Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε οχι στο γκριλ!!!

Σε κανονικο φουρνο με αντιστασεις πανω κατω στην κατω θεση ωρα δεν κρατησα μεχρι να ροδισουν κανα μισαωρο.

Αντιστασεις εννοεις το πανω-κατω;;;;;; Λεω και εγω στο γριλ;;;;;;;;;

Καλησπέρα!

Ετοιμα τα σαρμαδακια, τα γεμιστα και οι κρεατόσουπες των παιδιων για αυριο. Ο Κων/νος δεν ανεβασε θερμοκρασία πάλι, αλλά λεω να τον κρατησω αυριο σπίτι για να ειναι durasel για το παρτι μασκε της Παρασκευης.

Μαρίνα μου καλως ηρθες! Βλέπω σε περιμεναν εκπληξεις στο σπίτι.... Περαστικά σας. Μπραβο στη Μαριαλενα που ηταν καλη κοπελα στο σχολείο! Η Χριστίνα μου ειναι μια χαρα, δεν εχει τιποτα, ο Κων/νος είχε 37,1 οταν ηρθε απο το σχολειο αλλά μετα ήταν καλα. Δουλειά πάς την αλλη Δευτερα?

πικουλινα πώς τα καταφερες βρε θηρίο με μπαμπα Ολυμπ. να κάνεις τον γιο του Παναθηναϊκό? :mrgreen: Εμείς μολις μάθαμε που παιζει η ομαδα μας και όλους τους παίχτες, καμαααααρι ο μπαμπα μας!:lol:

A καλά τα έχω κάψει όλα μου φαίνεται Κωνκωνάκι!!! :) Μια χαρά θα είναι ο Κωνσταντινούλης πιστεύω! Την άλλη Δευτέρα να είμαστε καλά θα πάω δουλειά, ελπίζω να έχω βέβαια τακτοποιήσει κάποια θεματάκια που εκκρεμούν ακόμα.

Γιοβάννα και Μαρίζα θυμάστε σας το έλεγα κι εγώ ότι ο Γιώργος παραπονιόταν τρελά σε κάποια φάση για το δόντι του ότι τον πονούσε, δε θυμάμαι ποιό κάποιο μπροστινό νομίζω έδειχνε! Τελικά δεν ήταν κάτι πέρασε από μόνο του και ήμουν στο τσακ να τον πάω οδοντίατρο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Οσο για το Σαββατο και τον αγωνα ,ως φανατική παναθηναικός και με ανδρα ολυμπιακό , η χαρα μου ηταν που το αγορακι μου τραγουδουσε συνεχως ολοοοοοοοοο τον υμνο του παναθηναϊκου. Και ναι ομολογω πως τα καταφερα να τον κανω παναθαααααααααααααααααα!!!!

Είσαι Θεα!!!!!! Και πολύ καλά του έκανες!!!!!!!!!

Κι εγώ ένα σιχαμένο και άρρωστο γαύρο έχω για άντρα... και εννοείται πως την κόρη μας την έχω κάνει πράσινη, αλλά στον γιο "πονάει" πιο πολύ!!!!!!!

Κι όπως διάβασα και στο φ/β και μου άρεσε...

"Το πρωτάθλημα του γαύρου είναι σαν τα δώρα του Αη Βασίλη. Χαίρεστε που τα παίρνετε, αλλά ξέρετε ότι τα έχει αγοράσει ο μπαμπάς!"

Δεν σχολιάζω τίποτα άλλο για το "ντέρμπυ"....

Sunsun έκλεισες στην λίμνη?

Μαρινάκο καλώς ήρθες!

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω...

Διάβασα για τον Παναθηναϊκό και όλα τα άλλα τα ξέχασα! :tongue::tongue::tongue:

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα!!!!!!

mrdIp3.png

Καλημεραααααα

Εμεις καλα..χθες πηγαμε και αλλαξαμε τα παπουτσια μας και ευτυχως μας τα αλλαξαν !!ο χρηστος ενθουσιασμενος..πηγαμε και πηραμε και πλαστελινες και βρηκε εκει στο μαγαζι κατι αφισες gormiti & bakugan και στο σχολικο το πρωι εγινε μαχη!!!

το μπεμπακι μια χαρα..κλασσικα κοιταει το ταβανι!!!

Πικουλινα καθε ΣΚ βλεπω η κουζινα παιρνει φωτια!!!!ολο καλουδια ετοιμαζεις !!!!χρυσοχερα μου...

Περαστικα στα αρρωστουλικα..και να μπουμε και εμεις στο κλαμπ των πονεμενων δοντιων ..χθες του ποναγαν τα δυο μπροστινα δοντια ..ετσι ελεγε τουλαχιστον..τα κουνουσα και εγω η μανα να δω μηπως εσπασε αλλα μια χαρα μου φανηκαν...Σημερα παντως δεν τον πονανε..

Ιωσεις...εγω παντως πιστευω οτι το θεμα των ιωσεων φθινει παντα απο Απριλη και μετα ..θυμαμαι και περσι τον Μαρτη χαμος γινοταν απο ιωσεις ..Εμεις ιδιατερα μετρα δεν περνουμε μιας το παιδι παει παιδικο και ο αντρας μου δουλευει με 60 ατομα απλα εχω πιο prive τον μπεμπη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Χάθηκα το ξέρω αλλά τρέχω με τη δουλειά και κάτι χαζοεξετάσεις και δεν προλαβαίνω!

Μαρινάκι καλως ήρθες! Ζηλεύω αυτά τα ταξιδάκια....:oops::oops::oops::oops:

Εμείς είμαστε σχετικά καλά... χθες το βράδυ η αναστασία έβηχε αρκετά...να δούμε τι θα μας βγάλει αυτή τη φορά...:rolleyes:

όσο για τα δόντια...δεν νομίζω να είναι κάτι, περισσότερο επιζητούν την προσοχή...και η δικιά μου κατά καιρούς λέει διάφορα αλλά μόλις της λέω ότι δεν έχει τίποτα ή της τα "καθαρίζω" αμέσως ξεπονάνε!!!!:tongue::tongue: Και επειδή κατάλαβε ότι απο δόντια δεν μασάμε...εμένα το κάνει με τα αυτιά..."Μαμά πονάει το αυτάκι μου....έχει βρωμίτσες" και με το που καθαρίζω τις βρωμίτσες περνάει και το αυτάκι!!!! Την πρώτη φορά που το είπε είχα φρικάρει, νόμιζα ότι θα ξεκινούσαν οι ωτίτιδες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Η Αλεξάνδρα μου είναι καλά και απύρετη αλλά την κράτησα σήμερα σπίτι για να είμαστε καλά τα καρναβάλια.

Joa και εσείς στο κλαμπ των πονεμένων δοντιών; Λες να επιζητούν έτσι την προσοχή μας, όπως λέει και η Ντελένη; Τι να πω πια; Φτου - φτου στο μπεμπάκι σου που είναι ήσυχο παιδάκι.

Κωνκων καλά έκανε και κράτησες και εσύ τον Κωνσταντίνο σου. Ας σιγουρευτούμε πρώτα και τα στέλνουμε σχολείο μετά...........έχουν να φάνε χρόνια στα θρανία άλλωστε :mrgreen::mrgreen:

Ντελένη εύχομαι να μην εξελιχθεί ο βήχας σας. Έχεις δοκιμάσει κανένα φυτικό σιροπάκι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα!!!!

Γειτονάκι καλοφόρετα τα καινούρια σας παπούτσια! Αυτά παλιά κι άλλα καινούρια (που έλεγε και η γιαγιά μου!)

Γιοβάννα, είστε καλύτερα σήμερα ε? Μπράβο!

Ντελένη πώς τα πάτε με το γάλα?

Όσο για τα δόντια που λέτε, γιατί σε σας δεν έχει τύχει ποτέ να σας πονάνε τα δόντια σας για μια μέρα, χωρίς λόγο? Ή να είναι από κανένα κρυωματάκι? Η Σοφία, πάντως με τα δόντια έχει άλλη τρέλα.... Κάθε φορα που περνάει έξω από την τουαλέτα, πρέπει να τα πλύνει!!!! Γιατρέ! Μετά από πόσα πλυσίματα την μέρα αρχίζουν να λιώνουν? χαχαχαχα

Χθες η Σοφία μίλαγε στο τηλέφωνο με την Ελένη (Μαελένη) και μου λέει μετά όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο "μαμά, η Ελενίτσα είναι καλό κοριτσάκι...." χαχαχαχα!!!

Αυτά... μακάρι όλα τα αρρωστούλικα να είναι καλύτερα σήμερα!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Αυτή η εβδομάδα να είμαστε καλά θα παώ και για εξετάσεις αίματος και την Πέμπτη στο γιατρό. Θα το ρίξω έξω!χαχαχα!

Ουάου! Καλές βόλτες! Την Πέμπτη δεν είναι και τσικνοπέμπτη? Στο γυρισμό περάστε και από μια ταβέρνα να πάρετε ένα παϊδάκι! :tongue:

Άντε! Όλα καλά να πάνε... Περνάει ο καιρός....

mrdIp3.png

Arma πήγαινε μασκαρεμένη για να το ευχαριστηθείς !

Κλείσαμε! Μη μου πείτε πως τα 20 δωμάτια είναι δικά μας;;; Καλά παρέλαση θα κάνουμε! Να τσιρίξουμε και όλοι μαζί..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημέρα και από μενα.

Πολύ τρέξιμο και σήμερα .Γκρρρρρρρρρ:mad:

Μαράκι μου μια χαρα σε βρίσκω.Εξοδο την τσικνοπέμπτη ε???Αντε τυχερούλα!

Sun sun 12 είναι τα δικα μας δωματια

Αυτό που λέτε για τα δοντάκια το έχουμε και εμείς αλλα μόλις τα βουρτσίζουμε περναει.

Φυσικα κατά καιρους κατι μας ποναει αλλα εχουμε βρει το μαγικο γιατρικο.Νερό.

Βαζουμε λιγο εκει που ποναμε και μας περναει.

Σήμερα πήγαμε και σχολείο μετα από τρεις μερες και ηταν σχετικα ηρεμη.φυσικα το «δεν παω» ηταν και παλι καραμελα αλλα οκ.

Καλημερα!!!

Πολυ πηξιμο.

Πως ειναι τα αδιαθετα παιδακια?

Εμεις πολυ καλα και το απογευμα θα παμε για εμβολιο ελπιζω το τελευταιο πια...ενα επαναληπτικο ηπατιτιδας εχουμε.

Σουλιτσα γιατι πηγε σχολειο μετα απο 3 μερες?ειχε κατι?

Να σου πω κατι, αν το παιδι δεν εχει πυρετο να μην την κρατας σπιτι χωρις λογο οσο ειναι στην προσαρμογη τουλαχιστον διοτι ετσι καθυστερει η προσαρμογη της.Θελει συστηματικα να πηγαινει για να στρωσει πιο ευκολα.Δηλαδη σημερα ειπε δεν παω αυριο μεθαυριο μπορει παλι να οριεται (το απευχομαι)στο λεω γιατι χανουν τη σειρα τους και φτου και απο την αρχη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...