Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Ηταν λιγο ζορικη η νυχτα μας! Οταν κλαινε και τα 2 για γαλα στις 3 το πρωι, αστα.... Ετσι σημερα σπίτι. Δεν τον πηγα σχολειο, με τετοιο κρυο βαριόμουν να ετοιμαστω:oops:. Καλα ειμαστε με τις πιτζάμες στη ζεστουλα μας. Βάλαμε τα φαγητά μας να γινονται και τωρα εχουν μπει και τα 2 στο παρκο και παιζουν!

Οσο για τις περίεργες ερωτησεις, οντως στα πιο απλά δεν ξερεις τί να πεις. Τον τελευταίο καιρό με αφήνει με το στόμα ανοιχτό μ'αυτά που λέει!:mrgreen: Είναι απίστευτη αυτη η ηλικία!

Μαρίνα τί ερωτησεις να κάνει καλέ ο Γιωργάκης? Αυτός σε λιγο καιρό θα γράψει σεναριο ταινίας μαζί με την Ευα της arma που θα γράψει τα τραγουδια!!! Χαχαχαχα! Χαιρομαι που πάει καλυτερα η μικρή. Και η ιδεα για Εσκιμώο είναι η καλυτερη!

Σούλα πώς ειναι η Ανδρεάνα?

Καλα η Χριστινα με εχει ξεπατωσει.... Ουτε ξαπλα, ουτε καθιστη, ουτε αγκαλια θελει.... Σαν ποιόν μου θυμίζει, σαν ποιον μου θυμίζει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!!

Και εμείς έχουμε τον Μάρτη στο χεράκι και φαγωθήκαμε να τον βγάλουμε!!!:tongue:

Βέβαια εδώ είναι τρελός Μάρτης...απο το βράδυ χιονίζει μέχρι και τώρα!!!! Το έχει στρώσει.... ούτε τον χειμώνα τέτοιες δόξες!!!!!!:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

΄Ντινάκι μεταμεσονύχτιο πάρτυ τα παιδάκια σου? Καλά κάνατε και καθίσατε να χουχουλιάσετε, έχει ακόμα περιθώριο για απουσίες ο Κωνσταντίνος, δε θα μείνει στην ίδια!:tongue:

Εμάς πάλι με το μαρτίτσι (όπως το λέμε στα μέρη μου) έχει ενθουσιαστεί ο μικρός! Θέλει βέβαια να βάλουμε και οι υπόλοιποι και για μένα δεν είναι κακή ιδέα, αφού με παραπιάνει ο ήλιος.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κι από μένα...

Μαρινάκι ελπίζω να ήταν αυτό και να μην ξανακάνει εμμετό το κοριτσάκι σου!

Κωνκωνάκι σε ξύπνησαν και τα δυο για γάλααααααααααααααα; Ωωωωωωωωωωω φρίκη!

Κι εγω σπιτάκι σήμερα με τον γιό μου...δεν είχα κανέναν να τον κρατήσει σήμερα γκρρρρρρρρρρρρρ τα νεύρα μου. Έρχεται και η μανούλα το μεσημέρι κι έτσι θα μαγειρέψω τώρα ένα νοστιμότατο μυδοπίλαφο θα κάνουμε και σαλατίτσα και θα φάμε όλοι μαζί το μεσημέρι και θα πάω αύριο πάλι στο μαγαζί!

πανμαρ πάντως είσαι μες την τρελλή χαρά που η κορούλα σου δεν καρναβαλίζεται, έτσι;;;;;;;;;;;;;;;; χεχε

η εκδρομούλα σας πότε ξεκινάει;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα...

κρυο...εδω με τον ταβανατο παρεα...κοιμηθηκε και καλυτερα σήμερα (ξυπνησε μονο στις 2 για μαμ)

Γειτονακι μην το καταπιεζεις καλε το κοριτσακι και εμενα μικρη η μανα μου να με ντυσει..βρε δεν θελω ..εκει η μανα μου..μονο στα 7 επαθα φλας και ντυθηκα πριγκηπισσα ...

Μαρινακι, εργαζομενο νιατο, αντε μακαρι να συνελθει συντομα το κοριτσακι μας ...\

Παντως ο γιωργος τον εχω για επαγγελμα θεαματος...σεναριογραφος , σκηνοθετης ..κριμα τοσο ταλεντο ..

Ντινακι καλα εκανες και εκατσες σπιτι ..που να το τρεχεις το παιδι μες στο κρυο ..εμας ερχεται το σχολικο οποτε...

Αρμακι μου ..τι ειναι αυτο βρε παιδι μου...ολα πια σου εχουν τυχει ...βρε το βασανιαρικο το αντρακι...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

΄Ντινάκι μεταμεσονύχτιο πάρτυ τα παιδάκια σου?

και τι πάρτυ!!!! με γάλα! τα σπάσατε! χαχαχα

τέλεια μέρα για σπίτι και χουχούλιασμα ε? σπίτι αγκαλιά με τα παιδάκια μας!

(μόνο η καημένη η Μαρίνα άρχισε τώρα την δουλειά! χαχαχα)

Βρε εγώ δεν την καταπιέζω καθόλου να ντυθεί! Αντιθέτως! (όπως λέει και η Σαρδέλα, "μεσ' την τρελή χαρά"!) Απλά την ρωτάω (τυπικά) για να βεβαιωθώ ότι δεν θέλει, έτσι ώστε να μην νοιώθει άσχημα μετά, όταν όλα τα άλλα είναι ντυμένα!

Ναι. Μαρίνα, μην ξεχάσεις να βάλεις Μάρτη... γιατί με τέτοιον ήλιο... σίγουρα θα σε κάψει! χαχαχα

mrdIp3.png

Κωνκωνάκι σε ξύπνησαν και τα δυο για γάλααααααααααααααα; Ωωωωωωωωωωω φρίκη!

sardelaki άστα! Ξυπνησε ο Κων. προφανως απο καποιο όνειρο, μεχρι να τον ηρεμησω ξυπνησε και η Χριστίνα και για να ξανακοιμηθουν μονο με γάλα για να χαλαρωσουν.

Ωραιο φαγακι φτιάχνεις σημερα! Με το καλο να ερθει η μανουλα σου!

Ιωάννα μου μπράβο στον γιοκα σου που στρωνει στον υπνο σιγα σιγά.

Μαρίνα εγω έβαλα σε όλους μας Μάρτη (οκ, εκτος απο τον μπαμπα μας). Είμαστε μελαχροινουλιδες και μας πιάνει ο ηλιος ακομα και στη σκια. :mrgreen:Εμείς στα μερη μου το λέμε Μαρτίνκα:D.

Deleni μου χιονίζει ε? Ειχαν πει οτι και στα πεδινά θα χιονίσει...

πανμαρ επειδή εσύ εισαι πιο ψηλα, μολις ξεκινησει το χιόνι, ενημερωσε μας!:D Κάνει καλό κρυούλι!!!

Πάω να φτιάξω το γαλακτομπουρεκο με τον Κωνσταντίνο μου, μιας και ερχετε αποψε ο μπαμπας μας! Να τον γλυκάνουμε!:wink:

Καλημερα καλημερα!!!

χτες εφυγα λίγο απότομα μιας και ηρθε η αδερφη μου και ηπιαμε το καφεδακι μας

Ηρθε και η νονα μας με τα πιτσιρικια της το απόγευμα και επαιξαν πολύ καλά τα παιδια!!Εφτιαξα πίτσα και λουκουμαδες και τα καθαρισαν όλα..εφαγαν και τα χαλια λίγο αλλα χαλάλι!!Ο Αναστασης με τα παιδια γινεται αλλο παιδακι..

Το εφερε και η κουβεντα και η νονα μας προσφερθηκε εφοσον θελουμε να μας βαφτισουν και τον μικρούλη..θέλουμε-θέλουμε μου ηρθε να φωναξω, χαχα

Μαρια πως εισαι σημερα;;κανε λίγη ακομη υπομονη και συντομα ολα θα είναι μια αναμνηση..

Μαρινα μακαρι να μην ξανακανει εμετο η μικρη μας..εσυ πως τα πάς;;

Σούλα πως ειστε σημερα;;πήγατε σχολειο;;

Κωνκων χουχουλιαστειτε και ριξτε κι εναν υπνακο αν σας κατσει..

Ιωαννα μπραβο στον μπεμπουλη!!Αντε κι απο αυριο να κοιμαται μια κι εξω!!!

Σαρδελίνα απο αυριο θα εχεις και super νταντα για τον Αστερη!!!Γιαγια=η χαρα του παιδιου!!!!Με το καλό να σας ερθει!!!

Giovanna δε με λές και ηρεμη...ειναι καποιες στιγμες που στην κυριολεξία τραβαω τα μαλλια μου αλλά το αμεσως επόμενο λεπτο το ξεχνω..κι αυτο δεν ειναι νορμαλ συμπεριφορα φυσικα..χαχα

Ευχαριστω πάντως για τα καλα σου λόγια!!Όλες οι μανουλες ειμαστε αξιες θαυμασμου πιστευω..

Πανμαρ μια χαρα ο σκυλος!!χτες κατεβηκαν και τα παιδια και τον χαρηκαν λίγο..αν και δεν κανει δεν κρατιοντουσαν με τπτ!!

Ελένη χιονακι ε;;;Μια τελευταια γευση κι εγω θα την ηθελα να σου πω..φετος δεν το πολυχαρηκαμε!!!

Σας γλυκοφιλώ ολες, πάω να σβησω το φαγακι μου και να ετοιμαστουμε γιατι σημερα εχουμε κι εμβολιακι!!

Λεπτομερειες για την εκδρομη ας γραφουμε στο fb..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και από μένα.

Η μικρή μου χθες είχε δεκατα ολη μερα αλλα χωρις κανενα άλλο συμπτωμα .

Το βραδυ κοιμηθηκε ηρεμα και χωρις πυρετο .Τωρα ακομα κοιμαται μια και δεν την εστειλα ουτε σημερα παιδικο και περιμενω να ξυπνησει για να μαθω πως είναι αν και ο καλος μου ειπε ότι δεν είναι ζεστη.

Αρχισα να υποψιαζομαι ότι μαλλον το δοντι που χρωσταμε είναι γιατι και την άλλη φορα που εβγαλε το ακριβως απεναντι (φοβερη περιγραφη ε?) παλι τα ιδια συμπτωματα ειχε.

Ντινάκι τι ωραια βρε.Συναυλία ειχες το βραδυ ε?Αντε καντε το γλυκακι σας και στειλτε και λιγο προς τα εδώ !!!

Μαρινάκι μου ευχομαι να μην ξανακανει εμετο η μικρουλα μας.

Συμπεθέρα καλως να τη δεχτεις την μανουλα σου.

Αντε παλι χαρουλες ε? Θα χαρει και ο γαμπρουλης μου

Πετρούλα με το καλο το εμβολιακι σας.

Φιλια

Διαφημίσεις

άντε ωραία πετρούλα βρέθηκε και νονά ε;;;;;;;;;;; σούπερ! Με το καλό να βαφτίσετε το αντράκι σας λοιπόν! Η κοπέλα είναι και νονά του Αναστάση αν κατάλαβα καλά;

Κωνκωνάκι μου να όντως ωραίο φαγάκι...εγώ βάζω και λίγες γαριδούλες μέσα και γίνεται μούρλια. Δε μου λες; ποιό γαλακτομπούρεκο; Αυτό που μας πρότειναι η κίκο μας;

m57Zp2.png

Αρχισα να υποψιαζομαι ότι μαλλον το δοντι που χρωσταμε είναι γιατι και την άλλη φορα που εβγαλε το ακριβως απεναντι (φοβερη περιγραφη ε?) παλι τα ιδια συμπτωματα ειχε.

Είδες? Άμα κάνεις παρέα με γιατρούς, αρχιζείς να μιλάς κι εσύ με άλλον αέρα... επιστημονικά! ;)

Ακούς Ντελένη???? :tongue::tongue::tongue:

Άντε περαστικά σας Σουλίτσα!

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Εύχομαι να είστε όλες καλά. Τι καιρό έχετε; Εδώ βροχή, βροχή και πάλι βροχή :mad::mad:

τέλεια μέρα για σπίτι και χουχούλιασμα ε? σπίτι αγκαλιά με τα παιδάκια μας!

(μόνο η καημένη η Μαρίνα άρχισε τώρα την δουλειά! χαχαχα)

Και η καημένη η Ιωάννα (για τον ευατό μου λέω), και η Σούλα, η Ρίτα κλπ, κλπ, κλπ :P:p:p Εμάς γιατί δεν μας σκέφτεσαι; Επειδή είμαστε παλιές; Δεν θέλουμε να χουχουλιάσουμε νομίζεις;;;;;

Giovanna δε με λές και ηρεμη...ειναι καποιες στιγμες που στην κυριολεξία τραβαω τα μαλλια μου αλλά το αμεσως επόμενο λεπτο το ξεχνω..κι αυτο δεν ειναι νορμαλ συμπεριφορα φυσικα..χαχα

Καλά εγώ άμα τσαντιστώ θέλω ώρες για να επανέλθω. Πολλές φορές έχω ξεχάσει και γιατί κρατάω μούτρα :tongue::tongue: Τώρα ούτε και αυτό το λες φυσιολογικό :tongue::tongue: Αχ με ξελίγωσες με την πίτσα και τους λουκουμάδες. Κάνω δίαιτα λέμε :P:p:p:p Με το καλό και η βάφτιση του μπεμπάκου. Για πότε λέτε;

Καλημερα!

Ηταν λιγο ζορικη η νυχτα μας! Οταν κλαινε και τα 2 για γαλα στις 3 το πρωι, αστα.... Ετσι σημερα σπίτι..

Ωχ αυτά είναι τα δύσκολα. Στο ίδιο δωμάτιο τα έχεις; Αλλά βλέπω και εσύ σούπερ μαμά είσαι. Η κούραση, κούραση, αλλά και το γαλακτομπούρεκο, γαλακτομπόυρεκο.....γιαμι, γιαμι. Θα με πεθάνετε εσείς :tongue::tongue:

Σούλα πώς είναι η Ανδρεάννα σήμερα; Ελπίζω να είναι απύρετη.

Μαρίνα μου πώς είναι η μικρή; Λες να φταίει το γάλα τελικά; Θα έλεγα, γνώμη μου πάντα, όταν συνέλθει εντελώς να το ξαναδώσεις για να βεβαιωθελις τι παίζει.

Σαρδελάκι με το καλό να δεχτείς τη μανούλα σου. Θα μείνει πολύ;

Άρμα πώς είσαι σήμερα; Καλύτερα θέλω να ελπίζω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα μου 2 βδομαδούλες θα μείνει μόνο...αλλά ελπίζω κατά τον Μάιο να μας έρθει για καναν μήνα.

Βλέπω νηστικούς πράκτορες τώρα και κάνουνε cookies σοκολάτας τώρα...δεν έχω κάνει ποτέ και είναι καιρός να κάνω χαχα...πολύ εύκολοι!

m57Zp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλύτερα σήμερα και ευτυχώς όλη μέρα εχτές η πίεση ήταν πολύ χαμηλή..Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και την συμπαράσταση! Με βοηθάτε πάρα πολύ να ξέρετε!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...