Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχήν να ευχηθώ στο Μαρινάκι καλή αρχή στη δουλειά.Φαντάζομαι ποσο δύσκολο θα σου φαινεται τωρα ε?

Και οσο για τη γκρινια εδώ ειμαστε βρε αλλα παντα υπάρχει λύση για να ξαναπάρεςι αδεια χα χα;)

:tongue::tongue::tongue: ήθελες να τα ακούσεις Μαρινάκι μου!

Ιωάννα μου (Giovanna) βλέπω το ρίξατε εξω ε???

Παντως και εγω βγήκα το Σαββατο το βράδυ με τον καλό μου και βράδυ ειχαμε να βγούμε από του Αγιου ποτε και κατεληξα με εμετό.

Ειδες σύμπτωση ??? Μήπως πρεπει να μας πει κατι αυτό???:rolleyes:

Καλέ γιατί ξερνοβολάτε; Μήπως έχουμε τίποτε άλλο στα σκαριά;;;;;;;;; :confused:

Συμπεθέρα μου κανόνισε το ύψος του γαμπρού μου .Η νύφη σου είναι κοντή .Τι ζευγαρι θα είναι καλε???

Αναρωτιέσαι τί ζευγάρι θα είναι;;;;;;;;;;;;;;;; Σαν εμένα και τον Τάσο καλέ :tongue::tongue: Εγώ 1,60 και ο Τάσος 1,97...σιγά καλέ πώς κάνεις έτσι;;;;;;; Έτσι κι αλλιώς οι ψηλοί άντρες συνήθως κοντές γυναίκες πέρνουν δεν το ξέρεις αυτό;;;;;;;;;;;;;;;

Η μικρή πώς πάει με τις φοβίες της;;; Συνεχίζει; Ή είναι καλύτερα τα πράγματα;

καλύτερα είναι Συμπεθέρα μου.Εχουμε βεβαια καποια θεματακια αλλα πλεον πολλα τα κανει και απλα γιατι ετσι περναει (ή τουλαχιστον νομιζει) το δικο της.

Καλέ εφαγα κατι και με πείραξε δεν συμβαινει τιποτα λλο εγγυημενα!για την Ιωαννα δεν ξερω χα χα

Α και οσο για το υψος αληθεια δεν ηξερα αυτο που λες!!!!!Μωρε ας ταιριαζουν τα παιδια στα αλλα και το υψος τι ειναι :lol:

Εσυ που είσαι??? Ακόμα περιμένω!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα...το σκέφτηκες πολύ ώρα για να το πείς αυτό;;;;;;;;;;;;; Λές τώρα τι να πω για να αποφύγω το στρες! Ας κολλήσω στην σαρδέλα που δεν με πήρε ακόμη :tongue:

m57Zp2.png

Σουλίτσα μουουου! Εκτός από την Ντίνα(που ξέρω και την ώρα που πάει στην τουαλέτα :lol:) δεν παίρνω καμια κοπέλα και περιμένω να με πάρετε εσείς γιατί δεν ξέρω το πρόγραμμα σας και φοβάμαι μην ενοχλήσω!!

Γι'αυτό και έχω πει σε όλες όποτε μπορείτε εσείς να πέρνετε! Εγώ αραχτή όλη μέρα είμαι!

Φιλενάδα μου από τις 5 το απόγευμα που γυρναω σπίτι μεχρι τις 12 που θα κοιμηθει η κοντεσσα μου είμαι στο σπίτι με την ουρα μου απο πίσω.

Τωρα για τουαλετα .μμμμ δεν εχω και πολύ σταθερο ωραριο αλλα μην ανυσηχεις θα το σηκώσει η ουρίτσα (εαν εγω ζοριζομαι) γιατι πλεον δεν μας αφηνει εμας.

Αλλα να μην σε αγχωνω θε σε παιρνω εγω.:tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλενάδες μου! Σας γράφω από τη δουλειά, ρε παιδιά έχω ξεχάσει πώς κάθεσαι 8 ώρες σε μια καρέκλα! Εντομεταξύ έχω τρελό διάβασμα για να ενημερωθώ για τα τεκταινόμενα και βαριέμαιιιιι! Τέσπα, από την άλλη έχει τα θετικά του! Πίνω καφέ χωρίς να χυθεί στο χαλί και πάω τουαλέτα μόνη μου, ω ναι κυρίες μου, οπότε άλλη άδεια δεν προβλέπεται!!! :tongue::tongue::tongue:Το απόγευμα θα πάμε τη μικρή παιδίατρο γιατί οι εμετοί της συνεχίζονται εδώ και 3 μέρες.

Εμετούς όμως διαβάζω και για Σούλα και Γιοβάνα! Και άντε η πρώτη ξεκαθάρισε τη θέση της Γιοβάνα εσύυυυυ?????

Λαμπρινούλα μακάρι να ερχόσαστε κι εσείς στη συνάντηση λεεε! Ελπίζω να καταφέρουμε να τα πούμε από κοντά όταν θα έρθεις Αθήνα!

Αρμάκι, αφού περνάει ο καιρός ήρεμα είτε με λίγες συσπασούλες όλα καλά, σε λίγο τελειώνει όλο αυτό!

Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ααααα και τώρα που το θυμήθηκα, όχι να σας απογοητεύσω αλλά ο καιρός θα είναι λίιιιιγο παγωμένος με μέση θερμοκρασία υπό του μηδενός όλες τις μέρες που θα είμαστε στην εκδρομή και ίσως χιόνια! Ακούγεται ωραίο, αλλά φοβάμαι ότι θα μας δυσκολέψει λίγο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλή αρχή Μαρινάκο!!!!!

το κρύο και το χιόνι δεν μας ενοχλεί.... η βροχή είναι το πρόβλημα... αν δεν βρέχει, όλα τα άλλα τα βολεύουμε!

sunsun, το ξενοδοχείο θα είναι μια έκπληξη για όλες μας! τώρα ευχάριστη ή δυσάρεστη.... θα δείξει!!!

(από το πρωί, όσες φορές έχω προσπαθήσει να γράψω με πετάει έξω... οπότε τώρα θα τα γράφω λίγα λίγα τουλάχιστον...)

mrdIp3.png

Καλησπέρα!

Η μεση μου πονάει επικίνδυνα! Πάω για πιάσιμο.... Εβαλα voltaren αλλά για σιγουρα θα βάλω κανα εμπλαστρο αργοτερα.

Χθες περασαμε πολύ ομορφα με εκπλήξεις που ειπε και η Μαρίνα. Πρωτα συνάντησα μια συνάδελφο με το παιδακι της και μετά την Μαρίνα με όλη την οικογενεια! Τα ειπαμε για λιγο, μιας και τα δικά μου τα ζουζούνια τη μια χέζαν, την άλλη κλαίγαν για υπνο και πάει λέγοντας....

Μαρίνα μου καλή αρχη στη δουλειά! Τί ώρα θα σχολάς εσύ και τί ώρα θα έρχονται τα ζουζούνια σου? Σ'ευχαριστω βρε για τα καλα σου λόγια, αλλά απο την τελεταια φορα που με ειδες δεν έχω χασει ουτε γραμμαριο:lol:. Οσο για γαρίδες έχω σκάσει στα γέλια:lol:, καλα σου λέει η Μαρία δεν είναι και σοκολατακια! Πάντως πρεπει να κανουμε μια συναντηση στο σπίτι να γνωριστουν καλυτερα τα αγορια μας.

Μαρία μου (πανμαρ) ολόκληρο τελάρο ε? Χμ μη μου βαζεις ιδέες..είναι και ακριβες οι άτιμες!:lol: Πολύ την πάω την κόρη σου που δε γουστάρει να καρναβαλίζεται:mrgreen:, εχει άποψη η Σοφία, αστέρι! Ακους εκεί να πάει σε γεννεθλια με αυτο το πράγμα πάνω της! χαχαχαχαχα!

kiko μου ρίχνεις τη βομβα για γαλακτομπούρεκο και μετά εξαφανίζεσαι? Για ριξε το λινκ της συνταγής!:tongue: Βλέπω να κρατατε τη στολή μεχρι το Πασχα, χαχαχαχα. Τέτοια τρέλα ο γιόκας σου ε? Ο μικρός πώς ειναι? Στρωνει ο υπνος του σιγα σιγα?

sunsun ευχομαι να είναι ολα καλα με το σπορακι σου. Καλα φοβερή η Κάτια! Αντί να σου αλλάξει την πάνα πες της να σου κάνει μασαζ! Ο δικος μου βλέπει που κάνω μασαζ στον μπαμπά του και μετα κάνει αυτός σε μένα.:lol:

Λαμπρινή μια χαρα περασες με τη πεταλουδίτσα σου! Μπράβο σας!

Ρίτα μου αφου ο Γρηγόρης ξεκινησε να ζηταει να φευγει απο μονος του, μήπως ηρθε η ωρα για το επόμενο???? Λέω εγω τωρα....:mrgreen: Εκεί στην εκδρομούλα που θα χαλαρωσετε λιγακι..... ε?

Μαράκι μου (arma) βλέπω καλλιτέχνης η μικρή! Οι στοιχουργοί θα χασουν τη δουλειά τους, ερχετε η ΕΥΑ!!!:lol: Ελα μπήκε ο Μαρτης, μή σου πω τελειωσε κιόλας και σε λιγο θα γεννάς!:wink:

Giovanna μου μπράβο σας που περασατε τελεια τα δυό σας! Χρειάζονται αυτά τα prive για το ζευγάρι.:wink:

Σούλα μου εκεί που πηγατε μαλλον θα σε μάτιασαν και ξερνοβολουσες μετά. Οσο για την Ανδρεάνα ήσουν εσυ εκεί και κόλλησε μαζί σου, λογικό είναι. Ο Κων. οταν συνανταει εξω καποια απο τις δασκάλες του ή συμαθητές του δεν πολύ πλησιάζει, εχει τη σιγουριά της μαμας απο πίσω:rolleyes:.

Πίνω καφέ χωρίς να χυθεί στο χαλί και πάω τουαλέτα μόνη μου, ω ναι κυρίες μου

Ε αυτό μας έλειπε να σε ακολουθεί και ο διευθυντης:lol::lol::lol:. Τυχερούλα μόνη για κατουρημα, φοβερό!

Πρωτη μερα οσο να είναι θα είναι λιγο ζορικη! Κουραγιο, θα ξαναμπεις στο κλίμα! Περαστικά στο Μαριαλενακι. Μηπως ειναι υπερκινητική και ζορίζεται και γι'αυτό βγάζει? Θα σας πει η δοκτορ!

Ελπίζω να σας κανει καλό καιρό στην εκδρομη. Κρίμα θα είναι να κλειστειτε μεσα!

Διαφημίσεις

Ρίτα μου αφου ο Γρηγόρης ξεκινησε να ζηταει να φευγει απο μονος του, μήπως ηρθε η ωρα για το επόμενο???? Λέω εγω τωρα....:mrgreen: Εκεί στην εκδρομούλα που θα χαλαρωσετε λιγακι..... ε?

Ποιος θα χαλαρωσει στην εκδρομη :?::?:

χαχα!Τεσπα μεγαλη εγνοια με εχετε εσεις χαχαχα! Καπου θελετε να με μπλεξετε...με ξερετε και τι γκρινιαρα ειμαι και θελετε να γελατε μου φαινεται...:rolleyes:

Λοιπον ναι ας πουμε οτι η ωρα για το επομενο εχει ερθει.Τωρα λιγους μηνες πανω, λιγους μηνες κατω δεν χαλασε και ο κοσμος...χαλαραααα!Καποια στιγμη θα γινει και αυτο!Δε βιαζομαι κιολας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

έκπληξη για όλες μας! καλά δεν το πιστεύω 15 γυναίκες και καμιά δεν είχε απαιτήσεις;;; όχι για να μη λένε! η φιλενάδα μου έκλεισε και αυτή με τον άνδρα της και την κορούλα της 4ων ετών... είναι πολύ γλυκιά και οι μικρές είναι φιλενάδες

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Μωρε απαιτησεις ειχαμε αλλα και που βρηκαμε ξενοδοχειο να μπορεσει να μας καλυψει ολες ειναι ευχης εργων οποτε δε μιλαμε.Χαχαχα!

Καλως να ερθει και η φιλη σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μια γρηγορη καλησπερα και απο΄μενα μιας και το χελωνονιτζακι μου πειναει τρελα και δεν κρατιεται, ηθελα να πω οτι εμεις μαλλον δεν θα παρευρεθουμε στο μεγαλο event του καφε, μιας και ειδε ο συζηξ τον καιρο και του ρθε ο θανατος, φοβαται υπερβολικα το πολυωρο ταξιδι με το μωρο και γενικα την κακοκαιρια, μακαρι να του αλλαξω γνωμη αλλα δυσκολο το βλεπω.

Λαμπρινουλα εχω ξεχασει να πω οτι ειναι τελειες οι τουρτιτσες σου , πολλα συγχαρητηρια και μακαρι να εμενες λιγο πιο κοντα να μας εστελνες καμια πακετο.

Μαρινα καλη αρχη στη δουλιτσα σου , εγω μετραω 30 και σημερα:-(.

κων κωνακι σου στελνω το λινκ της συνταγης να το φτιαξεις , ευκολο και νοστιμο , απλα τελειο που λεει και η μπαρμπαριγου

http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21930&subid=2&pubid=1832726

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...