Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ααααααχ, έχεις σκάσει πανμαρ! Βρε αφήστε τα παιδιά να γίνουν Ολυμπιακοί, αχ, λάθη, λάθη. Κάτι παιδάκια Παναθηναϊκάκια, 10 χρονών έφτασαν να δουν πρωτάθλημα...

Μην τα μπερδεύεις Μαρίζα! Τα γαυράκια κάναν 10 χρόνια να δουν πρωτάθλημα... (τα πέτρινα χρόνια αν θυμάσαι...) εμείς πέρναμε και κανένα ενδιάμεσα! χαχαχα

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσείς κανονίσατε τίποτα για Τσικνοπέμπτη; Εμείς τίποτα, ούτε κόσμο στο σπίτι να ψήσουμε που είχαμε πει. Μας βλέπω στην πλατεία με ένα σουβλάκι στο χέρι, έτσι για τον χαβαλέ.

Εμείς για τσικνοπέμπτη τίποτα στο πρόγραμμα...

Βέβαια, έχω καβάτζα στην κατάψυξη τις πανσετούλες μου και τα λοιπά σχετικά, γιατί με τους φίλους του καλού μου, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα εμφανιστεί!

Αν και την περσινή τσικνοπέμπτη, για αντίδραση στο κατεστημένο, ψήσαμε σαρδέλες!!!!

mrdIp3.png

Από εμβόλια που λέτε, εμείς έχουμε κάνει τις ανεμοβλογιάς όταν ήταν 15 μηνών. Ένα τετραπλό (priorix tetra) για ιλαρά, παρωτίτιδα, ερυθρά και ανεμοβλογιά. Αυτό θα το ξανακάνουμε 6 χρονών.

Της ηπατίτιδας, κάναμε το Havrix. Την πρώτη δόση τον Οκτώβριο (με μια μικρή καθυστέρηση, γιατί έπρεπε να της το κάνω τον Μάιο) και τώρα η δεύτερη δόση είναι τον Απρίλιο (ενώ αν της το είχα κάνει κανονικά τον Νοέμβριο θα τελειώναμε).

Αλλά εμβόλια δεν βλέπω στο πρόγραμμα...

Τεσσάρων χρονών πάλι...

mrdIp3.png

Μην τα μπερδεύεις Μαρίζα! Τα γαυράκια κάναν 10 χρόνια να δουν πρωτάθλημα... (τα πέτρινα χρόνια αν θυμάσαι...) εμείς πέρναμε και κανένα ενδιάμεσα! χαχαχα
πανμαρ, αυτό πρώτη φορά το ακούω, είσαι σίγουρη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε μου θυμίζει τίποτα..............................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημεραααααααα

Γαυρακι και ο δικος μου ο γιος..προσπαθησα να τον κανω αεκτζη αλλα δεν τα καταφερα...δεν ειμαι αεκ μαμα, οτοτος !!!(οτοτος=ολυμπιακος!!)

Λοιπον το εμβολιο της ανεμοβλογιας το καναμε νωριτερα λογω της αφιξης του νεου μπεμπη κανονικα την δευτερη δοση θα την καναμε τον Μαιο .

Ηπατιτιδας υπαρχουν 2 εμβολια της ηπατιτιδας Α που γινεται συνηθως στα 2 (havrix )και ηπατιτδας Β που ειναι το engerix που εμεις το καναμε χωριστα αλλα πολλοι παιδιατροικανουν το εξαπλο που περιλαμβανεται (η δικη μου γιατρος δεν θελει το εξαπλο προτιμα το πεμταπλο)

Περαστικα στα αρρωστουλικα μας ...παντως στον παιδικο εχουμε απαρτια πλεον ...

Sunsun σουπερ το κοριτσακι σου ...ολα καλα με την εξεταση!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα

Α γεια σου βρε Ιωαννα...εμεις αντι για το havrix καναμε το epaxal και αντι για το engerix καναμε το 6πλο.Ξεμπερδευτηκα.

Φιλακι ξερω συνταγη για ζαχαροπαστα...την εχω κανει και εγω και αν γραψεις ζαχαροπαστα στο google θα δεις μεχρι και βιντεακια.

Απλα να σου πω οτι εγω τη ζαχαροπαστα δεν την εχω σε καμμια εκτιμηση.

Αν ειναι να τη φαει η μικρη πρεπει να κοιταξεις λιγο τα συστατικα της

1 κιλό άχνη

5 κουταλάκια ζελατίνη (2 φακελάκια των 10 γρ.)

1 κουταλιά γλυκερίνη

1/2 κούπα γλυκόζη

1/4 κούπας νερό

3 βανίλιες

αυτη η γλυκερινη που την αγοραζεις απο φαρμακειο ειναι απαραιτητη στη συνταγη και δε ξερω το σοι πραμα ειναι για να την τρωνε τα παιδια μας.

Αν αποφασισεις να την κανεις ομως, τσεκαρε τα συστατικα με την αλλεργιολογο εκτος και δεν εχεις σκοπο να τη φατε απλα να τη χρησιμοποιησεις για διακοσμηση και να την πεταξεις μετα.

Επισης επειδη η ζαχαροπαστα για να κολλησει πανω στο κεικ θελει απο κατω ή βουτυροκρεμα ή σαντιγυ εσυ μαλλον δεν μπορεις να της την βαλεις οποτε μπορεις να χρησιμοποιησεις φανταζομαι καποια μαρμελαδα.

Καλη μερα να εχετε ολες και ελπιζω ολα τα παιδακια να ειναι καλα.

Εφυγα !

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Βγήκα στον κόσμο το πρωί και πήγα για εξετάσεις. Ελπίζω να καταφέρω και αύριο να πάω στον γιατρό και να μην βρεθώ σε κανα μαιευτήριο πάλι (φτου φτου) γιατί από χτες έχω συσπάσεις ψιλοέντονες. Ουφ!

Κατα τ'αλλα καλά, γέλασα πολύ με τα σχολιάκια σας για τις ''βόλτες'' μου.

Σας φιλώ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και απο μένα!

Τελικά την ψιλοσκαπουλάραμε μάλλον...και τα δύο κοιμήθηκαν σχετικά καλά και εμείς το ίδιο!;)

Φιλάκι να συμπληρώσω την Ρίτα για τα συστατικά, πρόσεχε τη ζελατίνη γιατί καμιά φορά τη φτιάχνουν απο ζωικό λίπος (νομίζω μη βαράτε:P) δηλ μοσχάρι. Αν θυμάμαι καλά έτσι είχαν πει τα κορίτσια στον θηλασμό τότε που θήλαζα τον Γιαννάκη και απείχα απο γαλακτοκομικά και μοσχάρι... οπότε δες να είναι απο φυτικά συστατικά...:roll::roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα και απο μένα!

Φιλάκι να συμπληρώσω την Ρίτα για τα συστατικά, πρόσεχε τη ζελατίνη γιατί καμιά φορά τη φτιάχνουν απο ζωικό λίπος (νομίζω μη βαράτε:P) δηλ μοσχάρι. Αν θυμάμαι καλά έτσι είχαν πει τα κορίτσια στον θηλασμό τότε που θήλαζα τον Γιαννάκη και απείχα απο γαλακτοκομικά και μοσχάρι... οπότε δες να είναι απο φυτικά συστατικά...:roll::roll:

Ειδες?αυτο δεν το ηξερα ,αλλα αυτη τη ζαχαροπαστα καθολου δεν την χωνευω...

αρμα μια χαρα θα εισαι και θα πας να δεις το θηριο σας αυριο!!!!Αντε ξεκουρασου τωρα!Το εριξες εξω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτάκι μου, σε ευχαριστώ για της πληροφορίες, τί είναι αυτά καλέ γλυκόζη και γλυκερίνη;... A, καλά, θα βάλω μου φαίνεται μια απλή ζαχαρόπαστα που ξέρω από τη μαμά μου, ζάχαρη άχνη και νεράκι, δε βγαίνει τόσο άσπρο το μείγμα αλλά μια χαρά γλυκό και νόστιμο είναι.

Κορίτσια έχω μια θράκα πρωί-πρωί. Ωραία είναι στο σπιτάκι μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Φιλακι αν ψαξεις στο γουγλι ως fondant θα δεις και ξενες παραλλαγες ισως καποιια σου κανει.

Αλλα γλυκερινη ,γλυκοζη (καλα αυτη ειναι απο καλαμποκι),τοση αχνη συν ζελατινη και χρωμα ζαχαροπλαστικης για να δειξει εγω τη θεωρω πολυ ανθυγεινο πραγμα και δυστηχως ειναι πολυ της μοδας...(???)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...