Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα να σου πω ...μαρζιπαν δλδ Αμυγδαλοπαστα?Τρωει αμυγδαλο η ναταλια?

Μμμ πολυ καλυτερο!

Δυστυχώς είναι αλλεργική στους ξηρούς καρπούς... Βάλε καμιά φώτο, ωραίο είναι;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ειναι αυτα τα αμυγδαλωτα μωρε...

Υπαρχουν και στα ζαχαροπλαστεια σε στυλ φρουτακια κτλ σιγουρα τα ξερεις και ειναι ενα ζυμαρακι σαν πλαστελινη σαν τη ζαχαροπαστα αλλα στο πιο υγιεινο αφου περιεχει σκονη αμυγδαλο...αλλα αφου δεν μπορει να φαει το παιδι ξηροκαρπι αστο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α το είδα στο google και το θυμήθηκα, λοιπόν, για αυτό τρελαινόμουν όταν ήμουν μικρή, τώρα δε μου αρέσει. Νομίζω αυτό ήταν κάποτε πολύ της μόδας, ε; Περίπου όπως τώρα η ζαχαρόπαστα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια χαχ !!!! Τι κανετε ??

Μπηκα σαν κομητης και γω !

Τοσο καιρο που εχω να σας δω η Φωτεινουλα πλεον θα μιλαει καθαροτατα !

Πως ειστε ? Πως ειναι τα παιδακια σας ??

Εμεις καλα , εγω περασα μια ασχημη ιωση (μαλλον) αλλα η φακη ακμαιοτατη μια χαρά. Μας εχει πεθανει στο κρυο εδω , καθε μερα ειναι κατω απο το 0 , το καλο ειναι οτι εχει λιγο καθαρο ουρανο .

Μιας και δεν προλαβαινω να διαβασω ολα τα νεα σας γραφω κατι για τα τελευταια .

Φιλακι εγω κανω marshmallow fondant γιατι δεν βρισκω αλλα υλικα . Αν το χτυπησεις στο γιουτουμπι θα σου βγαλει πολλα βιντεο πως να το φτιαξεις . Ολες τις τουρτες τις Χριστιάννας (και πολλες αλλων φιλων μας ) ετσι τις κανω . Ναι ειναι ολα αυτα πολυ ανθυγιεινα αλλα το καλο ειναι οτι απλα το αφαιρεις οταν θα φαει το παιδι . Να σας πω οτι δεν το θεωρω πιο ανθυγιεινο απο κατι συνταγες με ζαχαρουχα και ετοιμες κρεμες κλπ ή τις ετοιμες τουρτες του ζαχαροπλαστειου με βαμμένες παραστασεις με σαντιγή που δεν μπορεις καν να τις αφαιρεσεις .

Και αυτη η τουρτα για τα δευτερα γενεθλια της Χριστιάννας

SDC10276-1.jpg

και μια ακομα

004.jpg

Διαφημίσεις

Λαμπρινουλι μου!!!!!

Τι κανεις φιλεναδα?Πες μας τα νεα σας!

Η μικρουλα τι κανει?

Θα μας ερθετε καθολου?

Καλα οι τουρτες ειναι καταπληκτιες στο εχω ξαναπει για της Χριστιαννας!!!Τελειες.

Ναι ρε παιδια ειναι οντως πολυ εμφανισιμη η ζαχαροπαστα δεν αντιλεγω.Αν φυσικα ξερεις να τη δουλεψεις ,κανεις πολυ εντυπωσιακα πραγματα .Επειδη ομως εχει παρακυκλοφορησει και βλεπω και πολλα εκτρωματα εγω την εχω αποκλεισει σαν υλικο.Βαρεθηκα να τη βλεπω και οπως ειπα δεν τη χωνευω καθολου.

Στον αρραβωνα της αδερφης μου, εφερε ο γαμπρος μια τουρτα καλυμμενη με ζαχαροπαστα με περιτεχνα σχεδια απο ενα πολυ καλο ξενοδοχειο της Αθηνας.

Ε ρε παιδια πηγανε να φανε οι καλεσμενοι και ολοι ρωτουσαν τι σοι πραγμα ειναι αυτο απο πανω....σε κανεναν δεν αρεσε και το εβγαζαν, αν και η γεμιση ηταν φανταστικη .

Τεσπα γουστα ειναι αυτα.Ισως εδω στο Ελλαντα εχουμε συνηθισει αλλες γευσεις και αυτα τα καλυμμενα κεικ δεν μας εξιταρουν..τι να πω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Σούπερ οι δημιουργίες σου Λαμπρινούλα! Τι κάνει η φακούλα?

Αρμάκι με ρέγουλα τις βόλτες ρεεεε!

Αυτό με τη ζαχαρόπαστα πάντως, είχε και η τούρτα που κάναμε στα γενέθλια της Μαριαλένας που όπως λέει η Ρίτα από μέσα ήταν τέλεια, και γενικά πολύ σούπερ από εμφάνιση, αλλά αυτό το πράγμα ήταν σαν πετσί δε μου άρεσε καθόλου!

Εγώ home aloneeeeeeee! Παιδιά στο σταθμό και σε λίγο θα πάω να τα παραλάβω! Άντε να δούμε, αν και πριν που τηλεφώνησα μου είπε η δασκάλα ότι έφαγε και τα μισά φρούτα, καλά είμαστε άρα αφού της είχα δώσει και κάμποσο αυγό από το σπί! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Αααα ξεχασα φιλακι μιας και ειπε η λαμπρινη για μαρμασλοους ακου και ενα αλλο.Εσυ που εισαι του γρηγορου νομιζω θα το εκτιμησεις.

Βαζεις ετοιμα μαρμασλοους(αυτα τα ασπρα ροζ κτλ ζαχαρωτα) σε ενα μπωλ.Απο κατω απο το μπωλ ενα ταψακι με νερο.

Βαζεις το μπωλ με το ταψακι στο φουρνο μικροκυματων και αυτα λιωνουν.

Μετα αφου κρυωσει να μην καεις το ζυμωνεις με αχνη μεχρι να εχεις μια πλαστελινη και προσθετεις χρωμα αν θες.

Ετσι εχεις μια γρηγορη ζαχαροπαστα.

Εγω παλι ειμαι τσακωμενη και με τα μικροκυματα... :tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινα πιο καλη η μοναξιαααααα!!χαχα!!!

Λοιπον κοριτσια ακουστε τι παρατηρησα με το παιδι και εχω ενθουσιαστει.

Φτυστε προκαταβολικα!

Τον τελευταιο καιρο τον πρεσσαρει πολυ ο μπαμπας του, οτι πρεπει να μας ακουει κτλ κτλ ειδικα εμενα που με εχει γραμμενη.

Στου κουφου την πορτα ως τωρα...

Ε εχθες στη παιδιατρο κατι του ειπε ενα παιδακι, να κανουν μια αταξια με κατι βαζα και του λεω αυστηρα Οχι Γρηγορη.

Γυρναει στο παιδακι και λεει η μαμα μου ειπε οχι...και με κοιταξε περηφανος.

Μετα πηγαμε να παρουμε το περιοδικοκαι ζητουσε ενα ακριβο και του λεω οχι αυτο Γρηγορη δεν εχω λεφτα.

Ενταξει μαμα οταν εχουμε λεφτα θα το παρουμε????

Μετα κατι αλλο του ειπα να μην κανει και υπακουσε αμεσως.

Και επισης οταν ηρθε ενα αλλο παιδακι εκει στην παιδιατρο να παιξουν μαζι με κατι κυβους που επαιζε ο Γρηγορης και τον ρωτησε, να παιξω και εγω?

Ο δικος μου του λεει ,μα και βεβαια ελα παρε εσυ αυτα!!!σοκ!

Λετε να στρωνει ή ειναι φαση υπακοης???χαχα!

Μεγαλες στιγμες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!!!!!!! Τι κάνετε; Εμείς καλά, η Αλεξάνδρα στο σχολείο, σύζυγος στη δουλειά, και εγώ επίσης, αλλά λόγω γενικής απεργίας υπάρχει μια όμορφη ηρεμία :-D:grin::-D Το καλό μου σήμερα πήγε με μούτρα στο σχολείο, αλλά άργησε να κοιμηθεί χτες το βράδυ και δεν καλοξύπνησε :(:( Τεσπά......μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα για να μην με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο.

Σχετικά με τη ζαχαρόπαστα, να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ σαν εμφάνιση, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. Άρα δεν μπορώ να κρίνω.....

Φιλάκι μπορείς να φτιάξεις αυτό το γλάσο που έγραψες, άχνη ζάχαρη και νερό και να προσθέσεις και λίγο λεμονάκι. Αυτό το κάνει πιο εύγεστο. Αν μάλιστα βάλεις αρκετή άχνη και λίγο νερό και λεμόνι, θα γίνει και πιο πηχτό και θα έχεις πιο καλή εμφάνιση.

Λαμπρινή οι τούρτες σου είναι σούπερ, στο έχω ξαναπεί άλλωστε. Τι κάνετε εσείς; Θα έρθετε καθόλου Ελλάδα;

Μαρίνα πώς είναι να είσαι home alone; Το απολαμβάνεις; :P:p:p Μια χαρά η Μαριαλένα σου. Θα στρώσει και αυτή και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η παρουσία του Γιώργου βοηθάει.

Αρμάκι μου μην κάνεις αρνητικές σκέψεις. Όλα θα είναι μια χαρά. Θα πας στο γιατρό και μετά σπιτάκι σου απευθείας........ούτε από έξω από το νοσοκομείο δνε θα περάσεις.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ριτάκι μπράβο στο Γρηγόρη σου. Φτου σκόρδα :tongue::tongue: Στρώνουν καθώς μεγαλώνουν, αλλά βοηθάει και ο παιδικός σε αυτά. Εκεί αναγκαστικά υπακούουν και μαθαίνουν να μοιράζονται τα παιχνίδια. Σε εμάς τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιούν πολύ το ''ανταλλάζω''. Λένε στα παιδάκια ''θέλεις να ανταλλάξουμε αυτό, εκείνο το άλλο κλπ'' και έτσι μαθείνουν να μην αρπάζουν τα παιχνίδια αλλά να τα ζητάνε και να δίνουν κάτι άλλο σε αντάλλαγμα......βέβαια το άλλο παιδάκι έχει πα΄ντα δικαίωμα να πει ''δεν το ανταλλάζω'' , χι, χι, χι....:tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ναι !!Ναι ολο ''να ανταλλαξουμε'' μου λεει!!

Σιγουρα ο παιδικος βοηθαει...δεν το συζητω οπως εχω ξαναπει εμας μας εχει κανει καλο σε πολλα θεματα.

Μαλιστα εχουν και τη μερα που μοιραζονται ενα αγαπημενο τους παιχνδι μια φορα στο τοσο.

Εχει μαθει και παραααα πολλα πραγματα!!!

Αμα αρχισω να λεω δε θα τελειωνω...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ελπίζω να μην του έμαθες και την συνέχεια γιατί μετα μπλέκεται και η γιαγιά!!!! χαχαχα

Ε οχι ειπα να μη το ξεφτιλισω!!!!!!!!!! Καλα τρομερη η τοποθέτησή σου. Γελαω συνεχεια !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...