Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω κουραστηκα με αυτα τα οικογενειακα αλλα μερες που ειναι δε θελω να αφησω τους γονεις μου εκεινοι τοσα χρονια ποτε δε μας αφησαν για να ρεβεγιοναρουν αλλου..

Εμενα μου αρεσει κι αυτο ρε κορίτσια...Αν αυτες τις μερες δεν βρεθείς με τους γονείς γυρω απο το τραπέζι να αναπολήσεις και να χαρείς..Πέρα απο όλα τ'άλλα είναι και αυτο μερος των γιορτών και της παράδοσης μας!!

Οι υπόλοιποι με συγχίζουν εμενα, που σώνει και καλά να τους τραπεζώσεις... εεε όχι!

Οσο για το παιδι δεν το συζητω καν ολοι μαζι θα ειμαστε σπιτι μας να μας βρει η νεα χρονια τωρα αν κοιμαται θα παμε και θα τον φιλησουμε οπως περισυ..

Κι εμεις ετσι Ρίτα μου..Τι μου θυμισες..πέρισυ μια σταλια πορδίτσες και φετος σχεδόν παιδακια..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

το απογευμα τελικα θα παμε ιατρικο , σηκωσε παλι πυρετο το μωρο μου..

Ιωάννα ρωτα τους και για τη διατροφή και τι άλλες εξετασεις να κάνετε προκειμενου να αποκλείσετε κπ ενδεχόμενη λοίμωξη...

Μάλλον το παιδι μολις πάει να συνελθει υποτροπιάζει καθε λίγο βρε Ιωάννα μου..

Υπάρχει η δυνατότητα να μην το στείλεις για κανενα 15ημερο στον παιδικό;;Να δεις πώς θα πάει..

Ιωαννα αν αποδειχθει οτι το παιδι παιρνει τη μια ιωση μετα την αλλη και δεν μπορει να ανακαμψει, η λυση ειναι μια. Κλειδωμα! Πουθενα δε θα πηγαινει, μονο σε ανοιχτους χωρους. Θα δεις πως ετσι θα παρει τα πανω του το μωρο. Και πολυ καλο φαγητο! Τσακισε τον στος κρεας, στα λαχανικα και τα φρουτα... Αληθεια, δεν εχεις τη δυνατοτητα να παρεις καποιες μερες αδεια? Και παλι περαστικα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Απλα νομιζω οτι θα χασει τη σειρα του κοριτσια απο οτι μας εχει ξαναπει η Ιωαννα και αντε να εγκλιματιστει παλι αλλα τωρα που ερχονται οι γιορτες ευκαιρια ειναι...

Δε ξερω..πολυ δυσκολες αυτες οι αποφασεις τελικα..

Ετσι οπως ειναι τα πραγματα καλυτερα να ειναι ιωση.Πρε με κανα τηλεφωνο οταν ξεμπερδεψετε ρε Ιωαννιτσα μου..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας κοριτσια.ποσα γραψατε παλι καλε?

να πω περαστικα μωρε στα αρρωστουλικα.

ιωαννα πολυ με ανησυχει αυτος ο πυρετος που υποτροπιαζεισ υνεχως.πηγαινε να κανεις εξεταση αιματος να ησυχασεις!!!

να σας πω κι εγω οτι ειμαι φαν της μπιριμπας αλλα εχω 2 χρονια να παιξω και την ξεχασα τωρα!!!

θα τα πουμε το βραδυ.σας φιλω

1654096yn4fep17z7.gif

Ρίτα ακουγεται πολύ νόστιμο!

Οταν η Ευα λέει μπουτι χοιρινό, δεν εννοεί το κοτσι;;

Οχι το κοτσι ειναι το κατω μερος του ποδιου..φοβερο κρεας ειδικα το μοσχαρισιο κοτσι απιθανο..

Αχ πρεπει να δοκιμασω να φτιαξω εκεινο που εφαγα παιδια γλυκισμα ηταν..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμενα μου αρεσει κι αυτο ρε κορίτσια...Αν αυτες τις μερες δεν βρεθείς με τους γονείς γυρω απο το τραπέζι να αναπολήσεις και να χαρείς..Πέρα απο όλα τ'άλλα είναι και αυτο μερος των γιορτών και της παράδοσης μας!!

Και οχι τιποτα αλλο αλλά αν εχεις προσεξει αυτοπροσκαλουνται κιολς τις περισστερες φορες..γκρρρρρρρρ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α ξεχασα να σας πω ο γρηγορη τις τελευταιες μερες επαναλαμβανει συνεχως οτι ακουει απο λεξεις και επιπλεον σε οτι συζηταμε πεταγεται να συμπληρωσει αυτα που ξερει..

Λες και εχω εναν μεγαλο ανθρωπο στο σαλονι και παρακολουθει τη συζητηση..

Φοβερο!τελικα μηνα με το μηνα εχει μεγαλη διαφορα θα δειτε κοριτσια..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ηρθα λιγο να σας διαβασω και παω για ξαπλες!

ελπιζω να κοιμηθει καμποσο σημερα το ζουζουνι μου γιατι τις τελευταιες μερες απο εκει που κοιμοταν 2 με 2 μιση ωρες κοιματε μονο μια μιασιση ωρα και ξυπναει δεν ξερω γιατι!

α κι εχει κανα δυο μερες που βαζει τα δαχτυλα παλι στο στομα πισω στους τραπεζιτες μηπως τελικα ειναι μουφα οτι βγαινουν μετα τα δυο αυτα τα δοντια;

Ιωαννα μου περαστικα βρε παιδι μου τι να πω εχει κατα ταλαιπορηθει το πουλακι μου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Φιλάκια Λαζαρενια!!!!

Απλα νομιζω οτι θα χασει τη σειρα του κοριτσια απο οτι μας εχει ξαναπει η Ιωαννα και αντε να εγκλιματιστει παλι αλλα τωρα που ερχονται οι γιορτες ευκαιρια ειναι...

Δε ξερω..πολυ δυσκολες αυτες οι αποφασεις τελικα..

Ναι βρε Ρίτα μου, αλλά συνεχεια φαρμακα, αντιβιώσεις κλπ εγω νομιζω οτι στην παρούσα φάση απο το εξαντληθεί ο οργανισμός του παιδιού ας χαθεί και η σειρά για 15 μερες..Μια χαρα θα επανέλθει..

Λίγη αδεια θα πάρει η Ιωάννα και λίγο οι γιαγιάδες, για να μπορεσει το παιδί να το ξεπεράσει..

Stone κι εγω το ιδιο πιστευω... Αν υπαρχει η δυνατοτητα να μεινει το παιδι μεσα στο σπιτι, θα ηταν το καλυτερο... Λιγο οι γιαγιαδες, λιγο να παρει αδεια και η Ιωαννα μας, να παρει το καλυτερο το παιδι...

t7fQp3.png

Κοριτσάκια σχόλασα,παω να δω τι θα αντιμετωπίσω και σήμερα σπίτι.

Ιωάννα μου καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις ευχομαι και συμφωνω και εγω μηπως να τον κρατήσεις σπίτι για λίγες μέρες.Εχει καταταλαιπωρηθει το πουλακι μου.

Πολλα φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...