Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον ναι ας πουμε οτι η ωρα για το επομενο εχει ερθει.Τωρα λιγους μηνες πανω, λιγους μηνες κατω δεν χαλασε και ο κοσμος...χαλαραααα!Καποια στιγμη θα γινει και αυτο!Δε βιαζομαι κιολας.

Και για εμένα αυτό ισχύει ;);););););) Οι εμετοί πάντως σίγουρα δεν είχαν σχέση. Δεν νομίζω ότι με πείραξε κάτι γιατί ξεκίνησε όλη η ανακατωσούρα από χτες το μεσημέρι και κορυφώθηκε το βράδυ. :confused::confused::confused: Ίσως ήταν τυχαίο.

Μαρινάκι μου είμαι γαϊδούρα.....ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Περαστικά στο Μαριαλενάκι σου. Τι έπαθε η τοσοδούλα; Να πάτε στην παιδίατρο να τη δει για να μην σας χαλάσει και η εκδρομή.

Αρμάκι μου όλα καλά θα πάνε και με εσένα. Έφαγες το γάίδαρο και μένει η ουρά. Εγώ δεν έχω τηλέφωνο για να σε πάρω, αλλά ίσω και καλύτερα γιατί μπορεί και να σε είχα πρήξει :P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθα στο σπιτάκι μου και ναι μία χαλαρότης! Οι άντρες μου πήγαν κολυμβητήριο, η μικρή κοιμάται κι εγώ αισθάνομαι λες και είμαι αλλού! Θα συνηθίσω!

Το 2011 να είναι λοιπόν καρπερό για όσες το επιθυμούν και να ευχαριστηθούν την προσπάθεια! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσια με το καλό σε ολες όσες το εχετε αποφασίσει!!!!

Μαρινακι καλή αρχηστη δουλιτσα σου.

Μπραβο στα καρναβαλακια μας. Εμεις δεν εχουμε ντυθει καθολου ακομα.

Και ενω εφευγα για τη δουλεια το μεσημερι,μου λεει το αγορακι μου : μαμα δεν θελω να ξαναπας στη δουλεια.

Και από που θα παιρνουμε χρήματα για να φαμε και να παιρνουμε παιχνιδια;;

Και μου απανταει: φτανουν τα λεφτα που φερνει ο μπαμπας !!!! Μετα οικονομικα θα ασχοληθει το παιδί μου.

Α και οσο για το υψος αληθεια δεν ηξερα αυτο που λες!!!!!Μωρε ας ταιριαζουν τα παιδια στα αλλα και το υψος τι ειναι :lol:

Ποιό δεν ήξερες; Ότι οι ψηλοί άντρες συνήθως πέρνουν κοντές γυναίκες ή ότι εγώ είμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοσο κοντή ενώ ο άντρας μου τόοοοοοοοοοοοοσο ψηλός;;;;;;;;;;;;; :tongue::tongue:

m57Zp2.png

Κοριτσια με το καλό σε ολες όσες το εχετε αποφασίσει!!!!

Μαρινακι καλή αρχηστη δουλιτσα σου.

Μπραβο στα καρναβαλακια μας. Εμεις δεν εχουμε ντυθει καθολου ακομα.

Και ενω εφευγα για τη δουλεια το μεσημερι,μου λεει το αγορακι μου : μαμα δεν θελω να ξαναπας στη δουλεια.

Και από που θα παιρνουμε χρήματα για να φαμε και να παιρνουμε παιχνιδια;;

Και μου απανταει: φτανουν τα λεφτα που φερνει ο μπαμπας !!!! Μετα οικονομικα θα ασχοληθει το παιδί μου.

Ντινάκι μου θύμησες μιά συζήτηση που είχα με τον Αστέρη...μάλλον ας το πω καλύτερα μονόλογω. Ξαπλώσαμε μιά μέρα μαζί το μεσημέρι και έκανα πως κοιμάμαι. Κι αρχίζει ο Αστέρης...

μαμά; ...δεν απαντάω

να μην ξαναπάς στην δουλειά....

δεν χρειάζεται να βγάζεις λεφτά....

να βγάζει λεφτά ο μπαμπάς....

κι αν δεν βγάζει...ας μην έχουμε να φάμε...δεν πειράζει...

εσύ να μένεις μαζί μου γιατι σε χρειάζομαι...σε θέλω...

:rolleyes::tongue:

μήπως να γνωριστούν τα παιδιά μας;;;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ντινάκι μου θύμησες μιά συζήτηση που είχα με τον Αστέρη...μάλλον ας το πω καλύτερα μονόλογω. Ξαπλώσαμε μιά μέρα μαζί το μεσημέρι και έκανα πως κοιμάμαι. Κι αρχίζει ο Αστέρης...

μαμά; ...δεν απαντάω

να μην ξαναπάς στην δουλειά....

δεν χρειάζεται να βγάζεις λεφτά....

να βγάζει λεφτά ο μπαμπάς....

κι αν δεν βγάζει...ας μην έχουμε να φάμε...δεν πειράζει...

εσύ να μένεις μαζί μου γιατι σε χρειάζομαι...σε θέλω...

:rolleyes::tongue:

μήπως να γνωριστούν τα παιδιά μας;;;

αχ τα παιδακια μας ειναι υπερανω χρηματων!!! Καλα και εγω εγινα κομματια.Οχι τιποτα αλλο, πανω που αποφασισα να βγω ( εχουμε εξοδο αυριο με συμμαθητες απο το δημοτικο) , το μετανιωσα παλι.

αχ τα παιδακια μας ειναι υπερανω χρηματων!!! Καλα και εγω εγινα κομματια.Οχι τιποτα αλλο, πανω που αποφασισα να βγω ( εχουμε εξοδο αυριο με συμμαθητες απο το δημοτικο) , το μετανιωσα παλι.

χαχαχαχαχααχαχαχα

m57Zp2.png

Άντε ρε κορίτσια τι γλυκά που είναι τα παιδάκια σας!!! Σας κατασυγκίνησαν με αυτά και με αυτά!

Πικουλίνα να περάσεις τέλεια στη συνάντηση, ο γιόκας σου μωλέ (που λέει και η Λαμπρινούλα) μπορεί να κοιμάται εκείνη την ώρα έτσι κι αλλιώς!

Εμείς πήγαμε παιδίατρο, η μικρή έχει κάποιον εντεροιό τελικά, αλλά στο Ιατρικό που πήγαμε το Σάββατο το μόνο που μου είπαν ήταν να της κάνουν εισαγωγή για να την ενυδατώσουν με ορό γκρρρ, ενώ τελικά έπρεπε να αλλάξω απλά τη διατροφή της και θα ήταν ήδη πολύ καλύτερα! Τέσπα, τουλάχιστον να συνέλθει γρήγορα το μικράκι μου!

Φιλάκια καλή νύχτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκο πρωινή πρωινή σε βλέπω...

τι σου κάνει η δουλειά ε?

Ευτυχώς καλά με την μικρή...

Κικίτσαααααα! Κάνε τα κόλπα σου και τα μαγικά σου να του αλλάξεις γνώμη! Εεεεεελαααααα.....

Ο δικός μου άντρας (από την άλλη) όσο βλέπει ότι χαλάει ο καιρός κι ότι χιονίζει συνέχεια, τόσο χαίρεται! χαχαχα

Φιλάκι πού είσαι? Όλα καλά?

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα ,καλο μηνα!!!!

να ευχηθω περαστικα στο μαριαλενακι μας!!

και ....καλες προσπαθειες σε οσες προσπαθουν για το 2ο τεκνο..

Εμεις καλα..ο χρηστακης σχολειο και το μπεμπακι κλασσικα ταβανατο..

Λογω του τριημερου να σας κανω μια προβλεψη καιρου απο σήμερα εως και την Δευτερα

Λοιπον..Τεταρτη ,Πεμπτη περιμενουμ περαιτερω πτωση της θερμοκρασιας ,επισης αναμενονται τοπικες βροχες στα πεδινα .

Απο την Παρασκευη ο καιρος βελτιωνεται και ανεβαινει ελαφρα η θερμοκρασια ΑΛΛΑ απο το βραδυ της Κυριακης θα σημειωθει ραγδαια επιδεινωση .

την Κ. Δευτερα αναμενονται ισχυροτατοι ανεμοι (μεχρι και 10 μποφορ) και πολυ μεγαλη πτωση της θερμοκρασιας . Επισης αναμενονται και χιονια!!!

Σας απογοητευω αλλα ετσι ειναι τα δεδομενα μεχρι στιγμης..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σου ρε Αρναούτογλου!!! Για εκεί που θέλουμε να πάμε εμείς είδα ότι θα έχει χιονοπτώσεις νομίζω θα ξανατσεκάρω όμως!

Όσο για τη μικρή θκατούλες, από χτες το βράδυ έκανε άλλες 3 φορές εμετό όοοοολο το γάλα, κατά τις 3 τα ξημερώματα μου ήρθε όμως μία αναλαμπή! Όταν η γιατρός με ρώτησε αν αλλάξαμε κάτι στη διατροφή της είπα όχι αλλά τελικά το ίδιο διάστημα που ξεκίνησαν χαλαρά οι εμετοί από τις 20 του μηνός περίπου πήγαμε στο Almiron 3 από το 2 και με τέτοια ευαισθησία που έχει η δικιά μου παίζει να την πείραξε ακόμα και αυτό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι Μαρινα θα εχετε χιονια και μαλιστα αρκετα εντονες χιονοπτωσεις ..μην ξεχασετε το εκληθρο ..πες στο γειτονακι να φερει ενα ...

Αχ μωρε η ψυχουλα μου ..πολυ εμετο ...μακαρι να γινει γρηγορα καλα το κοριτσακι μας...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

2035212a4ew5iua14.gif

Καλημερα! Καλό μήνα! Και καλή άνοιξη να πώ???:rolleyes:

Φορεσαμε τον Μάρτη μας (μη μας κάψει ο ήλιος :lol:) αλλά για χελιδόνια το βλέπω κατα τον Απρίλη:mrgreen:!

Τα παιδιά καλα και ο καλός μου ταξιδάκι!:(

Για την εκδρομουλα σκουφους, κασκόλ, γάντια, μπουφάν και ελπίζω να μην αερα ουτε βροχη για να βγειτε και εκτός ξενοδοχείου. Θα εχετε και μωρακια μαζι....

Μαρίνα κ εγω μονο Αρναουτογλου για τον καιρό! Πεφτει μεσα και στην ώρα! Περαστικα στη μικρουλα σου. Λές να φταίει τελικά το γάλα? Παρε την δοκτορ να της το πεις. Ο Τόμας τί κάνει? Ακόμα κοιμαται κατω απο το καλοριφερ?:mrgreen:

Ιωάννα μου βολικός ο μπέμπης ε? Απολαυσε το όσο μπορείς....:wink:

πανμαρ εσείς είστε παντως καιρού:cool: δε κολλάτε σε λεπτομέρειες!

sardelaki και pikoulina ο δικός μου ζητάει λεφτα απο τωρα.... Μου λέει θελω λιγα λεφτά όχι πολλά γιατι δεν εχουμε και ολα κοστιζουν:mrgreen:.

Κική μου σ'ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...