Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Τι κανουμε;;; Εγώ τρέχω να ετοιμάσω τα πράγματα για αυριο...να δω πότε θα τα καταφέρω (κλασσικά τελευταία στιγμή χαχαχα).....

Να ευχηθώ σε όλες καλό τριήμερο και σε όσες τελικά τα καταφέρουμε καλή αντάμωση!

Τα λέμε κορίτσια, φιλιά!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα φιλενάδες!

Ηλιάνναααααααααα σμουτσσσσσσσσσσσσσσ! Ναι 31!!!

Πετρούλα μου περαστικά σας! Θα πονάει πολύ το αγόρι μας μωρέ..:-(

Πανμαρ ναι, ο μάγκας δεν θέλει να βαριέμαι! Φιλιά στην ατακαδόρα Σοφία!

Κωνκωνακι χάλια οι γιατροί ε? Κρίμα ρε γμτ..τουλάχοστον όμως εσύ το διασκέδασες! χαχαχα!

Μαελένη περαστικά και σε εσάς! Μια βδομάδα ε? Τι έχει το παιδί?

Βατραχάκι μου με το καλό η βάφτισή σας! Καλή συνέχεια!

Κικίτσα Νατάσα giovanna Σουλίτσα και όσες ξεχνάω τα φιλιά μου!

Εύχομαι όσες πάτε στην εκδρομή να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!Και να μας πείτε και εδώ τα νέα ε???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μια γρηγορη καλησπερα και απο μενα.

Τρεχω να προλαβω να ετοιμασω τα πράγματα.

Μαράκι μου γλυκο χαίρομαι που ολα πάνε καλα.

Ντινα μου εχεις δικιο.δυστυχως αν δεν παρουν το 50 αρι οι γιατροι ουτε να σε φτυσουν .Την ασφαλεια την πληρωνουμε για εφε

Νατασα μου χαθηκες.Να ερχεσαι να μας λες τα νεα σου βρε κοριτσακι.

Καλα να περασετε κοριτσια .

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Να σας κεράσω απο την πιτα μου!

dsc02339s.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Πρωί πρωι άνοιξα το φυλλο! Ειναι εθιμο του χωριου μου, μιά μερα πριν την Κυριακη της Τυρίνης φτιάχνουν οι γυναικες του χωριου πίτα και μοιραζουν στις γειτονιές τους για υγεία στα παιδακια τους! Παλιά η πιτα ηταν με σκέτο φυλλο και λάδι, τωρα βαζουμε και λιγο τυρακι μέσα!

Αυριο θα πάμε τη γνωστη βολτίτσα στο mall, γιατι με τετοιο κρυο δεν το βλέπω για καπου αλλού! :D

Καλησπέρα κοριτσάρες! Όλα καλά από εμάς!

Πήγε ο καλός μου σήμερα και πήρε 1 μάσκα και ένα καπελάκι και η Εύα καταενθουσιάστηκε (δεν το περιμέναμε με τίποτα γιατί δεν τα πάει καλά με αυτά) και έτρεχε το απόγευμα στο τζάμπο να της πάρει στολή. Τελικά μια μίνι βρήκε και σε λίγο θα την ντύσουμε. Διασκεδάζουμε και μέσα στο σπίτι μας οι τρεις μας δεν έχουμε πρόβλημα..:lol:

Τα αρρωστούλικα πως είναι?

Μάθατε κανένα νέο από τα κορίτσια της εκδρομής? Φτάσανε?

Κωνκωνακι την είδα και στο φεις την πίτα σου και μου έτρεξαν τα σάλια! Καλά που ο καλός μου έχει προμηθευτεί φύλλο για πίτα!

Φιλιά σε όλες και καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε!!!

Καλημερα κοριτσια!

Εμείς κλασικά απο τις 6 στο πόδι και αφου καταφεραμε να ξανακοιμησουμε τη Χριστινα, ξύπνησε ο Κωνσταντίνος!

Καλα τί καιρός ειναι αυτος έξω! Λέτε να χιονιζει αυριο?:mrgreen:

Μαρία μου ειδα τις φωτο σας στο fb. Α της πάει πολύ η στολή της ποντικίνας! Η Ευα σου έχει μεγαλωσει πάρα πολύ, τη θυμαμαι μωρακι-κοριτσακι αλλά τωρα δειχνει κοριτσάκι-δεσποινιδουλα! :D

Ρίτα μου πώς ειναι ο Γρηγόρης σημερα? Ξεκινησατε τελικά?

vatraxaki πότε θα ειναι η βαπτιση σας? Βλέπω τα ετοιμασες ολα! Αντε με το καλό!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Τι κάνετε;

Ρίτα πώς είναι ο Γρηγόρης; Καλύτερα; Να ξέρεις ότι ο βήχας κάνει μέχρι και 2 εβδομαδες να περάσει. Στο λέω γιατί είσαι πρωτάρα και μπορεί να αγχωθείς τσάμπα :tongue::tongue::tongue::tongue: Όπως και να έχει εύχομαι να συνέλθει γρήγορα. Το θέμα είναι ότι τα φλέμματα τους προκαλούν εμετό ρε γμτ. Περαστικά του φιλενάδα....

Άρμα μου ποντικίνα - Minnie είναι η Εύα; :oops::oops::oops::oops::oops: Ντροπή μου.......για γάτα έγραψα εγώ. Είναι όμως μια κουκλίτσα. Να σου ζήσει και του χρόνου να είστε όλοι καλά και να κυκλοφορήσεις και τα δύο τα ζουζούνια σου καρναβαλάκια.

Πετρούλα ο Αναστάσης πώς είναι; Συνήλθε καθόλου για να φάει και κάτι; Φαντάζομαι δεν έκανε άλλο πυρετό.

Για τη Σανσαν και την Κάτια της μάθατε τίποτα; Έχει γαστρεντερίτιδα τελικά ή είναι καλά το παιδί. Αυτά είναι τα άσχημα μωρέ. Όταν έχεις μικρά στην ηλικία των δικών μας δεν μπορείς να κανονίσεις τίποτα :-(:sad::-(:sad:

Κωνκων εσύ όπως πάντα πρωί - πρωί στο πόδι. Πότε ξεκουράζεσαι βρε κοριτσάκι μου; Θα πάτε καμιά βολτίτσα σήμερα; Εμάς μας έχει το μεσημέρι τραπέζι η πεθερά μου και μετά λέμε.......λέμε να πάμε στο καρναβάλι. Έπιασε όμως βροχή ρε γμτ. Άντε να δούμε.:mad::mad::mad:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Άρμα μου ποντικίνα - Minnie είναι η Εύα; :oops::oops::oops::oops::oops: Ντροπή μου.......για γάτα έγραψα εγώ. Είναι όμως μια κουκλίτσα. Να σου ζήσει και του χρόνου να είστε όλοι καλά και να κυκλοφορήσεις και τα δύο τα ζουζούνια σου καρναβαλάκια.

:lol: :lol: :lol: Εγώ πάντως γέλασα πολύ με τη ''γάτα''!!! Σιγά καλέ δεν έγινε και τίποτα! Σ'ευχαριστώ όπως και να έχει! Ελπίζω και εγώ του χρόνου να το ευχαριστηθούμε οικογενειακώς!

Ήρθε και η πικουλίνα με τα πιτσιρίκια σήμερα, ντυμένα κι αυτά, είχαν πολύ πλάκα όλα μαζί! Δεν έχω παράπονο πάντως για κρεβατωμένη μια χαρά πέρασα!

Ηello!!!

Eμεις σταθηκαμε πολυ ατυχοι...ξεκινησαμε το πρωι εχθες να παμε την εκδρομουλα μας λιγο επιφυλακτικα γιατι ο Γρηγορης ειχε λιγο ξεροβηχαλακι.

Τεσπα κατα τη διαδρομη μολις πιασαμε εθνικη μαλλον απο το κρυο?δε ξερω...τον επιασε ενας παροξυσμος και ως αμαθος με το βηχα αυτος εκανε εμετο.Φωνες, κακο ....

Ε γυρισαμε πισω για να δουμε πως θα παμε και συνεχιζε να ξεροβηχει , χωρις φλεμματα...

Η παιδιατρος οταν την πηρα και οπως τον ακουσε στο τηλεφωνο μου ειπε οτι αφου δεν εχει κατι αλλο πχ.πυρετο καποια ελαφρια ιωση ειναι και να μην ανησυχω.

Εγω για να πω την αληθεια επειδη ειμαι αβγαλτη στο βηχα, ουτε καν μασκα δεν εχουμε, ενιωθα ανασφαλεια διοτι δεν ηξερα να το αξιολογησω ...στην ουσια πρωτη φορα βηχει και βρηκε τωρα...

Μα τι να πω τοσους μηνες σταθμο πρωτη φορα αρρωστησε και δεν ξερω καν αν το λες αρρωστια αυτο...

Τεσπα ημουν να σκασω μεχρι τις 3 το βραδυ τις παρασκευης ετοιμαζομουν και ηταν ολα ετοιμα... αλλα τελικα ξεμειναμε εδω...

Σημερα δε βηχει καθολου...:shock:ουτε μια φορα...!!!!

Ο νονος μας και κολλητος μου με ακουσε πολυ στεναχωρημενη ,ηταν μεσα στη γκρινια και ο μικος αφου του ειχα ταξει τρελη διασκεδαση,εκδρομη κτλ και πηγε εχθες το βραδυ στο θεατρο των μαζου και μας εβγαλε εισιτηρια για σημερα...

Πηγαμε τουλαχιστον εκει!Οι θεσεις ηταν πισω απο τη μεση αλλα μια χαρα ηταν.

Ξετρελαθηκε ο Γρηγορης.Τι αγκαλιες με τον σκαντζοχοιρο που εχει αδυναμια,τι φωτογραφιες με τους ηθοποιους!!Ειναι φανταστικη παρασταση τελικα!

Θα βαλω φωτο καποια στιγμη.

Τα κοριτσια απο οσο ξερω πηγαν ολα !!!

Θα μαθουμε νεα τους οταν με το καλο γυρισουν.Εχω και κατι δωρακια για τα παιδια που ειχα ετοιμασει μου μεινανε και αυτα...σνιφ!

Φιλια και καλα κουλουμα αυριο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φιλενάδες! Καλή σαρακοστή! Να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε!

Ρίτα πάλι καλά τουλάχιστον που δεν ήταν κάτι σοβαρό και του πέρασε. Ευκαιρία για εκδρομή σίγουρα θα ξαναδοθεί!

Καλημερα!!!!Καλη σαρακοστη!!!!!!!!!

Τι μου κανετε κουκλες?

Εμεις νομιζω καλα!Ηταν ισα να μας χαλασει η εξορμηση...δε πειραζει καλα να ειμαστε.

Βγηκαμε για το καφεδακι μας και τωρα ετοιμαζω κατι σαρακοστιανα(τα απεχθανομαι).Μπαμπας ,γιος και παρεα πηγαν να δουν χαρταετους γιατι με τον καιρο χλωμο το βλεπω να καταφερουν να πεταξουν.

Και του χρονου να ειμαστε καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...