Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και καλό μηνα!!!!!!!!

Μαρινακι πως πήγε η πρωτη μερα;;Δε σε πετυχα και στο fb , θα τα πουμε ομως...Περαστικα και στο Μαριαλενακι μωρε, γρηγορα ευχομαι!

Λαμπρινουκω καλά με εκοψες!! Ειμαι πολύ χαλαρη γενικα, ίσως γιατι δε χρειαστηκε να αγχωθω με αλλα πραγματα...Μου ταιριαζει πολύ αυτη η ζωή που κανω τωρα και θελω να τα συνδυαζω όλα..οικογένεια, σπίτι, χρονο για το ζευγαρι και βολτες με τα παιδια.Η δουλεια ειναι κι αυτη μες το προγραμμα αλλα επειδη εκει δεν εχουμε την πολυτελεια να λειπουμε οποτε θελουμε θα ξεκινησω μονο οταν εξαντλήσω όλα τα περιθωρια..Πριν κανενα μηνα με ειχε αγχωσει λίγο αυτο το θεμα αλλα οταν παιρνω το χρονο μου πεισμωνω και εμμενω στις θεσεις μου!!

Ριτα και Ιωαννα -και οποια αλλη το επιθυμει!- ευχομαι πολύ συντομα να ακουσουμε τα ευχαριστα!!!

Μαρακι εγω δεν εχω παραπονο!!!Οσες φορες σε πήρα με ξαναπήρες στο καπάκι!!χαχαχα

Κικη κανε τα αδυνατα δυνατα!!!!Μωρε 10 μερες διαφορα εχουν τα πιτσιρικια μας..θα ειμαστε οι 2 μας μεσα ασε τους αλλους να γυρνοβολανε!!!

Sunsun, το θεμα "ξενοδοχείο" το εξαντλήσαμε...Θελαμε καπου να ειμαστε ολες μαζι, με καποιες παροχες για καποιες μανουλες με τα μικροτερα παιδακια, να ειναι στο πνευμα των ημερων(αναφερομαι στην κριση κι οχι στις αποκριες),να ειναι σε μια αποσταση προσβασιμη απο ολους'βορειους και νοτιους κ.ο.κ

Πιστευω οτι αυτο το ξενοδοχειο θα μας καλύψει..Τωρα κι αν δεν ειναι στις οχθες της λίμνης, δεν πειραζει τοσο νομιζω...

Για δειτε κι εδω τον καιρό..(Μαρινα το link που εβαλες αναφερεται στη Λίμνη) http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=256860&la=2

Ερχομαι σε λίγο γιατι μου ηρθε παρεϊτσα..Φιλια!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για δειτε κι εδω τον καιρό..(Μαρινα το link που εβαλες αναφερεται στη Λίμνη) http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=256860&la=2

Λοιπον πετρουλα εχεις τον τροπο σου ...

Ετσι αλλαζει το πραγμα!

Λοιπον η αληθεια ειναι οτι και εμενα ο ανδρας μου κυριως προβληματιστηκε εντονα για το τριημερο λογω καιρου.

Σου λεει θα κανουμε που θα κανουμε τοσο δρομο και φυσικα εξοδα τουλαχιστον να μπορεσουμε να βγουμε και να βολταρουμε.

Καπου ειχε και τα δικια του διοτι ξερει πως θα κυνηγαει και ολα τα σχετικα...χαχα!

Παντως τωρα που βλεπω το λινκ της Πετρουλας πιστευω οτι θα ειμαστε μια χαρα!!

Αντε ετοιμαστειτε!

Καλημερα σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα κι απο μένα...

εύχομαι ο καιρός να μην σας τα χαλάσει και να περάσετε τέλειααααααααααααααααααααααααααα εκεί που θα πάτε κοριτσάκια!

Μαρινάκι γρήγορα περαστικούλια στο κοριτσάκι σου. Πώς είναι σήμερα;

m57Zp2.png

Πετρούλα δεν κατάλαβα εσύ για ποιά περιοχή βρήκες τον καιρό? Εγώ έβαλα απευθείας για τη λίμνη, πόσα χιλιόμετρα εξάλλου θα είμαστε από τη λίμνη?

Μόλις επικοινώνησα με τη Μαρίζα, δεν γράφει γιατί έχει ένα θέμα με το πληκτρολόγιό της πήρε όμως να επιβεβαιώσει ότι όλα είναι οκ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Πετρούλα όντως μου φαίνεσαι και εμένα πολύ ήρεμη και αυτό νομίζω ότι είναι και το μυστικό σε όλα. Μπράβο σου......σε θαυμάζω......να το ξέρεις.

Ρίτα να την πάτε μωρέ την εκδρομή και εσείς. Στεναχωρήθηκα εγώ όταν έιδα ότι έγραψες κάτι τέτοιο και ας μην έρθουμε. Πιστέψτε με θέλω και εγώ πάρα πολύ να σας γνωρίσω όλες....

Joa εύχομαι πάντα να είστε καλά αλλά ...... μην το λες μωρε το κουκλι σου ταβανάτο. Είναι όμορφος σαν ζωγραφιά.

Μαρινάκι εύχομαι το Μαριαλενάκι σου να συνέλθει συντόμα. Πάρε όμως την παιδίατρο να της πεις για την αλλαγή στο γάλα.

Σαρδελάκι και Πικουλίνα ο Αστέρης και ο Πανούλης θέλουν τις μαμάδες στο σπίτι από ότι κατάλαβα.:):):):) Τι καλά που είναι τα αγόρια σας!!!!!!

Μην ξεχάσετε σήμερα να βάλετε Μαρτάκι στο χέρι των μωρών σας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες! Ελπίζω να μη σας χαλάσει ο καιρός την εκδρομούλα και να περάσετε τέλεια!

Μαρινάκι περαστικά στην κούκλα μας!

Εγώ εχτές το βράδυ ανέβασα πίεση για 5 λεπτά(15-16) και τα χρειάστηκα! Μάλλον από τα χάπια. Ευτυχώς που έπεσε αμέσως αλλιώς θα τρέχαμε πάλι..ουφ! Τι άλλο θα πάθω Θεέ μου μέχρι να γεννήσω???:confused: Κουράστηκα κορίτσια..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα και καλό μηνα.

Μαρακι ευτυχως που ηταν για λίγο.Εχες δικιο κοριτσι μου οτι και αν πεις αλλα λιγο υπομονη ακομα!!!!

Μαρινακι περαστικα στην μικρη μας.

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε με δεκατα και δεν την εστειλα παιδικο.

Δεν ανεβασε πυρετο και δενε χει αλλα συμπτώματα αλλα θα δουμε !!!

Ρε κορίτσια να σας πω κάτι άσχετο...

Φαντάζομαι και τα δικά σας παιδάκια, όπως και η δικιά μου περνάνε την φάση που ρωτάνε για τα πάντα... Ας προσπεράσουμε τον βομβαρδισμό από απανωτές ερωτήσεις...

Έχετε παρατηρήσει, όμως, ότι τα πιο απλά πράγματα είναι τα πιο δύσκολα να τους τα εξηγήσεις?

Με ρώτησε σήμερα "τι είναι ακόμα?"

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθαμε και εμεις

Φορεσαν και τον Μαρτη τους στο χερακι και δε σας λεω χαρα!

Αυριο εχουμε το παρτυ μασκε στο σχολειο και τον βλεπω να κοιμαται με τη στολη χαχα!Ειναι και πληρως ενημερωμενος.Θα εχουν λεει πιτσα και τυροπιτακια!

Ευχαριστουμε και για τις ευχες για την προσπαθεια αλλα ουσιαστικα ακομα δεν υπαρχει καμμια προσπαθεια καποια στιγμη θα ερθει η ωρα...χαχα!

Μαρακι τι να πω....ολα εχουν τυχει πια.Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις αλλο.

Πανμαρ ασε και εμενα κατι τετοια με ρωταει και με εχει κουφανει.Σημερα ,πριν λιγο ,με ρωτουσε λογω του βραχιολιου,τι ειναι ο Μαρτης?και μετα με ρωτουσε ...τι ειναι μηνας?

Πιασε το αυγο και κουρετο τωρα...αντε να απαντησεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχαχα εγώ γουστάρω τέτοιες ερωτήσεις και μου αρέσει να απαντάω και να κάνω πολύωρες τέτοιες συζητήσεις χαχαχα...είμαι μαζόχα και το ξέρω και μου το λένε όλοι! Ο άντρας μου γελάει όταν πιάνουμε τέτοιες συζητήσεις. Έχουμε αναλύσει κι εμείς τί είναι "μήνας" τί είναι "μέρα" τί είναι "χρώμα" και διάφορα τέτοια! ωραία πράγματα!

m57Zp2.png

Αααα αυτές οι ερωτήσεις είναι σούπερ. Η Αλεξάνδρα πρόσφατα με ρώτησε γιατί εγώ είμαι η μαμά και ο μπαμπάς ο μπαμπάς :confused::confused::confused::confused:

Και εμείς γυρίσαμε σήμερα με Μαρτάκι στο χέρι και πρινν το μπάνιο ήθελε αν το βγάλει για να μην βραχεί και χαλάσει. Πείστηκε όμως να το κρατήσει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα! Καλημέρα! καλημέρα!

τι κάνετε? Εγω εδώ... χαλαρά (που έλεγε χθες κι ο Λαζόπουλος με τον Σταρόβα...) μέχρι να ξυπνήσει το τερατάκι μου! Σήμερα δεν έχω και μαγείρεμα... (θα κάνουμε εκκαθάριση ψυγείου...) οπότε μπορεί και να σιδερώσω λιγάκι...

Από αρρωστούλικα, πώς πάμε?

Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Καλημέρα Μαρίνα! (για να μην γκρινιάζεις ότι δεν μιλάμε στο καφέ και δεν μπορείς να μας διαβάζεις τώρα που ξεκίνησες την δουλειά...) Πώς είναι σήμερα η τοσοδούλα σου?

Πικουλίνα και Σαρδέλα... απίστευτα τα αγοράκια σας... τι γλυκά... πώς να μην λιώσει η έρημη η μάνα άμα της λέει τέτοια το παιδί της?

Αρμάκι εσύ πώς είσαι σήμερα? Υπομονή κοπέλα μου... Πάει μπήκε κι ο Μάρτιος και πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει! Έφτασε η Καθ.Δευτέρα... πάει το πρώτο δεκαήμερο... μετά να κι η 25η Μαρτίου και πάει... τέλειωσε!

Κικίτσα... μήπως μετά το link που έβαλε η Πετρούλα για τον καιρό, άρχισε να το ξανασκέφτεται καθόλου ο καλός σου ή μπαααααααα....?

Ο δικός μου πάντως, ακούει ότι χαλάει ο καιρός και χαίρεται! χαχαχαχα!

Πετρούλα, πως πάει με το κουτάβι σας? Η πίτσα κι οι λουκουμάδες εντάξει χθες?

Τα νέα μας... ήρεμα... Η κόρη μου ςξακολουθεί να μην θέλει να ντυθεί αποκριάτικα... Χθες, που είχαμε πάει στην μουσική της, όλα τα παιδάκια ήρθαν ντυμένα, αλλά η Σοφία ούτε πριν φύγουμε από το σπίτι ήθελε να ντυθεί, ούτε όμως και μετά που τα είδε, ζήλεψε... Της αρέσει που βλέπει τα άλλα ντυμένα, τα χαζεύει, τα επεξεργάζεται, αλλά εκείνη... τα ρούχα της! χαχαχα

Αυτά για την ώρα.... καλημέρα και πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα και μία ξεχωριστή καλημέρα για σένα Μαριιιι που με σκέφτηκες πρωί πρωί και μπήκες να πεις τα νέα σου! Πάρε εσύ για καλό και για κακό το φουστανάκι μαζί και αν δεν το θελήσει η κόρη σου δεν πειράζει, κρίμα όμως να αποφασίσει ότι θέλει να ντυθεί τελικά και να μην το έχετε! Αν και εγώ τώρα που το σκέφτομαι δεν θα τον ντύσω Ινδιάνο αλλά Εσκιμώο ;)! Έτσι θα πετύχουμε 2 σε 1!

Αρμάκι μου τι ήταν αυτό με την πίεση πάλι? Αχχχ αχχχ δε θα γεννηθεί ο μπεμπούκος, παπ παπ το ποπουδέλι που παίδεψε τόσο τη μανούλα!

Ρε κορίτσια τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνουν τα παιδάκια σας!!! Εμείς ακόμα δεν έχουμε μπει σε τέτοια θέματα, δε μας φτάνουν τα φαντασιόπληκτα να θέλει και φιλοσοφικές συζητήσεις, πάει θα με εξοντώσει!:lol:

Σούλα πώς είστε σήμερα? Εύχομαι να είναι περδίκι η μικρή!

Εγώ περιμένω πώς και πώς να πάρω τηλ να δω πώς πήγε με το γάλα γιατί από χτες το πρωί που σταματήσαμε το άλλο δεν ξανάκανε η μικρουλα μου εμετό! Για να δούμε, μακάρι να ήταν αυτό! Πάντως εφάρμοσα και τις άλλες οδηγίες της γιατρού και δεν έδωσα καθόλου φρούτα, αλλά αυστηρά γεύματα ανά δύωρο όχι πάνω από 100μλ και αν και δεν της αρέσει καθόλου κρέμα ρυζάλευρο το απόγευμα. Να δούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...