Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Χθες εκανα μια γκάφα. Τάιζα τη Χριστίνα σουπίτσα και τον Κων/νο μακαρόνια με σάλτσα απο τις γαρίδες.... Μία στον Κων/νο, μία στη Χριστίνα.... Και έχωσα μια κουταλια μακαρονια στη Χριστίνα:shock:, που μεχρι να καταλάβω τί έκανα αυτη τα μασησε και τα κατάπιε. :oops::oops::oops: Φοβηθηκα μη πάθει κάτι.... Το καημενο το μωρακι μου γλυφοταν για κανα 5λεπτο και φυσικά έψαχνε μακαρονια μετα και όχι τη σουπα.:( Ουφ!

Μαρίνα μου να της ζησει το κοριτσάκι της! Τί θα κάνει σήμερα η οικογένεια των ινδιάνων? Οσο για τις γαρίδες άστα.... θα ηθελα και σημερα να είχα...:lol:

Ρίτα μου είχατε έξοδο? Ελπίζω να το ευχαριστηθηκατε! Ωραια βολτα το Ζαππειο αλλά με τετοιο καιρό δυσκολα! Και εμείς λεμε για κανα mall που δεν κάνει κρύο:D.

giovanna οταν υπάρχουν τετοιες ευκαιρίες κοίτα να το διασκεδάζεις και σκέφτεσαι μετα.... :D Ελπίζω να περασατε καλα και εσείς και η Αλεξανδρα στη γιαγιά της!

Πετρούλα μου πανεξυπνος ο γιόκας σου! Εχει βρεί το κουμπί του μπαμπα και του θείου και τους "παίζει". Ευγε! Χαχαχαχα!

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δείτε και αυτό εδώ...

http://www.shopnsave.gr/home.html

To site αυτό είναι σαν το google των super markets. Του βάζεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει και βλέπεις ποιο από τα γνωστά super markets το έχει πιο φθηνά!Aνήκει στο Υπουργείο (Παρατηρητήριο Τιμών Γενικής Γραμματείας Εμπορίου) και ανακοινώθηκε η λειτουργία της πριν από 4 μέρες (beta version αλλά πολύ καλή).Πέραν τού γεγονότος ότι δεν ανήκει σε ιδιώτες (γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς τι παιχνίδια παίζονται ...), δίνει τη δυνατότητα και να κάνεις λίστα προϊόντων οπότε σού βρίσκει σε ποιό super market θα είναι φθηνότερο το σύνολο τής λίστας.Ας την στηρίξουμε για να σταματήσουν επιτέλους να μάς κοροϊδεύουν και να πληρώνουμε τα ίδια πράγματα διπλάσια από την υπόλοιπη Ευρώπη !

Καλημέρα φίλες μου...

βλέπω το ρίξατε όλες στις βολτούλες χθες...εγώ χθες απλά χαλάρωσα στο σπιτάκι με τον αντρούλη μου γιατι πολύ κούραση βρε παιδάκι μου. Κοιμήθηκα από της έντεκα και όχι 2 όπως κάνω κάθε μέρα και το ευχαριστήθηκε...αλλά το αποτέλεσμα ήταν να ξυπνήσω στις 6 χαχα. Ήπια το καφεδάκι μου, τώρα θα βάλω μια σκούπα, θα σφουγγαρίσω κι έπειτα θα πάμε στο χωριό. Πάω στο μαναράκι μου, θέλω να κουρευτώ κιόλας και το απόγευμα θα τον πάρουμε και θα επιστρέψουμε. Έχω να πάω από τα Χριστούγεννα στο χωριό.

Την Τετάρτη έρχεται και η μανούλα μου για 2 εβδομάδες και έχει να πέσει πολύ ξεκούραση χεχε

Κωνκων η λάθος κουταλιά στο φαγητό πάντως έκανε την κούκλα σου να ξερογλύφεται εεεεεεεεεεεεεεεε; Εμ τί; Χαζή είναι να τρώει την σούπα και όχι τα νόστιμα μακαρόνια με την σάλτσα γαρίδας; Ξέρει το παιδί να τρώει καλέ!

Πετρούλα και Μαρινάκι μαγειρικές ατασθαλίες κανονικότατα! Τέλος όμως...για μία μέρα ήταν γιατι σήμερα επιστρέφει το μανάρι μου!

Γιοβάννα μου σε καταλαβαίνω ότι σου λείπει το κοριτσάκι σου...φαντάσου εμένα ο Αστέρης πηγαίνει σχεδόν κάθε βδομάδα για 2 μέρες στο χωριό και δεν έχω συνηθίσει. Κάθε φορά που φεύγει γίνεται κόμπος το στομάχι μου!

m57Zp2.png

Καλημέρα!!!!

Κατ' αρχάς να ευχηθώ στο βατραχάκι μας για τα γενέθλιά της!

Χρόνια πολλά! Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά, πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι και να καμαρώνεις τους άντρες σου! (να σου ευχηθώ και σύντομα με μια κόρη στην αγκαλιά σου? ή θα με βρίσεις? χαχαχα)

Κωνκωνάκι μου καλά σου λέει κι η σαρδέλα, για χαζή την περνάς την Χριστίνα? Σιγά μην θέλει την νερόβραστη σούπα μετά τις γαρίδες! χαχαχα

Εγώ, κορίτσια, σε αντίθεση με σας, δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν αφήνω την μικρή στην μαμά μου! Μια χαρά περνάει κι εκείνη κι εμείς!

Εμείς αυτό το Σ-Κ είχαμε τρία πάρτυ... 2 παιδικά (ένα χθες, για τα γενέθλια του γιου του αδερφού μου κι ένα σήμερα, για την κόρη της κολλητής μου) κι ένα για μας (χθες βράδυ στην ξαδέρφη μου) στο οποίο, όμως, δεν πήγαμε γιατί ήταν μασκέ (και δεν υπήρχε περίπτωση ούτε εγώ ούτε ο καλος μου να ντυθούμε για να πάμε σε πάρτυ! στα νιάτα μας τα κάναμε αυτά με το ζόρι... τώρα που έχουμε και για δικαιολογία την μικρή... σιγά μην τρέχουμε! χαχαχα)

Κικίτσα! Πού είσαι βρε? Άντε να μπαίνεις πιο συχνά να μας λες τα νέα σου... Φιλιά πολλά στ' αγόρια σου!

Αρμάκι εσύ πώς είσαι?

Αλήθεια η Νατάσα πού έχει χαθεί? Μιλάει καμμία μαζί της?

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

mrdIp3.png

Μαρακι μια χαρα ο αντρακλας σας!!Απο εδω και περα θα τα βαζει τα γρμ για την πλάκα!!!Σε βλέπω σαν τη Φιλιω κι εσενα που μετρουσε αντίστροφα αν θα προλάβει να φαει το αρνί ή όχι..τελικα το εφαγε και πήγε γεννησε!!Το ιδιο ευχομαι και για σενα κοριτσακι!!

Μπαααα... Πετρούλα, επειδή ο μάγκας της Μαρίας θέλει από την αρχή να της δείξει ποιος θα έχει το "πάνω χέρι" σ' αυτήν την σχέση, την βλέπω να τρέχει το Μεγ. Σάββατο να γεννήσει... Σιγά μην την αφήσει να κάνει Ανάσταση και να φάει και αρνί την Κυριακή!!! :tongue::tongue:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

T

Ρίτα, άραγε, λες ένα τυρί από πατάτα; Βάζει η μαμά μου, στη νηστεία κι εκείνη, και τρώει μακαρόνια με κιμά και τυρί, και την κορόιδευα. Πρέπει να τσεκάρω ετικέτα, σε κάθε περίπτωση. Που πουλάει αυτό που λες;

Περίεργη νηστεία κάνει η μαμά σου Φιλάκι... τρώει κιμά και νηστεύει το τυρί? χαχαχαχαχαχαχα

Πάντως, χωρίς να έχω δοκιμάσει η ίδια, ξέρω κι εγώ ότι υπάρχει ένα είδος τυριού που τρώνε αυτοί που είναι αυστηρά φυτοφάγοι... τώρα αν είναι από σόγια ή από πατάτα δεν ξέρω... κι έχω την εντύπωση ότι το πουλάνε σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα...

mrdIp3.png

Βάζει η μαμά μου, στη νηστεία κι εκείνη, και τρώει μακαρόνια με κιμά και τυρί, και την κορόιδευα. Πρέπει να τσεκάρω ετικέτα, σε κάθε περίπτωση.
Περίεργη νηστεία κάνει η μαμά σου Φιλάκι... τρώει κιμά και νηστεύει το τυρί? χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχααχα είσαι τρελή!!!!!!!!!!κεφια εχεις πάλι....που εισαι να σε σκαλώσω;;;;;

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

Βατραχακι να τα εκατοστησεις!!Να είσαι γερη κοριτσαρα μου και οτι επιθυμείς στη ζωη σου!!!

Πως περασατε χτες οι εξοδουχες;;;;;;;;Κοριτσια σας πληροφορω -και να ειστε σιγουρες- οτι μετα το δευτερο παιδακι θα τα ξεπερασετε ολα αυτα!!Κι εμεις χτες βγηκαμε τα 2 μας και μαλιστα ηταν πολύ ξαφνικό..εκει που καθομουν με τον μικρό - ο Αν. ειχε πάει παιδοτοπο με το μπαμπα του- ντριιιν χτυπάει το τηλ. και ηταν η μανουλιτσα μου που προσφερθηκε να ερθει να μεινει με τα παιδια για να βγουμε, εεε δεν εχασα ευκαιρια φυσικα!!

Αλεξανδρα να καλοδεχτεις τη μανούλα σου!!!

Φιλακια σε ολες και καλά να περασετε σημερα!!!

Εμεις αυτη τη μερα καθε χρόνο τρωμε ολοι μαζι στη μαμα μου αρνακι..και φετος λοιπόν μια απο τα ίδια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερούδια!!!!

Τσ τσ τσ Ρίτα δεν το περίμενα από σένα, μια παπαδονύφη :) :) :)να μην ξέρει ότι υπάρχει και κιμμάς σόγιας, αυτό εννοεί προφανώς το φιλάκι, που το τρώνε στις νηστείες!

Παρτάκια και εξόδους διαβάζω και πολύ χαίρομαι που περνάμε όλες καλά!

Σήμερα η μέρα μας επιφύλασε ευχάριστες εκπλήξεις, δεν είδα το μήνυμα της Κωνκων ότι σήμερα θα πηγαίνανε mall και πήγαμε κι εμείς τυχαία και βρεθήκαμε! Θαύμασα τον ζορό Κωνσταντίνο και τη Χριστινούλα με τα μίνια της! Απαπά τι έχει να τραβήξει ο πατέρας της να τη μαζεύει μεγαλώνοντας! Η Κωνκων μας περιττό να σας πω ότι έχει αδυνατήσει κι άλλο, σώμα λαμπάδα λέμε, αδύνατο να πιστέψεις ότι τρώει ένα σωρό γαρίδες όπως λέει, μα πού τις βάζει??? Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν καθώς φεύγοντας η Κωνκωνοοικογένεια βλέπω το Γιώργο μέσα στην τρελή χαρά να παίζει και να γελλάει με ένα παιδάκι λες και ήταν κολλητοί! Και όντως ήταν ο κολλητός του από το σχολείο, μικρός είναι ο κόσμος! Επιτέλους τον είδαμε και από κοντά και ανταλλάξαμε τηλέφωνα με τη μαμά του να ξαναβρεθούμε γιατί από ότι μου είπε κι εκείνη και ο δικός της ολημερίς με το όνομα του Γιώργου στο στόμα είναι! Η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη των πιτσιρικιών μας που δε θυμάμαι να τον έχω ξαναδεί τόσο χαρούμενο των δικών μου όποιο παιχνίδι κι αν του έχουμε χαρίσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ζουζούνες και απο'μένα , τι κάνετε πως είστε;

εγώ εδώ αγκαλιά με τον καουμπόυ μου και βάζουμε συνέχεια το τραγούδι alors on dance (το βλέπω το παιδί μου να γίνει international με τις ξένες γλώσσες , εδώ δεν έχουμε μάθει καλά καλά τα ελληνικά και θέλει και γαλλικά τρομάρα του), αφήστε δε που η στολή έχει πιάσει πάνω μάκα, σε λίγο δεν θα μπορούμε να τον πλησιάσουμε απο τη μυρωδιά της.

Χθες είχε βγει με τον πατέρα του σε ταβερνίτσα και σφουγγάρισε όλη την ταβέρνα με τη στολή του καουμπόυ , δεν ντυνόταν καλύτερα συνεργείο καθαρισμού να ήταν ένα και το αυτό.

Ελπίζω να περάσατε όμορφα όλες οι χθεσινές εξοδούχες.

Εγώ πάντως κορίτσια δεν έχω πρόβλημα για έξοδο χωρίς τα τέκνα έτσι ήμουν και με τον Αναστάση μόνο , ίσα ίσα μάλιστα ψοφάω για τέτοια βολτίτσα αλλά δυστυχώς ο σύζυγος δεν με ακολουθεί χωρίς αυτά:(.

Λέγαμε να πάμε βολτίτσα σήμερα οικογενειακώς αλλά τέτοια μέρα τέτοια λόγια με αυτό το ψοφόκρυο που να το κουνήσουμε.

Βατραχάκι πολύχρονη για τα γενέθλιά σου να είσαι και να τους χαίρεσαι όλους, Ιωάννα χρόνια πολλά και για 'σένα αν και καθυστερημένα αλλά εμείς εδώ στη πόλη μας τα γενέθλια τα έχουμε σαν τη γιορτή ένα πράμα , δηλαδή έχεις περιθώριο για τις επόμενες 39 μέρες αν δεν έχεις προλάβει να ευχηθείς να την κάνεις την ευχούλα σου:P.

Κωνκωνάκι βλέπω το Χριστινάκι απο μικρή στα ακριβά φαγητά :P για δοκίμασε να κάνεις το ίδιο πράμα και με καμιά φασολάδα ,ψωμί με κρεμμύδι και ελιές να δούμε θα ξετρελαθεί το ίδιο ή όχι;

Κυρία Φωτεινή δεν είναι τέλεια όταν είναι ήρεμα τα ζουζούνια και μπορούμε να συνεννοηθούμε καλύτερα μαζί τους και εμείς οι μεγάλοι; είναι και αυτά με τις φάσεις τους, πάντως όσο μεγαλώνουν παρατηρώ ότι είναι περισσότερο συνεργάσιμα.

ΠανΜαρ και εσείς κατά του μασκέ πάρτυ είσαστε απ'ότι διάβασα , έτσι είναι και ο σύζυγός μου ΄, δεν έχει ντυθεί ποτέ του ο ξενέρωτος αλλά εγώ είμαι πιο σούργελο σε αυτά πρώτη γραμμή.

Μαρινάκι ωραίο πράμα πάντως να βλέπεις το παιδί σου να είναι κοινωνικό και να μιλάει με τα φιλαράκια του, μεγαλώσανε μωρέ τα ζουζούνια μας

Πετρούλα άστα να πάνε με το μπρούμυτα έχει κόλλημα ο μικρός (και το γέλιο είναι που τώρα σηκώνει το κεφάλακι του και τσεκάρει δεξιά και αριστερά το κρεβάτι του πριν κοιμηθεί)αλλά προσπαθώ να τον περιορίσω λίγο στον πρωινό ύπνο μόνο, του έχουν πέσει δε και τα μισά μαλλιά και έχουμε αφήσει μια μεγάλη φράντζα την οποία την πάμε δεξιά και αριστερά για να καλύπτουμε το υπόλοιπο κενό.

Τέλος να πω ότι το πρωί έφτιαξα ένα γαλακτομπούρεκο άλλο πράμα κορίτσια , χωρίς σιμιγδάλι μέσα , απο συνταγή του παρλιάρου και μιλάμε έφυγε το μισό ταψί. Κορίτσια σας το προτείνω ανεπιφύλακτα μιλάμε η κρέμα άλλο πράμα να σας το λέω και άλλο να το τρώτε.

Κάτι έκανα για σήμερα δεν μπορείτε να πείτε , όχι πως ξεπέρασε σε διαστάσεις το σεντόνι της Πετρούλας αλλά όσο να'ναι σας κάλυψα λίγο , μόνο τα πόδια θα εξέχουν.

φιλάκια και καλό βράδυ να έχουμε.

Καλησπέρα κι από μας!!!

Γεια σου Κικίτσα με τα ωραία σου!!!

Μαζευτήκαμε κι εμείς από το σημερινό μας παρτάκι και η κόρη μου ψόφια, έπεσε κατευθείαν για ύπνο από τις 8!!!

Ευτυχώς το παιδί μου δείχνει να ακολουθεί τα βήματα της μαμάς και του μπαμπά...

Την έντυσα αποκριάτικα για να πάμε στο πάρτυ και την κράτησε την στολή της πάνω της για 10 λεπτά! Με το που πάμε να φύγουμε από το σπίτι μου λέει με μια φυσικότητα "αυτό δεν θα το βγάλουμε? Εγώ δεν πάω μ' αυτό στα γενέθλια..." Όπως φαντάζεστε, δεν επέμεινα και πολύ! Της το έβγαλα κατευθείαν, της έβαλα ένα φουστανάκι και φύγαμε! χαχαχα!!! Πρόλαβα, όμως και την τράβηξα φωτογραφίες να σας την δείξω... αλλά ως εκεί... την πόρτα του σπιτιού δεν τη περάσαμε! Αχ! Μακάρι να το κρατήσει αυτό κι όταν μεγαλώσει....

Μαρινάκο μου, συγνώμη δηλαδή, το ότι η Κωνκων θα έχει ένα κορμί λαμπάδα το φαντάζομαι, αλλά εσύ πόσο περίμενες να παχύνει από τις γαρίδες????? Κι ένα τελάρο να φάει... για γαρίδες μιλάμε, όχι σοκολατάκια! χαχαχα!

Πετρούλα, με την χοληστερίνη, θα πρέπει να έχετε οικογενειακώς πολύ καλές σχέσεις... Αν την Κυριακή μετά την τσικνοπέμπτη τρώτε κάθε χρόνο αρνάκι... μια χαρά θα τα πηγαίνετε! χαχαχα

Ελπίζω να περάσατε όλες μια ωραία Κυριακή!

Φιλιά και καλό βράδυ!

mrdIp3.png

Μαρίιιιι με δουλεύεις ε? Πού μωρέ θα τις έβαζε μισό κιλό γαρίδες με ένα στομαχάκι μια σταλιά? Όχι για πεεεες! Κατά τα άλλα, ποιός ξέρει τι πλύση εγκεφάλου έκανες στο παιδί και δεν ήθελε τη στολή! :P !Χεχεχε!

Κίκο μου πώς θα γίνει να δούμε καμιά φώτο του cowboy σου? Το μικράκι σου μεγαλώνει κι εκείνο και σε λίγο θα βγαίνετε παντού οικογενειακώς! Όμως άντε ψήσε τον αντρούλη σου να πάτε κι εσείς καμιά βολτούλα μόνοι σας γιατί αλλιώς δεν παλεύεται! :)

Δεν το πιστεύω ότι από αύριο επιστρέφω δουλειά και αυτή τη φορά χωρίς να περιμένω να σταματήσω ξανά μετά από ένα διάστημα! Θα σας πρήξω σας το λέω!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαριστώ για τις ευχές σας! υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που θα σας πώ σε κανα μήνα γι'αυτό δεν γράφω τίποτα..

Η στολή της μελισσούλας πάντως της Κάτιας της πήγαινε πολύ. Τη φορέσαμε στο πάρτυ που λέγαμε.... εκεί που δεν καθάριζε η μαμά αλλά το προσωπικό....

μαρίνα εμείς παίζουμε τελευταία παιχνιδάκι με την Κάτια οτι είναι η μαμά μου ή η αδερφή μου και με ταϊζει, μου δίνει φιλάκια και με λέει μωράκι μου χαχαα! μια φορά μου είπε να με αλλάξει !!:lol::lol:

μήπως έχετε λινκ του ξενοδοχείου για φωτό γιατί θέλει να δει μια φίλη μήπως έρθουν; Εγώ έβλεπα κάτι ωραίες φωτό αλλά τώρα δεν τις βρίσκω.. Έχει πάει καμια σας;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημερααααα

Τι διαβαζω καρναβαλιστικατε???εμεις παλι οχι ...κατσαμε σπιτακι μας με τα παιδακια μας,παιξαμε ,φαγαμε και τις πιτσες μας και ολα καλα...

Ο Χρηστακος χθες ηπιε 2 μπουκαλια γαλα με αποτελεσμα το πρωι με φωναξε και ηταν μουσκεμα ολος και παγωμενος ...ελπιζω να μην μου κρυωσει το παιδι ..

ο ταβανατος μια χαρα ..ξυπναει δυο φορες στην νυχτα αλλα συνηθως κοιμαται στο καπακι ..ελπιζουμε να στρωσει σιγα σιγα ..

Μαρινακι καλη αρχη στην δουλεια !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...