Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλακι ειναι μαρκα ''Κολιος'' εχει και λευκο τυρι σαν φετα και κιτρινο τυρι και σε κομματι και σε φετες του τοστ.Αναφερει πανω ρητως οτι ειναι χωρις γαλακτοκομικα.Το βρισκεις σε ολα τα σ/μ και το ζητας σαν το φυτικο τυρι Κολιος.Τωρα εν οψει σαρακοστης ολοι εχουν.

Εγω θα ελεγα ή να πας στο σ/μ και να ζητησεις ολο το μπαστουνι να διαβασεις τα συστατικα και μετα σου κοβουν ή να στειλεις ενα μαιλ στη φορμα επικοινωνιας της εταιρειας εξηγωντας το θεμα και θα σου απαντησουν για τα συστατικα. Ξερω και αλλους που το κανουν αυτο .

http://www.kolios.gr/contact.asp?lang=gr&par=4

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!!

τι κανετε;

μου λειψατε πολυ σας εχασα αυτες τις μερες αλλα η αληθεια ειναι οτι χαθηκα κι εγω δεν ξερω αλλα νιωθω οτι δεν προλαβαινω ολο τρεχω.

τα νεα μας ειμαστε καλα δοξα τω θεο ο τιμος προσαρμοστηκε στο σχολειο δεν κλαιει πια και ειναι πολυ χαρουμενος εχθες ειχαν και παρτυ και περασε τελεια τα εντυσε και οι δασκαλα τα αγορακια περατες!

ο Θοδωρικος μεγαλωσε κι αρχησε κι αυτος τις ταρζανιες ειμαστε και σε διαδικασια αποθυλασμου και τα παμε περιφημα!

αρμακι μου διαβασα τα νεα σου πολυ χαρηκα ο μπεκακος σας ειναι σουπερ αντε ακομη λιγο εμεινε υπομονη!

φιλακια σε ολες!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σας έστειλα σήμερα ε? Μη νομίζετε κι εγώ τόση ώρα έψαχνα να βρω ποιός κρύβεται κάτω από το καλοριφέρ μας! :P

Φιλιώ μου όλα μπαίνουν σε σειρά! Καλό αποθηλασμό στο Θοδωρίκο και με το καλό και στο επόμενο! :)

Μαρίζα εμείς φυτικό τυρί τρώμε πολύ στις νηστείες, και στα μακαρόνια, σε τοστ, σε πίτσα ακόμα και σκέτο που δεν είναι και σούπερ! Από σόγια είναι αν δεν κάνω λάθος.

Ντελένη αφού τουλάχιστον το κατάλαβες νωρίς, θα είναι πολύ πιο εύκολο να το ρυθμίσεις. Αλήθεια το ανακαλύψατε σε τυχαίες εξετάσεις αίματος ή είχες κάποιες υπόνοιες?

Σαρδέλα κι εκεί που νόμιζα ότι ο Αστέρης είδε εφιάλτη, τελικά πήγε για καφέ με τον παππού και σκασίλα του για τους λύκους! Ατρόμητος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα ζουζούνες τι κάνετε; εγώ είμαι απογοητευμένη , είχα ετοιμάσει ένα ολόκληρο υπέρδιπλο σεντονοπάπλωμα να σας στείλω αλλά δυστυχώς μου σβήστηκαν όλα:( και δεν μπορώ να ξαναμπώ στη διαδικασία γιατί το χελωνάκι μου περιμένει πως και πως το βραδινό του γεύμα. Τον λέω έτσι το μπέμπη γιατί είναι ξάπλα μπρούμυτα και σηκώνει το κεφάλι του σαν το χελωνάκι και κοιτάζει δεξιά και αριστερά , τώρα τι ψάχνει μόνο εκείνος ξέρει.

Εμείς σε γενικές γραμμές είμαστε καλά , έχω όλη μέρα ένα cowboy μέσα στο σπίτι που μας απειλεί συνεχώς με το πιστόλι του αλλά που ευτυχώς λίγο πριν τον ύπνο τον καταφέρνω να ξεντυθεί και ευτυχώς τον βλέπω και πως ήταν και πριν γιατί με όλη αυτή την αμφίεση κοντεύω να τον ξεχάσω.

Αρμάκι διάβασα ότι μια χαρά ο μπεμάκος σου και πολύ χάρηκα , άντε μπράβο άλλο λίγο ζόρισμα και σου 'ρχεται.

Ντελενάκι ελπίζω να εξελιχθούν όλα καλά στο θέμα του θυροειδή και να μη χρειαστεί άλλη θεραπεία πέρα απο αυτή των 3 μηνών.

Μη με παρεξηγείτε που δεν σχολιάζω άλλα μικρός μικρός ο μπέμπης η φωνή όμως καμπάνα όταν πεινάει ο σκατούλης.

φιλάκια και καλό βράδυ

κουκλες μου τι κανετε??:):)

σας διαβασα και θα σχολιασω ...οσα θυμαμαι... γιατι ξεχναω .. και μη με παρεξηγησετε για την σειρα προτεριοτητας:)

Λαμπρινη καιρο ειχα νε σε 'δω' ..αν και δεν μπαινω συχνα...χαρηκα που σε διαβασα και ενθουσιαστικα με τις τουρτες σου, ειναι υπεροχες μπραβο κουκλα μου, φιλακια στην Χριστιανα

φιλακι μου..για το τυρι που λες απο οτι ξερω ειναι το κιτρινο νηστισιμο και ειναι φτιαγμενο απο σογια...τωρα δεν ξερω αν η σογια προκαλει αλλεργια αλλα σαν γευση..τουλαχιστον για μενα ειναι ... πως να το πω πιο απλα:confused:..απαισιο, εχει γευση φασολι, γιατι η σογια ειναι φασολι.

οτι 'γαλακτοκομικο' νηστισιμο ειναι ολα φτιαγμενα απο σογια και εχουν μια γευση παραξενη.

Μαρινα μου .. 'φανταστικο' φιλο:) για τον Γιωργακη :) πως τα 'εκοψε' και τα εραψε ολα μαζι ο Γιωργακης βλεποντας το αυτοκολλητο :):) ερε τον Τομας:lol::lol:

Ντελενακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα με την αγωγη που σου εδωσε ο γιατρος...αφου το ανακαληψατε πιστευω θα ειναι ολα under control...σου ειπε ο γιατρος οτι ειναι 'αυτοανοσο νοσημα'??

αρμακι μου...λιγο υπομονη ακομα κουκλα μου .. το ξερω ειναι δυσκολο αλλα το αποτελεσμα μετραει.......και βεβαια χαιρομαστε μαζι σου κουκλα μου, και με την αγωνια σου και με την χαρά σου....το ιδιο ισχυει για ολα τα κοριτσια εδω μεσα :)

sunsun μου με το καλο και το δευτερο μωρακι

σιγουρα θα ξεχασα καποια αλλα δεν το εκανα επιτηδες:confused::)

θα ολοκληρωσω λεγοντας οτι περναω τελεια με την εγγονουλα μου, πιστευω οτι φτασαμε σε ενα σταδιο επικοινωνιας αψογη, αρκει να την καταφερω αυτο που θελω εγω :wink: χωρις να την νευριασω και εχω αντιθετα αποτελεσματα...οταν με λεει..'γιαγια Νουλα σ'αγαπαω σε λατλευω, εισαι η ζωη μου':D:D:D αυτο ακριβως που την λεω και εγω... λιωνω σαν κερι:):)

αν και με κανει το σπιτι 'θερινο' ....δεν πειραζει....την εχω 'εκπαιδευσει' να τα συμμαζευουμε μαζι χα χα χα

Διαφημίσεις

Φωτεινη δεν εχεις δικιο, το νηστισιμο τυρι ψημενο,το τονιζω,ψημενο ειναι πολυ καλο.Δεν το ξεχωριζεις.

Και εγω ετσι ελεγα παλια και μας το πλασσαρε η μανουλα για κανονικο και ουτε που το καταλαβαινα.

τελεια η Φωτεινουλα ε?

Καλα Μαρινα ο Γιωργος ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Κικιτσα φιλια στα μικρακια ελα να μας πεις κανα νεο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φωτεινη δεν εχεις δικιο, το νηστισιμο τυρι ψημενο,το τονιζω,ψημενο ειναι πολυ καλο.Δεν το ξεχωριζεις.

Και εγω ετσι ελεγα παλια και μας το πλασσαρε η μανουλα για κανονικο και ουτε που το καταλαβαινα.

καλημερα κουκλες και ζουζουνακια:D:D

αχ Ριτα μου αν σου πω τι με πλασσαρε η δικια μου μανουλα οταν ημουν μικρη θα γελασετε.:) Ειχα τεραστιο προβλημα με τις αμυγδαλες μου, οταν ηταν καλοκαιρι και ολα τα παιδακια ετρωγαν παγωτο ξυλακι, εμενα η μανουλα μου με εβαζε φρεσκο βουτυρο στο ξυλακι :roll::roll::lol::lol: για να με ξεγελασει....αλλα εγω γατα απο μικρη :lol::lol::lol: ετρεχα με την ξαδελφη μου και περναμε τα κανονικα παγωτα και την αλλη μερα..να πρισμενες η αμυγδαλες..χτυπιωταν η μανα μου και ελεγε συνεχεια...'αφου εγω σε εδωσα απο το παγωτο που δεν πειραζει τις αμυγδαλες:lol::lol:

τα εχω δοκιμασει ολα αυτα τα νηστισιμα..γιαουρτι, γαλα κτλ...ειναι ολα θεμα γευσης του καθενος πιστευω....τωρα αφου μιλαμε για την Ναταλιτσα μας και την κατασταση της πιστευω οτι δεν θα το καταλαβει και πολυ .....αλλα φιλακι μου ρωτησε και τον γιατρο ... πιστευω οτι η σογια δεν προκαλει αλλεργια .... δεν ξερω σου να πω με σιγουρια

κικη μου η περιγραφη σου για το μωρακι σου - χελωνακι......ναι και σε μενα αυτο ερχοταν στο μυαλο μου οταν σηκωνουν το κεφαλακι τους:)

πως τα πας κουκλα μου με τα παιδακια σου? φιλακια σου στελνω πολλα πολλα πολλα:D:D

Καλημέρα σε όλες...

Ντελενάκι μου θα είσαι υπό παρακολούθηση και όλα θα πάνε καλά. Κάθε περίπτωση του θυροειδή μπορεί να είναι περίπλοκη και να ρυθμίζεται δύσκολα δεν έχει να κάνει με το αν είναι υπέρ ή υπό. Το θέμα είναι να μην σου τύχει αυτή η περίπτωση. Οπότε εγώ σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

m57Zp2.png

Καλημεραααααααα

Τι μου κανετε ??εμεις ειμαστε καλα !!!σημερα κοιμηθηκα και 4 ολοκληρες ωρες και πεταω...

ο Χρηστος και ο μπαμπας μας εχουν παει για ψωνια και εγω με το μπεμπακι χαλαρααα...

Κικο μου μας αφησες ξεσκεπαστους !!!!ο μικρουλης ολα καλα ??καουμπου ο Αναστασης??να μας μπαινεις να διαβαζω τα νεα σου .

Παω να ξεκινησω να μαγειρευω.....λεμονατο με πατατες τηγανιτες !!

Καλο ΣΚ !!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλό μαγείρεμα Ιωάννα...μιάμ μιάμ στείλε κι από δω τίποτε. Εγώ σήμερα θα τηγανίσω κανένα αυγό με πατάτες...ρεπάρω. Ο Αστέρης είναι στο χωριό κι έτσι θα κάνω κάτι λιγότερο υγιεινό χεχε.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Νομιζω θα σκάσω... Εφαγα μισο κιλο γαριδες σαγανακι, απο τα χερακια του αντρουλη μου και θέλω κ'αλλες!!!

Κωνκωνάκι ο Κωνσταντίνος θα γίνει ποδοσφαιριστής στα σίγουρα! Όλους τους παίχτες τους ξέρει από τώρα το παιδί και είναι και πρώτος στα σουτάκια!

Μαρίνα μου τους παιχτες του ΠΑΟΚ μπορει να τους ξερει, αλλά στα σουτακια ο Γιωργος ειναι καλυτερος! Ξερει να συνεργαζεται, μπράβο του!;)

Να τον χαιρεστε και τον Τόμας:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εχω λιωσει μ'αυτο το παιδί!:lol:

Γέννησε η φιλεναδα σου???

sardelaki ωραιο το όνειρο του Αστερη!:mrgreen:

vatraxaki μου μπραβο στο Τιμουλη που τα παει καλα στο σχολείο! Καλό αποθηλασμό και συγχαρητήρια που καταφερες να φτάσεις μεχρι εδω με τον Θοδωράκο σου!:D

kiko ολη μερα καρναβαλι ο μικρός? χαχαχαχα κουράγιο μανα του καουμπόι!:mrgreen:

Αυριο λεμε να παμε καμια βολτουλα στο mall για καφε.... Να κυκλοφορήσει λιγο και ο Andonio Banderas8).

Καλησπέρα ζουζουνες!!Εχω μερες να μπω και σημερα τα διαβασα ολα μαζεμενα..

Μαρακι μια χαρα ο αντρακλας σας!!Απο εδω και περα θα τα βαζει τα γρμ για την πλάκα!!!Σε βλέπω σαν τη Φιλιω κι εσενα που μετρουσε αντίστροφα αν θα προλάβει να φαει το αρνί ή όχι..τελικα το εφαγε και πήγε γεννησε!!Το ιδιο ευχομαι και για σενα κοριτσακι!!

Λαμπρινη τι κανετε κοριτσαρα;;;Πολύ ωραιο αυτο με το σκωτσεζικο ντουζ..ετσι ακριβως κι εγω με τον μεγαλο μου!!Ή θα ειναι το καλύτερο παιδι και μεχρι που θα με τριβει να μου περασει ο πονοκεφαλος ή θα φωναζει και θα αντιδραει ολη την ωρα για να αρχίσει..( ο πονοκεφαλος εννοω)

Με το καλό να ερθετε και καλά να περασετε!!!

Ντελένη περαστικα μωρε..Ευχομαι συντομα να το ρυθμίσεις...η μαμα μου πλέον ειναι σαν να μη το 'χει!!

Μαριναααα τζαμπα την κακολογεις τη νυφουλα μου!!Η καλύτερη μαθητρια αποδεικνυεται..Μπραβο στην ινδιανα μου!!Η φιλεναδα σου τη γεννησε τη Diva της;;;:tongue::tongue:(ειδα κι εγωωωω φωτο!!!χαχα)

Να της ζησει!!!

Ριτα ωραια η ιδεα σου με το νηστησιμο κασερι αρκει ο κατασκευαστης να τηρει κατα γραμμα οσα υποσχεται..Εχω ακουσει οτι τα νηστησιμα αυτα εδεσματα φτιαχνονται στα ιδια καζανια, μηχανηματα -πως να το πω-με τα κανονικα γαλακτοκομικα..Κι οταν προκειται για νηστεια δεν πειραζει διολου αλλα σε θεματα αλλεργίας εγγυαται κανεις;;;

Ιωαννα χαχα το καπέλο του χιονανθρωπου λέμε θελουμε για να ξυπνησουμε!!!!

Κικιτσα κι εσεις του μπρουμυτου λοιπόν;;;Κι εμεις μια απο τα ιδια..αρχιζω να προβληματιζομαι πως θα τον βαλω να κατσει ανασκελα σε καροτσι..μονο μπρουμυτα ρε παιδια καθεται ο δικος μου..αφου στις βολτες μας οσοι σκυβουν να τον δουν βλέπουν τη φαλακρα του..τι ειναι τωρα αυτο;;αυτοπροτασια για το ματι;;;;

Ιωαννα ο μικρουλης ολο και καλύτερα στο θεμα υπνου!!Πως τα πάτε τωρα;;Ξυπναει για φαγητό;;

Βατραχακι μπραβο στον Τίμο!!Πάει κι αυτη η μπορα ρε παιδι μου, να ηρεμησετε ολοι!!Καλή ευκολία και με τον αποθηλασμό κοριτσακι..καινουρια σελίδα ξεκιναει!!

Σούλα κι η μικρη μια χαρα διαβαζω!!Τζατζικι δεν ειχε ξαναδοκιμασει βρε;;πωπω εμεις το τρωμε μιας και το φτιαχνω ανελλιπως!!

Σαρδελίνα τι κανετε εσεις;;εστειλες τον μικρο για ΣΚ στους παππουδες διαβαζω κι ειπες να κανεις μαγειρικες ατασθαλίες ε;;;Μια χαρα!!!!!

Φωτεινή μια χαρα με τη μικρη!!Τα εχετε βρει τοσο καλά..εσεις οι γιαγιαδες εχετε τον τροπο σας πάντως!!Καλύτερα κι απο εμας πολλές φορες!!!

Βικουλα που εισαι βρε;;;Δημιουργεις και εχεις εξαφανιστει!!!!Πως πας με τη δουλεια;;;

Κωνκων γαριδες ε;;;μιαμ μιαμ!! εχω πολύ καιρό να φτιαξω..

Μεσα στο πνευμα κι ο Κων/νος με τα ποδοσφαιρικα!!Με εμας συμβαινει το εξης..ο αδερφος του αντρα μου ειναι ΠΑΟΚ, ο αντρας μου ειναι ΑΡΗΣ (φανατικοι και οι δυο!!)..πως αντεξαν στο ιδιο σπίτι τοσα χρονια ειναι απορίας αξιον!!!Απο πολύ μικρο λοιπόν του ελεγε ο καθενας τα δικα του..εγω δεν ηθελα και τους φωναζα γιατι το παιδι διχαζόταν και στενοχωριοταν..μια ελεγε Αρης και μια Παοκ για να μην τους στενοχωρησει!!Τωρα λοιπόν τους παιζει μια χαρα..στον ενα λέει Αρης και στον αλλον Παοκ!!χαχαχα κι αν ειναι και οι 2 μαζι, τους λέει στο σπιτι μου ειμαι Αρης και στο σπίτι της γιαγιας Παοκ:lol::lol:

Μαριώ που εισαι φιλεναδα;;Τα λέμε και στο fb εμεις..φιλια στο κοριτσακι σου!!Ενταξει ο κουμπαρος προλαβε χτες;;;;

Φιλάκι εκει που θα πάμε θα εχουμε πολλά μπαλόνια!!Ισως εξοικειωθει μαζι τους η Ναταλίτσα...Γνωμη μου ειναι πάντως να τη στειλεις στο παρτυ..ψαξε λίγο και ρωτα για αυτο το τυρι που λέει η Ριτα και φτιαξε κτ για να τη στειλεις!!!

Ντινα τι κανουν τα ζουζουνελια;;η δουλεια πως παει;;

Ελένη τι κανει ο μικρος;;;Βρηκατε φαρμακειο;;Θα σε πάρω και τηλ.

sunsun πως εισαι με την εγκυμοσυνη;;κανενα συμπτωμα φανταζομαι ακόμη..Καλη συνέχεια και θα τα πούμε κι απο κοντα!!Να σε γνωρισουμε και να σε ακουσουμε κι εμεις βρε παιδι...

Νατασα σε χασαμε βρε κοριτσι!!!Σε εφαγε η δουλεια..ελα να μαςπεις κανενα νέο!!

Ηλιανααααα σμουτσ μαρηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα

Πωπω περασε μιση ωρα απο τοτε που ξεκινησα να γραφω...Σας αφηνω κοριτσαρες ελπίζω να μην ξεχασα καμία και επίσης να μην σβηστει το κειμενο μολις πατησω καταχωρηση..χαχα

Φευγουμε για απογευματικνη βολτιτσα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Όλες και όλοι καλά; Εμείς πολύ καλά, δόξα τω Θεώ :P:p:p:p:p:p Είδα στο φβ τα καρναβαλάκια και ήταν όλα κουκλιά. :P:p:p:p:p Εύχομαι αύριο να κάνει καλό καιρό για να ντύσω και εγώ την Αλεξάνδρα....σήμερα βρέχει από το πρωί γκρ@#$%^:mad::x:x

Σήμερα θα βγούμε με τον καλό μου για διασκέδαση, μετά από πάρα πολύ καιρό, και η Αλεξάνδρα θα κοιμηθεί στη μαμά μου μετά από πάρα πολύ καιρό. Να σας πω όμως κάτι; Την άφησα στους δικούς μου και τώρα νιώθω να μου λείπει ένα κομμάτι......δεν πάω καλά.........:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας!

Οντως κουκλια τα καρναβαλακια μας!!!Αντε να τα χαρουμε και απο κοντα!

Γιοβαννα στη ιδια φαση ειμαστε...και εμενα για πρωτη φορα θα κοιμηθει ο μικρος στη μαμα μου για να βγουμε.Παντα ερχοταν εδω η γιαγια εκτος απο 3 μερες που ειχε μεινει ο μικρος εκει οταν ειχε ο ανδρας μου τη γριπη περισυ.

Και εγω νιωθω καπως...αλλα το ζητησε ο ιδιος και ηταν και αμετακλητος.Μια χαρα θα περασουν (τι ωρα θα κοιμηθουν δε ξερω...χαχα)και αυτοι και εμεις!!!

Αντε καλη διασκεδαση!

Πετρουλα οι εταιρειες αυτες ειναι υποχρεωμενες να αναφερουν αν υπαρχουν ιχνη απο αλλα στοιχεια.Εφοσον δεν το αναφερουν, δεν υπαρχουν.Επειδη ομως ποτε δε ξερεις, εχεις δικιο, για αυτο ειπα να στειλει η μαριζα ενα μαιλ στην εταιρεια εξηγωντας την κατασταση και θα της απαντησουν υπευθυνα απο το αναλογο τμημα.Το ξερω απο γνωστους με σοβαροτατες αλλεργιες που το κανουν αυτο.

Σημερα παρα το κρυο περασαμε υπεροχα!Αυριο ειχα σκοπο για ζαππειο με το καρναβαλακι αλλα με τοσο κρυο δεν το βλεπω...

Καλο βραδυ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κι από μένα!!!

Σήμερα περάσαμε αρκετά καλά! Το πρωί πήγαμε μια βόλτα από το γνωστό παιδότοπο στη γειτονιά σας Ιωάννα μου μιας και σκέφτηκα ότι Σάββατο πρωί δεν θα είχε πολλά παιδάκια, και όντως το μέγιστο ήταν 5 πιτσιρίκια μαζί με το δικό μου και την περισσότερη ώρα αλώνιζαν μόνα τους τα δικά μου! Καλά πέρασαν! Στο καπάκι γυρίσαμε να φάνε και κοιμήθηκαν και εγώ πήγα για καφεδάκι με άλλες μανούλες και περάσαμε πολύ καλά, γύρισα μάζεψα τη φαμίλια και πήγαμε πάλι για καφεδάκι με τα καρναβαλάκια μου σε ένα εμπορικό! Έτρεξε ο μικρός τόσο που έγινε μουσκίδι, ευχαριστήθηκε τα ξαδερφάκια του και γυρίσαμε! Κατά τα άλλα η φιλενάδα μου γέννησε πολύ καλά, σχεδόν σε ζωντανή σύνδεση ήμαστε! Χεχεχε! Μια κουκλίτσα 2.910 αρκετά εύκλα για πρωτότοκη!

Αχ Ζάπειο Ρίτα ε? Καλά θα ήταν αλλά όντως ο καιρός μας τα έχει χαλάσει! :( Καλά να περάσετε το βράδυ και ο μικρός σίγουρα θα περάσει καλυτερα!

Γιοβάννα μου κι εσείς, τα παιδάκια μας μεγαλώνουν και πρέπει να φροντίζουε να κάνουμε και άλλα πράγματα για να είμαστε κι εμείς καλά! Κοίτα να το γλεντήσετε!

Γέλλασα τόσο με το αυτοπροστασία για το μάτι ρε Πετρούλα! Χεχεχε! Στο λέω εγώ από κοντά θα γον γυρίσω και ανάσκελα να τον θαυμάσουμε!

Ρε Κωνκων τι μου έκανες βραδυάτικα με τια γαρίδες! Ούτε γκαστρωμένη να ήμουνα θέεελωωω λέμε! Αλλά ο καλύτερος είναι ο καλός σου πού σου τις έφτιαξε κιόλας! Ο δικός μου με τη μαγειρική...ούτε πού είναι το τηγάνι δεν ξέρει!

κ. Φωτεινή βούτυρο αντί για παγωτό? Ε ποτέ! Σιγά μην τον τρώγατε, ευτυχώς βρήκατε το κόλπο!

Σαρδελίνα τα καλά τα φαγητά τα φυλάς για τον μικρό άντρα που έκλεψε την καρδιά σου ε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...