Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και εμεις αλμιρον πινουμε αλλα δεν ειναι 3. Ειναι στη χαρτινη συσκευασια 1-2

χμμμμ δεν ξέρω.....η Αλεξάνδρα δεν έπινε αυτό αλλά το έχω δει στο Σ/Μ. Αυτό που λέει η Μαρίνα είναι σίγουρα γάλα σε σκόνη. Αυτό που λες εσύ τι είναι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Όπως τα λέει η Γιοβάννα Ντινάκι! Υπάρχει το almiron 1, το 2, το 3 και το growing up αυτά είναι όλα σε σκόνη! Όταν είπα στη γιατρό ότι εδώ και 2 μήνες περίπου πίνουμε χωρίς πρόβλημα το 2, μου λέει καλό είναι σιγά σιγά να περάσουμε και στο 3 τότε. Κι εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει 3 γιατί στο Γιώργο πήγα κατευθείαν στο growing up που απ΄ότι μου είπε είναι το επόμενο από το 3. Εσείς δε κατάλαβα, ποιό πίνετε, είναι σκόνη ή ρόφημα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Καλημέρα Μαρίνα!

Πώς κοιμηθήκατε? Η τοσοδούλα σου καλά?

Εμείς ξυπνήσαμε πρωί πρωί, φτιάξαμε τον καφέ του μπαμπά μας, τον χαιρετήσαμε και τώρα παίζουμε!

Ελπίζω να είστε ολες καλά!

Να σας πω και την πρωινή ατάκα της Σοφίας...

Φεύγοντας ο μπαμπάς της ξέχασε τον καφε του, οπότε ανεβαίνει πάνω να τον πάρει, ξανακατεβαίνει και συνειδητοποιεί ότι ξέχασε και τα κλειδιά του, ξανανεβαίνει να τα πάρει... οπότε λέω στην Σοφία "πες στον μπαμπά, ότι όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια" και γυρνάει η Σοφία και του λέει "μπαμπά, άμα το μυαλό δεν έχει πόδια, έχει χέρια!"

Πολλα φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

να η εργαζομενη Μαρινα μας ηρθε φρεσκια φρεσκια...

εμεις καλα σχετικα ...ο χρηστος μας ξυπνησε με μια γκρινια και ελπιζω να μην μας επιφυλασσει δυσαρεστες συνεχειες...ο ταβανατος μια χαρα...μαμ κακα και νανι..

χθες ηρθε και το σοφακι και επαιξαν με τον χρηστακη οποτε το βραδυ πηγε για υπνο ευχαριστημενος..(τι σου κανει ο ερωτας..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κουτσούνες!!!

Πως είστε σημερα;;Τι κρυο ειναι αυτο;;;

Μαρια καλά εκανε και επεσε η πίεση, εκει να μεινει ..στα υπόγεια!!

Χτες πήγαμε 2 φορες παιδατρο, μια το πρωί για τον μικρό, τα εμβολιακια του και τις μετρησεις του (7200 κ' 68 πόντους) και μια το απόγευμα για τον Ανασταση γιατι ο μπαμπας μας και dr του σπιτιου είδε πως ειχε πρησμενο εναν λεμφαδενα ο Αν. και ετσι τρεχαμε ξανα στον παιδιατρο οπου μας ειπε να το παρακολουθουμε μεχρι την Παρασκευη και τα ξαναλέμε..

Το μπέμπη σκεφτομαστε να τον βαφτισουμε στα γενεθλια του Αν.,στις 26/6 και ναι οι νονοι μας ειναι οι ιδιοι μονο που αυτη τη φορα θα βαφτισει η νονα κι οχι ο νονος..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Χθες πήγαμε και στο γειτονάκι μου και παίξαμε!

Περάσαμε ένα πολύ ωραίο απόγευμα...

Στην αρχή τα παιδάκια μας παίζανε πολύ ωραία και ήρεμα... στην πορεία αρχίσαν τα σκαρφαλώματα και τα κυνηγητά, αλλά πάντα σε πολύ καλό κλίμα!

Όσο για τον μικρό.... τι να πω γι' αυτό το παιδί!

Φτου φτου φτου φτου να μην το ματιάξω....

Όμορφος.... ήσυχος.... το τέλειο μωρό!

Μακάρι γειτονάκι μου να συνεχίσει να είναι έτσι!

και πάλι φτου φτου φτου φτου!

Η Σοφία είναι εκστασιασμένη με την εκδρομή!

Όποτε της λέω "να ντυθούμε να φύγουμε" η απάντησή της είναι "πάμε στην εκδρομή? θα γνωρίσω πολλάαααα παιδάκια!"

mrdIp3.png

Αυτά λέει το Σοφάκι και έχει κάνει το Χρήστο να παθαίνει κατιτίς όποτε συναντιούνται! Μα για αυτό το παιδί ξύπνησε ρε Ιωάννα με γκρίνια, σου λέει πού είναι η φιλενάδα μου και δεν ξυπνήσαμε μαζί? Για τον ταβανάτο σου οι πληροφορίες λένε ότι είναι ότο είναι σούπερρρρρ από όλες τις απόψεις!!!! Άντε να μεγαλώσει λίγο ακόμα να διαμορφώσω και ίδια άποψη! (βρε πώς τα λέω πρωινιάτικα!)

Ωραία εποχή θα τον βαφτίσετε Πετρούλα και έτσι θα συνδυάσετε και τα γενέθια μια χαρά! Με το καλό! Αφού οι νονοί είναι καλοί και θέλανε να βαφτίσουνε και τον μικρούλη μια χαρά, δε θα υπάρχουν και ζήλειες μεταξύ των παιδιών. Εμένα και τον αδερφό μου μας βάφτισε η ίδια νονά (αυτή και ο γιος της) αλλά δυστυχώς από πολύ μικρά μας ξέχασε οπότε ήμαστε και τα δύο αδικημένα. Ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτό με το λεμφαδένα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα κοπελιές.

Μαρία έγραψε πάλι το Σοφάκι :P:p:p:p:p

Joa τυχαία θα ήταν μωρέ η γκρίνια του Χρήστου. Μπορεί να μην είχε χορτάσει τον ύπνο και να ήθελε λίγο ακόμα.

Πετρούλα περαστικά και στον Αναστάση. Έχω ακούσει και από άλλα παιδάκια να το παθαίνουν αυτό. Πρέπει να το παρακολουθήσετε λίγο.........

Μαρίνα συνήλθε η Μαριαλένα;

Έχετε κανένα νέο από τη Νατάσα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαριιι κι ο Γιώργος χτες που του είπα ότι θα πάμε με παιδάκια εκδρομή και του διευκρίνησα ότι θα είναι και το Σοφάκι και το Ναταλάκι ενθουσιάστηκε! Μου κάνει εντύπωση να τις θυμάται αλλά δεν αποκλείεται κιόλας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα Γιοβάννα μου!

Χαχα σας μάζεψα κι εδώ τα πρωινά με το έτσι θέλω ε??? Μπράβο αγαπημένες μου που μου κάνετε παρέα γιατί εδώ το κλίμα είναι πολύυυυ ψυχρό -15 και κάτω!!! Μέχρι την Παρασκευή ίσως ανακοινωθούν αλλαγές και είμαστε σε αναμονή!

Η μικρή μου δεν έκανε ξανά εμετό, κοιμήθηκε από τις 9 κατά τις 6 νιαούρισε για πιπίλα και 7 ξύπνησε καραχεθμεντέν! Για να δούμε σήμερις! Τα πρωινά άρχισε να πηγαινοέρχεται με το σχολικό πια!΄

Κάτι άσχετο τώρα, το μόνο θετικό με την αύξηση στην τιμή της βενζίνης είναι ότι η κίνηση τα πρωινά τουλάχιστον μειώθηκε στο μισό μου φαίνεται! Τα μεσημέρια όμως χμμμ σαν να αυξήθηκε, πώς γίνεται αυτό οέο??? Το πρωί αυτές τις μέρες κάνουμε 20 λεπτά και το μεσημέρι μία ώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κάτι άσχετο τώρα, το μόνο θετικό με την αύξηση στην τιμή της βενζίνης είναι ότι η κίνηση τα πρωινά τουλάχιστον μειώθηκε στο μισό μου φαίνεται!

Του καλού μου γιατί δεν του φαίνεται το ίδιο? χαχαχαχαχα

Ααα! Γιοβάννα ο αδερφός μου με την οικογένεια θα έρθουν στο νησί σας για τριήμερο... πήρε και δυο μέρες άδεια, οπότε θα κάτσουν και λίγο παραπάνω!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...