Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε φωτεινη ηθελα να ξερα ποιος φορεσε καπελο τον κουβα!!χαχα!

Θα ειδε και κανα παιδακι την ιπταμενη σκουπα και θα ξετρελαθηκε ,θα περιμενε να δει τη μαγισσα!

χα χα χα χα χα χα χα χα χα ...ιπταμενη σκουπα χα χα χα

απο περιεργια εψαξα για την λεκανη αλλα δεν την βρηκα πουθενα χα χα χα χα αγορασα αλλη σημερα...την εχω πατησει και αλλη φορα και τελικα την ειχε βρει η γειτονισα στην διπλανη πολυκατοικια και μου την εδωσε ενα χρονο μετα:):) γιατι τοτε με πετυχε στομπαλκονι και με ρωτησε χα χα χα

καλη βδομαδα δεν σας ειπα??? ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ κουκλες

εμεις πολυ καλα ημαστε φτου φτου φτου:):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέραααα!!!!!

Χτες γυρίσαμε το βράδυ αλλά είμαι λίγο στο τρέξιμο μέχρι να μπούμε σε σειρά! Περάσαμε πολύ όμορφα, γελλάσαμε πάααρα πολύ, γράψαμε τρελά χιλιόμετρα με τα πόδια, είδαμε πολύ διαφορετικές εικόνες, γενικά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία! Ωστόσο επιστρέφοντας ο καλός μου μου ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος όλες αυτές τις μέρες είχε πυρετό με αποκορύφωμα το Σάββατο που χτύπησε 39,2 αλλά δε μου είπε τίποτα για να μη με ανησυχήσει. Μα καλά είχε να κάνει πυρετό από Νοέμβρη και χτύπησε 39αρι τώρα που έλειπα? Ταυτόχρονα η μικρή μάλλον έπαθε μυκητίαση και είναι κατακόκκινη από κάτω! Μια ομορφιά! Σήμερα ο Γιώργος τουλάχιστον είναι καλύτερα και δεν έχει κάνει πάνω από 37 αλλά τον κράτησα σπίτι. Η μικρή έκατσε 2 ώρες και ήταν πολύ καλή λέει η δασκάλα, βέβαια μόνο 5 κουταλίτσες έφαγε από το φαγάκι! Θα δούμε πώς θα πάει!

Διάβασα ότι και το Ναταλάκι, η Χριστινούλα, η Κάτια και η Αλεξάνδρα έχουν δεκατάκια? Περαστικά τους γρήγορα! Σόρυ ποιυ δεν σχολιάζω τίποτα άλλο σύντομα θα μπω στο πνεύμα πιστεύω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα welcome back!!!!!περιμενουμε εντυπωσεις , λεπτομερειες ..τα παντα απο τα εξωτερικα...περαστικα στον γιωργο ...τελεια η μπουμπου στον παιδικο ...μπραβο το κοριτσακι μας..

Ντινα στο εποχικο της γριπης περιλαμβανονται και στελεχη Η1Ν1

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαρινακι καλώς ηρθες.

Περαστικά σε ολα τα παιδακια !!!!!

Ριτα το Σαββατο εφτιαξα τα πιροσκακια . Τελεια ηταν!!!! Για ποιο λογο πρεπει να τα ψησουμε στις αντιστασεις;;;; Εγω τα εψησα στον αερα. Χθες εφτιαξα τη λεμονοπιτα. Τελεια και αυτη. Ερωτηση : καλυπτεις ολο το πυρεξ με σαντιγυ ή απλα διακοσμείς;;; Φοβερες και οι δυο συνταγες!!!!!!!!!

Οσο για το Σαββατο και τον αγωνα ,ως φανατική παναθηναικός και με ανδρα ολυμπιακό , η χαρα μου ηταν που το αγορακι μου τραγουδουσε συνεχως ολοοοοοοοοο τον υμνο του παναθηναϊκου. Και ναι ομολογω πως τα καταφερα να τον κανω παναθαααααααααααααααααα!!!!

Οσο για τους κλεστους χωρος η παιδιατρος μας (που δε θεωρειται και υστερικη) μου ειπε να τους αποφυγω δια ροπαλου. Ακομα και τις κουνιες να αποφυγω επειδη τα αρρωστα βηχουν , φτερνοζονται και ειναι ευκολο να κολησει. Φανταζομαι οτι σν φαινεται υπερβολή , αλλα για εμας που δεν παμε σχολειο μπορει και να θεωρειται αποδεκτό.

Διαφημίσεις

Οσο για τους κλεστους χωρος η παιδιατρος μας (που δε θεωρειται και υστερικη) μου ειπε να τους αποφυγω δια ροπαλου. Ακομα και τις κουνιες να αποφυγω επειδη τα αρρωστα βηχουν , φτερνοζονται και ειναι ευκολο να κολησει. Φανταζομαι οτι σν φαινεται υπερβολή , αλλα για εμας που δεν παμε σχολειο μπορει και να θεωρειται αποδεκτό.

Εντάξει, για τους παιδότοπους το καταλαβαίνω, για τις κούνιες όμως πραγματικά μου φαίνεται υπερβολή. Τι θα κάνουν τα καημένα όλη μέρα στο σπίτι;

Μαρινάκι καλώς ήρθες. Να μας πεις πώς πέρασες. Περαστικά στο Γιώργο σου. Είναι περίοδος ιώσεων τώρα.

Η Αλεξάνδρα είναι απύρετη όλη μέρα. Το βράδυ θα δούμε......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εντάξει, για τους παιδότοπους το καταλαβαίνω, για τις κούνιες όμως πραγματικά μου φαίνεται υπερβολή. Τι θα κάνουν τα καημένα όλη μέρα στο σπίτι;

Για τις δυο αυτες εβδομαδες το ειπε. Εχουμε ενα πολυ ωραιο παρκο που μπορουμε να παμε.

Πικουλίνα το έριξες στο μαγείρεμα ε?

Εγώ η αλήθεια δεν τη ρώτησα την κ. Στέλλα αλλά αφού πάμε σταθμό όλα παίζουν! Βέβαια κούνιες θα τα πήγαινα κανονικά αλλά παιδότοπο χμμμ μάλλον θα το απέφευγα! Ειδικά στη θέση της Πετρούλας που έχει και το μικράκι! Στις 2 επόμενες εβδομάδες αναφέρεσαι?

Κι εμείς απύρετοι μέχρι στιγμής να δούμε πώς θα πάει μέχρι το βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τη θεωρείς γενικά υπερβολική;;;; Και εμενα μου εκανε εντυπωση για τις κουνιες. Ισως το ειπε επειδη με βλεπω και εμενα λιγο παραπανω τρελαμενη!!! Μπραβο στο Γιωργακη.

Οσο για το μαγειρεμα με εχει ξεμυαλίσει η Μαργαριτα. Καθε σαββατοκυριακο ολο και κατι κανω.

Ναι στις δυο επομενες εβδομαδες και γενικα μεχρι 10 Μαρτη θα εχουμε εξαρση. 11 Μαρτη θα ξεχυθουμε στους παιδοτοπους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπερβολική δεν είναι η κατάλληλη λέξη! Όχι σίγουρα δε σε φοβίζει χωρίς λόγο, αλλά γενικά ο ρόλος της είναι να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να σε προφυλάξει από τα πιο σοβαρά. Αυτό τώρα με τις κούνιες μου κάνει λίγο υπερβολικό για να είμαι ειλικρινής, γιατί με την ίδια λογική είναι πολύ πιο επικίνδυνο να τσιμπήσεις εσύ κάτι στη δουλειά με τόσα παιδιά που έρχεσαι σε επαφή και μετά να το κολλήσεις στα παιδιά παρά να κολλήσουν σε ανοιχτό χώρο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Υπερβολική δεν είναι η κατάλληλη λέξη! Όχι σίγουρα δε σε φοβίζει χωρίς λόγο, αλλά γενικά ο ρόλος της είναι να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να σε προφυλάξει από τα πιο σοβαρά. Αυτό τώρα με τις κούνιες μου κάνει λίγο υπερβολικό για να είμαι ειλικρινής, γιατί με την ίδια λογική είναι πολύ πιο επικίνδυνο να τσιμπήσεις εσύ κάτι στη δουλειά με τόσα παιδιά που έρχεσαι σε επαφή και μετά να το κολλήσεις στα παιδιά παρά να κολλήσουν σε ανοιχτό χώρο!

Εννοειται οτι εγω τα εχω κολλησει φετος εκτος απο αυτη τη φορα που ειμαι αθωα γιατι με κολλησαν εκεινα. Μπορει να τα κολησω χωρίς να νοσησω. Απλα προσπαθουσε να μου πει οτιι υπαρχει απιστευτη εξαρση και ακομα και στις κουνιες που ειναι εξω μπορουν να κολησουν.

Και η Αλεξάνδρα έχει κάτι δέκατα από χτες :(:(:( .....πάλι. Παραπονιέται ότι πονάνε τα δόντια της, τα μπροστινά μάλιστα......είναι δυνατόν;:confused::confused:
Giovanna, με κούφανες... Το πρωί, μόλις έφτασα στο γραφείο και πήρα να δω πώς πάει, της μίλησα και μου είπε "μαμά, πονάν τα δόντια μου", τί είναι τώρα αυτό;

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Hello!

Tα δοντια ε?Μπας και τα ποναει κατι αλλο μεσα στο στομα τους ή κανα αυτακι και αντανακλα ο πονος?Ολα αυτα σχετικα ειναι..

Παντως λεει οτι εναν οδοντιατρικο ελεγχο πρεπει να τους κανουμε απο εδω κα περα...εμεις δεν εχουμε κανει, εσεις?

Εσυ ντελενη τι λες?

Πικουλινα τα πιροσκακια εγω τα εψησα μισα σε αντιστασεις και μισα στον αερα.Γενικα τον αερα τον προτιμω σε ολα αλλα ειδα οτι αυτα με τον αερα σκλυρηναν περισσοτερο ενω τα αλλα επειδη ηταν απο κατω το ταψακι με το νερο παρεμειναν πιο μαλακα σαν ψωμακια και δεν εσκασαν καθολου.Αλλά φουρνος απο φουρνο, διαφερει.

Για τη λεμονοπιτα(εννοεις το γλυκο ψυγειου ε?) εγω ναι, καλυπτω μια μικρη στρωση απο πανω με σαντιγυ για να κοβει λιγο το λεμονι.Δινει μια πιο αναλφρη γευση.Η κυρια που μου την ειχε πει ομως δεν εβαζε καθολου...περι ορεξεως...

Γραφτε ομως και κανα σχολιο εκει οποτε μπορειτε να βλεπουν και οι αλλοι αν κατι πετυχαινει ή οχι!Thanks

Τωρα σχετικα με την παιδιατρο σας...δεν την βρισκω υπερβολικη διοτι ολοι οι γιατροι αυτα λενε.Αυτα οφειλουν να πουν.Και η δικια μου περσυ μου ελεγε :αν δεν τον πηγαινεις παιδικο αλλά τον πηγαινεις κουνιες ή παιδοτοπο ειναι το ιδιο ισως και χειροτερο.Παντως εμεις απο παιδοτοπο που πηγαιναμε συνεχεια,δεν αρρωστησαμε.

Παρολα αυτα ,εγω γενικως πλεον θεωρω ολη αυτη την κατασταση υπερβολικη.

Κατανοω ως ενα σημειο να προφυλαξεις ενα παιδακι που βαλεται απο απανωτες ιωσεις ή τα μικρα αλλα τα παιδια μς κοντευουν 3 ετων..ποσο να τα φυλαξεις?Δεν θα ερθουν σε επαφη με κανενα παιδακι?δεν θα πανε πουθενα?και στο σ/μ μπορει να κολλησουν κατι και απο εμας τους ιδιους ακομη περισσοτερο.

Ενας νεαρος γιατρος το σαββατο, φιλος των φιλων μας, ελεγε οτι η γουρουνογριπη πιο ευκολα μεταδιδετε απο ενηλικες παρα απο παιδια που λιγο πολυ εχουν κανει τα εμβολια τους φετος κτλ κτλ

Τελος να πω οτι αυτη η ιστορια με την εξαρση δεν ειναι καινουργια.Το ακουμε απο το καλοκαιρι και οχι μονο φετος αλλα και περισυ μετα λεγανε μεχρι τα χριστουγεννα μετα οτι οι χειροτεροι μηνες θα ειναι ο γεναρης και ο φλεβαρης μετα μεχρι Μαρτη μετα θα το πανε μεχρι το πασχα...

Απο τη στγμη που υπαρχει αυτος ο ιος καποια στιγμη θα νοσησουμε ολοι ,μεχρι να κανει τον κυκλο του και να περασει.Εγω εκει εχω καταληξει.

Ασε που αν ειναι να κολλησει καποιος κατι ,δεν την γλιτωνει.Τυχερα ειναι αυτα.Εγω μπηκα στο σπιτι των φιλων τις προαλλες με διαπιστωμενο H1N1 απο νοσοκομειο και παλι ευτυχως δεν κολλησα που δε θεωρουμαι πια και ο πλεον δυνατος οργανισμος.(Τωρα τελευταια το εχω παθει αυτο ).

Το μωρο του φιλου μας 14 μηνων απο δεκεμβρη που εκανε βροχιτιδα δεν εχει ξαναβγει απο το σπιτι...κυριολεκτικα ομως...ε απο εκει και μετα εχει αρρωστησει αλλες 3 φορες .Μια απο τη μαμα,μια απο το μπαμπα ,μια απο τη γιαγια...αφου οι ανθρωποι εχουν δραστηριοτητες λογικο δεν ειναι να μεταφερουν διαφορα?απλα αμα αρχισει αυτη η κατασταση γινεται φαυλος κυκλος.

Μσρινα welcome θα τα πουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Hello!

Tα δοντια ε?Μπας και τα ποναει κατι αλλο μεσα στο στομα τους ή κανα αυτακι και αντανακλα ο πονος?Ολα αυτα σχετικα ειναι..

Ναι, αλλά δεν μας παραπονιέται για τα πίσω δόντια, αλλά για τα μπροστινά και συνέχεια βάζει το δάχτυλό τη εκεί. Όταν τη ρωτάω για τα αυτάκια ή το λαιμό μου λέει ''όχι, αυτά δεν πονάνε καθόλου''. Τεσπά, καλά φαίνεται τώρα και ευδιάθετη, θα την κρατήσω και αύριο σπίτι και βλέπουμε.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...