Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαράκι μου βλέπω θα βολτάρεις αύριο εεεεεεεεεεε; Μπράβο μπράβο...πάντα τέτοια! Το Αστεράκι μου είναι μιά χαρούλα...λίγες μυξούλες έχουμε αλλά όλα καλά...βάζει ορό μόνος του και οτριβίν και όλα καλά. Έχει την γιαγιά και τον παππού και περνάει τέλεια το μανάρι μου!

Η ποντικούλα σου καλά; Όλα τα λεφτά με της πικουλίνας την μπουμπού!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Μαρακι σε κουρασαμε ομως!!! μας εφτιαξες ζαμπονοτυροπιτα, μερεντοπιτα!!!! Ας ειναι καλα αυτος ο ΑΓΙΟΣ ανθρωπος που μας περιποιηθηκε και με το παραπανω, αν περιμεναμε απο εσενα κατω απο τα σκεπασματα θα περναγαμε την ωρα μας!!!

Μα είναι δυνατόν να πηγαίνεις αυτά τα τόσο ζωηρά παιδιά σου επίσκεψη σε σπίτι κρεβατωμένης γυναίκας??? Και έχεις και παράπονο? Ντροπή!:tongue::tongue::tongue:

Σουλίτσα μου απίστευτο αυτό που έπαθε ο πεθερός σου..πάλι καλά ο άνθρωπος που την γλίτωσε! Σιδερένιος να είναι!

Σαρδελάκι μου αφού βάζει και μόνος του ορό ο Αστέρης δεν έχει ανάγκη! :lol: Και το Ευάκι καλά είναι..καλά για την Βαρβαρούλα δεν το συζητώ είναι πραγματικά όλα τα λεφτά! Εγώ τρελλαίνομαι! Και η Εύα την αγαπάει πάρα πολύ και την προσέχει. Της το παίζει ''μεγάλη'' :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!

Σαν τη γιοβαννα και εγω ειπα οτι θα ερθω εχθες κα χαθηκα στο διαδυκτιο!χαχα!

Τι κανετε?Περαστικα σε ολα τα μυξωμενα!

Εμεις ειμαστε μια χαρα!Εχθες πηγαμε σχολειο κανονικα αλλα σημερα τον κρατησα μαζι μου σπιτι διοτι το μαγευτικο παγκρατι ειναι χιονισμενο!:shock:

Βγηκαμε βολτιτσα εδω γυρω γυρω και επαιξε λιγο στον πεζοδρομο χιονοπολεμο με κατι αλλα παιδακια!

Απο αυριο ελπιζωνα γυρισουμε στους ρυθμους μας διοτι γινετε χαμος εδω μεσα.

Εχθες οπως ζωγραφιζε με νερομπογιες (γκρρρρρ)πιτσιλισε μαλλον κατα λαθος ολο τον τοιχο της κουζινας και τα μουτρα του με τη μπογια με το πινελο...σαπουνισα ολοοο τον τοιχο και ειδα και επαθα να βγαλω την μπογια απο τα μουτρα και τα ματια του...

Και νερομπογιες τελος λοιπον ...!χαχα!

Μαρια καλη επιτυχια!!

Σουλα σιδερενιος!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερααααααα

μετα απο 3 μερες καταφερα να μπω....οι εκδρομεις απο οτι δειχνουν οι φωτο περασαν τελεια..παντα τετοια ..και στην επομενη συναντηση και η joaοικογενεια..

armaki εξοδο ακουω κ βαρβατη....περιμενουμε νεα σου..φιλια στον τυρανιαρη μπεμπη..

τα πικουλινοπαιδια κ η ευα αστερια λεμε...φατσουλες τρελες..

τα δικα μας νεα...ο μπεμπακος μας ειναι λιγο αρρωστος ,με μπουκωμα λιγο βηχα ..προς το παρον το ελεγχουμε και θα μας δει και η γιατρος απο κοντα την παρασκευη..

Ο Χρηστακης λογω χιονιου σπιτι και διαλυει το συμπαν ...(ριτακι νερομπογιες???απαπαπα)

Σουλιτσα περαστικα στον πεθερο σου..

Πολλα φιλακιααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας! Είμαι πολύ στο τρέξιμο στη δουλειά σήμερα και κομμάτια αφού δεν κοιμήθηκα καθόλου με τη μικρή να έχει πάρει 2 φορές ντεπόν στις 9 και στις 2 το βράδυ και πάλι να μη μπορεί να ηρεμήσει από τα δόντια της σε σημείο να τα ματώνει. Πότε θα βγουν αυτοί οι κυνόδοντες? Υπάρχει κανένα άλλο κόλπο να ηρεμήσουμε?

Σιδερένιος ο πεθερός σου Σούλα και εύχομαι η μικρή σου να μην τσίμπησε τίποτα.

Περαστικά και σε σας Κωνκωνάκι μου και στον μικρούλη σου Ιωάννα μου!

Αρμάκι περιμένουμε τα νέα σου από την εξέταση.

Τα μικρά μου δεν πήγαν και εμένα σταθμό σήμερα, ποιός ξέρει τι γίνεται σπίτι...

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Και απο το χιονισμένο τοπίο που ειχαμε το πρωι, τωρα εχει εναν ωραιοτατο ηλιο!500776tk00udvqzl.gif

Οσο χαρηκαμε, αυτο ήταν!

Ο Κων/νος εχει παθει σημερα αμόκ. Βαζω τη μικρή στο παρκο και βουταει και αυτος μεσα με το κεφάλι και φυσικά πεφτει πάνω της. Τις εφαγε σημερα το πρωι, αλλά και πάλι δεν νομιζω να καταλαβε...μετα απο λιγο ήθελε να πατησει πάνω της για να περασει απο την αλλη μερια:confused:. Επίσης βγαίνει απο το παρκο με το κεφαλι. Δυο σημαδια εχει μεχρι στιγμης γιατι προσγειωνετε πανω στα παιχνιδια του που ειναι εξω απο το παρκο.... Ουφ!

Μαρίνα μου πέρα απο ντεπονάκι, δεν ξερω κατι άλλο! Αντε να βγουνε γρηγορα!

Ιωάννα περαστικα στον μικρουλη, ελπιζω να του περασει γρηγορα. Και εσεις στο σπιτι ε? Αααααχ! Αυριο θα πάει απο τους πρωτους στο σχολειο ο Κωνσταντινος με εβγαλε οφ σημερα, δεν προλαβαινα να κοιταξω αλλου και την εκανε τη ζημια του.

Ρίτα μου καλα κανατε και βγηκατε να παιξετε με το χιονι. Εμείς δεν το προλαβαμε, ελεγα να τον κατεβασω το απογευμα που θα κραταει ο αντρας μου τη μικρή αλλά το χιονι εχει λιωσει. Του χρόνου τωρα!

σαρδελακι μου βαζει μονος του ορό???:shock: Να μαθει και στον γιό μου ο Αστερης, γίνετε? που κανουμε πολέμο καθε φορα.

Μαράκι μου καλα να περασεις αυριο στην εξοδο σου! Περιμενουμε νεα του μπεμπη!

Σουλα μου περαστικα στην Ανδρεανα σου και στον πεθερό σου.

Ηλιάνα μου για πες μας για τον γιοκα σου! Πρωτο μποι λενε τα κοριτσια και super αναπτυξη ε? Εμ τόοοοοσο ζιζι άξιζε τον κοπο:mrgreen:! Να σου φερω λιγο τον Κων/νο μπάς και παρει κανα πόντο???

Γεια σας! Είμαι πολύ στο τρέξιμο στη δουλειά σήμερα και κομμάτια αφού δεν κοιμήθηκα καθόλου με τη μικρή να έχει πάρει 2 φορές ντεπόν στις 9 και στις 2 το βράδυ και πάλι να μη μπορεί να ηρεμήσει από τα δόντια της σε σημείο να τα ματώνει. Πότε θα βγουν αυτοί οι κυνόδοντες? Υπάρχει κανένα άλλο κόλπο να ηρεμήσουμε?

Σιδερένιος ο πεθερός σου Σούλα και εύχομαι η μικρή σου να μην τσίμπησε τίποτα.

Περαστικά και σε σας Κωνκωνάκι μου και στον μικρούλη σου Ιωάννα μου!

Αρμάκι περιμένουμε τα νέα σου από την εξέταση.

Τα μικρά μου δεν πήγαν και εμένα σταθμό σήμερα, ποιός ξέρει τι γίνεται σπίτι...

Μαρίνα μου γρήγορα στη λίμνη να βρεις την γιαγια την ξεματιαχτρα !!!!!

Αχ μωρε περα από την πλάκα πραγματικά υποφέρει το κοριτσάκι μας.Τι να πω ?Μόνο ντεπον ή κατι που βάζουν στα ούλα των μωρων που μυρίζει σαν τσίπουρο ? δεν ξερω πως το λενε ομως:-(

Α επίσης εμενα μου είχαν πει να βαζω το ντεπόν κατευθείαν πανω στα ούλα.φυσικα και να πίει αλλα λίγο και πανω

Κωνκων το Χριστινάκι σου μπορεί να το ταλαιπωρούν και δόντια μωρέ. Σημασία έχει ότι ήταν περαστικό.

Και εγω νομιζα δοντακι είναι, αλλά δεν φάνηκε κάτι... Ισως να ηταν και καμια ιωσουλα και να περασε αμεσως.:confused:

Πετρούλα περαστικά και αύχομαι να μείνετε μόνο στος μυξούλες..και ο μικρός έχει?

Ο μικρος εχει μυξες Μαρια μου..Ο Αν. παιρνει αντιβιωση λόγω αμυγδαλίτιδας και ειναι καλυμμένος.

Καλή ξεναγηση αυριο και με το καλό να δεις το μπέμπη σου!

Μαρινα απο τα δοντια ηταν τελικα τα δεκατακια;;Καντης μασαζακι στα ούλα με τα δαχτυλα σου και ρωτα την παιδιατρο σας για καμια αναλγητικη αλοιφη..θα ηρεμησει λίγο

Ριτα το αθλημα "νερομπογιες"δεν το γνωριζουμε και δεν θελουμε να το μαθουμε..μεχρι τους μαρκαδορους εχουμε φτασει!!

Σουλα ευχομαι γρηγορα στο σπίτι του ο παππους σας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να πώς και εγώ πως χαρήκαμε παρα πολύ την Κυριακή μας, και τον ύπνο μας που μας πλάκωσε το στρώμα οικογενειακώς και κοντέψαμε να μείνουμε εκεί την Καθαροδευτέρα. Το Σάββατο τρέχαμε στο νοσοκομείο Καρδίτσας γιατί η μικρή μας πονούσε στην κοιλιά και έκλαιγε ασταμάτητα - ευτυχώς δεν ήταν τίποτα και δεν γυρίσαμε επί τόπου-.

Τα κορίτσια είναι όλα υπέροχα, όπως τα 'πατε και τα παιδάκια το ένα πιο γλυκό όμορφο και καλό από τ' άλλο. Οι άνδρες μας άξιοι, αν και εγώ επειδή δεν σας είδα και πολύ μαζί ( για όσες δεν ξέρουν τα γυναικόπαιδα ήταν από τη μία και οι άνδρες από την άλλη στο ξενοδοχείο), δεν είμαι σίγουρη για τους συνδυασμούς. Όταν ξανασυναντηθούμε δηλαδή μην παραξενευτείτε αν σας ζευγαρώσω λάθος :D:D.

Γενικά μπράβο σε όσες διοργάνωσαν αυτή την εκδρομή, βρήκαν αυτό το όμορφο ξενοδοχείο και καταφέραμε έτσι να συναντηθούμε όσες μπορούσαμε.. Έχω πολλές εικόνες στο μυαλό μου που θα μου μείνουν αξέχαστες!

Σήμερα το βράδυ πάλι διάρροια είχε η δικιά μου. Μάλλον δεν της έφυγε το μικροβιάκι της Παρασκευής, ή έχει ευαισθησία σε κάτι που δεν το έχω εντοπίσει. Έφαγε το απόγευμα μια σοκολάτα kinder γαλακτοφέτα, πώς λέγεται; λέτε να 'ναι αυτό; μα και εγώ τί της δίνω ξαφνικά μια ολόκληρη μπάρα εκεί που τρώει μόνο κομματάκια από σοκολάτες;;;

Ο άνδρας μου, από τον πανικό του πάλι νοσοκομείο ήθελε να πάμε μες τη νύχτα και με έκραζε που δεν έπαιρνα την παιδίατρο. Η μικρή έκλαιγε με τη διάρροια στον ποπό γιατί έτσουζε ο ποπός της και αυτός από πάνω ρώταγε πού πονάς; πονάς πολύ; και τελικά δεν βοήθησε καθόλου, μόνο τσαντιζόταν με μένα και το κλάμα της. Αφού την έπλυνα με λίγο νεράκι (γιατί είχαμε το πρωί διακοπή νερού μέσα σ'όλα, και της έβαλα κρεμούλα ηρέμησε για κάποιες ώρες και μετά άλλη μια φορά και οκ) Αυτό ήταν! από εδώ και πέρα θα βρεί δικό του παιδίατρο να παίρνει όποτε θέλει!!!:mad:

τα 'πα και χαλάρωσα!!

Stone να τις μάθετε τις νερομπογιές.. Εμείς πολύ συχνά, σχεδόν κάθε μέρα ζωγραφίζουμε μαζί. βάζει και δαχτυλάκια μέσα μερικές φορές, αλλά είναι ωραίο να ανακατεύεις τα χρώματα και να βλέπεις πώς είναι το πινέλο με νερό, χρώμα και πώς χωρίς. Και απασχολείται αρκετή ώρα έτσι.. λερώνονται πολύ λίγο τα ρούχα αλλά φεύγουν οι νερομπογιές μην τις φοβάσαι!

filaki συνήλθες μετά την ταλαιπωρία της επιστροφής; τώρα θα κοιμάσαι όρθια λογικά στη δουλειά!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια η επιτσροφή των Αθηναίων πώς ητανε;;;

Περαστικα στα αρρωστουλικα. Sunsun ισως την ποναει και η κοιλιτσα της την ωρα που κανει διαρροια.

Και εμεις πεξαμε σημερα χιονοπολεμο και ενθουσιαστηκαμε. Ολη τη μερα φωναζε θελω και αλλο χιονοπολεμο!!!

Καλησπέρα σε όλες!

Εμείς γυρίσαμε χθες από την εκδρομή, αλλά μάλλον κάπου κάτι τσίμπησα και είμαι όλη μέρα τα χάλια μου... Πονάνε τα κόκκαλά μου, έχω διάρροια, λίγο βήχα και πολύ ανάγκη από ύπνο! Όλη μέρα κοιμάμαι συνέχεια! Ευτυχώς που είναι με άδεια ο μπαμπάς μας και όσο τρέξιμο δεν έκανε στην εκδρομή το κάνει τώρα...

Τα νέα μας για την εκδρομή, σας τα έχουν πει τα κορίτσια, μην τα επαναλαμβάνω... περάσαμε πάρα πολύ ωραία και, ειλικρινά σας το λέω, πολύ καλύτερα απ' ότι φανταζόμουν... κι όχι τόσο για εμάς ή τα παιδάκια μας, όσο για τους άντρες μας που ταιριάξαν μια χαρά!

Αντε και στην επόμενη και χωρίς απουσίες!

Σουλίτσα πώς είναι ο πεθερός?

Συγνώμη, δεν μπορώ να σχολιάσω άλλα... πάω να ξαπλώσω πάλι... θα επανέρθω ακμαιότατη!

Πολλά φιλιά σε όλες...

mrdIp3.png

Πανμαρ ότι θα ρωτούσα που είσαι εσύ! Περαστικά κοριτσάκι μου!

joa, Πετρούλα και sun sun περαστικά στα πιτσιρίκια σας. Τι έγινε ρε γμτ παλι? όλα μαζί? Ελπίζω όλα να είναι ελαφριά!

κωνκωνακι μεγάλες στιγμές βλέπω περάσατε σήμερα ε? :lol: Άντε αύριο θα έχεις ηρεμία..

Ρίτα όταν ζωγραφίζαμε με την Εύα με νερομπογιές δεν έφευγα ούτε δευτερόλεπτο από κοντά της! Είναι επικύνδινα αυτά τα αθλήματα! :lol:

Μαρινάκι τόσο πολύ υποφέρει η μικρή ε? Μήπως να της έβαζες και λίγο αλοιφή μαζί με το ντεπόν?Δεν ανακουφίζει για πολύ ώρα απ'όσο ξέρω αλλά κάτι κάνει(από προσωπική μου εμπειρία γιατί η Εύα έβαλε μόνο μια φορά..) Πω πω εν τω μεταξύ η Εύα ακόμα δεν έχει βγάλει τους κάτω κυνόδοντες..τραγελαφικό μου φαίνεται! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρια μερες τωρα καθομαι απο πανω του με τις νερομπογιες, ειτε εγω, ειτε ο μπαμπας του.Παρολα αυτα τις προηγουμενες μερες 2 φορες δεν γλιτωσαμε το ποτηρακι με το νερο που εφυγε ολο κατω ,την πρωτη φορα ηταν και μικρο γυαλινο φλιτζανακι και εσπασε ,τη δευτερη ευτυχως πλαστικο και εχθες ειλικρινα σου μιλαω, 1 λεπτο (και αν ηταν και ολοκληρο λεπτο) γυρισα την πλατη μου να ξεφουρνισω κατι...μονο 1 λεπτο οχι παραπανω.

Ο δικος μου ειναι γκρειντερ δεν ειναι για τετοια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Περαστικα και σε ολες τις μαμαδες και τα αρρωστα παιδακια.

Παντως και ο δικος μας ο μπαμπας κολλησε απο το Γρηγορη και το εχει παρει πολυ βαρια...καταλαβαινετε...χαχα!Ανδρες!Ο μικρος 1 μερα μυξα-βηχα , ο ανδρας μου 3+ και επεται και συνεχεια!

Διαβαζω τις διηγησεις σας απο το ταξιδι και καταληγω οτι ή τα περιγραφεται πολυ καλα και τοσο παραστατικά ή γνωριζομαστε πια τοσοοοο καλα που αφενος ηταν σα να ημασταν και εμεις εκει και αφαιτερου συμφωνω με ολα αυτα που λεγονται για την καθεμια σας ξεχωριστα.

Προφανως γνωριζομαστε πια πολυ καλα και ξερουμε η μια την αλλη .ΕΙλικρινα και για τα παιδακια και για τις μαμαδες απο το λιγο που σας εχω δει και απο το πολυ που σας εχω μιλησει, δεν περιμενα καμμια διαφορετικη περιγραφη απο αυτη που κανετε.

Παντα τετοια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...