Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

το απογευμα τελικα θα παμε ιατρικο , σηκωσε παλι πυρετο το μωρο μου..

Όντως βρε Ιωάννα μου , μήπως το παιδί να σταμάταγε από τώρα το παιδικό μια και καλή για τις γιορτές για να αναρρώσει τελείως και να μην ταλαιπωρείται το πουλάκι μου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

α κι εχει κανα δυο μερες που βαζει τα δαχτυλα παλι στο στομα πισω στους τραπεζιτες μηπως τελικα ειναι μουφα οτι βγαινουν μετα τα δυο αυτα τα δοντια;

Μουφα ειναι μαλλον δε σας ειπα που εμεις βγαλαμε το 17ο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Stone κι εγω το ιδιο πιστευω... Αν υπαρχει η δυνατοτητα να μεινει το παιδι μεσα στο σπιτι, θα ηταν το καλυτερο... Λιγο οι γιαγιαδες, λιγο να παρει αδεια και η Ιωαννα μας, να παρει το καλυτερο το παιδι...

Και εγω βρε κοριτσια το ιδιο πιστευω.. εδω δεν εστειλα το Γρηγορη φετος σχολειο για αυτο το λογο αλλά και η προσαρμογη οπως ειχαν πει τα κορτισια ειναι λιγο δυσκολη..

Δε ξερω ειλικρινα ..οτι ειναι καλυτερο για το παιδι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μουφα ειναι μαλλον δε σας ειπα που εμεις βγαλαμε το 17ο?

ετσι το κοβω ριτα δεν εξηγητε αλλιως ολο τα χερια τα βαζει πισω και το κανει τωρα εχει κανα δυο μερες μαλλον τον πονανε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι? Ο Σωτηρης δε μιλαει, τα εχουμε πει αυτα... Λεει τις 10 αγαπημενες του λεξεις και μεχρι εκει. Ομως... φλυαρει ολη μερα αδιακοπα. Λεει συνεχεια τα δικα του.... Βαζει κι ενα μαμα στην αρχη και μετα αρχιζει. Χθες ηρθε αυτος ο φιλος του που σας ελεγα και μου εκανε εντυπωση γιατι εκεινος δε φλυαρουσε καθολου... Ελεγε μονο τη λεξη που ηθελε να πει. Και μη φαντασετειτε οτι ηξερε πολλες λεξεις, αντε 15 μου ειπε η μαμα του το πολυ... Ποτε σταματαει αυτη η φλυαρια, μπας και αξιωθει να βαλει καμια καινουρια λεξη στο λεξικο του...

t7fQp3.png

Κοιτα μπορει να ειναι και κανενας τραπεζιτης απο αυτους που εχει βγαλει να μην εχει ολοκληρωθει εχουν βγει και οι 4 μυτουλες?

ναι εχουν βγει κανονικα!

Νατασσα μου εμενα δεν φλυαρει πια αλλα δεν λεει και πολλα μονο οταν θελει

α δεν σας ειπα το παιδι μου ξερει και τον ενικο απο τον πλυθιντικο οταν θελει νερο μου λεει ''νεο'' αλλα οταν δει πολλα νερα π.χ εχθες που εβρεχε και ηταν ολα εξω βρεγμενα μου λεει ''νεα'' και το καλο ειναι οτι το ξεχωριζει δεν το λεει οπου να 'ναι!

αχ παει θα μου το παρει η νασα χαχαχαχα

α κοριτσια ασχετο τωρα τα χριστουγεννα περνουμε στα βαφτιστηρια μας δωρο ε;οπως το πασχα δεν θυμαμαι πανε και πολλα χρονια που εφερνε η νονα μου δωρα χαχα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια. Πρόλαβα και διάβασα τα μισά. Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Joa πρόσεξέ τον λίγο μωρέ το Χρήστο. Θα έχει εξαντληθεί και αυτός από τις αρρώστιες. Κάνε τις αναλύσεις για να αποκλείσεις κάνε ενδεχόμενο.

Vatraxaki σε ζηλεύω με το στεγνωτήριο. Θα ήθελα και εγώ αλλά δεν έχω χώρο ρε γμτ. Έχω πλυντήριο- στεγνωτήριο, αλλά δεν κάνει δουλειά. Όλα στα καλοριφέρε στεγνώνουν. Σαν ταράτσα πολυκατοικίας είμαστε.

Stone μπράβο σου που νηστεύεις. Εγώ κρατάω το Πάσχα, όλη τη σαρακοστή, αλλά από τα πάντα. Κανονικά δηλαδή.

Και εγώ θα έχω τραπέζι τις γιορτές. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παραμονή Χριστουγέννων θα είμαστε στη μαμά μου. Θα προσπαθήσω να έχω την Αλεξάνδρα ξύπνια. Θα την αφήσω να κοιμηθεί περισσότερο το μεσημέρι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ναι εχουν βγει κανονικα!

Νατασσα μου εμενα δεν φλυαρει πια αλλα δεν λεει και πολλα μονο οταν θελει

α δεν σας ειπα το παιδι μου ξερει και τον ενικο απο τον πλυθιντικο οταν θελει νερο μου λεει ''νεο'' αλλα οταν δει πολλα νερα π.χ εχθες που εβρεχε και ηταν ολα εξω βρεγμενα μου λεει ''νεα'' και το καλο ειναι οτι το ξεχωριζει δεν το λεει οπου να 'ναι!

αχ παει θα μου το παρει η νασα χαχαχαχα

Kαι εμενα δε φλυαρει πλεον..σπανια και συνηθως οταν ''τραγουδάει''

βατραχακι και ο δικος μου το κανει αυτα οταν βλεπει ενα μωρο λεει νινι οταν βλεπει πολλα παιδια λεει νινια

Πλακα εχουν τα ατιμα!!

νατασσα ακομα ο Σωτηρακης προφανως εξασκει τους φθογγους για αυτο και μπουρμπουλιζει χαχαχα(απο το μπουρμπουληθρα)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πω-πω λες και ναρκώθηκα...Αφού τώρα που ανοιξα τα ματια μου λέω τι μερα είναι, να σηκωθω για δουλειά....

Εμεις ούτε νινι-νινιά ούτε νεό-νεά χαχα...

Βαρύ θα είναι το πουλάκι μου σαν τον μπαμπακα του και εγώ θα είμαι η "σερτικη" μες το σπίτι!!

Giovanna του Πασχα που είναι 50 μερες είναι πιο αυστηρη και δεν εχει ούτε ψαρι την έκανα και εγω πρίν μείνω εγκυος..Μετα με εγκυμοσύνη, λεχωνια και θηλασμό την αφησα λίγο..Φετος πρώτα ο Θεός θα την ξανακάνω..Μπραβο και σε σένα!Αλλά δεν είναικαι τπτ δυσκολο πια, μια ιδεα είναι και το φαγητό (Μεγάλη!!χαχα)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια σας διάβασα αλλα με την Ραφαέλα είναι δύσκολο να γραψω.Δεν ξεκολάει από δίπλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαζί και η Ραφαέλα!Εμεις δεν ξερεις τι πλάκα έχουμε..Πλέον μου ανοιγει και τον υπολογιστή..Μολις ανεβουμε επάνω στο δωματιο του Η/Υ κατευθειαν τρεχει να με προλάβει να πιάσει την καρεκλα του γραφείου...Ο μπαμπας μας προχθες τι μας είπε...:

"Τι μαχη είναι αυτη βρε για τον υπολογιστη....εεε αυτό να δώ και τον Ανασταση στο φορουμ για παιδιά...θα με τρελάνετε τελείως μαμα και γιός!!!" χαχαχα

Επεξεργάστηκαν by Stone

α κοριτσια ασχετο τωρα τα χριστουγεννα περνουμε στα βαφτιστηρια μας δωρο ε;οπως το πασχα δεν θυμαμαι πανε και πολλα χρονια που εφερνε η νονα μου δωρα χαχα

Ναι vatraxaki μου!!Αυτη η γιορτη είναι για τα παιδιά..

Εγώ στο κορίτσι 8 ετών πήρα ενα επιτραπέζιο παιχνίδι με τη Ντόρα και φορμες

Στο αγορι 6 ετών πουλόβερ μακρομανικο και playmobil

Στο Ολγακι (το μικρό μας) γυμναστηριο δραστηριοτητων και φορεματακι

Στα 2 ανιψια μου φορμες και ρολόι και στα 3 της κουμπάρας που πάλι παιχνιδια και απο ενα σετακι κασκώλ-σκουφακι-γάντια..

Στα 2 μεγαλα της άλλης μου κουμπαρας (γεμισαμε κουμπάρες....)θα δώσω λεφτά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...