Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι γίνεται βρε κοριτσια ξεκινήσαμε πάλι;;;;

και εγώ χάλια, πονάει ο λαιμός μου απίστευτα...:mad::-x:-x:-x:-x

περαστικά σε όλους μας λοιπόν!

Σούλα ελπίζω ο πεθερός σου να βγει γρήγορα απο το νοσοκομείο και να ησυχάσετε....

Σανσαν εμείς μόλις ξεκινήσαμε με τις μπογιές και τα πινέλα και για όλα φταίει φυσικά το γουρουνακι της Μαελένη...;) Σύντομα θα βάλω φωτό Ελένη να θαυμασετε το έργο της!:P

Αρμάκι περιμένουμε τα νέα σου αύριο! Καλή βολτούλα!

Σαρδελάκι αστέρι ο Αστέρης! Μπράβο!:D

Πολλά φιλιά σε όλες καλό βράδυ!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααααα

κωνκων από τις 4 παρά σηκώνομαι :cool::cool::cool:

GiovannaXA μου τα ντιβιντι τα πήρες ? αααααα και Λευκάδα δεν έχω πάει είμαι μέσα Stone όλοι κάτι αρπάξαμε τελικά εγώ αυχενικό πολύ ψηλά τα μαξιλάρια στο ξενοδοχείο γρρρρρρρρ μην μιλάς για γρίνια μπροστά στον Λευτέρακι μου ΟΛΑΑΑΑΑΑ είναι αρνιά

\

Ηλιανα γιατι καλέ δεν μας συμπάθησες;;;;;

Γιατί είστε άλλες πολύ αδύνατες κ εσύ ειδικά άσε άσε

Αύριο τα υπόλοιπα άντληση τέλος κ μαζί κ σχόλια

:tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια!

Πολλές ιωσεις ακουω.... Χμ και εμείς μάλλον κατι εχουμε. Χθες το βραδυ ο Κωνσταντίνος έκανε πάλι εμετό. Είχε κανει και την Κυριακή... Να τον ενοχλεί κάτι και να μην του είχε περάσει? Αυτες τις μερες προσεχα πολύ τί του έδινα να φάει, αλλά χθες που πηγα γυμναστηριο εφαγε γαλακτοφετα, delice, γκοφρετακια και δεν ξερω τί άλλο.:mad:

Ευτυχως βγηκε ο ηλιος και πλένω απο το πρωι... Χθες το βραδυ έπλυνα τοπικα το στρωμα, το χαλί και μου εχουν μεινει κουβερτα, παπλωμα, σεντονια, μαξιλάρια. Εκανε τον εμετό μολις ξάπλωσε.

Ηλιάνα, deleni, Ρίτα, πανμαρ, sunsun, Πετρουλα περαστικα σε όλους σας!

Ξεχνάω κανεναν?:confused:

Μαρακι μου με το καλό να δεις το μωρακι σου σημερα!

Το απογευμα λεω να παω παιδιατρο τη μικρή για εμβολιο και ισως παρω μαζι μου και τον μεγαλο να τον δεί.... Χωρις άλλα συμπτωματα όμως τί θα καταλάβει και αυτη!

Καλημέρα.

Περασα μια δύσκολη νυχτα.Η μικρή εχει τρελό βήχα και μπούκωμα και ειχα και τις 2 γιαγιαδες να με πρήζουν .

Ειλικρινα ηθελα να ανοιξω την πόρτα και να φύγω.Ειχα το μωρο χαλια και ειχα και τις μ..κιες τους.

Συγνώμη αλλα ειμαι παρα μα παρα πολύ θυμωμένη.

Την μικρή φυσικα δεν την εστειλα σχολειο την αφησα με τη μαμα μου αλλα ειλικρινα ειμαι μεσα στο αγχος.Κατι την εχει πιασει και δεν προσεχει καθολου τη μικρή.

Ο αντρας μου εμεινε το βραδυ στο νοσοκομειο με τον μπαμπα του αλλα του ειπα να ερθει νωρις .

Αυτα τα καλα απο μενα.

Καλημερα!!!!

Ωχ μωρε Σουλα τελικα ο βηχας ειναι το χειροτερο ολων..πολυ ψυχοφθορο δεν παλαυεται...

Κατι με βηχα κυκλοφορει δεν εξηγειται αλλιως.Γιατι ο Γρηγορης τοσοοο καιρο.. πρωτη φορα εβηξε τοσο εντονα .

Παντως εγω δεν του εδωσα τιποτα, σε 2μιση μερες εριξα χωρις υπερβολες 500μλ ορο στη μυτη και εγιανε...χαχα!Δοκιμασε πολυ ορο!

Εμεις καλα και ολοι στα καθηκοντα μας!

Κων κων αν περναει καμμια ελαφρια γαστρεντεριτιδα το παιδι μπορει μερες να κανει μερες να περασει προσεξε τη διατροφη του για να μην πισωγυριζει.Περαστικα!

Καλημερα να εχετε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κων κων αν περναει καμμια ελαφρια γαστρεντεριτιδα το παιδι μπορει μερες να κανει μερες να περασει προσεξε τη διατροφη του για να μην πισωγυριζει.Περαστικα!

Ρίτα μου κ' εγώ έτσι λέω.... Καλου κακού θα τον πάρω μαζι μου στη παιδίατρο να του ρίξει μια ματια.

Στο μασα έχεις χώρια κατηγορία με νηστίσιμα? Φαγητα-ορεκτικα-γλυκά ολα μαζί?

Σούλα μου τί λούκι τραβας κ εσύ.... Να εχεις τον πόνο σου για το παιδί και οι υπόλοιποι στο μπουρου μπουρου... Η πεθερά σου θα πάει στο νοσοκομείο και η μαμα σου είναι μόνη της με τη μικρή? Κουράγιο βρε κοπέλα μου, δεν ξερω τί άλλο μπορώ να σου πώ!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=8&id=91&Itemid=49 εδω ειναι τα νηστισιμα

Αλλα αν θες πχ.θαλασσινα θα κοιταξεις στην κατηγορια ψαρια και θαλασσινα

Την Κ.Δευτερα εκανα και αυτα τα μυδια για οσους τα τρωνε.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5421&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κι από μένα από το σπιτάκι μου σήμερα! Έμεινα με τα πιτσιρίκια μιας και είπα να τα κρατήσω και σήμερα και αύριο για να είμαστε καλά το Σκ. Χτες και τα δύο δεκατάκια μέχρι 37,5 περίπου, αλλά ακούγονται με πολλάαα φλέμματα παρόλο που δε βήχουν πολύ και μύξα που δε σταματάει. Για μένα πάντως χειρότερο από τον εμετό δεν υπάρχει, ο βήχας δεν είναι τίποτα μπροστά του!!!:tongue:

Κωνκωνάκι κυκλοφορεί και γαστρεντερίτιδα αν είναι μόνο για τον εμετό να τον πας δε θα σου πει τίποτα το ιδιαίτερο μόνο να τον προσέχεις λίγο στη διατροφήτου αλλά αφού θα πας έτσι κι αλλιώς πάρτον μαζί να του ρίξει μια ματιά!

Σούλα μου περαστικά και στην Ανδρεάνα σου, τα ίδιασυμπτώματα έχει με τα δικά μου! Αυτές οι παρεμβολές την ώρα που έχεις το πρόβλημά σου γκρρρ σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα !!!

...και η λίστα συνεχίζεται!

εστειλα τον Ανασταση στο γιατρό γιατι ξυπνησε με κοκκινιλες στο προσωπο και στο σωμα και υποψιαζομαι καμια αλλεργια απο την αντιβιωση Ουφφφ!!

Περαστικα σε όλα τα παιδακια μας, τι ειναι αυτο ρε γμτ!!

Μαρινα σταθερη η κατασταση σας ε;;Μακαρι να υποχωρησουν και τα δεκατα αν και δε νομιζω να ειναι τπτ ανησυχητικό

Κωνκων τπτ δεν θα εχει ο Κων/νος σου μωρε..μαλλον απο τα πολλά γλυκα που εφαγε κανενα στομαχακι του θα διαμαρτυρηθηκε.

Σούλα μηπως οι γιαγιαδες συνεδεσαν το βηχα της μικρης με την εκδρομη;;;

κτ τετοιο αφησε κι η δικια μου να καταλάβω χτες αλλα δεν το ειπε και ευθεως....:rolleyes:

Εμεινε ο Νικος με τον πατερα του ε;;Αντε να σας πουν κι απο εκει για το εξιτηριο να ηρεμησετε κι απο αυτο!

Μαρια περιμενουμε τα νεα σου σημερα!!

Εφτασαν,θα ερθω μετα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Εύχομαι σε όλα τα αρρωστούλικα να αναρρώσουν γρήγορα. Είναι ύπουλος μήνας ο Μάρτιος........Θα συμφωνήσω και εγώ με τη Μαρίνα ότι χειρότερο από το βήχα έχω τον εμετό.......δεν το αντέχω.

Πετρούλα μου εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να συνέλθει γρήγορα ο Αναστάσης σου.

Joa Πώς είναι ο μικρούλης;

Κωνκων αν έχει γαστρεντερίτιδα θέλει αρκετό καιρό για να περάσει. Πρόσεξέ τον λίγο παραπάνω. Αν θέλει κάτι νόστιμο να φάει κάνουν δουλειά οι ρυζογκοφρέτες.:tongue::tongue:

Σανσαν και για την Κατιούλα σου ισχύει αυτό.

Μαρίνα περαστικά και στα δικά σου πιτσιρικάκια. Βάζε πολύ ορό για να σωθείς. Νομίζω εμείς έχουμε γλιτώσει πολλά με αυτό το σύστημα.

Ηλιάνα μου το έγραψα και στο φβ. Δικά σου dvd δεν έχω λάβει. :(:( Έλαβα από τη Φιλιώ μόνο αλλά και αυτά με μεγάλη καθυστέρηση.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Σούλα εύχομαι ο πεθερός σου να βγει γρήγορα από το νοσοκομείο και να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Όσο για τις γιαγιάδες @#$%^γκρ@#^&*. Και εμένα με εκνευρίζουν πάρα πολύ όλα αυτά.......και είναι κάτι που το κάνει συνήθως η πεθερά μου. Περαστικά και στην κουκλίτσα σου.

Ρίτα έγραψε πάλι με τις συνταγές σου. Όσο για τις νερομπογιές, για εμάς είναι κάτι απαγορευμένο ακόμα.......και μάλλον για πολύ. Δεν είμαι για τέτοια τώρα, βολεύεται και με τα χρώματα :tongue::tongue::tongue: Ο Γρηγόρης όμως, άσπρος σίφουνας έτσι;;

Ντελένι και Πανμαρ περαστικά και σε εσάς. Φιλάκια.

Άρμα περιμένουμε τα νέα σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα...βλέπω γίνεται χαμός από αρρώστιες στο παρεάκι μας.

Πετρούλα πότε ξεκινήσατε αντιβίωση; augmentin πέρνετε; Οι κοκκινίλες θα είναι είτε αλλεργία από την αντιβίωση (αν δεν την έχετε ξαναπάρει) είτε καμιά λοιμώδη (χωρίς να θέλω να σε τρομάξω). Έτσι είχε γίνει και με μας τότε!

Αλλά εμένα είχε ξαναπάρει augmentin ο μικρός άλλη μία φορά παλιότερα κι έπρεπε να του κόψει του γιατρού μόλις είδε τα πρώτα εξανθήματα και φυσικά έβλεπε και συγχρόνως την λευκωπή ουσία που καλύπτει τους ιστούς στις αμυγδαλές.

Εύχομαι πάντως να είναι αλλεργικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m57Zp2.png

κωνκωνάκι μου από αρκετά μικρούλης βάζει μόνος του τον ορό ο Αστέρης...και μάλιστα πιο καλά από μένα χαχαχαχα. Μιά χαρά μας βόλεψε. Μαζί βάζουμε το Physiomer γιατι πάντα βοηθάει την μαμά σε τέτοια χαχαχα!

Συμπεθέρα περαστικά στην μικρή. Κι ο Αστέρης μου έχει μπούκωμα και του κάνω τα εξής γιατροσόφια πάντα γιατι στο μπούκωμα έχω γίνει εξπέρ. Από βήχα δεν έχω ιδέα, αλλά από μπούκωμα έμαθα. Τον περσινό χειμώνα μπούκωνε κάθε μήνα. Πολλούς ορούς, εναλλάξ με physiomer...πρωί και βράδυ βάζω otrivin. Το βράδυ επίσης του δίνω 2,5μλ αέριους που βοηθάει πάρα πολύ ώστε να κοιμάται καλά. Στο δωμάτιο που κοιμάται του έχω τον υγραντήρα με ευκάλυπτο, βοηθάει επίσης πολύ στην αναπνοή του και κάτω απο το στρωματάκι του, του έχω βάλει ενα μαξιλαράκι. Κοιμήθηκε σαν πουλάκι χθες το βράδυ!

m57Zp2.png

Ωχ ωχ ωχ...διαβασα για τα σπυρακια του Ανασταση,Πετρουλα τι σας ειπαν?

Αugmentin ή αμοξιλ επινε?(εμας ειναι αποκλεισμενες δια βιου και οι δυο αυτες)

Αν σας πουν για αλλεργια ειναι ζορι γιατι δεν πρεπει να παρει κανενα φαρμακο εκτος απο αντισταμινικο μεχρι να καθαρισει ο οργανισμος.

Οσο για τα χαζα που ακουμε...εμενα απο τοτε που παμε σταθμο τα εκοψε η μαμα μου που ειναι η αγχωτικη της υποθεσης.Οτι ειναι να ερθει ,θα ερθει.

Για τον εμετο που λετε δεν το εχω ζησει ισως εχετε δικιο.Αν εξαιρεσεις αυτη τη φορα που εκανε 1 φορα απο τον παροξυσμο του βηχα ειχε να κανει απο 7 μηνων που κοπηκε η παλλινδρομηση μας.

Για τον ορο...πειτε μου εχει βαλει αλλη 500μλ ορο σε 2 μερες?Αποκλειεται!Περνω τον τιτλο της μις Ορος OF THE YEAR !ΧΑΧΑ!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παντως και εμας την αλλεργια στην αμοξιλ για 5 μερες την επινε κανονικα και μετα την εμφανισε και εγινε πουα.

Η φαρμακευτικη αλλεργια ειναι με ψιλα ψιλα σπυρακια που αν πατας το δερμα με τα δαχτυλα αφηνει ασπρα δαχτυλακια πανω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...