Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια,

Η μικρή μου δεν ξαναεκανε δεκατα κμονο μια τρελή αφαγία (επιλεκτικη θα την ελεγα ) μας εχει μείνει.

Παντως το τελευταιο μας δοντι εσκασε μυτη οποτε πιστευω οτι ηταν απο αυτό η αναστατωση.(ελπίζω)

Καλημερα

Πετρούλα μου ελπίζω να μην είναι τιποτα αυτο με τον Αναστάση.Ωραια ιδεα η βάφτιση με τα γενεθλια και ωραια εποχη.

Μαρινάκι τι αλλαγές?

Μαρία και η Ανδρεάνα περιμένει την εκδρομη πως και πως αλλα με αυτο το παιδι δεν βγαίνει ακρη.

Ετσι κανει παντα μεσα στον ενθουσιασμό είναι και μόλις παμε καπου κολαει σαν βδέλα πανω μου και μας βγαζει το λάδι.

Οσο για την ατακα της Σοφίας δεν εχω λόγια.Πανέξυπνο το μικρακι σου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κορίτσια!

Βλέπω κινηση πρωι πρωι στο καφε μας!:D Επρεπε να πιάσει δουλειά η Μαρίνα για να μαζευτούμε ε?:tongue:

πανμαρ φοβερη ατάκα πεταξε η Σοφία! χαχαχαχαχα!

Σούλα μου έχετε χιόνι? Με πηρε τηλ. η μάνα μου πρωί πρωι να μου πει οτι το έχει στρωσει! Η Ανδρεάνα καλά είναι?

Μαρίνα μου με το καλό να ερθει το ξαδερφάκι σας! Αφου μπορεις και γραφεις απο τη δουλειά, μια χαρα χαλαρα είστε! Εμάς απαγορευται...:mad: ασε που και να επιτρεπόταν δεν προλαβαίνεις! Σχολειο πάει αυτες τις μερες η μικρη?

Πετρουλα μου τελειος ο μπεμπης. Μας ρίχνετε 1 κιλο και 2 πόντους...:confused: Περαστικα στον Ανασταση.

Η μικρή μου δεν ξαναεκανε δεκατα κμονο μια τρελή αφαγία (επιλεκτικη θα την ελεγα ) μας εχει μείνει.

Παντως το τελευταιο μας δοντι εσκασε μυτη οποτε πιστευω οτι ηταν απο αυτό η αναστατωση.(ελπίζω)

Σούλα μου μάλλον το δοντάκι την ταλαιπωρησε λιγακι, πάει κ αυτό! Αυτο με τα φαγητα εμείς το έχουμε μόνιμα.... Με δυσκολευει πααααρα πολύ. Να κυνηγαω το μωρό να φαει, να κυνηγάω και τον Κωνσταντίνο. Εκεί που του αρεσει ενα φαγητο σε 2-3 μερες ξαφνικα δεν του αρεσει. Μου εχει τυχει να φτιαξω και 4 φαγητα σε μιά μερα μπάς και φάει κατι.... Αυτο με τσακίζει.

Καλημερα σημερα που μαζευτηκατε εσεις δεν προλαβαινω να γραψω εγω..

Εμεις εχθες στο παρτυ στο σχολειο περασαμε τελεια!!Τι να σας λεω!Ο μικρος εκστασιασμενος.Δε ξερω αν τον εχω ξαναδει πιο χαρουμενο!

Σημερα κατσαμε παρειτσα σπιτι για να κανω κατι δουλειες εγω εν οψει τριημερου και να φυλαξω και τον μικρο μη μου αρπαξει τιποτα τωρα τελευταια ωρα...αλλα ηδη το εχω μετανιωσει.Αυριο θα τον στειλω μαλλον...χαχα!!

Η Νατασσα ειναι καλα απλα τρεχει πολυ με τη δουλεια και ειναι πολυ κουρασμενη.Θα μας γραψει καποια στιγμη.

Πετρουλα μην ανησυχεις.Η παιδιατρος μου εχει πει οτι οι λεμφαδενεες τους μπορει να πρηζονται λιγο ή να κανουν γρομπαλακια μικρα μεσα απο ιωσεις που τα γυροφερνουν χωρις να εκδηλωνονται.Αυτος ειναι ο λογος υπαρξης τους αλλωστε να συγκρατουν τους ιους.

Κπαοια στιγμη κατα τον Οκτωβρη που ειχαμε παει για εμβολιο μου ειχε πει να δω κατι μικρα γρομπαλακια και μου το εξηγησε για να μην ανησυχησω και την παρω αγχωμενη.

Τελικα τιποτα, ουτε καν αρρωστησε.

Μια χαρα θα ειστε και εσεις!!!

Θα ξαναρθω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα φίλες...βλέπω άρχισε η κίνηση στο καφέ μας!

Πετρούλα μου εύχομαι να μην είναι τίποτε ο πρησμένος λεμφαδένας...ο μπόμπιράς σας μιά χαρούλα στις μετρήσεις. Με το καλό και η βάπτισή σας! Διαλέξατε ωραία εποχή...

Ρίτα τέλεια πέρασε ο Γρηγόρης χθες ε; Άντε μπράβο το αγόρι μας...

Ιωάννα διαβάζω εδώ συνέχεια πως ο ταβανάτος είναι το πιο ήσυχο παιδάκι...φτου φτου φτου κι από μενα...με τόσο φτύσιμο σε λίγο θα κρατάει ομπρέλα το παιδάκι σου χιχιχι!

Χθες που λέτε ήρθαν οι γονείς μου...ο Αστέρης ξετρελλάθηκε με αποτέλεσμα φυσικά να μην πάει για ύπνο το μεσημέρι. Ήθελα να τον βάλω να κοιμηθεί και μου λέει "όχι μαμά δεν πάω για ύπνο γιατι αν ξαπλώσω φοβάμαι μην φύγουν η γιαγιά κι ο παππούς" ψυχούλα μου, οπότε τον άφησα!

αααααααααααααααα να σας πω και κάτι που μου είπε προχθές και με έστειλε. Ξυπνάει που λέτε το πρωί και έχει στο δωμάτιό του μιά κορνίζα με μεγάλη φώτο που είναι νεογέννητος. Του λέω "στον μπέμπη είπες καλημέρα" του λέει "καλημέρα μπέμπη" λέω "δεν μας απαντάει ο μπέμπης" λέει "πως θα απαντήσει μωρέ μαμά, αφού έχει γυαλί...το γυαλί μιλάει;;;" :shock:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φίλες...βλέπω άρχισε η κίνηση στο καφέ μας!

Πετρούλα μου εύχομαι να μην είναι τίποτε ο πρησμένος λεμφαδένας...ο μπόμπιράς σας μιά χαρούλα στις μετρήσεις. Με το καλό και η βάπτισή σας! Διαλέξατε ωραία εποχή...

Ρίτα τέλεια πέρασε ο Γρηγόρης χθες ε; Άντε μπράβο το αγόρι μας...

Ιωάννα διαβάζω εδώ συνέχεια πως ο ταβανάτος είναι το πιο ήσυχο παιδάκι...φτου φτου φτου κι από μενα...με τόσο φτύσιμο σε λίγο θα κρατάει ομπρέλα το παιδάκι σου χιχιχι!

Χθες που λέτε ήρθαν οι γονείς μου...ο Αστέρης ξετρελλάθηκε με αποτέλεσμα φυσικά να μην πάει για ύπνο το μεσημέρι. Ήθελα να τον βάλω να κοιμηθεί και μου λέει "όχι μαμά δεν πάω για ύπνο γιατι αν ξαπλώσω φοβάμαι μην φύγουν η γιαγιά κι ο παππούς" ψυχούλα μου, οπότε τον άφησα!

αααααααααααααααα να σας πω και κάτι που μου είπε προχθές και με έστειλε. Ξυπνάει που λέτε το πρωί και έχει στο δωμάτιό του μιά κορνίζα με μεγάλη φώτο που είναι νεογέννητος. Του λέω "στον μπέμπη είπες καλημέρα" του λέει "καλημέρα μπέμπη" λέω "δεν μας απαντάει ο μπέμπης" λέει "πως θα απαντήσει μωρέ μαμά, αφού έχει γυαλί...το γυαλί μιλάει;;;" :shock:

Συμπεθέρα μου καλως τους δέχτηκες.

Οσο για τον γαμπρούλη μου εσύ τι νόμιζες καλέ???Θα το ξεγελάσεις το παιδι??? χαχα

Σαρδελακι καλως τους δεχτηκες!!!

Δεν προλαβαινω να σχολιασω και πολλα γιατι ενα θα σας πω....ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΕΣ...

καταλαβαινετε.....

Λοιπον καταπληκτικα μπισκοτακια βουτυρου.Πηγα και στη δουλεια ,πηγα και στο σχολειο και εκαναν θραυση.Να τα δοκιμασετε οι ενδιαφερομενες οπωσδηποτε.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5390&Itemid=49

ειμαι πολυ κοντα και στο αλλο το εγγλεζικο μπισκοτο που λεγαμε αλλα θελω αλλη μια δοκιμη και θα σας τα πω μετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοιμούνται τα ζουζουνια μου!

Ο Κωνσταντίνος κλασικά, δεν εφαγε σπίτι... Ενω μου ελεγε οτι πειναει και πηγε τρεχοντας στη κουζινα, μολις ειδε το σουφλε μου ειπε οτι δεν πειναει άλλο χορτασε:confused:. Την περασμενη βδομαδα που ειχαν σουφλε στο σχολειο το έφαγε. Του έβγαλα απο το φαϊ της Χριστινας, εβαλα και αλατακι αλλά εφαγε μονο 2 κουταλιες. Ουφ!

sardelaki μου καλως τους δεχτηκες! Φανταζομαι χαρα ο Αστέρης! Θα μεινουν καιρό? Οσο για τι γυαλι..πού να μιλησει βρε μαμα?:lol:χαχαχα φοβερος.

Εμείς ειμαστε σε φαση που ρωταμε τί γραφει εδώ? Τί γραφει εκεί? Ποιος ειναι συνδεδεμενος στο skype? (:lol: τρομαρα του έμαθε και το skype) Γραψε το ονομα μου και τετοια.:D

Ρίτα ωραια φαινονται τα μπισκότα.

Ααααα πού πηγατε όλες καλε? Σε λιγο θα ξυπνησουν τα μωρα μου!

ο βήχας της Κάτιας χειροτέρεψε προχθές και άρχισα τις μασκούλες, αλλά δεν της πέρασε. Χθες δεν μπορούσε να κοιμηθεί από το βήχα και την πήγαμε στο μητέρα στο παιδιατρικό για μασκούλα. μας δώσανε και κάτι σταγόνες και αταραξ και σήμερα καλύτερα νομίζω.. Μας μίλησε για λαρυγγίτιδα αλλά δεν έχει ευτυχώς πυρετό. Την Παρασκευή θα είναι εντάξει δεν θα κολάει πια, μας είπε ο γιατρός... εκδρομή οκ λοιπόν..

μου ΄δειξε τον λαιμό της ο γιατρός και είχε μέσα κάτι ασπράκια σαν να 'χει κάτσει φέτα σε 2 χιλιοστά επί 1! πολύ περίεργο. Εγώ περίμενα να δω τίποτα φουσκαλίτσες σαν άφθες, καμιά κίτρινι γλώσσα αλλά καμία σχέση!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ζουζούνες τι κάνετε;

Μπήκα να πω μια καλησπέρα μιας και ο cowboy κοιμάται (με τη στολή πάντα) και η σέλα του cowboy (αποκαλώ το μπέμπη έτσι μιας και ο μεγάλος τον καβαλάει συνέχεια μόλις τον δει στο ρηλάξ) κάνει τη μεσημεριάτικη γυμναστική του, τώρα κάνει τους πλάγιους κοιλιακούς.

Τα νέα μας τώρα , δυστυχώς εκδρομή άκυρο μιας και είδαμε εκ νέου τον καιρό και ότι πρόκειται να χιονίσει και τη Δευτέρα στα σίγουρα και έτσι έφαγα πόρτα:(.

Ελπίζω να περάσετε όμορφα και να μας ταξιδέψετε και εμάς στο γυρισμό με τα αποσπάσματά σας και τις φώτο.

Κωνκων δεν ήταν τέλεια η κρέμα απο το γαλακτομπούρεκο; εγώ πάντως ξετρελάθηκα , όσο για το φαγητό του Κων και εμένα ο δικός μου έχει γίνει επιλεκτικός πολύ αλλά εγώ δε σκαμπάζω , αν δε φάει το φαγητό του μόνος του και όλο δε σηκώνεται απο το τραπέζι, κάθομαι και η γκεστάπο απο πάνω του και ελέγχω πόσο άφησε και τι άφησε τρομάρα μου.

Σαρδελάκι καλώς τους δέχτηκες τους δικούς σου , με τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις είναι δύσκολο να κοιμηθεί το παιδί και καλά κάνει.

Ρίτα μου φαίνονται τέλεια τα μπισκοτάκια , θα τα φτιάξω σίγουρα το ΣΚ, μπράβο και στο Γρηγοράκη που περάσατε όμορφα στο παρτάκι σας, άντε και πάντα τέτοια.

Πετρούλα μου , τέλειες οι μετρήσεις του μπεμπάκου σας , όσο για τις λεμφαδένες του Αν. υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπήσει κάπου στο κεφάλι το παιδί , γιατί θυμάμαι που μου είχε πει η μαμά μου μια περίπτωση με εμένα που όταν ήμουν μικρή είχα πολύ πρησμένους λεμφαδένες και μόλις με πήγε στον παιδίατρο τη ρώτησε αμέσως αν πρόσφατα είχα χτυπήσει στο κεφάλι και όντως έτσι είχε γίνει. Όσο για την εκδρομή θέλω και εγώ πολύ να έρθω και να σας γνωρίσω , αλλά ο σύζηξ είναι πολύ φοβίτσος με τα παιδιά και ειδικά με το μωρό τρέμει, αν ήταν καλύτερος ο καιρός δεν το συζητώ θα είχαμε φύγει ήδη ρε γ@##@.

Ιωαννίτσα φτύστο το παιδί και εμένα έτσι είναι ο δικός μου, δεν ξέρω γιατί όμως πιστεύω ότι όταν θα μεγαλώσει και θα περπατήσει θα υσηχάσει ο μεγάλος που τώρα είναι ζουζούνος και θα γίνει αυτός χειρότερος.

ΠανΜαρ το Σοφάκι σου σούπερ βλέπω στο μπλα μπλα και ετοιμόλογο, εμένα σήμερα μου είπε το εξής και μου πέσανε τα μαλλιά : του λέω τι θα γίνεις παιδί μου όταν μεγαλώσεις και μου λέει : τραγουδιστής μαμά και θα λέω (παίρνει μια κουτάλα για μικρόφωνο) 1 ,2 3 πάμε "το τσέρεις μ'αρεσεις , μα μη πιστεψεις , σ'ατο το κοσμο που μονο μου νεν υπάρχουν κανόνες μα μονο τσερέσεις. Τα πιάσαμε λέω τα λεφτά μας και εγώ που έχω όνειρα να γίνει γιατρός:mad:...

Αρμάκι πιστεύω σε δοκιμάζει τώρα το αντράκι σου , αλλά είμαι σίγουρη ότι όταν με το καλό γεννηθεί θα είναι τύπος και υπογραμμός , θα φοβάται να κλάψει για να φάει να δεις γιατί θα ξέρει ότι του τα έχεις μαζεμένα απο την κοιλιά;)

Πικουλίνα διπλωμάτης ο γιος σου βλέπω, μπορεί και να έχει υπ'όψιν του κανένα καινούργιο παιχνίδι και ξέρει ότι μόνο με τη δουλειά έχει ελπίδες:P

Μαρινάκι μακάρι να ήτανε απο το γάλα όλη αυτή η ταλαιπωρία που πέρασε η μικρούλα και να ηρεμήσετε τώρα, άσχετο αλλά θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις πμ για τη μπομπονιέρα γλαστράκι που είχες πόσο σου κόστισε περίπου γιατί μου άρεσε σαν ιδέα πολύ.

Γιοβαννούλα τι κάνει η μικρούλα σου, εσύ τελικά δεν θα πας στην εκδρομή;

Σουλίτσα και εμένα ο δικός μου όταν έβγαζε δοντάκι είχε πάντα δεκατάκια συν την αφαγία που τον έπιανε , εγώ πιστεύω πως όλη αυτή η αδιαθεσία της Ανδρεάννας μάλλον απο αυτό θα ήτανε.

Ντελενάκι μη το πάρετε όλο το χιόνι εσείς , στείλε και σε 'μας εδώ κάτω λίγο γιατί φέτος ούτε ζωγραφιστό δεν το έχουμε δει.

Σανσαν περαστικά κοπέλα μου στη Κάτια και αν έχεις υγραντήρα βοηθάει αρκετά να ξέρεις στη λαρυγγίτιδα.

Βατραχάκι και όποια άλλη ξέχασα τα φιλιά μου και καλό βράδυ.

Γεια σας ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??? Χαθηκα, το ξέρω, εχετε δικιο... Αλλα ειλικρινα δεν εχω χρονο πια. Και η δουλεια πολλη και μετα τρεχω με κατι θεματακια που εχουν προκυψει... Γυρναω σπιτι κατα τις 8 και αφοσιωνομαι στο αγορακι μου που με κοιταει μεσα στα ματια μην τυχον και του ξαναφυγω. Και μετα κατα τις 11 νανι... Γενικα δεν περναω και την καλυτερη φαση της ζωης μου αλλα δε θα παραπονεθω γιατι πανω κατω ολοι καπως ετσι ειναι...

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα! Θα κανω μια προσπαθεια να συμμετεχω πιο ενεργα, αλλα τα παλια καλα μου σεντονια δυσκολο να τα επαναφερω...

Το αγορακι μου ειναι καλα, κουτσομιλαει (γκανιαξαμε αλλα τα καταφεραμε) και εχει γινει και πολυ αντρας!

Να περασετε τελεια στην εκδρομουλα σας, να μας στειλετε φωτο και να μας πειτε εντυπωσεις!

Πολλα πολλα φιλια!

t7fQp3.png

Νατάσα μας έλειψες πολύ. Να μπαίνεις συχνότερα βρε κορίτσι να μας λες κανένα νέο

Κική μου όχι δεν θα πάμε στην εκδρομή :-(:-(:-(:-( Τα βάλαμε από εδώ, τα βάλαμε από εκεί και μας έρχεται πολύ μακριά. Θα πηγαίναμε ουσιαστικά για μια μέρα και δεν αξίζει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσάρες! Καλά που πήγε η Μαρίνα στη δουλειά και τουλάχιστον το πρωί διαβάζουμε και κάτι! :lol:

Σαρδελάκι μου η μανούλα στο σπίτι ε??? Ευτυχία!

Γελάω τόσο πολύ με τις ατάκες των μικρών! Μα είναι φοβερά ρε κορίτσια! Μία και μόνο ατάκα, μία απορροία μπορεί να σου φτιάξει όλη τη μερα!

Εγώ είχα αρκετές συσπάσεις πάλι τώρα το απόγευμα ευτυχώς όμως με άφησαν(ουφ!)

Ήρθε η κόρη μου να κάνει κάτάληψη στο λαπτοπ(μη χάσει! το χειρίζεται πλέον καλύτερα κι από μένα..).

Καλό βράδυ σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κοριτσάρες! Καλά που πήγε η Μαρίνα στη δουλειά και τουλάχιστον το πρωί διαβάζουμε και κάτι! :lol:

Σαρδελάκι μου η μανούλα στο σπίτι ε??? Ευτυχία!

Γελάω τόσο πολύ με τις ατάκες των μικρών! Μα είναι φοβερά ρε κορίτσια! Μία και μόνο ατάκα, μία απορροία μπορεί να σου φτιάξει όλη τη μερα!

Εγώ είχα αρκετές συσπάσεις πάλι τώρα το απόγευμα ευτυχώς όμως με άφησαν(ουφ!)

Ήρθε η κόρη μου να κάνει κάτάληψη στο λαπτοπ(μη χάσει! το χειρίζεται πλέον καλύτερα κι από μένα..).

Καλό βράδυ σε όλες!

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ .........???????

ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΜΟΥΤΣ καλημερα σε ολλες μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...