Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α, άμα έχεις τίποτα καλό για φαί μήπως να πεταχτώ κι εγώ με τον μικρό να μας τραπεζώσεις να δούμε και τη γιατρό? :)

Ωραια βηχοπαρτυ αυριο. Εμεις θα κανουμε λιγες μερες ακομα μασκα, αλλα σε γενικές γραμμες καλα. Ο βηχας της πολύ καλυτερα.

Οσο για το φαγητο δε ξερω τι θα φαμε ,γιατι εγω ειμαι μαγειρισα του Σαββατοκυριακου.Πληρωνω Σεφ για τις καθημερινες .Το λεω για οσες νομιζετε οτι ειναι τρομερο που φτιαχνω διαφορα το σαββατοκυριακο (Arma για σενα το λεω).

Αν δε μαγειρευεις κυρια μου τις καθημερινες ,λογικο δεν ειναι να εχει ορεξη το σαβατοκυριακο εεεε;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φαί να υπάρχει και θα βολευτούμε άσχετα ποιός το μαγείρεψε! :)

Φαι πάντα και στην ωρα του , το εχει η κυρια Βαρβαρα!!! Και τελειο κιολας!!! οποτε κοπιασε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Είσαι Θεα!!!!!! Και πολύ καλά του έκανες!!!!!!!!!

Κι εγώ ένα σιχαμένο και άρρωστο γαύρο έχω για άντρα... και εννοείται πως την κόρη μας την έχω κάνει πράσινη, αλλά στον γιο "πονάει" πιο πολύ!!!!!!!

Κι όπως διάβασα και στο φ/β και μου άρεσε...

"Το πρωτάθλημα του γαύρου είναι σαν τα δώρα του Αη Βασίλη. Χαίρεστε που τα παίρνετε, αλλά ξέρετε ότι τα έχει αγοράσει ο μπαμπάς!"

Δεν σχολιάζω τίποτα άλλο για το "ντέρμπυ"....

Ααααααχ, έχεις σκάσει πανμαρ! Βρε αφήστε τα παιδιά να γίνουν Ολυμπιακοί, αχ, λάθη, λάθη. Κάτι παιδάκια Παναθηναϊκάκια, 10 χρονών έφτασαν να δουν πρωτάθλημα... Ειδικά τα αγόρια πρέπει να είναι Γάβροι, δεν ξέρω, σκέψου το pikoulini!

Καλησπέρα κορίτσια!

Marinaκι! Θέλουμε υλικό από την εκδρομή.

Ωχ, πρέπει να φύγω, see you later!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δηλαδη ανεμοβλογια εχετε κανει 2 δοσεις?

όχι, είδα τώρα το βιβλιάριο, αυτό θα κάνουμε 4 χρονών μαζί με διφθερίτιδα, τετάνου, κοκύτη και πολιομυελίτιδα.......τι ωραία που τα γράφω με το βιβλιάριο μπροστά μου χι, χι, χι

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Και απο τοτε ο Παναγιωτης τραγουδαει Ολυμπι , ολυμπι , ολυμπιακε ομαδα ομαδαρα μου γαμωτο το Πειραια σου!! (ντρεπομαι γιαυτο , αλλα τι να κανω η δολια μανα;;;;;;)

Σταματαμε Μαρια γατι θα αμς παρει στο κυνηγι η Μαριζα!!!!!

Αχαχαχαχαχαχαχα, ντροπή σου, σε τί σημείο έφτασες, χαχαχαχαχαχαχα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

το epaxal κανουμε εμεις της ηπατιτιδας υπαρχει ομως και αλλη ονομασια που δε θυμαμαι αλλης εταιρειας.

Επίσης engerix. Πικουλίνα σου λέει κάτι αυτό; Εμείς το κάναμε σε τρεις δόσεις.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαρίνα, μπράβο στο σύζυγο ακόμα μια φορά. Μπράβο που υπάρχουν τέτοιοι σύζυγοι να μας βοηθάν και να μας στηρίζουν.

Ρίτα, ωραίο το σινεμαδάκι με το βροχερό καιρό!

Και κάτι ακόμα: Ριτάκι, ξέρεις καμιά συνταγή, εύκολη όμως, κανένα κόλπο εύκολο για

ζαχαρόπαστα; Θα ήθελα να φτιάξω το υποαλλεργικό κέικ και για πιο εντυπωσιακό να το κάνω με ζαχαρόπαστα από πάνω, τί λες; Γίνεται; Ξέρεις καθόλου από αυτά;

H Ναταλία καλά είναι, χτες λίιιιιγα δέκατα, σήμερα τίποτα. Βέβαια, πάλι δεν πήγε σχολείο. Αύριο θα απεργήσω και θα την περάσουμε μαζίιιιιι, οπότε Τσικνοπέμπτη τώρα πια στο σχολείο, με τη στολή της, κατευθείαν για πάρτυ και τσίκνισμα στην αυλή, εύχομαι να τους κάνει καλό καιρό και να το γιροτάσουν καλά!

Εσείς κανονίσατε τίποτα για Τσικνοπέμπτη; Εμείς τίποτα, ούτε κόσμο στο σπίτι να ψήσουμε που είχαμε πει. Μας βλέπω στην πλατεία με ένα σουβλάκι στο χέρι, έτσι για τον χαβαλέ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κι απο μένα...είπα να περάσω και μιά βόλτα από εδώ γιατι σας έχω χάσει και βλέπω ότι μιλάτε για εμβόλια.

Ανεμοβλογιάς τελειώσαμε εμείς (κάναμε 2 δόσεις)

Γενικά έχουμε τελειώσει, αλλά δεν έχουμε κάνει της Ηπατίτιδας. Μου είπε να το κάνω όταν είναι να πάει παιδικό. Δεν θα πάει ακόμη οπότε το αφήνουμε

Ελπίζω να είστε όλες καλά...σας φιλώ!

m57Zp2.png

Ηρθαμε και εμεις...

Αφου φυσικα αγορασαμε το περιοδικο μας,κατι καλτσες και βρακια μπατμαν(αλιμονο) και μια παστουλα για να γλυκαθουμε που ημασταν πολυ καλα παιδια στη γιατρο :tongue:

Ολα καλα, ολα ωραια.Εχουμε μονο 1 δοση ανεμοβλογιας στα 3 μας τον Μαιο και μετα τελος .4,5-5 ετων παλι 2 επαναληπτικα.

16,200 και 105 ποντους !Και το σημαντικοτερο τα αυτακια μας ειναι πεντακαθαρα παρα τις λιγες μυξουλες του προηγουμενου καιρου.Γενικα μας βρηκε καλα.

Για Η1Ν1, ναι λεει κυκλοφορει πολυ εχει και αυτη δει πολλα παιδακια που κολλησαν αλλα το ιδιο ηταν και περισυ.Να μην ανησυχω λεει. Ειναι και ψιλοκαλυμμενος με το αντιγριπικο και το πιθανοτερο ειναι να του κανει(αν κολλησει) μονο υψηλο πυρετο(πολυ υψηλο)... εμεις λεει να φυλαγομαστε καλυτερα :rolleyes:

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κάναμε την κυστεογραφία και βγήκε καθαρή. δεν έχει παλλινδρόμηση δηλαδή. Έκλαιγε μετά την εξέταση όμως που της έριχναν νερό για να ουρήσει... Εγώ απ'έξω γιατί απαγορεύεται λόγω ακτινοβολίας...

εντωμεταξύ καλύτερα ο βήχας μετά από 2 μόνο μασκούλες! αλλά οι κρίσεις κλάματος καλά κρατούν. Σήμερα κόλλησε με το καθισματάκι και δεν ήθελε να μπεί και την έβαζα με το ζόρι! Ζορίζεται και αυτή... ζορίζομαι και εγώ όπως καταλαβαίνετε..

για εμβόλια εμείς έχουμε μείνει πίσω από τον Δεκέμβρη και μετά δεν κάναμε τίποτα. Πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας, αλλά δεν μπορώ να βλέπω όλη την ώρα γιατρούς. Μια για μένα μια για τη μικρή, μια ο άνδρας μου τα δικά του.. βαρέθηκα! Ας τα κάνουμε αργότερα..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Και απο τοτε ο Παναγιωτης τραγουδαει Ολυμπι , ολυμπι , ολυμπιακε ομαδα ομαδαρα μου γαμωτο το Πειραια σου!! (ντρεπομαι γιαυτο , αλλα τι να κανω η δολια μανα;;;;;;)

ελπίζω να μην του έμαθες και την συνέχεια γιατί μετα μπλέκεται και η γιαγιά!!!! χαχαχα

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...