Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα στα όμορφα κορίτσια...χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα, μπράβο!

Μαράκι μου έτσι καλά να είσαι με λίγες μόνο συσπασούλες και καθόλου αν γίνεται. Υπομονή και πέρασε ο καιρός.

Περιμένω την Βίκυ για καφέ, αλλά δεν ξέρω αν θα φτάσει κάποια στιγμή. Από της 5.30 την περιμένω, πότε θα έρθει ΟΕΟ;

m57Zp2.png

:lol: :lol: :lol:

Ήρθε και η πικουλίνα με τα πιτσιρίκια σήμερα, ντυμένα κι αυτά, είχαν πολύ πλάκα όλα μαζί! Δεν έχω παράπονο πάντως για κρεβατωμένη μια χαρά πέρασα!

Βρε Μαρακι σε κουρασαμε ομως!!! μας εφτιαξες ζαμπονοτυροπιτα, μερεντοπιτα!!!! Ας ειναι καλα αυτος ο ΑΓΙΟΣ ανθρωπος που μας περιποιηθηκε και με το παραπανω, αν περιμεναμε απο εσενα κατω απο τα σκεπασματα θα περναγαμε την ωρα μας!!!

Εμείς σαν να ειμαστε λιγο αρρωστουλιδες! Χθες το απογευμα ο Κων/νος μας εκανε εναν ωραιοτατο εμετό, βεβαια δεν εχει κανει κατι σήμερα, ουτε ειχε αλλα συμπτωματα. Η Χριστίνα απο χθες εχει δέκατα, μεχρι 37,8 κατι άλλο δεν εχει παρουσιάσει, εκτος απο τη γκρίνια. Αρπάξαμε κάτι?

πώς εισαστε σήμερα;;;

Καλησπέρα φιλενάδες!!! Επιστρέψαμε και πρέπει να πω ότι περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ! Τα πιτσιρίκια μας κυρίως ξετρελάθηκαν, οι Βόριες μαμάδες που δεν είχα ξαναδεί από κοντά είναι όλες τους υπέροχες! Θα γράψω αναλυτικά όταν κοιμηθούν τα παιδιά γιατί έχουμε και τα θέματά μας τώρα! Να είμαστε καλά να το ξανακανονίσουμε!

Μπραβο ρε κοριτσια που περασατε τελεια. Αντε στον καλοκαιρινο προορισμο θα ειμαστε ολες. Φιλια πολλα

Κορίτσια τι κάνετεεεεε;;;;!!!!

Γυρίσαμε μετά κόπων και βασάνων (όχι πολλών είναι η αλήθεια) αλλά αρκετών για να με ρίξουν στο κρεβάτι! Όλο το βράδυ ήμουν χάλια…τάση για εμετό και τρελό τρελό πονοκέφαλο…. Γκρρρρρ:mad::-x:-x

Προσπαθούσα από το πρωί να μπω αλλά έκαναν αναβάθμιση στον σέρβερ και…

Λοιπόν να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι περάσαμε καταπληκτικά!!! Χάρηκα πάρα πολύ που καταφέραμε τελικά να βρεθούμε! Για τα κορίτσια μας δεν έχω λόγια, τι να πρωτοπώ! Τις θεσσαλονικιές χάρηκα πολύ που τις ξαναείδα, όσο για την λαρισαία μας και τις αθηναίες έχω να πω ότι είναι καταπληκτικές, με χιούμορ, πρόσχαρες και γλυκύτατες!!!! Ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια, ή μάλλον σαν να βρισκόμαστε κάθε μέρα!! :D:D:D

Τα παιδάκια μας ήταν το κάτι άλλο…

Σούλα την επόμενη φορά που πεις ότι η Αντρεάννα είναι μαμάκιας θυμήσου την οξεία μαμακίαση της δικιάς μου (θέλω τη μαμά μουουουουου)…..χαχαχα

Εγώ νομίζω ότι τα πιο ήσυχα παιδάκια ήταν ο Γιώργος (απίστευτα ευγενικό παιδάκι), ο Αναστάσης και η ήρεμη δύναμη Σοφία!!! Οι ξενύχτησες Αντρεάννα και Ναταλία ήταν τρελές σουσουραδίτσες που γυρνούσαν συνέχεια γύρω από όλους, η Μαριαλένα είναι ακόμα πιο κουκλίτσα από κοντά, όσο για τα μωράκια της Πετρούλας και της Ηλιάνα τι να πω…κουκλάκια και τα δύο…ούτε ακούστηκαν τα καλά μου!!!!! Ο Λευτέρης έκανε πολλά νάζια στη μαμά…αλλά όντως αυτό το ζιζί τι είχε μέσα Ηλιάνα;;;;; Ο μικρός δηλαδή πως θα είναι;;;; Η Κάτια αν και πέρασε την περιπέτεια της ήταν ευγενέστατη, έδωσε τα παιχνιδάκια της να παίξουν όλοι και… κοιμήθηκε!!!!

Τα δικά μου… όπως είπα και πιο πάνω η Αναστασία έπαθε μια μαμακίαση το δεύτερο βράδυ και με ξετίναξε, όσο για το γυναίκα Πετρούλα… τι να πω δε λες καλύτερα κακομαθημένο;;; χαχαχα ο Γιαννάκης δεν μπορώ να πω… ήταν πανευτυχής και δεν τον χαλούσε τίποτα… μέχρι και αρνάκι έφαγε στην ταβέρνα!!!!

Το ξενοδοχείο ήταν μια χαρά και οι άνθρωποι εξυπηρετικότατοι, η σάλα ήταν τελικά ο προσωπικός μας χώρος!

Να ευχηθώ περαστικά στα αρρωστούλικα, Πικουλίνα και Άρμα είδα τις φωτό και έχω να πω ότι τα παιδάκια σας είναι υπέροχα!!!! και οι δύο Minnie είναι κούκλες και ο spiderman άψογος!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες καλό βράδυ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Εγώ νομίζω ότι τα πιο ήσυχα παιδάκια ήταν ο Γιώργος (απίστευτα ευγενικό παιδάκι), ο Αναστάσης και η ήρεμη δύναμη Σοφία!!!

Βλέπουν καλά τα ματια μου ή μηπως με ξεγελάνε...????Μαλλον ο γιος μου σας ξεγελασε γιατι σημερα στην κυριολεξία με εσκασε!!!!Μου το κανει πάντα μετα απο Σαβ/κο αλλα το σημερινο ηταν το κτ αλλο!!τεσπα...

Μαρακι εχεις μπει στην τελική ευθεια!!Απο εδω και περα θα αγωνιάς για τον προγραμματισμένο τοκετό κι όχι για τον πρόωρο...

Οι φιλεναδες ποντικίνες στο fb ειναι πολύ μουριτσες..δεν μπορουσα να σχολιασω οταν τις ειδα

Βικυ και Αλεξανδρα πως πήγε το καφεδακι σας;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

π

Αριστα παιρνουν επίσης οι συζυγοι που μας ταξιδεψαν ως εκει και παρόλο που δεν γνωριζονταν διολου μεταξυ τους εκαναν ενα πολύ καλό παρεακι!!!

!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .......................... ΒΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .............................

Τωρα είδα ότι αναφέρθηκες στην λίμνη κ μπορώ ν πω ότι συμφωνώ ;););)

αύριο πρωί θα γράψω κεγω πόσο χαλιΑ πέρασα κ που δεν μου άρεσε καμία από τις κοπέλες δεν θέλω ν της ξαναδώ ποτεεεεεεεεεε :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο Λευτέρης έκανε πολλά νάζια στη μαμά…αλλά όντως αυτό το ζιζί τι είχε μέσα Ηλιάνα;;;;; Ο μικρός δηλαδή πως θα είναι;;;;

!

ΓΡΙΝΙΑΡΙΤΙΔΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ???????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

791973ppcvu2wvyd.gif

Καλημερα καλημερα!

585704vohzfiasuy.gif

Ωραία χιόνιζε πριν καμια ωριτσα, τωρα σταματησε. Εδω ειναι στρωμενο σε μερη που δεν πατιουνται, οι δρομοι ειναι καθαροι! Ας το χαρουμε για σημερα γιατι την Κυριακή λέει, θα εχουμε 17 βαθμους.

Καλως ηρθατε κοριτσια! Χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα στην εκδρομή σας!:DΕρχονται κ' άλλα 3ημερα...

Ο Κωνσταντινος περα απο τον εμετό της Κυριακής δεν έκανε κατι άλλο και η Χριστινα μεχρι και τη Δευτερα ειχε δέκατα και γκρινια. Απο χθες ειναι καλά. Δεν ξερω τί ειχαν.... Τον μεγαλο θα τον κρατησω και σημερα σπιτι πιό πολύ για την Χριστινα, να μη τη βγάζω εξω με αυτον τον καιρό. Πάντως χθες το απογευμα που έριχνε χοντρες νυφαδες βγηκαμε με τον Κων/νο στη πυλωτη μας και πιάναμε το χιόνι:mrgreen:. Τρελάθηκε απο τη χαρα του!

Ηλιάνα μου βλέπω κ εσυ πρωινή! Καλημερα!

Deleni μου πώς είσαι? Μηπως την αρπαξες?

Μαράκι μου ακομα λιιιιιιγο έμεινε και ερχετε ο μπεμπης!

Τα φιλιά μου σε όλες!

Να σας πω και εγώ μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια πριν πλακώσει κόσμος γιατί μετά με βλέπω να χάνομαι πάλι. Από χτες που είπα επανέρχομαι, δεν επανήρθα ποτέ :tongue::tongue::tongue: Κορίτσια πραγματικά χάρηκα που περάσατε όλες όμορφα στην εκδρομή. Πάντα τέτοια εύχομαι για όλους μας και εις άλλα με υγεία. Η πρόταση που έκανα στο φβ δεν την έκανα για πλάκα, Λευκάδα ή κάπου αλλου, αν θέλετε μετά το Πάσχα οργανωνόμαστε.

Μαράκι νομίζω έφτασες αισίως στις 32 εβδομάδες. Σωστά; Τσούκου - τσούκου περνάει ο καιρός.

Κωνκων το Χριστινάκι σου μπορεί να το ταλαιπωρούν και δόντια μωρέ. Σημασία έχει ότι ήταν περαστικό.

Ντελένι μου περαστικά και σε εσένα. Κάποια ιωσούλα φαντάζομαι περνάς. Έτσι ήμουν και εγώ δύο μέρες την προηγούμενη εβδομάδα.

Πετρούλα τι σου έκανε καλή μου χτες ο Αναστάσης και σε έσκασε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα καλημερα!!!

Σηκωθηκαμε με μυξούλες σημερα, μαλλον δεν την γλυτωσαμε :-(:sad:

Ιωαννα εμενα μου αρεσει πολύ η Λευκαδα και είμαι μεσα!!(να ειμαστε καλα φυσικα!). ο Αν. με εσκασε γιατι με το παραμικρο πχ ειτε χτυπήσει στο παιχνιδι, ειτε πέσει αρχιζει τη γκρινια και τη μιρλα "θελω το μπαμπάααααμου!!παρτον να ερθειιιιι" και αλλα τετοια απιθανα που με βγαζουν απο τα ρουχα μου και οσο και να εξηγω οι απαιτησεις μεγαλώνουν!!

Κωνκων τι ωραια που χιονισε..Περαστικα και στα πιτσιρικια, καλά εκανες και τον κρστησες τον Κων/νο..με πήραν κι εμενα σημερα να με ρωτησουν πως ειναι το παιδί και αν αναρρωσε για να πάει..

Ηλιανα γιατι καλέ δεν μας συμπάθησες;;;;;:tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

[quote=μαμαλευτερακι;900372

ΓΡΙΝΙΑΡΙΤΙΔΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ???????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αναπτυξίτιδα εννοούσα Ηλιάνα!!!!! Ολόκληρος παίδαρος ο Λευτεράκης!!!!:D

Την καλημέρα μου σε όλες! Πετρούλα ελπίζω να μην είναι τίποτα...Τα λέμε μετά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Σήμερα ήρθα στη δουλειά οπότε είμαι λίγο πιο άνετα και μπορώ να γράψω.

Ο πεθερος μου είναι σχετικά καλύτερα και μαλλον γλύτωσε τον κίνδυνο.

Η μικρή ξύπνησε με έναν τρελό βήχα ( ε κατι τσιμπήσαμε και εμεις) και ελπίζω να μην εξελιχθεί γιατι ετσι όπως είναι τα πράγματα τωρα πώς να τρεχω και με τη μικρη ???

Λοιπόν να πω ότι η εκδρομή μας ηταν τέλεια.Χάρηκα παρα πολύ που ξαναείδα τα κορίτσια που ηδη έχω γνωρίσει αλλα και για τις υπόλοιπες κοπελιές-παιδακια-συζυγοι.

Ηταν πολύ όμορφο που οι άντρες μας «εδεσαν» και εκαναν το δικο τους παρεακι αν και αυτό ειχε το αρνητικο ότι δεν πρόσεχαν πολύ τα παιδια όπως οφειλαν;) να κανουν αλλα το παραβλέπω.

Λοιπόν να πω καταρχήν για την Πετρούλα μας ότι είναι θεα.Μετα από δυο γεννες και μαλιστα η μια τοσο πρόσφατη εχει ένα κορμί λαμπαδα.

Οσο για τον Αναστάση είναι μια γλύκα και πολύ καλό παιδί.(παραβλέπω το γεγονος ότι ορμηξε στην κορη μου χα χα) και ο μικρός –Πετρουλης είναι απιστευτα γλυκος και ηρεμος.

Η Deleni μας όπως πάντα κουκλα και κομψή.Η Αναστασία ένα απίστευτα ώριμο παιδί και Ελενακιι μαλλον θα συμφωνήσω ότι μας περνατε λιιιγο στην μαμακιαση!!!!

Ο δε Γιανάκης τι να λέμε .απολαυστικός , γλυκεια μουρίτσα .Πηγαινε παντού χωρούσε παντού και ευγενεστατος εδινε απλώχερα ότι επιανε στο χερακι του.

Η Ελενιτσα μας που ήρθε μοναχούλα (και ηταν πιο ήρεμη από ολες μας χαχα) ενας υπεροχος ανθρωπος.Ευγενικός και γλυκομίλητος.

Η Ηλιάνα μμμμ τι να πω?

Λοιπόν είναι μια γυναικα με εντονη προσωπικότητα , ανοιχτή και καλόκαρδη.

Οσο για τη γκρίνια της περί κιλών αγνοηστε την.

Ο Λευτερακης μας ένα παιδακι που όπως ειπε και η Πετρούλα προτιμαει περισσότερο την υσηχία του αλλα πολύ ομορφο παληκαρακι.

Ο μικρουλης μια χαμογελαστή φατσούλα που πήγε σε ολες τις αγκαλίτσες.

Η sun-sun αν και δεν μιλήσαμε πολύ είναι μια γλυκειά εγκυούλα και υπεροχη μαμα.

Η Κάτια φοβερή μουριτσα !!

Η Μαρίνα μας φοβερή.Είναι πολύ κομψή επίσης η γκρίνια περι κιλων κομενη.Πολύ γλυκός και χαμογελαστός ανθρωπος και τυχερή που εχει τέτοιο αντρα!!!!!

Ο Γιιώργος πολύ ηρεμο παιδί και εξυπηρετικό .Οτι ζητούσε η κόρη μου ετρεχε να το φερει χα χα.

Η Μαριαλένα ένα ξανθό κουκλάκι.Σαν ψέυτικη είναι.

Το Μαριζάκι μας μια μανούλα σκετη τρελα.

Πολύ όμορφη παρουσία και πολύ ζεστός ανθρωπος.Η Ναταλία σκετη ζωγραφιά.Πονηρή φατσούλα , πανεξυπνη!!!!!

Η Μαρία μας !!!!!Είναι από τους ανθρώπους που μπορείς να καθεσαι να μιλάς με τις ωρες.Εξαιρετικη!!!!

Η Σοφία τι να πω?Απλα θα ήθελα παρα μα παρα πολύ να της εμοιαζε η δικιά μου εστω και λίγο.Πανεξυπνο υπακουο και βολικό παιδι!!!!

Ηταν πανέμορφα και θα ηθελα πολύ να το ξανακανουμε και αν γίνεται να βρεθούμε και με τις υπόλοιπες κοπελιές.

Νομίζω ότι παραεγραψα εεεεεε???

Καλημέρα κι από μένα...

Συμπεθέρα χαίρομαι που ξεπεράστηκε ο κίνδυνος...περαστικά και στην νυφούλα μου!

Πετρούλα ωραίο ήταν το καφεδάκι με το Βικάκι...καλά με την Βίκυ δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις άσχημα χαχα!

Οι υπόλοιπες καλά;

m57Zp2.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Κωνκωνακι πάλι καλά που δεν ήταν κάτι σοβαρό σε κανένα από τα δυο πιτσιρίκια!

delenaki περαστικά και σε σένα. Είσαι καλά σήμερα?

giovanna ναι! Αύριο είμαι ακριβώς 32 εβδομάδων..κούτσα κούτσα φτάσαμε!

Πετρούλα περαστικά και αύχομαι να μείνετε μόνο στος μυξούλες..και ο μικρός έχει?

Σουλίτσα κι εσείς βηχα ε? Κρίμα ρε γμτ..Ο πεθερός σου τι έπαθε? Ελπίζω όχι κάι σοβαρό..η κόρη μου έβλεπε τις φωτο από την εκδρομή και με ρωτούσε τα ονόματα των παιδιώ. Μόλις άκουσε το ''Ανδρεάννα'' λέει ''αααααα πολύ ωραίο όνομα'' :lol:

Σαρδελάκι μου αλίμονο να μην πέρναγες καλά με το Βικάκι! :-). Ο Αστεράκος τι κάνει?

Αυριο έχω doppler και έχω πολύ αγωνία. Μακάρι να είναι όλα καλά! Θα δω επιτέλους και το μαιευτήριο που θα γεννήσω!(όπως καταλάβατε έχω σούπερ έξοδο αύριο το πρωί :lol: )

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα φιλενάδες!

Κωνκωνακι πάλι καλά που δεν ήταν κάτι σοβαρό σε κανένα από τα δυο πιτσιρίκια!

delenaki περαστικά και σε σένα. Είσαι καλά σήμερα?

giovanna ναι! Αύριο είμαι ακριβώς 32 εβδομάδων..κούτσα κούτσα φτάσαμε!

Πετρούλα περαστικά και αύχομαι να μείνετε μόνο στος μυξούλες..και ο μικρός έχει?

Σουλίτσα κι εσείς βηχα ε? Κρίμα ρε γμτ..Ο πεθερός σου τι έπαθε? Ελπίζω όχι κάι σοβαρό..η κόρη μου έβλεπε τις φωτο από την εκδρομή και με ρωτούσε τα ονόματα των παιδιώ. Μόλις άκουσε το ''Ανδρεάννα'' λέει ''αααααα πολύ ωραίο όνομα'' :lol:

Σαρδελάκι μου αλίμονο να μην πέρναγες καλά με το Βικάκι! :-). Ο Αστεράκος τι κάνει?

Αυριο έχω doppler και έχω πολύ αγωνία. Μακάρι να είναι όλα καλά! Θα δω επιτέλους και το μαιευτήριο που θα γεννήσω!(όπως καταλάβατε έχω σούπερ έξοδο αύριο το πρωί :lol: )

Μαράκι μου όλα θα πάνε καλά με την εξέταση κοριτσι μου.Εφτασε ο καιρός σιγα σιγα!!!!

Ο πεθερός μου επαθε γαστροραγία και κοντεψαμε να τον χασουμε .Να φανταστείς ο αιματοκρίτης απο 43 πηγε 15 .Κουβαδες αιμα εχασε.

Μόλις γυρίσαμε από την εκδρομή ουτε βαλίτσες δεν ειχαμε κατεβασει και τρεχαμε στο νοσοκομείο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...