Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!:D

Ελπίζω να ειναι καλη η μερα και για μενα.... Πάω τον Κωνσταντίνο σχολειο και εγώ νοσοκομείο, έχω 2 ραντεβου και ευτυχώς πηρε αδεια για σημερα ο καλό μου!

Τα λέμε μετα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!

Πώς πάμε από αρρωστούλικα?

Κωνκωνάκι, σου εύχομαι να είναι όλα καλά σήμερα! Έχεις κάτι συγκεκριμένο που θέλεις να τσεκάρεις ή πας προληπτικά στους γιατρούς?

Μαρινάκο, τι νέα από την τοσοδούλα σου? Πήγατε γιατρό τελικά χθες?

Νατάσα! Πρόσεχε! Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη! Κάτσε και λίγο σπίτι σου... Κι όποτε έχεις χρόνο να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου...

Αρμάκι, το μαγκάκι σου δεν σ' αφήνει να χαλαρώσεις ε? Όλο σε εγρήγορση θέλει να σ'έχει...

Κίκο, κρίμααααααα :-( Φιλάκια στον cowboy σου και την σέλα του! χαχαχαχαχα

Sunsun, περαστικά στην Κάτια σου...

Πολλά φιλιά και καλημέρα σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα!!!! Ξυπνήσαμε βλέπω! Για να δουμε πώς θα πάει η σημερινή μέρα μιας και θα εξαρτηθούν πολλά!

Κωνκωνάκι είναι να πας στους γιατρούς που δεν είχες πάει τις προάλλες?

Αρμάκι μου έτσι, έτσι να αναγνωρίζετε τη συνεισφορά μου στο φόρουμ! Μπουχαχαχα!

Νατάσα μαύρα μάτια ρε κορίτσι, όποτε μπορείς μπαίνε να τα λέμε! Είδες που ανησυχούσες για το Σωτηράκη? Γλώσσα δε θα βάζει μέσα τώρα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααα

Περαστικα στα αρρωστα παιδακια μας ..τα δικα μας μια χαρα..ο ραλλιστας μας πηγε σχολειο με την στολη(με νυχια και με δοντια του την κρατουσα)και του λεω σημερα χρηστο εχει παρτυ στο σχολειο !!!!και τι μου απανταει ????θα εχει τουρτα????τι θα τον κανω αυτο τον φαγανα!!

Φιλια στο Νατασακι μας

Αρμακι τι μας εμεινε βρε λιγες μερες απο τον Απριλη??μπηκαμε σχεδον στον μηνα μας!!!

Κωνκων καλα αποτελεσματα !!!

Γειτονακι μου μουτς..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσια.

Εχω ωρυλα και καρδιολογο, που δεν παιρνουν άλλη αναβολη. Εχω καποια θεματακια και πρεπει να τα τσεκαρω.

Μαρίνα μου τί εγινε με τη Μαριαλενα. Πηγατε τελικά χθες σε καποιον γιατρό?

Ποιός ειναι μαζί της σήμερα?

sunsun περαστικά στη Κατια σου!

κικο μου για την εκδρομουλα και εμείς αν πηγαιναμε τελικά, με τετοιον καιρό, εγω και η μικρή θα τη βγάζαμε στο ξενοδοχείο, δε θα μπορουσα να την εχω εξω για βολτες... Ελα το καλοκαιρι θα κανονισουμε κάτι με θαλασσα και θα πάμε τότε:mrgreen:. Εχει και άλλα 3ημερα....

Μαρακι μου αυτες οι συσπάσεις πιά...... Κουραγιοοοοοο, λιγο εμεινε!

Αντε φευγω, δε ξερω και τί κινηση θα εχει στη Κηφισίας.

Καλημερα κι απο μένα!!!

Κωνκων καλά αποτελέσματα να εχεις απο τις εξετασεις σου!

Η αμυγδαλιτιδα μας καλά κρατει μιας και απο τις 6 τα ξημερωματα εχουμε και πυρετό..Ειναι συνεχως με τη γλώσσα εξω και δως του τα σαλια, δεν μπορει να καταπιει καθολου!

Ξυπνησε και το μικρο, σας αφηνω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και από μένα...

Πετρουλίνι μου η αμυγδαλίτιδα σπάνια να μην κάνει πυρετό. Αρχίσατε όμως αντιβίωση χθες οπότε από αύριο πιστεύω να είστε καλύτερα! Πόσο πυρετό σου ανέβασε; Περαστικά σας κι ελπίζω να μην κολλήσει κι ο μικρούλης!

m57Zp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Να 'μαι κι εγώ μετά από πολύ καιρό!

Μη νομίζετε, σας διαβάζω όμως και ξέρω τα νέα σας :)

Περαστικά στα αρρωστούλικα μας και λέω μας γιατί κι εμείς είμαστε άρρωστοι, έχει μια βδομάδα τώρα :(

Πετρούλα μου ελπίζω να αισθανθεί καλύτερα ο Αναστάσης, να μην ξανακάνει πυρετό και να καταφέρει να φάει κάτι. Ο καημενούλης.....είναι χωρίς καθόλου διάθεση.

Νατάσσα σαν τα χιόνια κι εσύ εμφανίζεσαι! Πού χάθηκες βρε κοπελιά? Καλά σου λέει η Πανμαρ! Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη!

Κικούλα να είσαι καλά εσύ και τα σεντονάκια σου κι ο cowboy με τη σέλα του χαχαχα! Είσαι απίστευτη κοπελιά μου! Κρίμα που δεν θα βολέψει να σας δούμε από κοντά :(

Sunsun περαστικά στο κοριτσάκι σου. Κι εμείς λαρυγγίτιδα είχαμε το προηγούμενο Σάββατο και τώρα μας έμεινε ο βήχας με φλεμματάκια κ λίγες μυξούλες.

Αrmaki περνάνε οι βδομαδούλες!! Είδες? Τσούκου τσούκου θα φτάσεις στην επιθυμητή ημερομηνία! Οσο για τα καμάρια μας? Εμ πώς να μην γίνουν αστέρια στα laptop αφού από τόσο μικρά καταπιάστηκαν με αυτά τα διαόλια :)

Sardelaki καλως τη δέχτηκες τη μανούλα! Αντε να την ευχαριστηθείς όσο πιο πολύ μπορείς ;)

Σουλίτσα μου εσείς καλά είστε? Τελικά το δοντάκι σας έφταιγε για τα δεκατάκια?

Vatraxaki κι εσύ χάθηκες. Ολα καλά με τα παιδάκια σου? Με τις ετοιμασίες? Ολα προχωρούν οκ?

Κωνκων εύχομαι για καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου και να σου φύγει κάθε άγχος!

Μarinaki εργαζόμενο κορίτσι! Τι αναστάτωση σας έφερε πάλι η μικρή. Δεν λέω τίποτα! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Καλά διάβασα και κάποιες από τις ατάκες των καμαριών μας! Χαχα είναι απίστευτα τα παιδάκια μας!

Ο δικός μου πάλι θυμήθηκε από τα Χριστούγεννα ενα παιδάκι που είχαμε συναντήσει σε μια επίσκεψη! Θυμόμουν κάποιο παιδάκι με τέτοιο όνομα, αλλά όχι λεπτομέρειες και λέγοντας μου άλλα 2-3 πραγματάκια το θυμήθηκα! Μου έκανε τρομερή εντύπωση! 3 μήνες μετά!

Οι υπόλοιπες όλες καλά? Με συγχωρείτε αν παρέληψα κάποιες :tongue:

Τα φιλιά μου σε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Να ΄μαι πάλι!

Πετρούλα μου περαστικά σας, μην τον πιέζεις με το φαγητό και μόνος του θα ζητήσει και σε κανά 2 μέρες θα καλύψει κι αυτά που έχασε τις πρώτες μέρες της αφαγίας του.

Μαελένηηηηηη για να περνάς κι εσύ από αυτά τα λημέρια....

Κίκο μου επειδή δυσκολεύομαι να στείλω πμ (κάτι κολλάει) να σου πω ότι η μπόμπονιέρα βγαίνει γύρω στα 2,35 με το φυτό καλαπίβα που επέλεξα εγώ, με βασιλικό ή κάτι άλλο της εποχής μπορεί να το βρεις και φτηνότερο. Το κασπώ και το φυτό το πήρα από φυτώριο μετά από λίγο ψάξιμο και μετά τα έδωσα σε μια κυρία που φτιάχνει μπομπονιέρες και στολισμούς και μου τα έδεσε. Άρεσε σε όλους πολύ και το συγκεκριμένο φυτό μια χαρά κρατάει ακόμα, ενώ κάποιοι συνάδελφοι στο γραφείο το έχουν μεταφυτεύσει και το έχουν σε γλαστράκι εδώ στο γραφείο, μεγαλώνει κανονικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Επέστρεψα κ εγώ. Καλα οι γιατροι με ξεπεταξαν στο λεπτο:mad:. Ο ωρυλας μου ειπε να κανω εναν υπερηχο και να κλεισω ραντεβου απο τωρα γιατι ειναι φουλ μεχρι τέλος Απριλίου:shock:...ζησε Μάη μου να φας τριφυλι! Η καρδιά μου ειναι καλα είπε ο αλλος δοκτορ, απο οτι προλαβε να δει γιατι μιλουσε και στο τηλεφωνο:mad:. Οπότε επομενος σταθμός νευρολόγος για να βρω που οφειλονται τα συμπτωματα που έχω. Χωθηκα και στον δερματολόγο, οποίος ουτε καν έκανε τον κοπο να σηκωθει και να με πλησιάσει για να δει τα σπυράκια. Μου εδωσε μια αλοιφη.... Τί να λέμε τωρα, άμα δεν τους πληρωσεις ντουκου στο χέρι, κλάφτα! Τουλαχιστο περασα 4 ωρες χαλαρη απο παιδιά και ας ημουν σε νοσοκομειο. Τα βρηκα ταϊσμένα και στα κρεβατια τους!:D

maeleni μου να μας λες τα νεα σου και εδω, γιατι στο άλλος είδες...για 5 λεπτά τί να προλάβω! Περαστικά σας!

Πετρουλα μου τόσο χάλια ειναι το παιδί? Αχ μωρε.... Περαστικά του και γρηγορα!

Μαρίνα η μικρή ξαναέκανε?

Κορίτσια μου να σας ευχηθώ να περασετε ενα πανεμορφο τριημερο , με το καλό να ανταμωσετε ολα τα φιλαρακια μικρα και μεγαλα και με το καλό να επιστρεψετε!!!

Φιλια πολλα

γεια σας!!!!

τι κανετε;βλεπω παλι αρκετα αρρωστουλικα περαστικα σε ολα κι ευχομαι ολα να ειναι αυριο καλα να πατε την εκδρομουλα σας!!!

εγω τρεχω με την βαπτιση και δεν προλαβαινω τιποτα αλλα ειμαι σε καλο δρομο κανονησα προσκλητηρια μπομπονιερες και στολισμο εχω ακομη να δω τι θα φορεσουμε οικογενειακος και κατι αλλες λεπτομερειες ουφ να γινει κι αυτη με το καλο!

σας διαβασα αλλα ξεκιναω κι οτι προλαβω!

πετρουλα μου περαστικα σας!

Μαρινα μου τι κανει η Μαριαλενα;πηγατε γιατρο;ευχομαι να ειναι ολα καλα και να μην χασετε την εκδρομουλα!

αρμακι μου αντε κουκλα στην τελικη ευθεια για της 40 να δεις που στο τελος δεν θα θελει να βγει χαχαχα!!!

κωνκων μου καλα αποτελεσματα στις εξετασεις που κανεις!

μαελενη μου ακομη κι εσεις με βηχα ε;αρκετα σας ταλαιπορησε κι εσας!

ριτα θα σε πνιξω με τις συνταγες καλε εχουμε βαπτιση λεμε πρεπει να σουλουποθουμε;:)

σαρδελινα μου καλως τη δεχτηκες τη μανουλα αντε τωρα ξεκουρασου!!!

κικο εισαι απαιχτη λεμε φιλια στο καουμποη σου και στη σελα του χαχα!

Νατασα μου χαθηκα κι εγω αλλα εσυ το παρακανες χαχα φιλια πολλα κι ελπιζω να μπεις σε μια καλυτερη φαση στη ζωη σου!

φιλια σε ολες γιοβαννα,ντελενη,πικουλινα,ηλιανα,σανσαν,Σουλα,Βικη,Φωτεινη,πανμαρ ελπιζω να μην ξεχναω καμια!

εμεις σημερα ειχαμε γιορτουλα στο σχολειο και πηγα κι εγω ηταν και οι μαμαδες μαζι ο τιμος στην αρχη δεν ξεκολουσε απο διπλα μου μολις σιγουρευτηκε οτι δεν θα φυγω πηγε με τα αλλα παιδακια χορεψαν τραγουδησαν ηταν πολυ ομορφα αχ συγκηνηθηκα που να πει και ποιημα η να παιξει κανα θεατρο εκει να δεις κλαμα μαρθα βουρτση χαχαχα!!!

ο θοδωρικος εχει 3 δοντια ετοιμα να σκασουν ολα μαζι και ειναι λιγο γκρινιαρακος αλλα κατα τ'αλλα ολα καλα!!!

τα φιλια μου σε ολες και καλα να περασε περιμενουμε νεα σας και πολλες φωτο!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...