Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα σημαδια σε εκαναν να τον πας στο νοσοκομειο ή παραπονεθηκε οτι πονουσε ο μικρος;;;

Πετρούλα μου αφού τα εξανθήματα του μικρού γινόντουσαν όλο και περισσότερα και πήγαινα το παιδί πρωί/απόγευμα στον γιατρό για να τον βλέπει κι εκείνος απλά μου έλεγε ότι θα περάσει, τον βούτηξα και τον πηγα στο νοσοκομείο γιατι ήμουν σε απόγνωση. Δεν πονούσε ο μικρός...δεν παραπονιόταν για κάτι.

Μία μέρα πρίν τον πάω στο νοσοκομείο τον πήγα σε φίλο μου ΩΡΛ να τον δεί (γιατι ο παιδίατρος επέμενε στην αμυγδαλίτιδα) ...μου είπε να κόψω αμέσως την αντιβίωση και να πάω το παιδί για αιματολογικές γιατι αυτό που βλέπει του κάνει για λοίμωξη.

m57Zp2.png

που θα γεννήσεις Μαράκι μου;

Στο Ρέα Αλεξάνδρα μου, λειτουργεί εδώ και κανα τρίμηνο περίπου. Είναι καινούριο.

Μαρια παιδαρος!Απο τη δικη μου εμπειρια ο γρηγορης στο ντοπλερ ηταν ακριβως 2 κιλα και γεννηθηκε μεγαλουτσικος.Οποτε ολα καλα!!!!!!!!!Αντε με το καλο να πουμε τωρα πια!

Κανονικός είναι Ρίτα μου. Στον μέσο όρο. Πριν δυο βδομάδες ήταν πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο. Πάντως δεν νομίζω να βγει ιδιαίτερα μεγάλος(λόγω της ωρίμανσης του πλακούντα) γιατί και η Εύα φαντάσου στις 39 +5 εβδομάδες γεννήθηκε 2800. Προτιμώ να μην είναι και πολύ μεγάλος να πω την αλήθεια μου λόγω του φυσ/κο τοκετού, αυτό που θέλω είναι να ΤΡΩΕΙ! :lol: :lol: :lol:

Πετρούλα μου αλλεργία τελικά ε? όντως περίεργο βρε παιδί μου μετά από τότσες μέρες κι εγώ μέχρι που την είχε πάθει ο Γρηγόρης νόμιζα ότι η αλλεργία στα φάρμακα εμφανίζεται αμέσως. Υπομονή, θα περάσει κι αυτό..

Το βαλιτσάκι μου είναι ήδη έτοιμο(με όλα αυτά που έχουν συμβεί..) αλλά κι εγώ θέλω να κάτσει ένα μήνα τουλάχιστον ακόμα στην κοιλίτσα μου! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Πετρούλα μου αλλεργία ο μικρός? Περαστικά σας και με αυτο βρε κοριτσάκι μου. Δε νομίζω πάντως να ειναι λοιμώδη γιατί εγώ κι από κοντά που τον είδα δεν είχε καθόλου τέτοια εικόνα, ούτε χλωμός ήταν, ούτε μαύρους κύκλους, ούτε πρησμένους αδένες είδα εγώ. Εξάλλου η γιατρός σου τον έψαξε για λοιμώδη και ψιλάφησε την κοιλίτσα, πιο πιθανό είναι ένα παιδάκι να κάνει αλλεργία σε αντιβίωση παρά να περνάει λοιμώδη.

Σαρδέλα και Ρίτα διαγωνισμό για τη μις ορό κάνετε? Χαχαχα! Εγώ αταράξ κλπ δε δίνω μόνο αν μου πει η γιατρός ή αν φτάσουμε στο απροχώρητο με το βήχα, για μπούκωμα δεν έχω δώσει μέχρι στιγμής, από ορούς πάλι χμμμμ με τέτοια καθημερινή κατανάλωση * 2 εμείς, εεε νομίζω είμαστε καλύτεροι πελάτες στο φαρμακείο! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Είναι πιο φτηνό ναι, όχι βέβαια όσο έλεγαν ότι θα είναι αλλά το καλό είναι ότι είναι στάνταρ το ποσό που πληρώνεις και δεν έχει έξτρα χρεώσεις που τις μαθαίνεις μόλις πας να πληρώσεις όπως τα άλλα.Και βέβαια με το άλλο που γέννησα την Εύα σε εξυπηρέτηση, κλπ είναι μακράν καλύτερο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ενταξει Μαρινα παρε εσυ τον τιτλο γιατι και τοσο να μη βαζεις εχεις 2 χαχα!

Απο φαρμακα παντως και εμεις απεχουμε προς το παρον... το αταραξ το ανεφερα μονο για την αλλεργια περισυ.Τωρα μονο ορο αν φυσικα χρειαστει θα τα πιουμε.Ετσι πανε αυτα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωραία μαράκι μου...άντε λίγη υπομονή ακόμη και θα γεννηθεί κι ο κούκλος.

Μαρινάκι μου μακάρι να έχει αλλεργία το παιδί...εγώ αυτά όλα της τα είπα γιατι την πάτησα...κι εμάς μας ψιλάφησε κι εμείς δεν είχαμε άλλα συμπτώματα κι όμως την πάθαμε. Κι από άγνοια κατέληξε το παιδάκι μου 10 μέρες στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση να παίρνει κορτιζόνη για τόσες μέρες και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να τα πω καλύτερα.

Πετρούλα μου γιατί δεν του κάνετε προληπτικά αιματολογικές; Στο κάτω κάτω δεν έχετε να χάσετε τίποτε...καλύτερα να σας πουνε ότι δεν έχει τίποτε το παιδί...καλύτερα μία εξέταση παραπάνω πάρά μία λιγότερη. Περαστικά σας και καλό μεσημέρι σε όλες!

m57Zp2.png

Καλημεραααα

Στο δελτιο αρρωστων παραμενει το μπεμπακι μου που εξακολουθει και ειναι μπουκωμενο, κανει και βηχα ο ερμος απο τα πολλα φλεμματα. στις 3 θα ερθει η παιδιατρος να μας δει και να μας πει πως ειναι..

Για ορους μαργαριτα να σου πω ενα πραγμα απ οτην εμπειρια μου .αν ο βηχας ειναι ξηρος και το παιδι δεν εχει καταρροη απλα μονο βηχα και 3 λιτρα ορο να βαλεις δεν κανεις τιποτα ..το λεω απλα για να ξερεις οτι ο βηχας δεν φευγει απλα με ορο ..

εμεις εχουμε σωθει με το μαξιλαρι κατω απο το κρεβατι ή ψηλο μαξιλαρι και δοχειο με νερο πανω στο καλοριφερ..απο αντισταμινικα εγω τα χρησιμοποιω για να προλαβω καταστασεις .

Πετρουλα ευχομαι το παιδι συντομα να συνελθει ...βρε τον ερμο ..

Μαρακι μου μια χαρα ο τυρανιαρης ο μπεμπης !!!για το ρεα εχω ακουσει πολυ καλα σχολια...1 μηνακι μας εμεινε και αν υπολογισουμε και τις αργιες....τιποτα...

Περαστικα σε οοοοοολους μικρους -μεγαλους

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ δε σχολίασα το Αρμομωρό!!! Φτού φτού μια χαρά μεγαλώνει ο μπεμπούλης κοριτσάκι μου, στο τσεπάκι της έχουμε τις 37 εβδομάδες!

Πετρούλα αν σε αγχώνει κάντε τις εξετάσεις για να είστε σίγουροι όμως πιστεύω ότι θα είναι όλα καλά! Κατά τα άλλα ευτυχώς η λοιμώδης κολλάει πολύ δύσκολα. Σαρδέλα θυμάμαι τι είχατε περάσει κι εσείς τότε την είχατε πατήσει άσχημα. Περασμένα ξεχασμένα, κι εγώ προσπαθώ να μη θυμάμαι ότι μας συνέβη αυτό, μόνο όταν βλέπω φώτο από εκείνες τις μέρες με παίρνει λίγο από κάτω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ιωαννα μου δε ξερω αν ηταν να του περασει ή βοηθησε ο ορος αλλα εγω πλεον αυτο το συστημα εχω εφαρμοσει απο τοτε που μιλησα με τον ωρλ το καλοκαιρι και προφανως μας κανει καλο διοτι το θεμα του Γρηγορη ξεκιναει απο τη μυτη.

Αν εχει μυξες πισω που δε φαινονται δημιουργουν τα υπολοιπα.

Οπως και να εχει νερακι του θεου ειναι ο ορος και εχουμε αποφυγει διαφορα.

Πες μας τα νεα απο το μπεμπακι οταν ερθει η γιατρος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινα για τη λοιμωδη εμενα η παιδιατρος μου εχει πει οτι ειναι αρκετα συνηθισμενη και επειδη παραμενει πολυ καιρο στον οργανισμο(μεχρι 1 χρονο)πολλα παιδακια μπορει να το φερουν ειδικα στο σταθμο.Απλα δεν εκδηλωνεται παντα .

Και κατι αλλο ηθελα να πω πολλες ιωσεις εχουν να κανουν με τον λαιμο και εξανθηματα.Πχ.η οστρακια ή το αιφνιδιο εξανθημα ή το χερι ποδι-στομα που περασαμε περσυ εμεις ,πιστευω ενας παιδιατρος μπορει να διακρινει τα εξανθηματα απο αυτα της αλλεργιας.

Πετρουλα καλα θα κανεις να κανετε μια εξεταση να ξεαγχωθεις εγω πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα η αμοξιλ-ογκμεντιν σε πολλα παιδακια ακουω να εχει δημιουργησει αλλεργια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρακι μου ωραια η βολτα σου σημερα! Μπράβο στον μπεμπάκο σου! Ας καθησει ακομα 1 μηνα στη κοιλίτσα και μετα αν θέλει ας βγει! Μακάρι να σου βγεί και φαγανό παιδί:-D. Χαρικα που εφυγε και η υδρονέφρωση, τουλαχιστο απο το ενα. Μπορεί να φυγει τελειως μεχρι τη γέννα.

Πετρουλα μου περαστικά σας! Δεν εχω ιδεα απο τετοια πραγματα....:oops: Μονο η μικρή οταν πηρε αντιβιωση amoxil στις 3 μερες εβγαλε κοκκινα μικρουλικα σπυρακια και σταματησαμε την αντιβιωση.

Deleni μου μια χαρα ειναι ο Γιαννάκης σου. Και ο Κωνσταντίνος τόσο ηταν περιπου. Ενταξει ο δικος μου είναι πιο κοντος απο άλλα συνομιληκα αλλά πιστευω οτι αργοτερα θα ρίξει μπόι.:rolleyes:

Ασχετο...

Εριξα μια ματια για παιδικες κουκέτες και απαπαπαπα πανακριβες... Βγαίνουν κοντα στα 1.500 ευρω. Η φιλεναδα μου στο χωριο εχει κανει κουκετα με σκαλοπατια με αποθηκευτικους χωρους και ντουλαπιτσα 700 ευρω.

Όχι Ρίτα στα σίγουρα δεν ισχύει ότι είναι πολύ διαδεδομένη, αλλά και πάλι εξαρτάται τι σημαίνει διαδεδομένη! Μια απλή ίωση κολλάει πολύυυ πιο εύκολα, η λοιμώδη για να κολλήσει πρέπει να πετύχει τον οργανισμό πολύ πεσμένο. Εξάλλου και από τη δική μας ιστορία, που η Μαριαλένα δεν άφησε απολύτως τίποτα να μην κολλήσει από βρεφάκι από το Γιώργο, τη λοιμώδη δεν την κόλλησε και ας τη φιλούσε συνέχεια και ας είχε βάλει την πιπίλα της στο στόμα του! Είναι πιθανό όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους να νοσήσουν αλλά όχι απαραίτητα όσο είναι παιδιά, λέγεται νόσος του φιλιού γιατί είναι πιο διαδεδομένη στους έφηβους και στους νεαρούς ενήλικες, όχι τόσο στα μικρά παιδιά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...