Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε χαρτόμουτρα!Κι εμενα μου αρεσουν τα χαρτιά, αλλά μονο για αυθτες τις μερες...

Λοιπόν, για μένα τέλος η δουλειά για φετος..του χρόνου πάλι εργαζόμενη χαχαχα

Joa αμην με τον πυρετό!Τουλάχιστον ο Χρηστακης απ'οτι διαβαζω δεν σου κάνει νερα στον ύπνο..Μοναχο του πάει το παιδί μου!

Ευα όλα καλά θα πάνε, όπως τα είπαμε..

Καπου είχα μια πολύ ωραια σαλτσα για κότσι...Τι ζουμερο κρέας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα εμεις ειμαστε ολοι τρελοι με την μπιριμπα. Πολυ μπιριμπα παιδι μου, πολεμος γινεται! Ειδικα οταν παιζουμε οι τεσσερις μας (εγω με τον αντρα μου και η μανα μου με τον πατερα μου) μας ακουει ολη η γειτονια απο τις φωνες! Αλλα ακομα κι αν δεν μπορω εγω, παιζει ο αντρας μου με τους γονεις μου... Εκει να δεις μαχη, που ο αντρας μου ισχυριζεται οτι τον κλεβουν! Και επειση ο μπαμπας μου ειναι λιγο πιο ασχετος απο εμας λεει ο αντρας μου οτι τον βοηθαει η μαμα μου! Πολυ γελιο! Ο αντρας μου λεει οτι ο μπαμπας μου ειναι ο κουτσος και η μαμα μου η πατεριτσα....:D:D:D

Μπιριμπα... τη χρονια πριν μεινω εγκυος ειχαμε κολλησει διναμε τρελες μαχες με τον κολλητο μου ακι τη γυναικα του μεχρι το ξημερωμα..εχω καιρο να παιξω :-(γεννανε και αυτοι τωρα στις 22.. αντιο μπιριμπααα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εγω λατρευω το χαρτι και μιλαμε παιζω τα παντα απο μπιριμπα και κουμ καν μεχρι και ξερη αλλα ο ανδρας μου δυστυχως δεν ειναι φιλος..εμεις παντως οικογενειακως ειμαστε χαρτομουτρα!!!

και εσύ παθούσα Ιωάννα μου γιατί και εγώ μία απο τα ίδια , δεν παίζει ο άτιμος.

Πηρα και τον ζουζουνο μου τηλεφωνο ..απυρετος απο το πρωι και σε τρελο κεφι ..τωρα βεβαιως παιρνει τον υπνακο του ..

μπράβο , μπράβο πάντα τέτοια.

Κι αλλη! Καλε πως ξεπετιεστε ετσι μια μια???

Παντως οι γονεις μου λενε οτι τα γεραματα θελουν μπιριμπα! Εχουν αλλα τρια τεσσερα ζευγαρια και ή που κανουν τουρνουα ή που παιζουν ανα δυο! Παντως το πραγραμμα τους εχει μπιριμπα τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα!

Ιωαννα κι εγω σαν κι εσενα! Μια εποχη (σαν φοιτητρια εννοειται) επαιζα δηλωτη ολη μερα! Φανταστικο παιχνιδι κι αυτο!

Όντως Νατάσα μου όπως τα λες, εγώ δηλωτή κάθε μέρα ανύπαντρη έπαιζα με τον πατέρα μου , μιλάμε για έρωτα. Αφού όταν καθόμαστε με τον άντρα μου και πάω να βγάλω τα χαρτιά για να του δείξω και καλά με κοιτάει με μισό μάτι ο άτιμος. Ούτε η Βλαχοπούλου στη χαρτοπαίχτρα δεν έκανε έτσι..

Ουτε εμενα ο ανδρας μου πολυθελει αλλα με τη μπιριμπα αρχικα μου εκανε το χατηρι και μετα κολλησε μαζι μου να τους κερδιζουμε χαχα

Βατραχακι μηλοπιτα..εχει βαλει μια τελεια το σαρδελακι δεν αξιωθηκα ακομα να την κανω..

Επισης εχω μια κλασσικη με ζυμη πολυ καλη

και επισης ειναι πολυ καλη και αυτη η αναποδογυριστη τυπου κεικ

Τι προτιμας?

χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας πω μια σαλατούλα που έφαγα την Παρασκευή στο τραπέζι που μας έκανε ο πρώην μας συνάδελφος να τη δοκιμάσετε. Μιλάμε ήταν απίστευτη εγώ κόλλησα άσχημα μαζί της.

καλαμπόκι

φασόλι (το μεξικάνικο το μελαχρινό)

τόνοσ

ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι

αλάτι

λάδι

ξινόμηλο ψιλοκομμένο και ξύδι.

μιλάμε ΤΕΛΕΙΑααα.

βατραχακι η μηλοπιτα του σαρδελακιου πολυ πολυ νοστιμη ..

εμεις σπιτι μου αυτη που φτιαχνουμε ειναι η αναποδογυριστη που ειναι πιο κλασσικη , το μασα εχει πολλες ειναι θυσαυρος σε συνταγες!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καπου είχα μια πολύ ωραια σαλτσα για κότσι...Τι ζουμερο κρέας!

Αχ κοριτσάρα μου, μου θύμισες τον μπαμπάκα μου, τρελαινόταν για κότσι ....ήταν πολύ μερακλής στο φαγητό του!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Αυτη την εχω κανει ειναι εξαιρετικη απλα την αδικει λιγο η φωτο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=883&Itemid=49

Αλλιως κανεις απο κατω μια ταρτα και βαζεις απο πανω τη γεμιση αυτη και απο πανω φετες μηλο και πασπαλιζεις με ζαχαρη(καστανη αν εχεις καλυτερα) και κανελλα και ψηνεις

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλή εβδομάδα,

έχω ανοιχτό το lap top από το πρωί αλλά η ουρά μου που λέγετε Φωτεινούλα δεν με έχει αφήσει στην ησυχία μου,:D:D:D:D:D είμαστε καλά παντος δόξα Τον Θεό,,,,, δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω

Α Stone ..τωρα που το λες..σαλτσα με ξινομιλο και καραμελωμενα κρεμμυδια το εφαγα sto beer academy ονειρο..

Ρίτα ακουγεται πολύ νόστιμο!

Οταν η Ευα λέει μπουτι χοιρινό, δεν εννοεί το κοτσι;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...