Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σε ρωτησω βρε φιλακι μου το φυτικο τυρι που δεν περιεχει καθολου γαλα βουτυρο κτλ μπορει να το φαει?το ξερεις αυτο το τυρι?

Αν ναι θα σου πω ζυμαρι να της ετοιμασεις μια πιτσα να ριξεις και απο πανω το φυτικο τυρι που ειναι ωραιοτατο σε πιτσα(εγω κανω τις μερες νηστειας και δεν την ξεχωριζεις)να τους την πας ψημενη κομμενη σε τριγωνα κομματια ,ετοιμη μεσα στο ταψι και να της δωσουν.

Τι λες?

Οσο για τις σοκολατες ασε μην τις εμπιστευεσαι ..ολες περιεχουν γαλατα και ιχνη ξηρων καρπων.Αστο καλυτερα στο λεω εκ πειρας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίτα, στη σοκολάτα, λέει, δεν είναι αλλεργική, αλλά... τί σημαίνει σοκολάτα; Για την κουβερτούρα, δεν έχω τσεκάρει τη συσκευασία να δω τί περιέχει. Όλο το ξεχνάω. Την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε σούπερ μάρκετ ελπίζω να θυμιθώ να το δω.

Να, τώρα που λέμε για αλλεργία, την άλλη Παρασκευή, λέει, θα έχουν ακόμα μια αποκριάτικη γιορτή στον παιδικό σταθμό, και την τελευταία για τις φετινές Απόκριες, που θα τελειώσει με... εκτόξευση πίτσας............ Δεν τη βλέπω τη Ναταλία να πηγαίνει...

Επειδή εινα και νηστισιμη νομιζω οτι μπορειτε να τη φατε!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου...Ελπίζω όλες να είστε καλά... και να το τσικνίζετε!!!!

Εμείς φάγαμε τα σουβλάκια μας και τώρα προσπαθώ να χωνέψω χαχαχα:tongue:

Σε γενικές γραμμές είμαστε καλά, τα μικρά με λίγο βήχα αλλά χωρίς φάρμακα τουλάχιστον!:D

Εγώ έκανα κάποιες εξετάσεις και τελικά βρέθηκα με θυρεοειδίτιδα Hashimoto που σε μένα έκανε υποκλινικό υπερθυρεοειδισμό (χωρίς συμπτώματα δηλαδή- ούτως ή άλλως τυχαία το βρήκα...) και θα πάρω χάπια για περίπου τρεις μήνες και θα το ξαναδώ...:cool: Δεν θα το ξεφορτωθώ ποτέ μου αλλά αυτό δεν με πείραξε τόσο όσο ότι είναι κληρονομικό...τέσπα προς το παρόν με τα μικρά είμαστε οκ, αλλά πρέπει να έχουμε το νου μας...

Μαριζάκι όταν έκανα εγώ τη διατροφή δεν έτρωγα κουβερτούρα γιατί κάτι είχε μέσα...:(τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς τι :oops:αλλά μόνο το κακάο ήταν "ασφαλές"...για εμάς τουλάχιστον...:?

Αυτά απο μένα, πολλά φιλιά σε όλες!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα..

Ντελενι μου απο την στιγμη που ειναι κατι που ελεγχεται ολα θα πανε καλα!!!χαιρομαι που τα μοπυπμουκια ειναι καλα!!

Μαργαριτα την κουβεντα σας ειχαμε χθες!!με το που σχολασε ο μπαμπας του τον ρωτησε .μπαμπα θα παμε στον γογογο?(γρηγορη δλδ) ποτε να παμε παιδι μου ?τωρααααα..

η επομενη επισκεψη μας οικογενειακως!!!με μαμα και μπεμπη.θα σας κανουμε καταληψη..

Αραγε η Μαρια πως τα πηγε χθες στο γιατρο ??περιμενουμε με αγωνια νεα της..

Περαστικα σε οποια αρρωστουλικα εχουμε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλήμερα!!!

Τσικνίσατε? Όλα καλά? Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!

Αρμάκι περιμένουμε νέα σου! Τι έγινε με τον μάγκα σου?

Εγώ έκανα κάποιες εξετάσεις και τελικά βρέθηκα με θυρεοειδίτιδα Hashimoto που σε μένα έκανε υποκλινικό υπερθυρεοειδισμό (χωρίς συμπτώματα δηλαδή- ούτως ή άλλως τυχαία το βρήκα...) και θα πάρω χάπια για περίπου τρεις μήνες και θα το ξαναδώ...:cool:

Γειτονάκι!!!! Βλέπεις πάλι τι ωραία που τα λέει? Χαίρεσαι να την διαβάζεις... Είπαμε, άλλο πράγμα οι επιστήμονες!!!

Ντελενάκο, όταν λες ότι είναι κληρονομικό, είναι σίγουρο ότι θα το κληρονομήσουν και τα παιδιά σου ή απλά υπάρχουν πιθανότητες?

Και τώρα θα πρέπει να παίρνεις χάπια συνέχεια ή θα πάρεις για τρεις μήνες και μετά μπορεί και να τα σταματήσεις?

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Λαμπρινή τέλειες! Πώς τα 'φτιαξες όλα αυτά; μπορώ να έχω συνταγή; (και σχέδια :)

Εμείς πήγαμε σε τέλειο αποκριάτικο πάρτυ χθες! τα παιδιά και οι μεγάλοι τα περάσαμε τέλεια. Είχαν και δύο άτομα να τα απασχολούν και μέσα το σπίτι ήταν πολύ μεγάλο και είχε τέλεια διακόσμηση αποκριάτικη, πέφτανε δε και κονφετί γυαλιστερά και σαπουνόφουσκες από ένα μηχάνημα από το ELC που έβγαζε άπειρες και ήταν όλα πολύ ωραία! Η δικιά μου έκλαψε γιατί της έσκασε το μπαλονάκι-σκυλάκι και της φτιάξανε επιτόπου άλλο χαχα! τρομάξανε από το κλάμα φαίνεται...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημέρα!

Είδαμε εχτές τον μπεμπάκο μας και όλα ήταν καλά!Έχει φτάσει 1650γρ! Τελικά ξαναγυρισε με το κεφάλι κάτω και έχει κάτσει σε τέτοιο σημέιο στον τράχηλο όπου δεν τον πολυπιέζει. Με βάση την ωρίμανση του πλακούντα και την διαστολή που έχω ο γιατρός υπολογίζει ότι έχω ακόμα ένα μήνα. Φυσικά δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να γεννησω κανονικά ή ακόμα και να περάσω την ΠΗΤ(λέμε τώρα..).Και βέβαια πάντα υπάρχει και η πιθανότητα για πιο πριν.. Σήμερα έκανα και την πρώτη ένεση κορτιζόνης για τα πνευμονάκια του και θα ξανακάνω άλλη μία σε μια βδομάδα ώστε αν συμβεί κάτι (φτου φτου ) να είμαστε καλυμένοι. Πάντως ο γιατρός μου και εδώ που φτάσαμε είναι ικανοποιημένος. Εχτές και αυτός και η γυναίκα του είχαν ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά και μου έλεγαν πόσο χαρούμενοι είναι που τα καταφεραμε και δεν έχω γεννήσει ακόμα. Μέχρι και οι κουμπάροι τους λέει για μένα ρωτάνε (ήταν μαζί το βράδυ που ειδοποιησα τον γιατρό και έχουν και πρόωρο οπότε συμπάσχουν.:lol:)

Αυτά τα νέα μου, εκτός απροόπτου θα με ξαναδεί σε κανα μήνα περίπου.

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αρμακι μου κοριτσακι μου !!!!μπραβο ολα τελεια...καλε τι εμεινε πια ??ο Απριλης ...τον Μαρτη τον φαγαμε πεφτουν και 2 τριημερα τελειωσε!!

Sunsun η εγκυμοσυνη πως παει ??

Ειδες γειτονακι ο επιστημονας πως τα λεει ??κρεμομαι απο τα χειλη της ...πες μας και αλλα γιατρε μας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αρμακι μου κοριτσακι μου !!!!μπραβο ολα τελεια...καλε τι εμεινε πια ??ο Απριλης ...τον Μαρτη τον φαγαμε πεφτουν και 2 τριημερα τελειωσε!!

ΧΑΧΑΧΑ!Γεια σου βρε Ιωάννα μου που ''τρως'' τους μήνες σαν πασατέμπο! :lol: Αλλά έχεις δίκιο, αφού τον Φλεβάρη τον έχουμε ''φάει'' εδώ και ένα μήνα τώρα φάγαμε και τον Μάρτη!χαχαχα!

delenako είναι πολύ συνηθισμένο αυτό το είδος του θυρεοειδή. Πάλι καλά που το βρήκες! Περσατικά!

Πανμαρ και σαν σαν την καλημέρα μου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!

Μαράκι 1.650 ο μπεμπάκος? Μεγάλωσε ρε κοριτσάκι, φτού φτού παληκαράκι όλόκληρο! Μωρέ δεν πέρασες και λίγα, κι ο γιατρός σίγουρα σε έχει στο μυαλό του!

Εμείς με το σταθμό πάμε αρκετά καλά, χτες έφαγε και πρωινό και μεσημεριανό ολόκληρο, αλλά σήμερα την έστειλα με το σχολικό γιατί είχα ένα θέμα με το αμάξι και έκλαιγε! Να δούμε πώς θα πάει η συνέχεια, στο τηλ που πήρα λίγο μετά μου είπαν ότι ξεχάστηκε στο δρόμο και πήγε καλά! Θα δείξει!

mGKop3.png60Jvp3.png

αρμάκι μου μπράβο κοριτσάκι μου...όλα καλά θα πάνε! Σε ανέβασε κι ο γιατρός κι όλα καλά. Ορίστε μας που έγινες και θέμα συζήτησης και στους κουμπάρους χαχα...ποιός το περίμενε ε; Έχεις κλέψει την παράσταση λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

sunsun είσαι έγκυος; Δεν το πήρα χαμπάρι...με το καλό γλυκιά μου!

Ντελενάκι κι εσύ θυροειδή; Καλώς ήρθες στο κλάμπ! Ναι είναι κληρονομικό πάντως...το έχω ψάξει πολύ το θέμα...φυσικά δεν είναι 100% αυτό να το ξέρεις. Απλά να κάνεις εξετάσεις στα παιδιά και σ΄αυτό θα σε συμβουλέψει ο παιδίατρός σου. Εγώ έκανα στον Αστέρη μόλις γεννήθηκε και σε κάποια φάση στα 3 θα του ξανακάνω.

m57Zp2.png

Καλημέρα!

Είναι μεγάλο το κλαμπ Σαρδελάκι!!!:wink:

Και μη με κοροιδεύετε για τα ιατρικά μου...δεν θα ξαναπώ τίποτα...:rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαράκι πέρασαν τα δυσκολα!!!!!:D:D:D Με το καλό!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μια γρήγορη καλημέρα και από εμένα γιατί σήμερα η μέρα έχει πάει γκρ$#&@#*@ :mad::mad::mad:

Αρμάκι πολύ όμορφα τα νέα σου. Μια χαρά θα πάνε όλα. Μην ανησυχείς καθόλυ. Θα περάσει γρήγορα ο καιρός και ούτε θα το καταλάβεις.

Σανσαν πολύ όμορφο το πάρτυ που περιγράφεις. Πάντα τέτοια. Το κονφετί και τις σαπουνόφουσκες τα πέταξαν μέσα στο σπίτι :confused::confused: Ποιος θα καθαρίσει μετά;;;

Ντελένι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που έχεις έτσι δεν είναι; Απλά πρέπει να το ελέγχεις;

Μαρίνα μια χαρά τα πάει η Μαριαλένα σου. Μπράβο της.

Να σας πω και μια ατάκα της Αλεξάνδρας. Πάω σήμερα να την ξυπνήσω και μου λέει μέσα στον ύπνο της: "Δεν έχω βάλει το κεφάλι του χιονάνθρωπου ακόμα'', της λέω ''σήκω τώρα και το βάζεις μετά'' και μου λέει, με τα μάτια ακόμα κλειστά ''όχι τώρα θα το βάλω'' και αλλάζει πλευρό. :P:p:p Έβλεπε όνειρο :P:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαργαριτα την κουβεντα σας ειχαμε χθες!!με το που σχολασε ο μπαμπας του τον ρωτησε .μπαμπα θα παμε στον γογογο?(γρηγορη δλδ) ποτε να παμε παιδι μου ?τωρααααα..

η επομενη επισκεψη μας οικογενειακως!!!με μαμα και μπεμπη.θα σας κανουμε καταληψη..

χαχα!Το πουλακι μου ,εχει και τα δικια του μωρε δεν προλαβαν να παιξουν καλα.

Ανυπομονουμε να ερθετε!Και νωριτερα απο την οικογενειακη επισκεψη, σας περιμενω με τη γειτονισσα.

Αρμα υπεροχα τα νεα ολοκληρο παιδι ο μικρος!Αντε θα τον φας το μηνα και μετα οποτε θελει ας ερθει.Παντως το πιστευα πως θα ειναι προς τα κατω..ειδες που στο ειπα.

Ντελενη ολο αγνωστες λεξεις μου εισαι και αναγκαζομαι να γκουγκλαρω...χαχα

Μια κοιλιοκακη ,μια hashimoto...τι ειναι αυτα γιατρε μου?

Λοιπον σοβαρα δεν πιστευω να ειναι κατι ιδιατερο ε?Πολλες φιλες μου εχουν θεμα με τον θυροειδη περνουν το χαπακι τους και ειναι μια χαρα.Αυτο το χασιμοτο εμφανιστηκε και στην πεθερα μου μετα το δευτερο παιδι και το ελεγχει ακομα.

Καλα γιοβαννα!Φοβερη!!Μα μιλανε και μες τον υπνο τους πια!!Φοβερο ειναι!

Εμεις καλα,εγω πηζω σημερα μετα τη χθεσινη απουσια απο τη δουλεια και με εφαγε και η κουζινα χθες...ταβερνα το καναμε...ουφ..

Θα ρεπαρω.. απο σημερα μεχρι τη Δευτερα δεν μαγειρευω τιποτα.Το δηλωσα.

Καλο μεσημερι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...