαι καλά ρε πικουλίνα μου ψόφισα στο γέλιο.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...