Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Καλη σαρακοστη!2518736icehniy3i0.gif

Εμείς σαν να ειμαστε λιγο αρρωστουλιδες! Χθες το απογευμα ο Κων/νος μας εκανε εναν ωραιοτατο εμετό, βεβαια δεν εχει κανει κατι σήμερα, ουτε ειχε αλλα συμπτωματα. Η Χριστίνα απο χθες εχει δέκατα, μεχρι 37,8 κατι άλλο δεν εχει παρουσιάσει, εκτος απο τη γκρίνια. Αρπάξαμε κάτι?

Ρίτα μου ευτυχώς μια χαρα ο Γρηγόρης! Εκδρομη θα κανονισουμε πάλι!:wink:

Giovanna μου βροχη ε? Καλα και εδω ο καιρός δεν ειναι για εξω... Πηγα το πρωι με τον Κωνσταντίνο μια βολτα στις αλανες της περιοχης και δεν υπηρχε ψυχή! Ουτε ενας χαρταετός...και με ρωτουσε το παιδι τί ειναι χαρταετος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κων κων μου περαστικα σας ευχομαι να ειναι κατι ελαφρυ και για τα δυο.

Τελικα ο Μαρτης ειναι ο υπουλος μηνας... για τον Γεναρη- φλεβαρη ελεγαν και ημουν ετοιμη να πω οτι υπερβαλουν ολοι αλλα τελικα μας την εκανε ο Μαρτης.

Εμενα οι ανδρες τελικα πηγαν πανεπιστημιουπολη και ειχε αρκετους χαρταετους...πηρε και ο Γρηγορης εναν χαρταετο...guess what? ...spiderman ...αλιμονο :tongue: τον οποιο στολισαμε και αυτον στο σαλονι μας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ. Τι κάνετε; Επέστρεψαν τα κορίτσια από το Θεσσαλικό μέτωπο; :D:D:D:D:D

Εμείς χτες περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Το μεσημέρι μας είχε τραπέζι η πεθερά μου και μετά λέγαμε να κατεβούμε στο Καρναβάλι. Ο καιρός όμως ήταν αμφίβολος και έτσι το αφήσαμε. Ντύσαμε την Αλεξάνδρα παπαρούνα και πήγαμε σε παιδότοπο. Τυχαία συνάντσε και μια φίλη της από τον Παιδικό εκεί και πέρασαν σούπερ.......και εμείς ήπιαμε έναν καφέ με ηρεμία. :tongue::tongue::tongue: Το βράδυ μετά έπεσε ξερή για ύπνο και έτσι χαρήκαμε και ο ένας τον άλλον. Σήμερα πάλι λέγαμε να βγούμε, αλλά έχει τόσο αέρα που εκτός από τον χαρταετό θα έπαιρνε και την Αλεξάνδρα. Έτσι αράξαμε σπιτάκι μας και ........καθόλου δεν στεναχωρήθηκα.

Ριτάκι ας είναι καλά ο Γρηγόρης και θα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες για εκδρομές. Αν κρίνω πάντως από την περσινή μου εμπειρία με τις ιώσεις, εμείς την έιχαμε πατήσει για τα καλά τον Απρίλη :confused::confused::confused::confused:

Κωνκών περαστικά και στα δύο τα μπουμπούκια σου και εύχομαι να συνέλθουν γρήγορα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα φιλενάδες!!! Επιστρέψαμε και πρέπει να πω ότι περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ! Τα πιτσιρίκια μας κυρίως ξετρελάθηκαν, οι Βόριες μαμάδες που δεν είχα ξαναδεί από κοντά είναι όλες τους υπέροχες! Θα γράψω αναλυτικά όταν κοιμηθούν τα παιδιά γιατί έχουμε και τα θέματά μας τώρα! Να είμαστε καλά να το ξανακανονίσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

κουκλες μου τι κανετε??

καλη σαρακοστη !!!!

γυρισατε ολες στα σπιτακια σας?

και εμεις πριν 2 ωρες γυρισαμε, παρολο που εβρεχε συνεχεια στην πρεβεζα, και την κακοκαιρια στην επιστροφη, περασαμε καλα

και του χρονου με υγεια κοριτσια

1763853tvfk5tyqh1.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Καλή Σαρακοστη να εχουμε και να ειμαστε καλά να ανταμωσουμε πάλι πολύ συντομα!!

Οπως καταλάβατε δεν εχασα ευκαιρία και αφου ηταν απύρετος ο Αναστασης επι ενα 24ωρο πήρα και τις ευλογίες της παιδιατρου και ξεκινησαμε το πρωί της Κυριακής..

Με 2 λόγια...περασαμε υπέροχα!!!Το ξενοδοχείο ειχε γεμισει με 15 πιτσιρικια που ετρεχαν πάνω κατω, επαιζαν χαρτοπόλεμο, ανοιγαν δωρα, εσκαγαν μπαλόνια, ενιοτε διεκδικουσαν ενα καροτσι της Νάταλι , πλαστικα σφυρια κλπ αλλα ηταν κι αυτο μες το πρόγραμμα..Οι αντρες ειχαν πιασει τη γωνια του μπαρ και επιναν τα καφεδακια τους και τα ποτακια τους και εμεις τη γωνια του τζακιου και τα λέγαμε επί ωρες...

Χαρηκα πολύ που γνωρισα τη Μαρινα,μια πολύ ευγενική και πρόσχαρη φυσιογνωμία, την Ηλιανα που ειναι ..οπως ακριβως την ξερουμε και τη διαβαζουμε..μια πληθωρικη-σε όλα της-διμετρη γυναικαρα και τη sunsun που ειναι πολύ γλυκια και ισως την επόμενη φορα να τα πουμε περισσότερο.Χαρηκα πολύ που ξαναείδα τη Μαρια, την Ελένη maeleni, την Ελένη deleni, τη Σούλα,το Φιλακι!!Ολα τα παιδακια μας είναι μοναδικα και το καθενα με τη χαρη του!!Το βραβειο του πιο αθορυβου παιδιου το δινω στον χαμογελαστό Γιάννη με αναπληρωματικό τον μαμ, κακα και νανι Ηλιανομπέμπη..!!!Η Μαριαλένα μας ήταν άψογη και πολύ γλυκια!!Γιατι αυτη η μαμα της παραπονιεται απορω...!!Το Σοφακι μας με τα τσαχπίνικα ματια είναι η ηρεμη δυναμη,ειχε οτι ηθελε χωρις να παιρνει κανεις χαμπαρι...!! Η star Ελλας της παρεας, Ανδρεαννα, χαριτωμενη όπως παντα μονο που δεν μας αφησε να τη ζουπηξουμε λίγο..Το Ναταλάκι ειναι αυτο που λέμε "τα ακριβα αρωματα χωρανε σε μικρα μπουκαλια"..μια σπιρτοζα μπουμπου!!!Επίσης πολύ συνεργασιμη με το θεμα της αλλεργιας της που ειμαι απολυτα βεβαιη οτι σε λίγο καιρό θα αποτελει παρελθον!!!Η Αναστασια είναι γυναικα που ξερει τι θελει και το διεκδικει!!Επίσης αν την ακουσεις νομιζεις οτι ειναι παιδι πρωτης ταξης δημοτικού, τοσο καθαρη είναι η ομιλια της!!Απο την άλλη η Κατια ειναι όλο νάζι με μακρυ σπαστο μαλλι στις ακρες και τσουπωτη τσουπωτη!!Ο Γιωργος εντελώς ανεξαρτητο και συνεργασιμο παιδι..σου δινει την εντυπωση πως αν τον αφησεις μονο του θα καταφερει να τα βγαλει περα μια χαρα!!!!!Ο Λευτερης δε θελει κανεναν στο κεφαλι του...που ηταν τα παιδια???στην αλλη ακρη ο Λευτερης!!!Το παιδι θαυμα!!Αυτος που τρωει λιγοτερο και εχει τη μεγαλύτερη αναπτυξη..εδω το καλό ζυζιιιιιιιιιι!!!!!!!!:tongue::tongue:

Τα δικα μου τερατακια τα πήγαν καλά και ο μπέμπης ηταν πολύ καλό παιδι!!Στην πρωτη βολτα εκτος των τειχων παιρνει αριστα!!!!!

Αριστα παιρνουν επίσης οι συζυγοι που μας ταξιδεψαν ως εκει και παρόλο που δεν γνωριζονταν διολου μεταξυ τους εκαναν ενα πολύ καλό παρεακι!!!

Αν και ξεκινησα αυτο το ταξιδι με καποιες αμφιβολίες σε οτι αφορουσε το θεμα του Ανασταση αλλα και του μπέμπη (βρεφακι να ερθει σε επαφη με τοσα παιδακια που λίγο πολύ όλα είχαν το κατιτις τους..ευχομαι να ειμαστε οκ) περασα απίθανα και θα το ξαναεκανα ασυζητητί!!!

Αξιο σχολιασμού ειναι και το τοπίο...η διαδρομή περιμετρικα της χιονισμενης λίμνης είναι μια εικονα που τη συναντας σπάνια!!!

Ευχομαι την επόμενη φορα να τα καταφερουμε ολες και να περασουμε το ιδιο καλά!!!!

Kαλό βραδυ και περαστικα σε ολα τα παιδακια!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τα νεύρα μου, τα νεύρα μου, τα νεύρα μου! Έγραψα μια καρασεντονάρα που μεγαλύτερη δεν έχει δει το καφέ και στο τέλος μου πετάει ένα είστε εκτός σύνδεσης και χάθηκαν όλα! Δεν παίζει να τα ξαναγράψω με τίποτα ίσως αφού ηρεμήσω από τη σύγχιση!

Καλημέρα έγραψα????

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!

Τι ωραία που περάσατε καλά! Άντε περιμένουμε κι άλλες λεπτομέρειες!

Μαρίνα ψυχραιμία! Αν πατούσες όμως το βελάκι που πάει μία σελίδα πίσω θα σε ξαναέβγαζε στο κείμενο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αρμάκι μου όχι δυστυχώς δε μου έβγαζε τίποτα όσο κι αν πατούσα το βελάκι αλλά με έβγαζε στο πλαίσιο μεν αλλά χωρίς κείμενο μέσα!

Τέσπα, εσύ πώς είσαι? Διάβασα περάσατε αρκετά καλά, έστω και μεσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα καλημερα!!!

Πως τα ειναι τα αρρωστουλικα σημερα;;;

Μαρινα και οσες γραφετε μεγαλα post να κανετε αντιγραφη το κειμενο κατα διαστηματα και φυσικα πριν κανετε καταχώρηση ουτως ωστε αν σας "πεταξει" εξω να κανετε επικολληση το κειμενο μετα...

Μολις ξυπνησαμε αφου χτες ο Αναστασης κοιμηθηκε στις 2 γιατι κοιμηθηκε απο το μεσημερι στην ταβερνα και καθ'όλη τη διαρκεια της διαδρομης και οσο και να προσπαθησα δεν ξυπνησε παρα μόνο οταν φτασαμε στις 7...

Ο Αναστασης και χτες και σημερα με ρωταει ποτε θα ξαναπάμε στα παιδακια και μου λέει ολα τα ονοματα και τι εκανε το καθε παιδακι..

Ηρθε η καρντασινα μου να μας δει..σας αφηνω, φιλια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αρμάκι μου όχι δυστυχώς δε μου έβγαζε τίποτα όσο κι αν πατούσα το βελάκι αλλά με έβγαζε στο πλαίσιο μεν αλλά χωρίς κείμενο μέσα!

Τέσπα, εσύ πώς είσαι? Διάβασα περάσατε αρκετά καλά, έστω και μεσα!

Ωχ ρε Μαρίνα, εκεί σπας τον υπολογιστή! :lol: Δεν πειράζει κάποια στιγμή σιγά σιγά αν ξαναβρείς όρεξη τα γράφεις!

Εμείς ναι, περάσαμε αρκετά καλά αν και μέσα. Εγώ σχετικά καλά, λίγες συσπασούλες και πολύ πόνο χαμηλά από τις κλωτσιές του μπέμπη! :lol:

Πετρούλα του άρεσε πολύ του Αναστάση ε? Μπράβο μωρέ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από εμένα κοριτσάκια. Χάρηκα που περάσατε όλες καλά. Θα επανέρθω αργότερα.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...