Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και καλη εβδομάδα ! Τι κανετε ?

Εγω ειμαι μεγαλη φαν των αποκριων και ευτυχως ειμαι στο σωστο κρατίδιο ! χαχα

Το Σαββατο ντυθηκαμε με τη φακιτσα , πεταλουδιτσα εκεινη και γω μαγισσα και πηγαμε σε μασκε παιδικο παρτυ . Εφτιαξα και την τουρτα για το παιδακι (μπομπ ο μαστορας παλι!) και περασαμε υπεροχα ! Καλα η Χριστιάννα στα 5 λεπτα ειχε βγαλει τα φτερα για να παιζει ελευθερα και στο 10λεπτο ειχε λερωσει το ροζουλί φορεματάκι αλλα ηταν τελεια , φουσκωνα απο περηφάνια για το ποσο κοινωνικη , γλυκια και επικοινωνιακη ειναι . Τελος κουκουβαγισματος !!! χαχααα

Πετρουλα μου αρεσεις που εισαι χαλαρή ! Γενικα σε διαβαζω , με δυο παιδια , μαγειρευεις , βγαινεις , κανεις τοσα πραγματα αλλα μου βγαζεις ηρεμια και χαλαροτητα !!!

ΝτΕλενακι τι εγινε με τις αλλεργιες του μικρου ? Μαλλον το χεις γραψει και το εχασα . Πως ειναι τωρα , τις ξεπερασε ?

Σαρδελιναααααααααα μου τι κανετε ? Πως παει το μαγαζι ? Φανταζομαι ποσο θα μεγαλωσε ο Αστερης σου , αχ πολυ θα θελα να σας δω !

Μαρινααααααα χαχαχαχαχαχαχα Πεθανα λε τι φαντασια ειναι αυτη ??? ΤΕΛΕΙΟΣ !!! Εχει και η Χριστιάννα μια φανταστική φιλη την Αννη αλλα δεν το χει προχωρησει τοσο πολυ ! Καλη αρχη σημερα !!!

Κικο εισαι απολαυση , τρελαινομαι να σε διαβάζω !!!

Βατραχακι μου φιλια πολλα να σαι πολυχρονη και παντα ευτυχισμένη με την οικογενεια σου !!!

Κυρια Φωτεινη μου , ειστε τοσο γλυκια ! Αντε γραψτε καμια ατακα της λατρεμενης Φωτεινουλας !

Σαν Σαν με το καλο να ερθει το μωρακι σου !!!

Αρμακι πως ειστε ???

Ριτακι δεν θυμαμαι αν στο εγραψα , θα μεινουμε Αθηνα 3-4 μερες και μετα θα παμε χωριο . Σ΄αυτο το διαστημα θα κανονισουμε μια συνάντηση με τα κοριτσια απο το καφε του θηλασμου . Ελπιζω να μπορεσουμε να τα πουμε !!!

Ιωαννα τι να στρωσει καλεεε? Το στρωμένο ??? Αχ εχει και παραπονα λε με 2 φορες τη νυχτα ... Να χες για 10 μερες τη φακη που ξυπναγε καθε 2 ωρες (στην καλυτερη) τωρα θα σου φαινοταν παραδεισος με τον μικρο !

Γιοβάννα πως θα δω φωτο εγω απο την Αλεξάνδρα ντυμένη ??? Μα δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτο το φεισμπουκ δνε το μπορω .

Συγνωμη σε οσες ξεχασα δεν εγινε με προθεση ! Την καλημέρα μου σε ολες και φιλια στα μικρουλακια !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα στα γρηγορα!!

Λαμπρινουλι μου ελπιζω να εχεις το τηλεφωνο μου και να με παρεις να βρεθουμε!!Θελω πολυ να σας δω.Οσο για το fb εχεις λογαριασμο?

Στελε μου πμ αν ειναι να σε κανω φιλη εχει πολυ υλικο να δεις.χαχα!

Βατραχακι χρονια πολλα!!!Να σε χαιρομαστε και του χρονου με υγεια να καμαρωνεις τα παιδακια σου

Μαρινα καλη αρχη στη δουλεια!!!

Εμεις καρναβαλιστηκαμε το σκ ΠΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥ.δεν πηγαινε αλλο.χαχα!Τελεια ηταν.

Οσο για τις εξοδους που λετε κοριτσια μου, εχουμε πει ,ειμαι λιγο μυστηρια.Να που ηρθε ο καιρος που ζηταει απο μονος του ο μικρος να μεινει στη γιαγια και ετσι ουτε αναρωτιεται που παμε,ουτε γιατι φυγαμε, ουτε ποσο θα λειψουμε, ουτε τιποτα.Οποτε ηρθε ο καιρος και θα γινουν ολα σιγα σιγα ;)

Οσο για το δευτερο πιστευω πως θα προσπαθησω να ειμαι οπως και με το Γρηγορη σε καποια θεματα.

Καλη εβδομαδα να εχουμε και καλη ανταμωση!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτακι δεν εχω το τηλ γιατι κλειδωσε το παλιο κινητο αλλα θα το παρω μεχρι τοτε δεν ξεφευγεις !!! Εχει ο ερωτας λογαριασμο , θα σου στειλω πμ .

Που θα ανταμώσετε λε ????

Εχουμε πανελλαδικη συναντηση χαχα!!!Θα παμε εκδρομη για το τριημερο της Καθαρας δευτερας.Γυρω στα 15 πιτσιρικια (μαλλον παραπανω ε?)μονο αυτο σου λεω...:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες! Καλή εβδομάδα! Χαιρομαι πολύ που σας διαβάζω όλες καλά! Πάντα τέτοια!

Εμείς καλά σχετικά, εγω μία ήρεμα μία με συσπασούλες. Το Ευάκι μου καλά, το έχει ρίξει στο τραγούδι τον τελευταίο καιρό αλλά την μεγαλύτερη πλάκα την έχουν τα ''ψεύτικα'' τραγούδια όπως τα αποκαλεί που είναι τραγούδια που τα βγάζει μόνη της! :lol:

Τα φιλιά μου σε όλες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια. Τι κάνετε;

Κίκο είσαι όλα τα λεφτά, νομίζω το ξέρεις ήδη αυτό. Να έρχεσαι να μας γράφεις όσο πιο συχνά γίνεται. Είναι σκέτη απόλαυση να διαβάζω αυτά που γράφεις. Έχεις σκεφτεί να γίνεις ευθυμογράφος.

Βατραχάκι χρόνια σου πολλά και από εδώ.

Λαμπρινούλα δεν νομίζω να βάλω φωτο της Αλεξάνδρας εδώ. Θα βάλω σίγουρα στο φβ που είναι πιο πριβέ τα πράγματα. Εσύ δεν έχεις λογαριασμό; Θα πάτρε στο χωριό, δεν έρχεσαι και Κέρκυρα να σε γνωρίσω; Πιο διάστημα θα είστε εκεί;

Πανμαρ έχεις κάνει πλύση εγκεφάλου στη Σοφούλα για τα καρναβάλια; Άτιμη γυναίκα :tongue::tongue:

Το Σάββατο τελικά περάσαμε πολύ ωραία με τον καλό μου. Βγήκαμε με ηρεμία, γυρίσαμε με ηρεμία.......καιρό είχα να νιώσω έτσι.:P:p:p:p Χτες καρναβαλιστήκαμε και εμείς και έβγαλα πολλές φωτογραφίες την Αλεξάνδρα, η οποία σε αντίθεση με τη Σοφία ούτε την ώρα του φαγητού δεν ήθελ να βγάλει τη στολή:P:p:p:p Το απόγευμα όμως ήμουν ένα χάλι, το στομάχι μου, το κεφάλι μου, εμετοί.....χάλια :-(:-(:-( Έπεσα για ύπνο από τις 21.00 και σήμερα ξύπνησα φρέσκια - φρέσκια και περδίκι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλημέρα κούκλες...

λαμπρινούκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο κι εγώ λε θα ήθελα να σας δω πολύ πολύ πολύ! ο Αστέρης μου μεγάλωσε πολύ πραγματικά.

Μιά και λέω για μεγάλωσε...την τελευταία βδομάδα έχω την εντύπωση σαν να έδωσε πάλι ξαφνικό μπόι...ξαφνικά όλα τα παντελόνια πάλι μας γίνανε ψαράδικα. Έλα παναγιά μου...το έκανε και πριν λίγο καιρό αυτό...δηλ. πάμε στην παιδίατρο μας μετράει...ξαναπάμε σε έναν μήνα, τον μετράει και είχα πάρει 4 πόντους, φρίκαρε η γυναίκα χαχα. Μου λέει "μα είναι δυνατόν" μετά κοιτάει τον άντρα μου και λέει "ε, ναι! Είναι δυνατόν με τέτοιον μπαμπά" χαχαχαχα

Μαράκι μου να μου φιλήσεις το Ευάκι με τα ψεύτικα τραγούδια...στείλτην εδώ να κάνουνε τρελλό ντουέτο με τον Αστέρη. Για τραγούδια είμαστε πρώτη...να τον ακούσεις να τραγουδάει " ο πιο καλός ο μαθητής ήμουν εγώ στην τάαααααααααααξη οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο" χαχαχα

m57Zp2.png

Καλημέρα!

Γιοβάνα είναι που ξεσυνήθισες την καλοπέραση γι αυτό!!!!:tongue::tongue: Περαστικά σου!;)

Λαμπρινή αισίως κάναμε πρόκληση στο γάλα (του δώσαμε αγελαδινό στον νοσοκομείο) και δεν έκανε τίποτα, καμία αντίδραση και απο τότε εδώ και 15 μέρες δηλ του δίνουμε κανονικό!!!!!:D:D:D

Κορίτσια εμείς τελικά το Σάββατο θα φτάσουμε αργά...μάλλον το βράδυ, παντρεύεται ένας καλός μας φίλος και ενώ αρχικά είπαμε ότι δεν θα πηγαίναμε, κάπως στεναχωριόταν ο δικός μου και τελικά είπαμε να πάμε στη στέψη (16.00) και να ξεκινήσουμε μετά... οπότε μας βλέπω κατά τις 10 να φτάνουμε...:-(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχει παει καμμια μας sun sun μου...θα δειξει...

Ντελενη δεν πειραζει θα ερθετε κατευθειαν την ωρα του κους κους!χαχαχα

Σαρδελακι ασε με τα ρουχα εχω τρελο θεμα και εγω δεν τον προλαβαινω...ολες οι φορμες του κοντες...πηραμε αλλες παλι και χρειαζομαστε ενα σωρο ρουχα για το σχολειο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ,

Βλέπω όλες καπου πήγαμε αυτές τις μερες ε?

Καταρχήν να ευχηθώ στο Μαρινάκι καλή αρχή στη δουλειά.Φαντάζομαι ποσο δύσκολο θα σου φαινεται τωρα ε?

Και οσο για τη γκρινια εδώ ειμαστε βρε αλλα παντα υπάρχει λύση για να ξαναπάρεςι αδεια χα χα;)

Μαρία μου τι να σου πω τωρα εσένα .Μα τέτοια χαρα καλέ που δεν ηθελε τη στολή η σοφία ????Α πα πα.

Και παρεπιπτόντως ηταν μια κούκλα με τη στολή !!!!

Ιωάννα μου (Giovanna) βλέπω το ρίξατε εξω ε???

Παντως και εγω βγήκα το Σαββατο το βράδυ με τον καλό μου και βράδυ ειχαμε να βγούμε από του Αγιου ποτε και κατεληξα με εμετό.

Ειδες σύμπτωση ??? Μήπως πρεπει να μας πει κατι αυτό???:rolleyes:

Κικίτσα μου μας εχεις λείψει .Αντε να ερχεσαι πιο συχνα βρε κοριτσάκι να μας λες τα νεα σας.

Sun –sun δυστυχως εγώ δεν μπορω να σε βοηθήσω με το ξενοδοχείο .Καποιο καλο κοριτσακι ειμαι σιγουρη ότι θα το κανει.

Θα φερεις και την παρεουλα σου??

Ιωάννα μου με 2 μπουκάλια γάλα τι ηθελες να κανει το παιδι καλε??

Αχ η δικια μου αυτές τις μερες δεν θελει να το πιει .Με το ζορι .ΟΥΦ

Να δωσεςι ένα τεραστιο φιλι στον «ταβανατο» σου και μην το λες ετσι καλε το παιδι !!!!

Μαρακι μου (arma) χαίρομαι που είσαι καλα.Οσο για την Ευούλα πρέπει να είναι πολύ γλυκο και πανεξυπνο το κοριτσακι σου!!!Α και ένα παράπονο.Αν δεν σε πάρω εγω τηλέφωνο εσυ μπααααααααααααα!!!!:?::?::?:

Συμπεθέρα μου κανόνισε το ύψος του γαμπρού μου .Η νύφη σου είναι κοντή .Τι ζευγαρι θα είναι καλε???

Ελένη μου (deleni) δεν πειραζει βρε κορίτσι μου.Θα χασετε το απόγευμα αλλα και εμείς μεσημέρι θα ξεκινήσουμε γυρω στις γιατι αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση η μικρή να κατσει στο αμαξι τοσες ωρες ενώ ετσι τουλαχιστον καποια ωρα θα κοιμηθει.

Εμείς πήγαμε στο παρτυ του σχολειου και η μικρη μου πεταλουδίτσα δεν ξεκουνηθηκε καθολου από την αγκαλιά μου.:mad:

Ειχε κλοουν και μολις τους ειδε στραβωσε.Εχει κατι κολλήματα αυτό το παιδι.

Δύο ωρες καθίσαμε και δεν εφυγε καθολου από πανω μου.

Μονο από μακρυα μου εδειχνε τους συμμαθητες της και μετα στο σπίτι μου σχολίαζε τις στολες τους κτλ.

Τελως παντων .

Κατά τα αλλα βγήκα και εγω Σαββατο βραδυ με τον καλο μου και κατεληξα σαν την Ιωάννα να κανω εμετο και να ειμαι χαλια.Αλλα ευτυχως κρατησε μονο ένα βραδυ.

Πω πω μαλλον ξεπερασα και την Κική και την Πετρούλα ε???

Σουλίτσα μουουου! Εκτός από την Ντίνα(που ξέρω και την ώρα που πάει στην τουαλέτα :lol:) δεν παίρνω καμια κοπέλα και περιμένω να με πάρετε εσείς γιατί δεν ξέρω το πρόγραμμα σας και φοβάμαι μην ενοχλήσω!!

Γι'αυτό και έχω πει σε όλες όποτε μπορείτε εσείς να πέρνετε! Εγώ αραχτή όλη μέρα είμαι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καταρχήν να ευχηθώ στο Μαρινάκι καλή αρχή στη δουλειά.Φαντάζομαι ποσο δύσκολο θα σου φαινεται τωρα ε?

Και οσο για τη γκρινια εδώ ειμαστε βρε αλλα παντα υπάρχει λύση για να ξαναπάρεςι αδεια χα χα;)

:tongue::tongue::tongue: ήθελες να τα ακούσεις Μαρινάκι μου!

Ιωάννα μου (Giovanna) βλέπω το ρίξατε εξω ε???

Παντως και εγω βγήκα το Σαββατο το βράδυ με τον καλό μου και βράδυ ειχαμε να βγούμε από του Αγιου ποτε και κατεληξα με εμετό.

Ειδες σύμπτωση ??? Μήπως πρεπει να μας πει κατι αυτό???:rolleyes:

Καλέ γιατί ξερνοβολάτε; Μήπως έχουμε τίποτε άλλο στα σκαριά;;;;;;;;; :confused:

Συμπεθέρα μου κανόνισε το ύψος του γαμπρού μου .Η νύφη σου είναι κοντή .Τι ζευγαρι θα είναι καλε???

Αναρωτιέσαι τί ζευγάρι θα είναι;;;;;;;;;;;;;;;; Σαν εμένα και τον Τάσο καλέ :tongue::tongue: Εγώ 1,60 και ο Τάσος 1,97...σιγά καλέ πώς κάνεις έτσι;;;;;;; Έτσι κι αλλιώς οι ψηλοί άντρες συνήθως κοντές γυναίκες πέρνουν δεν το ξέρεις αυτό;;;;;;;;;;;;;;;

Η μικρή πώς πάει με τις φοβίες της;;; Συνεχίζει; Ή είναι καλύτερα τα πράγματα;

m57Zp2.png

Σουλίτσα μουουου! Εκτός από την Ντίνα(που ξέρω και την ώρα που πάει στην τουαλέτα :lol:) δεν παίρνω καμια κοπέλα και περιμένω να με πάρετε εσείς γιατί δεν ξέρω το πρόγραμμα σας και φοβάμαι μην ενοχλήσω!!

Γι'αυτό και έχω πει σε όλες όποτε μπορείτε εσείς να πέρνετε! Εγώ αραχτή όλη μέρα είμαι!

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :tongue::tongue:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...