Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σχετικά με τη ζαχαρόπαστα, να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ σαν εμφάνιση, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. Άρα δεν μπορώ να κρίνω.....

Φιλάκι μπορείς να φτιάξεις αυτό το γλάσο που έγραψες, άχνη ζάχαρη και νερό και να προσθέσεις και λίγο λεμονάκι. Αυτό το κάνει πιο εύγεστο. Αν μάλιστα βάλεις αρκετή άχνη και λίγο νερό και λεμόνι, θα γίνει και πιο πηχτό και θα έχεις πιο καλή εμφάνιση.

Η αλήθεια είναι αυτή, ούτε κι εγώ έχω δοκιμάσει ακόμα ζαχαρόπαστα και μόνο από την εξωτερική εμφάνιση κρίνω. Δεν τρώγεται δηλ.; Νόμιζα ότι θα είναι σαν το γλάσο που αναφέρει παραπάνω κι η Giovanna αλλά σε πιο επαγγελματικό.

Ρίτα, κάποια στιγμή στρώνουν πιστεύω τα τερατάκια. Αλλά και τόσο κύρηγμα τρώει το παιδί, του μιλάς πολύ και μπράβο σου, από όλα αυτά που του λες του μένουν πολλά πράγματα. Κι όσο πιο πολύ μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλα και πιο πολύ τα καταλαβαίνει κι επειδή είσαι η μαμά του, το πρότυπο του, η αγάπη του, εφαρμόζει τις συμβουλές σου και ψάχνει το βλέμμα σου που το λες το μπράβο ή ότι δεν συμφωνείς.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα

Ο Χρηστακος μετα απο περιπλανηση 1 ωρας στο εξωτικο παγκρατι πηγαν στην μαργαριτα και πηραν την στολη!!!ω και τι εκπληξη!!τι φορεσε!!!!Μαργαριτακι ευχαριστουμε!!!

παρεα με το κρανος κοιμηθηκε!!!με ενημερωσε οτι ο γρηγορης εχει βουβου και επαιξε...

ελπιζω το δελτιο ιωσεων να ειναι αδειο σήμερα!!!

Καλη τσικνοπεμπτη σήμερα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα !

Τις ειχατε δει τις φωτο ε? Για να τις εμπεδωσετε λε! Απαπα που θα παει το χαλι μου , ολο ξεχνάω .

Συνεχιζω στο θεμα ζαχαροπαστα ... Δεν εχει καμια σχεση η γευση της σπιτικής ή του μαρσμελοους με αυτη των ζαχαροπλαστειων ή την ετοιμη . Απο τις δικες μου τουρτες την τρωνε ΟΛΟΙ αν και γω επιμενω λιγο να το βγαλουν το απο πανω (λογο χρωματων ) το βρισκουν ολοι εξαιρετικά νοστιμο .

Φιλακι αυτο το γλασσο που λες (αχνη λεμονι νερο) δεν ταιριαζει σε τουρτα ασε που αυτο ειναι που δεν τρωγετε με τιποτα . Εγω παντως δεν το συμπαθω καθολου , παρολο που στολιζω μπισκοτακια ετσι , αν τυχει και το φαω καπου εξω το αφαιρω .

Τελος παντων αυτα απο μενα οποια χρειαστει βοηθεια σε κατι να μου το πει !

Μαργαριτα εγω ωρες ωρες νομιζω οτι εχω το χειροτερο παιδι του κοσμου αλλα και καποιες αλλες φουσκωνω απο περηφανια για το ποσο καλα συνεργαζεται και το ποσο πολυ ωριμη ειναι ! Τι να πω σκωτσεζικο ντουζ μας κανουν ωρες ωρες .

Αφου το λετε σιγουρα θα βοηθα και ο παιδικος , δεν ξερω , η Χριστιάννα δεν πηγαινει ακομα αλλα συναναστρεφεται καθημερινα με παιδακια .

Παντως εχω δει και το αντιθετο , δηλ παιδακι που πηγαινει παιδικο (μεγαλυτερο απο τα δικα μας ) ενω μεχρι καποια ηλικια ηταν πολυ συνεργάσιμο μετα αρχισε να διεκδικει τα παντα πολυ εντονα . Απο τους γονεις (να μην μιλανε καν σε αλλο παιδι ) μεχρι τα παιχνιδια και ...τα παντα . Το βρισκω λογικο γιατι στον παιδικο υποχρεουντε να τα μοιράζονται ολα οποτε στο σπιτι εχουν την αναγκη να νιωθουν " μονο δικο μου " .

Η Χριστιάννα κανει το εξης (γενικα την βλεπει καπως μεγαλη αδερφη με τα αλλα παιδια) . Παει να κανει κατι και της εξηγω οτι δεν το κανουμε αυτο για αυτους τους λογους . Μετα απο λιγο ή ακομα και την επομενη μερα αν τυχει να κανει καποιο αλλο παιδι το ιδιο παει και το "μαλώνει"!!!

Αρμάκι πως εισαι ? Ζορικος ο μικρουλης σου και βιαστικουλης ! Να μου φιλησεις το Ευακι !

Γιοβάννα θα κατεβουμε για Πασχα απο τις 13/4 εως τις 5/5 . Εγω και η Χριστιάννα μονο γιατι ο αντρας μου δινει κατι εξετάσεις για ενα πτυχιο . Γιαυτο και κατεβαινουμε , να τον αφησουμε λιγο ησυχο να διαβάσει , απλα ετυχε καλα που ειναι το Πασχα .

Μαρινα προσαρμοστηκε η τοσοδουλα ? Απο ποτε ξεκινας δουλεια ?

Ιωαννα τι κανει ο μικρουλης ? Ησυχος και συνεργάσιμος ?

Πολλες απουσιες βλεπω και δω ομως , ελπιζω ολα τα κοριτσια και τα μικρακια να ειναι καλα !!!

Καλημερα!

Ιωαννα δεν τα ειπες ολα..μετα απο μια ωρα περιπλανησης στο μαγευτικο παγκρατι ηρθαν οι ανδρες σου και αφου στρωθηκαν και επαιζαν μια χαρα τα παιδια και διασκεδαζαν τσουπ σκαει μυτη το πεθερικον...η γνωστη πια εκπληξη...:shock:

Εφυγαν ρε γμτ αρων αρων...κριμα...σορρυ δεν το ξερα ρε συ Ιωαννα μου.

Χαιρομαι που τη φορεσε ο μικρος και ο Γρηγορης εκστασιαστηκε με το κρανος του Χρηστου.

Ο δε Χρηστακος παιζει τοσο ωραια με τα αυτοκινητα...εμεις πιο πολυ διακοσμητικα τα εχουμε.

Να μας ξαναρθετε!!!Ο Γρηγορης τον περιμενει!

Ολες καλα?

Εγω για αντιποινα στον ανδρα μου χαχα ειμαι σπιτι σημερα(θελω να ετοιμασω κατι πραγματακια) ,ο μικρος σχολειο και εχουν λεει μπαρμπεκιου με μπιφτεκακια,πατατες κτλ.κουκλοθεατρο και χορους και τραγουδια.

Εχθες για οσες δε ξερουν ειχε ενα ατυχηματακι στο σχολειο οπου χτυπησε το αυτι του...Και ο Γρηγορης και οι δασκαλες και η διευθυντρια μου ειπαν το ιδιο...οτι επαιζε κυνηγητο και επεσε σε ενα τοιχο.Το παρασυμοφορησαμε και το αυτι λοιπον...

Τελικα ηταν μικρο το τραυμα αλλα οπως τον ειδα με το αιμα ξεραμενο και το μπεταντιν ολα μαζι ενα σωμα αγχωθηκα αλλα τελικα μολις το καθαρισα ειδα οτι ηταν επιφανειακο.

φιλακια! καλα να περασετε σημερα

παρτε και ενα βρωμικο της Μαργαριτας

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5353&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ριτάκι μεγειά το ''παράσημο''! :lol: Ευτυχώς που ήταν επιφανειακό!

Λαμπρινούκο μου τι τέλειες δημιουργίες!!! Δεν το πιστεύω ότι είναι χειροποίητες! Μπράβο!

Ιωαννάκι μεγειά την στολή! Και του χρόνου!

Ελπίζω και όλες οι υπόλοιπες να είστε καλά.Εγώ ψιλοχάλια, μαζί με τις συσπάσεις εχτές με έπιασε πάλι δυσκοιλιότητα και ήρθε κι έδεσε. Επίσης είναι και η ψυχολογία μου αυτές τις μέρες στα πατώματα. Αρχίζω και φτάνω στα όριά μου νομίζω..:( Ελπίζω να μου πει τουλάχιστον κάτι ευχάριστο ο γιατρός σήμερα μπας και ανεβω λίγο..

Το Ευάκι μου εχτές πήγε οφθαλμίατρο (σ'ένα πελάτη του καλού μου), ήταν άψογη αλλά μάλλον θα χρειαστεί γυαλάκια λόγω του ότι ''φεύγει'' το ματάκι της ακόμα προς τα έξω. Με σιγουριά όμως θα μας το πει παιδοοφθαλμίατρος αλλά θα την πάμε αφού γεννήσω. Και επιτέλους σταμάτησε να πηγαίνει κοντά στην τηλεόραση..(χρειαζόταν γιατρός να της το πει..):lol:

Φιλιά σε όλες και να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε! Εμένα θα έρθει ο πεθερός μου να ψήσει τώρα το μεσημέρι γιατί βραδυνό πλέον εγώ δεν μπορώ να φάω..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Πήζω σήμερα.......π ή ζ ω!!!!!!!

Θα τσικνίσετε όλες; Εγω σ'ημερα έχω φτιάξει ψαράκι :P:p:p:p

θα επανέρθω........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας και από μένα.

Λαμπρινή μου τέλειες οι δημιουργίες σου .Μπράβο κορίτσι μου.

Μαράκι μου ευχομαι να ακούσεις τα καλύτερα από τον γιατρό.αντε πια φτάνει!

Αχ ρε γμτ και εγω θελω να την απω σε οφθαλμίατρο την δικιά μου γιατι μου κανει κατι κόλπα αλλα πολύ το σκεφτομαι.

Ιωάννα μου μεγεια την στολής σας.Εμείς ακομα δεν πήραμε:rolleyes:

Μαργαρίτα μου τι να πω για την εκπληξή σας!!!τέλεια.

Μα και αυτή ετσι ξαφνικα???Παρε βρε ένα τηλεφωνο να σου πουμε ότι λειπουμε .χα χα

Οσο για τη «δημιουργία « σου τι να σου πω τωρα ε?

Πειναω.

Ιωάννα μου κουράγιο κοριτσάκι .Αυτες τις μερες και εγω εφαγα τρελο τρεξιμο αλλα ευτυχως αρχιζουμε να ηρεμούμε.

Η μικρή συνεχίζει τον παιδικό αρκετα καλα θα έλεγα.

Ένα θεματακι βεβαια με τον υπνο το εχουμε γιατι δεν λεει να κοιμηθει νωρις οποτε το πρωινο είναι λιγο δυσκολο αλλα εχω ελπίδες ακόμα.

Χθες τους εδωσαν και μια κούπα δώρο και τη στόλισε γεματη περηφανεια.

Φιλια σε ολες και καλό τσικνισμα.

Α να σημειώσω ότι εγω εκανα μπιφτεκάκια από χθες και εκαψα και το χερι μου.

Οπότε σήμερα δεν εχει καρδια μου:-P

Α να σημειώσω ότι εγω εκανα μπιφτεκάκια από χθες και εκαψα και το χερι μου.

Οπότε σήμερα δεν εχει καρδια μου:-P

Ααααα εσύ το τσίκνισες καλά :tongue::tongue:

Άρμα μού σε καταλαβαίνω ότι έχεις κουραστεί πολύ και με το δίκιο σου. Κάνε υπομονή 1,5 μήνα ακόμα και μετά αε βγει ο μπέμπης όποτε θέλει. Θα ακούσεις και τέλεια νέα σήμερα από το γιατρό :D:D:D Για το ματάκι της Εύας μην ανησυχείς. Είναι κάτι που το έχω ακούσει και για άλλα παιδάκια και διορθώνεται.

Ρίτα είδες το Γρηγόρη χτυπημένο και πάγωσες; Σε νιώθω. Και εγώ κάπως έτσι ένιωσα όταν την παρέλαβα από τον παιδικό με το ματάκι πρησμένο γιατί είχε πέσει σε ένα κουτί. Αυτά είναι πταίσματα και περνάνε.

Joa με υγεία η στολή και καλοφόρετη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μωρε γιοβαννα μου τον εχω δει καμποσεις φορες χτυπημενο και πολυ χειροτερα οπως τοτε με το κεφαλι που τρεχαμε ή με τα ραμματα και αν ημουν μπροστα αυτο δε θα με διαταραζε πιστευω αλλά επειδη εγινε εν τη απουσια μου δεν ηξερα που ακριβως ειχε χτυπησει και ποσο και οσο και να μου ελεγαν εβαζα διαφορα με το μυαλο.Δηλαδη να εβαλε μεσα κανα μολυβι,να μην ειναι μονο εξωτερικο κτλ κτλ.Οταν γυρισα σπιτι ξαναπηρα και τηλεφωνο για να μου τα ξαναπουν...χαχα!

Με την τριτη περνω μπρος.

Ενταξει, τελος καλο, ολα καλα.

Σουλιτσα αουτς!Καηκες πολυ?

Μαρια το θηριακι θα σε κανει να τα ξεχασεις ολα!Προς το παρον κρατα γερα!

Λαμπρινουλι οταν με το καλο ερθετε θα ηθελα να σας δω!!!!Οσο για αυτο που λες για τους παιδικους ισως παιζε ρολο και σε ποια ηλικια πανε τα παιδια.Ενα παιδι που εχει μαθει να ειναι το επικεντρο για αρκετο καιρο ισως το περνει αλλιως το θεμα.Και εμας ο Γρηγορης ηταν το επικεντρο για αρκετο καιρο και ειχε και την αποκλειστικοτητα μου, ας εβγαινε καθημερινα και ας συναναστρεφοταν με παιδακια απο νωρις.Παρολα αυτα αργησε να μην ειναι τοσο κτητικος και πιστευω αν πηγαινε του χρονου σχολειο, θα ηταν ακομα χειροτερο.Δεν το πολυειχε αυτο, εχω δει αλλα παιδακια που μοιραζονται ευκολα(ενταξει οχι απολυτα αλλά πιο ευκολα) απο πιο νωρις..ο δικος μου ακομα και τωρα οριοθετει συνεχεια τι ειναι δικο του.

Εχθες εδινε κανονικα τα παιχνιδια του στον Χρηστακο αλλα συχνα πυκνα περνουσε και του υπενθυμιζε ''Αυτο ειναι δικο μου Χρηστο'' δεν του τα επαιρνε αλλα εκανε την υπενθυμιση του...για να μην ξεχνιομαστε ...χαχα!

Ομως αυτο ειναι μεγαλη προοδος για τον δικο μου.

Εμενα κανει τον μεγαλο οπως η Χριστιαννα σε μικροτερα ή με παιδια που θεωρει μικροτερα ,εκει συνεχεια τους λεει τι ειναι κακο να κανουν.Το ξερει το ποιημα του κατα βαθος...

Με συνομηλικα οργιαζει και με μεγαλυτερα ειναι η καλυτερη του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

γειά κι από μένα....

Λαμπρινούκο τί να πω τώρα για τις τούρτες σου;;;;;;;;;;;;; Α πα πα πα πα ...άααααααααασχημεεεεεεεεεεεεεεεες...δεν βλέπονται! χιχιχιχι! Μα παιδί μου εσύ αδικήσε ! Σε πεθύμησα λε!

Ριτάκι σ΄αυτό που λες έχεις δίκαιο...ότι φρίκαρες επειδή το ατυχηματάκι έγινε εν τη απουσία σου. Της προάλλες μου ήρθε ο Αστέρης από το χωριό με το χείλη πρισμένο, χειρότερο από μποξέρ σας λέω. Χτύπησε στο χωριό, σκαρφάλωνε στα κάγκελα , έπεσε και το αποτέλεσμα ήταν να έχει ένα χείλη σαν τον Ζαμπίδη μετά από αγώνα μποξ. Φρίκαρα επειδή δεν ήμουν εκεί όταν το έπαθε και δεν μου το είπαν κιόλας!!!!!!!!!!!!

Μαράκι μου κάνε λίγη υπομονή ακόμη καρδούλα μου κι όλα θα πανε καλά. Πόσο καιρό θέλουμε ακόμη για να γεννήσουμε τον ζόρικο άντρα;

m57Zp2.png

καλησπεραααααααααα

να ευχηθω στο Μαρακι μας να ειναι ολα τελεια με τον σκατουλη της!!!!!!

Μαρινακι πως τα πηφε η μικρη σημερα;;;;;

Ριτα φανταζομαι για να τρομαξεις και εσυ , σε τι κατασταση θα τον ειδες. περαστικακια σας.

Φιλακι αυτο το γλασσο που λες (αχνη λεμονι νερο) δεν ταιριαζει σε τουρτα ασε που αυτο ειναι που δεν τρωγετε με τιποτα . Εγω παντως δεν το συμπαθω καθολου , παρολο που στολιζω μπισκοτακια ετσι , αν τυχει και το φαω καπου εξω το αφαιρω .
Κοριτσούλι μου, για το γλάσο με το λεμόνι, δεν ξέρω, για το γλάσο όμως άχνη ζάχαρη-νεράκι, ξέρω και τρελαίνομαι, το έβαζε η μαμά μου πάνω στα κέικ κι έτρωγα όλο το πάνω-πάνω του κέικ (κι ύστερα ξύλο βέβαια). Δε με νοιάζει για τούρτα, κέικ θα φτιάξω αντί για τούρτα γιατί η κόρη μου είναι αλλεργική στα γάλα/αβγό/ξηρούς καρπούς, οπότε φτιάχνω ένα κέικ χωρίς όλα αυτά. Έτσι, το γλάσο θα του χαρίσει λίγο σε γεύση κι εμφάνιση πιστεύω!

Την καλησπέρα μου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κοριτσούλι μου, για το γλάσο με το λεμόνι, δεν ξέρω, για το γλάσο όμως άχνη ζάχαρη-νεράκι, ξέρω και τρελαίνομαι, το έβαζε η μαμά μου πάνω στα κέικ κι έτρωγα όλο το πάνω-πάνω του κέικ (κι ύστερα ξύλο βέβαια). Δε με νοιάζει για τούρτα, κέικ θα φτιάξω αντί για τούρτα γιατί η κόρη μου είναι αλλεργική στα γάλα/αβγό/ξηρούς καρπούς, οπότε φτιάχνω ένα κέικ χωρίς όλα αυτά. Έτσι, το γλάσο θα του χαρίσει λίγο σε γεύση κι εμφάνιση πιστεύω!

Την καλησπέρα μου!

Ουτε κουβερτουρα μπορειτε να βαλετε εεεε;;;;;;;;;

Ουτε κουβερτουρα μπορειτε να βαλετε εεεε;;;;;;;;;
Κοίτα, στη σοκολάτα, λέει, δεν είναι αλλεργική, αλλά... τί σημαίνει σοκολάτα; Για την κουβερτούρα, δεν έχω τσεκάρει τη συσκευασία να δω τί περιέχει. Όλο το ξεχνάω. Την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε σούπερ μάρκετ ελπίζω να θυμιθώ να το δω.

Να, τώρα που λέμε για αλλεργία, την άλλη Παρασκευή, λέει, θα έχουν ακόμα μια αποκριάτικη γιορτή στον παιδικό σταθμό, και την τελευταία για τις φετινές Απόκριες, που θα τελειώσει με... εκτόξευση πίτσας............ Δεν τη βλέπω τη Ναταλία να πηγαίνει...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...