Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Ολες καλα?

Θα σας διαβασω αργοτερα διοτι φευγω σε λιγο να παω στον παιδικο που εχουμε παρτυ.

Ειπα και στο fb να το πω και εδω :

Kοριτσια η κοπελα που καθαριζε το σπιτι μου και ειναι εγκυος περιμενει τελικα κοριτσακι.Γενναει τον ιουνιο.Αν οι κοριτσομανουλες εχουν ρουχαλακια που θελουν να δωσουν ή κατι αλλο που δεν σας χρειαζεται αν θελετε μου τα στελνετε να της τα δωσω γιατι εχει μεγαλη αναγκη η κοπελα.Δεν εργαζεται καθολου η ιδια και ο ανδρας της οταν βρει μεροκαματο και δεν εχει κανεναν εδω στην Ελλαδα.Θα ξεχωρισω κι εγω καποια πραγματα του Γρηγορη αλλα οσο να ειναι κοριτσακι περιμενει ,το θελει το ροζακι της.Οτι μπορειτε λοιπον μου λετε.Ελπιζω να μη με παραξηγησετε αλλα ειναι πολυ καλο κοριτσι και θα ηθελα να τη βοηθησω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβαννα μου 2 βδομαδούλες θα μείνει μόνο...αλλά ελπίζω κατά τον Μάιο να μας έρθει για καναν μήνα.

Βλέπω νηστικούς πράκτορες τώρα και κάνουνε cookies σοκολάτας τώρα...δεν έχω κάνει ποτέ και είναι καιρός να κάνω χαχα...πολύ εύκολοι!

m57Zp2.png

Καλημερα!

Ολες καλα?

Θα σας διαβασω αργοτερα διοτι φευγω σε λιγο να παω στον παιδικο που εχουμε παρτυ.

Ειπα και στο fb να το πω και εδω :

Kοριτσια η κοπελα που καθαριζε το σπιτι μου και ειναι εγκυος περιμενει τελικα κοριτσακι.Γενναει τον ιουνιο.Αν οι κοριτσομανουλες εχουν ρουχαλακια που θελουν να δωσουν ή κατι αλλο που δεν σας χρειαζεται αν θελετε μου τα στελνετε να της τα δωσω γιατι εχει μεγαλη αναγκη η κοπελα.Δεν εργαζεται καθολου η ιδια και ο ανδρας της οταν βρει μεροκαματο και δεν εχει κανεναν εδω στην Ελλαδα.Θα ξεχωρισω κι εγω καποια πραγματα του Γρηγορη αλλα οσο να ειναι κοριτσακι περιμενει ,το θελει το ροζακι της.Οτι μπορειτε λοιπον μου λετε.Ελπιζω να μη με παραξηγησετε αλλα ειναι πολυ καλο κοριτσι και θα ηθελα να τη βοηθησω.

ε ρε γμτ...πρίν λίγο καιρό εδωσε η φίλη μου όλα τα ρούχα της μικρής της σε μία κοπέλα...ιούνιο ήταν κι εκείνη γεννημένη, κουτί θα της ερχόταν! θα δω κι εγώ αν μου έχει μείνει κάτι ουδέτερο γιατι τα έδωσα σε μιά φίλη!

m57Zp2.png

Ετοιμο και το γαλακτομπούρεκο! Εγινε πεντανοστιμο! Μιαμ μιαμ...

Κικήηηηη σ'ευχαριστω! Εβαλα και λιγο ξυσμα απο πορτοκαλι στη κρέμα και κανελα στο σιρόπι. Και φυσικά συμμετειχαν και τα 2 μου τα ζουζούνια!:mrgreen: Εγινε της "μπιπ" στη κουζίνα αλλά περασαμε τέλεια!

sardelaki καλή όρεξη!

Ρίτα μου τα περισσοτερα ρουχα της μικρής τα εχω στειλει ήδη στο χωριο, αλλά θα δω και εδώ τί έχω.

Μαράκι μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα και η πίεση στη θέση της!

giovanna μου μη νομιζει και εδώ βροχή, αερας και κρύο! Η μικρή κοιμάται μαζί μου ακόμα, γιατι περιμενουμε να ανοιξει ο καιρός για να βαψουμε το παιδικό και να τα βάλουμε μαζί. Οταν λειπει ο μπαμπας μας κοιμαται μαζι μου στο διπλό ο Κωνσταντινος. Τον θέλω δίπλα μου!

Πετρουλα πότε θα βαφτίσετε?

Σούλα αν περιμενετε ακομα δοντακι, μπορεί να ηταν και απο αυτο τα δέκατα.

Διαφημίσεις

Τσαααα!!!!

Διαλλειματάκι να ξελαμπικάρω γιατί έλεος τόσο διάβασμα ούτε για πανελλήνιες! :) ! Μαριιιιι ναι ναι μωλέ πού να πηγαίνω η μπεμπέκα μέσα στο κρύο θα παγώσω! Βασικά το ανάποδο πρόβλημα έχω εδώ μέσα με τη θέρμανση!

Σούλα μου άντε δόντι θα είναι και σήμερα θα είστε σουπερ!

Ρε χρυσοχέρες τι cookies και γαλακτομπούρεκα διαβάζω??? Τα σάλια μου έφτασαν στο πληκτρολόγιο! Εμείς χτες είχαμε ευχάριστες ανακοινώσει ότι θα αυξηθεί η οικογένεια που συνοδευόντουσαν από τέλεια (τέλεια όμως) γεμιστά χμμ πώς τα λένε, όχι τσουρεκάκια, αυτά που τρώνε στα πρωινά τους οι Αμερικανοί τέλοσπάντων!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πετρούλα μου βρήκατε νονά διαβάζω!!! Άντε οργανωθείτε για τη βάφτιση σιγά σιγά!

Ριτάκι μου εγώ έχω ήδη μοιράσει αρκετά από τα ρουχαλάκια, ωστόσο αν βρω τίποτα κατάλληλο για την περίπτωση θα σου πω στα σίγουρα.

Σαρδελάκι να υποδεχτείς με το καλό τη μανούλα σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κωνκων σκυλοοικογένεια μήπως;;

stone δεν είμαι fb. Μη χάσω καμιά ενημέρωση για την εκδρομούλα! Θέλετε να γράψουμε μια λίστα ποιές θα 'μαστε;

sunsun

maeleni

rita

marina28?

filaki

copy paste κάντε στο μήνυμα για να έχουμε πλήρη λίστα!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

!

Εγώ περιμένω πώς και πώς να πάρω τηλ να δω πώς πήγε με το γάλα γιατί από χτες το πρωί που σταματήσαμε το άλλο δεν ξανάκανε η μικρουλα μου εμετό! Για να δούμε, μακάρι να ήταν αυτό! Πάντως εφάρμοσα και τις άλλες οδηγίες της γιατρού και δεν έδωσα καθόλου φρούτα, αλλά αυστηρά γεύματα ανά δύωρο όχι πάνω από 100μλ και αν και δεν της αρέσει καθόλου κρέμα ρυζάλευρο το απόγευμα. Να δούμε!

Μαρινακι τι γαλα πίνατε;;;

Καλημερα!

Ηταν λιγο ζορικη η νυχτα μας! Οταν κλαινε και τα 2 για γαλα στις 3 το πρωι, αστα.... Ετσι σημερα σπίτι. Δεν τον πηγα σχολειο, με τετοιο κρυο βαριόμουν να ετοιμαστω:oops:. Καλα ειμαστε με τις πιτζάμες στη ζεστουλα μας. Βάλαμε τα φαγητά μας να γινονται και τωρα εχουν μπει και τα 2 στο παρκο και παιζουν!

Τελεια!!!!!!! Και εγω αυτο σκεφτομουνα σημερα.Πως θα ξυπναγαμε , αν πηγαιναν σχολειο. Και εγω το ξενυχτισα χθες που βγηκαμε και ημουνα κομματια το πρωι.

Καλημέρα κι από μένα...

Κι εγω σπιτάκι σήμερα με τον γιό μου...δεν είχα κανέναν να τον κρατήσει σήμερα γκρρρρρρρρρρρρρ τα νεύρα μου. Έρχεται και η μανούλα το μεσημέρι κι έτσι θα μαγειρέψω τώρα ένα νοστιμότατο μυδοπίλαφο θα κάνουμε και σαλατίτσα και θα φάμε όλοι μαζί το μεσημέρι και θα πάω αύριο πάλι στο μαγαζί!

καλώς να τη δεχτεις κοριτσακι μου!!!!!!

Ρε χρυσοχέρες τι cookies και γαλακτομπούρεκα διαβάζω??? Τα σάλια μου έφτασαν στο πληκτρολόγιο! Εμείς χτες είχαμε ευχάριστες ανακοινώσει ότι θα αυξηθεί η οικογένεια που συνοδευόντουσαν από τέλεια (τέλεια όμως) γεμιστά χμμ πώς τα λένε, όχι τσουρεκάκια, αυτά που τρώνε στα πρωινά τους οι Αμερικανοί τέλοσπάντων!

Το εχεις βαλει σκοπο να μας τρελανεις. Εχω παθει ψυχολογικό και διαβαζω καμμια δεκαριά φορες αυτο που γραφεις. Ο αδελφος σου θα κανει δευτερο;;; ή ο Γιωργος σου εφερε τη νυφη στο σπιτι και σου ανακοινωσε οτι περιμενουν μωρό;;;;;

Ριτα και εγω τα εδωσα σχεδον ολα στη βαφτιστηρα μου που γενναει τον Μαϊο . Μπορει ομως να βρω και κανενα αλλο.

Και ενω προχθες ο Παναγιωτης με παρακαλουσε να μην παω στη δουλεια, αφου το επεξεργαστηκε ενα 24ωρο χθες την ωρα που εφευγα μου λεει: να δωσεις πολλά φιλιά στον κυριο ........... (Το αφεντικό μου δηλαδη, τον αποκαλει με το επιθετό του) . Μαλλον αποφασισε οτι εχουμε αναγκη ταλεφτα μου

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

[quote name=GiovannaXA;89070

Και η καημένη η Ιωάννα (για τον ευατό μου λέω)' date=' και η Σούλα, η Ρίτα κλπ, κλπ, κλπ :P:p:p Εμάς γιατί δεν μας σκέφτεσαι; Επειδή είμαστε παλιές; Δεν θέλουμε να χουχουλιάσουμε νομίζεις;;;;;

[/quote]

Έχεις δίκιο Ιωάννα μου... και ζητάω ταπεινά συγνώμη... όλες σας σκέφτομαι, απλά δεν το έθεσα σωστά! Εσείς (καλώς ή κακώς) είστε στην ρουτίνα της δουλειάς, ενώ η Μαρίνα ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί.... χαχαχαχαχαχα!

mrdIp3.png

Σας τρέλανα για άλλη μια φορά! Ο αδερφός μου χτες μας ανκοίνωσε ότι περιμένουν το 2ο παιδάκι τους, ακόμα ευτυχώς ο ΓΙώργος δεν μου κουβάλησε καμιά από δαύτες (έστω και φανταστική) στο σπίτι! :)

Για το γάλα που με ρωτάς Πικουλίνα μου πήγαμε στο Αλμιρον 3 από το 2 και παίζει να την πείραξε ή να επιδείνωσε κάποια ίωση γαστρεντερίτιδας που ίσως πέρασε! Θα πιούμε έναν κουβά 2 και μετά πάλι θα δοκιμάσουμε το 3.

mGKop3.png60Jvp3.png

Σας τρέλανα για άλλη μια φορά! Ο αδερφός μου χτες μας ανκοίνωσε ότι περιμένουν το 2ο παιδάκι τους, ακόμα ευτυχώς ο ΓΙώργος δεν μου κουβάλησε καμιά από δαύτες (έστω και φανταστική) στο σπίτι! :)

Για το γάλα που με ρωτάς Πικουλίνα μου πήγαμε στο Αλμιρον 3 από το 2 και παίζει να την πείραξε ή να επιδείνωσε κάποια ίωση γαστρεντερίτιδας που ίσως πέρασε! Θα πιούμε έναν κουβά 2 και μετά πάλι θα δοκιμάσουμε το 3.

τη εννοεις 3;;;;;

το fb το εκλεισα αποτομα λογο κοσμου

τη εννοεις 3;;;;;

υπάρχει το αλμιρόν 1 εώς 6 μηνών, το 2 εώς 12 μηνών και μετά το 3.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...