Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααα!

Καλη βδομαδα!!!

Τι κανετε

Χαθηκαμε λιγο το σκ αλλα πραγματικα δεν αδειασαμε...χαχα!

Ολη μερα στη γυρα ειδικα το σαββατο,εκτος παιδοτοπου μεχρι να κλεισει ,φαγητου και βολτας τα πηγαμε τελικα με τους φιλους μας (λογω βροχης) και σινεμα στον Σαμμυ, το χελωνακι.Ο Γρηγορης εντυπωσιαστηκε απο το χωρο αλλα απο οτι λεει ο ανδρας μου(εγω ημουν στην καφετερια με τη φιλη μου χιχι)πιο πολυ ενδιαφεροταν για το τι κανουν οι φιλοι του,για το ποπ κορν του,που ειναι το κουμπι αυτης της μεγαααλης τηλεορασης,να σηκωθει- να κατσει παρα για την ταινια.Δεν το εχει να κατσει σε ενα μερος...

Παντως το στορυ λιγο πολυ το επιασε.

Βρε φιλακι που τις τσιμπαει τις ιωσεις η μικρη?αν ειναι δυνατον..τι να πω περαστικα!!!

Ελπιζω ολες να ειστε καλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Εμείς περασαμε πολύ όμορφα το ΣΚ. Ειχαμε κοσμο στο σπίτι, φιλους του Κων/νου και Κυριακη πηγαμε παιδοτοπο. Μεχρι και η Χριστίνα τρελαθηκε απο τη χαρα της στο παιδοτοπο!:D

Η μαμα μου τελικα δεν θα ερθει καθόλου...:-( Τωρα ειναι αρρωστη, μετα εχει ετοιμασιες για το μνημοσυνο και μετα θα παει στον αδερφό μου που περιμενουν να γεννησουν. Είχα μια ελπίδα οτι θα περνουσα κανα 2ωρο-3ωρο με τον καλό μου κάπου έξω! Αχ...Ας είμαστε καλα τουλάχιστο!

Μαρίζα μου κριμα ρε γμτ, πάλι! Περαστικά σας!

Φωτεινή πάει ο κουβας! Ελπίζω να μην επεσε σε κανενα κεφαλι...:mrgreen: Την 1η χρονια που ηρθαμε στο τωρινο μας σπιτι μου πηρε ο αερας το τραπεζι το μεγαλο του μπαλκονιου, πλαστικό ηταν.... Το βρηκα κομματια κατω στη πυλωτη, ευτυχώς δεν περνουσε κανεις.Ε μετά πηραμε ξυλινα επιπλα για το μπαλκονι. Η Φωτεινουλα τί κάνει?

Ιωάννα καλες βολτες τωρα!

Ρίτα μου μπορεί τον Γρηγορη να μη τον χωρουσε ο τοπος στο σινεμά:D, αλλά εσυ ηπιες μια χαρα το καφεδακι σου;)!

Μαρίνα πού εισαι καλέ? Ηρθες? Πηγες δουλειά σήμερα???

Κοριτσια πολλες απουσιες τον τελευταιο καιρό.... Συμπεθερα, maeleni, deleni, Νατασσα, sardelaki χαθηκατε! Οι υπόλοιπες μπαινουν που και που! Ελπίζω να ειστε όλες καλα! Τα φιλιά μου!

Κων κων οντως δεν το χωρουσε ο τοπος και ευτυχως δεν ειχε πολλα ατομα ηπροβολη γιατι θα τους εδιωχναν...χαχα!

Οσο για τη μικρη σου λογικο να ξετρελαθηκε στον παιδοτοπο.Ο Γρηγορης πρωτοπηγε παιδοτοπο χωρις καν να εχει περπατησει(πριν τον χρονο).Μπουσουλουσε ακομα, και το τι χαρα εκανε δε λεγεται.Μαλιστα τον ειχε παρει αγκαλια μια κοπελα και τον εκανε τσουληθρες κτλ το σκαρφαλωμα το ειχε απο τοτε μονος του...χαχα! και ολο χειροκροτουσε το πουλακι μου!!Αχ τοσο μακρινο μου φαινεται αυτο...!!!Μεγαλωσαν πολυ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Κι εμείς πολλές βόλτες, βαρέθηκα το έξω καλέ, :lol: :lol: :lol:

Ax...!Όσο περνάνε οι μέρες βαραίνω όλο και πιο πολύ, έχω δυσφορία και η ξάπλα χειροτερεύει την κατάσραση. Το ότι περνάνε οι μέρες όμως και είμαι σπιτάκι μου μου δίνει δύναμη!

Περαστικά στο Ναταλάκι μας και πάλι και φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλε φωτεινη ηθελα να ξερα ποιος φορεσε καπελο τον κουβα!!χαχα!

Θα ειδε και κανα παιδακι την ιπταμενη σκουπα και θα ξετρελαθηκε ,θα περιμενε να δει τη μαγισσα!

Συνταγουλα:

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5370&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κων κων οντως δεν το χωρουσε ο τοπος και ευτυχως δεν ειχε πολλα ατομα ηπροβολη γιατι θα τους εδιωχναν...χαχα!

:lol::lol: Αστα Ρίτα, δεν ειμαστε για τέτοια!

Μαράκι μου κουραγιο....Καμια βολτα στο γιατρο πότε θα πας? Γιατί μονο εκεί σε βλέπω να βγαίνεις απο το σπίτι. Εχεις τηλεοραση στη κρεβατοκαμαρα τουλάχιστο ή εισαι στη μουγκα?

Καλημέρα κορίτσια!

Εγραψα ένα κατεβατό αλλά το έχασα :(

Δεν μπορώ να το ξαναγράψω πάλι........

Τα φιλιά μου σε όλες, περαστικά στο Ναταλάκι κι ελπίζω να μην έχουμε άλλο αρρωστούλι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Εγραψα ένα κατεβατό αλλά το έχασα :(

Σε σκεφτομουν ακομα απο προχθες,:D πού να εισαι... Καλά είστε? Ο Γρηγόρης τί κάνει?

Ξυπνησε και η μικρή, παμε να παρουμε τον μαθητή μας! Φιλια.

Σε σκεφτομουν ακομα απο προχθες,:D πού να εισαι... Καλά είστε? Ο Γρηγόρης τί κάνει?

Ξυπνησε και η μικρή, παμε να παρουμε τον μαθητή μας! Φιλια.

Γειά σου Ντινάκι!

Καλά είναι ο μικρός, κάτι δεκατάκια είχαμε χτες, ελπίζω να τη σκαπουλάραμε!

Εγραψα ένα σωρό πριν........κατορθώματα κι άλλα, αλλά συνέχεια μου λέει ο διακομιστής είναι πολύ απασχολημένος κ τα χάνω :mad::mad::mad:

Ελπίζω να μην το χάσω κι αυτό τώρα!

Εσείς καλά είστε διάβασα. Και περάσατε και ωραία το ΣΚ σας.

Τέλεια.

Κρίμα που δεν θα έρθει η μαμά σου να πάρεις μια ανάσα κι εσύ, αλλά όπως είπες την υγεία μας να έχουμε κι όλα τα άλλα έπονται :)

Φιλάκια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαράκι μου κουραγιο....Καμια βολτα στο γιατρο πότε θα πας? Γιατί μονο εκεί σε βλέπω να βγαίνεις απο το σπίτι. Εχεις τηλεοραση στη κρεβατοκαμαρα τουλάχιστο ή εισαι στη μουγκα?

Ναι καλέ έχω τηλεόραση! Αν και γενικά όταν βλέπεις συνέχεια καταλαβαίνεις πόσο χάλια προγράμματα έχει..όλο τα ίδια και τα ίδια..τεσπα. Αυτή η εβδομάδα να είμαστε καλά θα παώ και για εξετάσεις αίματος και την Πέμπτη στο γιατρό. Θα το ρίξω έξω!χαχαχα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια στείλτε μου πμ για τη Λίμνη! Πού να πάρω να κλείσω; Είμαστε μέσα! Ελπίζω να υπάρχει και για μας ένα δωματιάκι! Κατά τα άλλα, έχουμε συχνά κρίσεις κλάμματος της Κάτιας που σπάνε νεύρα... Και το πρωί πάνω από μία ώρα κι εμείς για να ντυθούμε και για να ανέβουμε τα σκαλιά του παιδικού..

Ας είμαστε καλά τουλάχιστον, γιατί χθες την πήγα σε παιδότοπο όπου είχε πάρτυ μασκέ και πάααρα πολλά παιδάκια, και το πρωί ξύπνησε με βήχα σε αραιά διαστήματα. Κάθε φορά που πάμε παιδότοπο τσιμπάμε και κάτι! Και αύριο είναι να πάνε σε μια παράσταση κουκλοθεάτρου στην Παραμυθοχώρα.. Θα σας πούμε εντυπώσεις ελπίζω!

filaki περαστικά στη Ναταλία! Για το ματς να πώ μόνο! Κλοπή!! Και θράσος από τον Μαρινάκη! .... Κρίμα... θα φύγει και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με αυτά που γίνονται! Εσείς ξέρω είστε από την άλλη πλευρά αλλά είδες τί έγινε..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Βρε sun sun δεν κολλησε απο χθες και σημερα αρχισε να βηχει..θελει 2 τουλαχιστον 24ωρα να εκδηλωθει μια ιωση.Δεν θα ηταν απο τον παιδοτοπο να εισαι σιγουρη.

Οσο για τη λιμνη ναι εχουμε περισσευουμενο δωματιακι αλλα πρεπει να κλεισεις αμεσα.

Θα σου στειλω πμ το μεσημερι γιατι δεν εχω τα στοιχεια εδω στη δουλεια.εκτος και καποια κοπελα μπορει να στα δωσει για πιο αμεσα.Μπορει καμμια?

Αρμα κατσε και τον εφαγες το γαιδαρο.Ολα καλα θα ειναι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Το ΣΚ είδα βάρεσε διάλυση το καφέ :tongue::tongue:.

Κωνκών ίσως το ότι στέλνουν τον Κωνσταντίνο σε άλλη τάξη έχει να κάνει με αυτό που έγραψα εγώ, δηλαδή το ''χάνεις για λίγο το δικαιωμά σου να είσαι στην ομάδα σου'' :confused::confused: Το κάνουν μόνο με τον Κωνσταντίνο; Πόσες ώρες τον αφήνουν σε άλλη τάξη; Όλη την ημέρα; Μπράβο στο Χριστινάκι σου που χάρηλε στον παιδότοπο. Παιχνίδι θέλουν μωρέ τα παιδιά.

Άρμα μου αρέσει που τα βλέπεις όλα με χιούμορ. :D:D Θα περάσει γρήγορα ο καιρός και θα γεννηθεί το αντράκι σου με το καλό. Μετά θα είναι άνοιξη και θα κάνεις και τις βολτίτσες σου.

Μαελένη και Μαρίζα περαστικά στα ζουζουνάκια σας. Και η Αλεξάνδρα έχει κάτι δέκατα από χτες :(:(:( .....πάλι. Παραπονιέται ότι πονάνε τα δόντια της, τα μπροστινά μάλιστα......είναι δυνατόν;:confused::confused:

Σανσαν εύχομαι να τη σκαπουλάρετε. Σίγουρα δεν την πάτησε στον παιδότοπο πάντως. Ήτνα κάτι που ξεκίνησε από πριν. Εσύ πώς τα πας;

Το Σάββατο την έντυσα παπαρουνίτσα και ήταν κουκλι. Δεν ήθλε να βγάλει τη στολή από πάνω της......αλλά δεν ήθλε και φωτογραφίες το άτιμο :mad::-x

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αυτή η εβδομάδα να είμαστε καλά θα παώ και για εξετάσεις αίματος και την Πέμπτη στο γιατρό. Θα το ρίξω έξω!χαχαχα!

Α καλα κοπελια θα το κάψεις αυτη τη βδομαδα! Ε ρε γλέντια!:mrgreen: Αντε με το καλο να δεις το ζουζούνο σου τη Πεμπτη!

Κωνκών ίσως το ότι στέλνουν τον Κωνσταντίνο σε άλλη τάξη έχει να κάνει με αυτό που έγραψα εγώ, δηλαδή το ''χάνεις για λίγο το δικαιωμά σου να είσαι στην ομάδα σου'' :confused::confused: Το κάνουν μόνο με τον Κωνσταντίνο; Πόσες ώρες τον αφήνουν σε άλλη τάξη; Όλη την ημέρα; Μπράβο στο Χριστινάκι σου που χάρηλε στον παιδότοπο. Παιχνίδι θέλουν μωρέ τα παιδιά.

Ακριβως αυτο που λες. Τα αφηνουν κανα μισαωρο το πολύ (απ'οτι μου λενε) και το κανουν σε ολα τα παιδακια που δεν τις ακουνε. Ελπίζω να μη συνεχισει ο πυρετος της Αλεξανδρας. Και ο δικος μου επεστρεψε απο το σχολειο με δέκατα...για να δουμε...

sunsun περαστικα στη Κατια σου.

Ακουσα οτι γινετε χαμος με την Η1Ν1. Εχετε ακουσει κάτι? Στο εποχικο αντιγριπικο νομίζω έχουν βαλει στελεχη της Η1Ν1, γνωρίζετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...