Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα.

Τώρα κατάφερα να «αδειάσω».

Από τη μια ωραία μέρα η Παρασκευή από την άλλη πολλές δουλειές:mad:

Μαράκι μου αψογα τα νεα από το γιατρό.Ολόκληρος παίδαρος εγινε .Φτου φτου!!!!

Πάντως αυτό το παιδι μας εχει κανει ολους να το συζητάμε.

Τι εμείς τι οι γιατροί τι οι κουμπάροι.ΦΙΡΜΑ!!!!!!:wink:

Ελενίτσα μου , γιατρέ μου αγαπημένε(από τους λίγους) τελικά δεν ακούγεται σοβαρό είδες ???

Sun sun ωραίο το πάρτυ αλλα λυπάμαι αυτόν που θα καθαρίσει!!!!!

Ιωάννα γιατί καλέ δεν άφησες το παιδί να τελειώσει?Δημιουργούσε χα χα:lol:

Εμείς καλά.

Σήμερα η κόρη μου το πρωί μου λεει «αντε μαμα παμε στο σχολείο»:shock:

Ω ναι το εζησα και αυτό.ακόμα και αν δεν το ξαναπει ποτε το εζησα παντως εστω και για μια φορα.

Χθες από ότι καταλαβα περασανε πολύ καλά

Τους φτιάξανε και καπέλα στο σχολείο και μια «στολή» με σακουλες και κορδέλες και μας ηρθε κορδομενη στο σπίτι.

Επίσης εφαγε για πρώτη φορα στη ζωή της τζατζίκι.Μα πήγαινα και εγω να το φιλήσω το παιδακι μου και κατι μου μύριζε.

-Τι εφαγες σημερα παιδι μου?

-Κολοκύθι μαμα και μπιφτεκι στο σχολειο

Ναι αλλα η μυρωδια μυρωδια.

Τελικά μου λεει

-Α μαμα ειχαν και ένα ασπρο πραγμα στο σχολειο μπλιαξ (ναι αλλα δoκιμασε)

Αυριο εχουμε να παμε σε μασκε παρτυ του σχολειου –νηπειαγωγειου-παιδικου και σημερα θα βγουμε προς αναζητηση στολης γιατι η περσινη μελισσουλα δεν μου αρεσει καθολου

Πολλα ειπα

φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς καλά.

Σήμερα η κόρη μου το πρωί μου λεει «αντε μαμα παμε στο σχολείο»:shock:

Ω ναι το εζησα και αυτό.ακόμα και αν δεν το ξαναπει ποτε το εζησα παντως εστω και για μια φορα.

:!:Συνεχεια θα το ακους απο εδω και περα!!!!Θα δεις!!!!

Στα λεγαμε δε στα λεγαμε?

Με τιποτα δε θα κρατιεται.Εδω σου λεω ντυνεται μονος του και μας περιμενει!Εγω απο Σεπτεμβρη που τον εστειλα και δεν εχει λειψει καθολου, μια βδομαδα μονο τον κρατησα εξτρα τοτε που ημουν σπιτι κοντα στις γιορτες και με γανιασε με το σχολειο και την ανια του !!!

Ολα τελεια Σουλα μπραβο!Και απο οτι εμαθα και ο Τιμουλης παει θαυμασια οποτε ολα τα μωρακια προσαρμοστηκαν.

Α Μαρινα για την Μαριαλενα ημουν σιγουρη!Δεν ειχα καμμια αμφιβολια οτι θα τα παει καλα.Ειδες που σου ειπα οτι θα σε εκπληξει ευχαριστα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπράβο ρε κορίτσια μας διαβάζω όλες ανεβασμένες! Έτσι να συνεχίσουμε! Σούλαααα ε όχι η μικρή σου έδωσε ρέστα! Βιάζεται να φύγει για σχολείο ε? Μακάρι να συνεχίσουν όλα τα παιδάκια μας να τα πηγαίνουν καλά με το σχολείο και όχι μόνο φυσικά!

Εγώ κορίτσια έιμαι πολύυυυυ χαρούμενη, γεννάμε καλέ γεννάμε!!! Καλά όχι εγώ, ακριβώς αλλά η πρώτη από τις φιλενάδες μου τις κολλητές, οπότε συμπάσχω λέμε! Πριν λίγο αναλύαμε τα συμπτώματα τηλεφωνικώς και μου λέει είδα λίγο βλέννη, της λεω να δεις σε λίγο που θα δεις και λίγο αιματάκι και μετά γεννάμεεεε! Μετά από μισή ώρα με ξαναπήρε και είδε αίμα, φεύγουν για γιατρό και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που η φιλενάδα μου σε λίγο θα γίνει μανούλα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!

Εμείς μια χαρα! Σημερα ειχαμε παρτυ μασκε στο σχολειο και απο οτι μου ειπε ο Κωνσταντίνος περασε πολύ όμορφα και τωρα επεσε ξερος για υπνο.

Σούλα μου τέλεια! Να ζηταει να παει σχολείο....φοβερό ε?:mrgreen: Καταλαβε οτι πάει για παιχνιδι εκεί. Μπράβο, πάντα τετοια!

Μαρακι μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα! Μια χαρα το αγοράκι σου στο βαρος:wink:. Αντε κουραγιοοοοοοο, λιγο έμεινε!

Giovanna μου :lol: ωραιο ονειρο έβλεπε η μικρή!

Deleni μου το γνωστο χαπακι κ εσύ! Τώρα εμφανίστηκε φανταζομαι... Αντε να σας φυγει και ο βηχας γρηγορα...

Μαρίνα μου super η Μαριαλενα! Θα περνάει όμορφα εκεί και αρχιζει να της αρεσει!:D Οπότε απο Δευτερα θα εισαι πιο χαλαρη στη δουλεια για το πώς θα ειναι η μικρή.

filaki μου ελπίζω να τα καταφερετε και να παει και η Ναταλιτσα στο παρτι μασκε.

Ρίτα μου περαστικα για το αυτακι σας.

Διαφημίσεις

Κι όπως διάβασα και στο φ/β και μου άρεσε...

"Το πρωτάθλημα του γαύρου είναι σαν τα δώρα του Αη Βασίλη. Χαίρεστε που τα παίρνετε, αλλά ξέρετε ότι τα έχει αγοράσει ο μπαμπάς!"

Εισαι απιστευτη! χαχαχαχαχα

Το είπα ήδη στον καλό μου! :lol:

Καλα προχθες που εχασε η ομαδα του Κωνσταντίνου, το τί είπε το στόμα του.....:oops::oops::shock: ωραιες λεξεις του μαθαινει ο μπαμπάς μας... Και πεταξε και τη καρεκλα του κατω με δυναμη.:rolleyes:

delenaki και εγω hasimoto και μετα υπο . Εμενα δεν ειναι κληρονομικός , δεν εχει κανενας στις 2 γενιες πισω. Μαλλον ηταν συνεπεια των αποβολών.

Μαρινα με το καλό η φιλεναδιτσα. Ειναι η φιλεναδα με τα σταδια της εγκυμοσυνης στο fb;

Kωνκων ωραιος ο κων/νος !!!! Ετσι ειναι οι ανδρες κοριτσι μου , φανατιζονται!!!

Σουλα τη βλεπω τα σαββατοκυριακα να χτυπιεται στο κλαμα, τη κορη σου που δε θα εχει σχολειο.

Arma ποτε θα σταματησεις να μετρας επιτελους τα γραμμαρια των παιδιών σου;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σας και πάλι!!!

Ναι αυτή η φιλενάδα μου είναι! Προφανώς έχει κάνει μια χαζομάρα και κατά λάθος βλέπετε κι εσείς τις φώτο που σχολιάζω! Προχτές μου το είπε η Ηλιάνα!

Κωνκωνάκι ο Κωνσταντίνος θα γίνει ποδοσφαιριστής στα σίγουρα! Όλους τους παίχτες τους ξέρει από τώρα το παιδί και είναι και πρώτος στα σουτάκια!

Να σας πω τι έπαθα η μάνα πάλι? Ρεζίλι έγινα για ακόμα μία φορά! Δεν είχα μαγειρέψει τίποτα ιδιαίτερο και ο Γιώργος αποφάσισε να φέρει παρέα από το σταθμό! Ένα πολύ σκανδαλιάρικο παιδάκι που τον παρασύρει σε ζαβολιές! Αφήστε που δεν ήθελε τα μακαρόνια μου και σκαρφάλωσαν πάνω σε ένα τραπεζάκι να κάνουν λέει τσουλήθρα! Μετά ο μικρός πήγε και κρύφτηκε κάτω από το καλοριφέρ να κοιμηθεί!Τον λένε Τόμας και είναι από τη χώρα του Ποτέ, φίλος του Πίτερ, του Παν ντεεεε! Στη μούρη μοιάζει με χμμμμ το χαμόγελο του παιδιού! Για την ακρίβεια είναι το χαμόγελο του παιδιού αφού αυτός ο Τόμας που παρασύρει το ¨'αγιο" παιδάκι μου δεν είναι παρά ένα αυτοκόλλητο από το χαμόγελο του παιδιού που είδα και έπαθα να καταλάβω αφού έψαχνα ποιός κοιμάται κάτω από το καλοριφέρ μας!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας και πάλι!!!

Ναι αυτή η φιλενάδα μου είναι! Προφανώς έχει κάνει μια χαζομάρα και κατά λάθος βλέπετε κι εσείς τις φώτο που σχολιάζω! Προχτές μου το είπε η Ηλιάνα!

Κωνκωνάκι ο Κωνσταντίνος θα γίνει ποδοσφαιριστής στα σίγουρα! Όλους τους παίχτες τους ξέρει από τώρα το παιδί και είναι και πρώτος στα σουτάκια!

Να σας πω τι έπαθα η μάνα πάλι? Ρεζίλι έγινα για ακόμα μία φορά! Δεν είχα μαγειρέψει τίποτα ιδιαίτερο και ο Γιώργος αποφάσισε να φέρει παρέα από το σταθμό! Ένα πολύ σκανδαλιάρικο παιδάκι που τον παρασύρει σε ζαβολιές! Αφήστε που δεν ήθελε τα μακαρόνια μου και σκαρφάλωσαν πάνω σε ένα τραπεζάκι να κάνουν λέει τσουλήθρα! Μετά ο μικρός πήγε και κρύφτηκε κάτω από το καλοριφέρ να κοιμηθεί!Τον λένε Τόμας και είναι από τη χώρα του Ποτέ, φίλος του Πίτερ, του Παν ντεεεε! Στη μούρη μοιάζει με χμμμμ το χαμόγελο του παιδιού! Για την ακρίβεια είναι το χαμόγελο του παιδιού αφού αυτός ο Τόμας που παρασύρει το ¨'αγιο" παιδάκι μου δεν είναι παρά ένα αυτοκόλλητο από το χαμόγελο του παιδιού που είδα και έπαθα να καταλάβω αφού έψαχνα ποιός κοιμάται κάτω από το καλοριφέρ μας!!!

Η αλήθεια ειναι οτι αργησα να καταλαβω τι εννοεις , αλλα τελικα η ξανθια καταλαβα!!!!!!!!! Σωστός!!!!!!!!!!!!

Α σε καλό σου!!! Τρεις φορές το διάβασα για να καταλάβω ποιον έφερε ο Γιώργος. Στην αρχή αναρωτιόμουν κιόλας: ''Μα καλά ποια μάνα αφήνει το απιδί της μεσημεριάτικα σε ξένο σπίτι'' :tongue::tongue::tongue: Αχ Θέε μου.....και δεν είμαι και ξανθιά. Με το καλό να γεννήσει η φιλενάδα σου. Και εγώ έχω δει Ό Λ Ε Σ τις φωτογραφίες της. Μήπως έχει επιλέξει να τις βλέπουν και οι ''φίλοι των φίλων της'';

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

[

Arma ποτε θα σταματησεις να μετρας επιτελους τα γραμμαρια των παιδιών σου;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χμ....κάτσε να σκεφτώ..όταν θα παντρευτούν??? :lol:

969356n04i0j45gk.gif969356n04i0j45gk.gif969356n04i0j45gk.gif

Αχ βρε τρελλοκομείο! 'Εχω λιώσει στο γέλιο!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες που χαίρεστε μαζί μου!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

πέφτανε δε και κονφετί γυαλιστερά και σαπουνόφουσκες από ένα μηχάνημα από το ELC που έβγαζε άπειρες και ήταν όλα πολύ ωραία! Η δικιά μου έκλαψε γιατί της έσκασε το μπαλονάκι-σκυλάκι και της φτιάξανε επιτόπου άλλο χαχα! τρομάξανε από το κλάμα φαίνεται...
Tέλειο ακούγεται!!!!!!!! sunsun, η κόρη μου κλαίει όταν σκάει μπαλόνι, φοβάται.

Ρίτα, άραγε, λες ένα τυρί από πατάτα; Βάζει η μαμά μου, στη νηστεία κι εκείνη, και τρώει μακαρόνια με κιμά και τυρί, και την κορόιδευα. Πρέπει να τσεκάρω ετικέτα, σε κάθε περίπτωση. Που πουλάει αυτό που λες;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλέεεεεε, δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρίνα ψόφισα στο γέλιο...χαχα

άντε με το καλό τα γεννητούριαααααααααααααααααααααααα

Ελένη μου όσο για το θυροειδή θα το ελέγξεις ξανά όπως σου είπαν σε 3 μήνες και μετά βλέπετε. Εγώ έχω χρόνια πρόβλημα και παίρνω χάπια...κάναμε εναν χρόνο στην αρχή να με ρυθμίσουν, μετά όλα καλά. Στην εγκυμοσύνη πήρα την κάτω βόλτα και πήγαινα κάθε μήνα για εξετάσεις γιατι αλλάζανε συνεχώς οι ενδείξεις στις αιματολογικές οπότε αλλάζαμε κι εμείς τις δόσεις. Μετά την εγκυμοσύνη χρειάστηκα πάλι μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να το ρυθμίσω αλλά όλα οκ. Τώρα πρέπει πάλι να πάω για εξετάσεις αιματολογικές και υπέρηχο , γιατι υπέρηχο έχω να κάνω 8 χρόνια και επιβάλεται!

Γιοβάννα τώρα που λες για το όνειρο...σήμερα κι εμείς τα ίδια. Αλλά ο δικός μου ξύπνησε και φωνάζει "μαμά έλα γρήγορα να σου πω κάτι" τρέχω κι εγώ λέω "τί έγινε Αστέρη" μου λέει "ήμουνα με τον παππού κι εγώ έκανα ποδήλατο και ήταν και λύκοι εκεί" χαχαχα "μάλιστα λέω, και μετά;" "και μετά μου λέει συνεχίσαμε την βόλτα μας και πήγαμε και για καφέ" χαχαχα

m57Zp2.png

Μαρίνα και εγώ χρειάστηκα 2-3 λεπτά να καταλάβω τι εννοούσε ο ποιητής!!!!:lol::lol::lol::lol:

Γιοβάνα μου ωραία όνειρα βλέπει η μικρή...το χιόνι είναι ευτυχία!!!!;)

Σανσαν όντως ακούγεται πολύ ωραίο το πάρτυ!

Φιλάκι αν είναι απο πατάτα σούπερ!!!!:D:D:D

Σαρδελάκι εμένα πάει να μου κάνει υπερθυρεοειδισμό, ο οποίος από όσο ξέρω ρυθμίζεται δύσκολα και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί και αφαίρεση του αδένα....το καλό είναι ότι μέχρι στιγμής οι ορμόνες του θυρεοειδούς είναι φυσιολογικές (αντιστέκομαι σθεναρά!:mrgreen:) και το ανακάλυψα σχετικά νωρίς οπότε ελπίζω θα έχω και πιο εύκολη πορεία... Από ότι μου είπε ο ενδοκρινολόγος μπορεί πολύ εύκολα να υποτροπιάσει αργότερα αλλά θα το παρακολουθούμε οπότε νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!:cool:

Πικουλίνι και εμένα δεν είχε κανείς... πάντως κάτι αυτοάνοσα κυκλοφορούν στην οικογένεια οπότε απο κει την "'άρπαξα" μάλλον!:rolleyes:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον :D:D:D να ξέρετε ότι πάντα με "ανεβάζετε"!;)

Πολλά φιλιά σε όλες καλό βράδυ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...