Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Διάβασα τα νέα σας αλλά χτες είχα μια τρελή μέρα και δεν πρόλαβα να γράψω τίποτα. Η Αλεξάνδρα έχει οργιάσει...θα σας πω...

Ιωάννα μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα. Χιλιόχρονη να είσαι και να σε χαίρονται όλοι.

Μαρινάκι μου έφυγες ταξιδάκι στα εξωτερικάς;:D:D Κατάλαβα καλά; Να περάσεις σούπερ και μπράβο στο σύζυγο που θα τα βγάλει πέρα με τα ζουζούνια σας.

Κωνκων στο δικό μας σταθμό όταν κάποιο παιδάκι παραφερθεί για τα καλά, το βάζουν να καθήσει στον καναπέ και να ''σκεφτεί τι έκανε'' με τις ίδιες ακριβώς λέξεις. Επίσης τους λένε ''χάνεις για λίγο το δικαίωμά σου να μείνεις στην ομάδα σου''. Το θεωρείς άσχημο και βαρύ; Εγώ όχι.

Πετρούλα μου καλά ξεμπερδέματα με το πιπιλοδαχτύλισμα. Δύσκολο αυτό...... Καλά θα κάνεις και δεν θα πας στο πάρτυ. Καλύτερα ντύσε τον Αναστάση και άστον να ξεσαλλώσει στις κούνιες.

Μαρία θέλω πίτσα και εγώ......άτιμη δίαιτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβάνα και εγώ θέλω πίτσα...ας όψεται η δίαιτα του συζύγου όμως.... έχω πήξει και εγώ στη σαλάτα,.....:mrgreen: (πράσινη θα γίνω σαν το ανθρωπάκι :tongue::tongue:) και αν πω να δοκιμάσω καμιά συνταγή όλο με αποπαίρνει.....:rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Άρμα καλορίζικο το στεγνωτήριο. Όσες το έχουν μου έχουν πει ότι το έχουν βολευτεί πολύ. Και εγώ θέλω γιατί με την υγρασία κατάλήγω να στεγνώνω όλα τα ρούχα στα καλοριφέρ, αλλά δεν έχω χώρο γμτ

Ιωάννα σαραντίσατε κιόλας; Άντε να φτιάξει ο καιρός να πάτε βολτούλες.

Σουλίτσα κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη για την Ανδρέννα στα σχολείο.

Ντελένι περαστικά στον καλό σου. Τον έχεις στη δίαιτα τον καημένο;

Η Αλεξάνδρα χτες με έβγαλε από τα ρούχα μου. Κάποιος της ψυθίρισε το ''δεν θέλω είπα'' και χτες το είχε καραμέλα. Το αποκορύφωμα στο βραδινό μπάνιο που χτυπιόταν γυμνή στο χαλί και φώναζε ''δεν θέλω είπα''. Το πώς την έκανα μπάνιο ούτε και εγώ ξέρω. Αφού δεν άνοιξε το κεφάλι της στην μπανιέρα είμαστε τυχεροί. Και φυσικά το θέμα συνεχίστηκε και με τον ύπνο. Ενώ κουτούλαγε συνέχιζε να φωνάζει ''δεν θέλω είπα'' :(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!!!Επιτελους παρασκευη!

Ιωανακι μου!!!Φιλεναδα χρονια πολλα και καλα!Με υγεια και ευτυχια να χαιρεσαι και να καμαρωνεις τα αντρακια σου!

Τι κανετε κοριτσια?

Εμεις δοξα τω Θεω καλα!

Αρμα μεγεια το στεγνωτηριο μακαρι να ειχα χωρο να εβαζα και εγω ενα γιατι δεν εχω χειροτερη δουλεια απο το απλωμα -μαζεμα .Βαριεμαι φρικτα!

Φιλακι μεγεια η στολη!

Γιοβαννα το ''δε θελω σου ειπα'' το ακουω μηνες!Και απο οτι φαινεται θα το ακουω για πολυ καιρο ακομα!Κουραγιο!

Πετρουλα και πανμαρ τι πιτσοπαραγωγη ηταν αυτη?χαχα!

Μπραβο κουκλες

Σουλα και ντελενη θα στρωσουν τα κοριτσια σας και μια χαρα θα ειναι στο σχολειο αφου γυρνανε χαρουμενες αυτο μετραει.Κολπα σας κανουν το πρωι.

Ντινα ηταν τουλαχιστον πριγκηπισσα η μασκα της μικρης?Περαστικα.

Πετρουλα εγω να πω την αληθεια θα τον πηγαινα στο παρτυ επειδη ειναι μασκε και ας ηταν και σε παιδοτοπο.Κατι τετοια περιμενουν να χαρουν και δεν τυχαινουν παρτυ μασκε καθε μερα.Θα κανει τρελη χαρα να κυνηγαει κανεναν μπατμαν μεσα στον παιδοτοπο και να σκαρφαλωνει η αραχνη στην κατασκευη!χαχα! Δεν εχεις μπει ακομα σε ρυθμους παιδικου με ιωσεις για αυτο το σκεφτεσαι,σε καταλαβαινω....Απο την αλλη αν βαριεστε και εχετε κατι καλυτερο να κανετε μην πατε .

Κων κων περαστικα στη μικρη μακαρι να ειναι απο το εμβολιο.

Πιροσκακια στο φουρνο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5359&Itemid=49

Ο γρηγορης στο σχολειο εμαθε τα σηματα κυκλοφοριας.Αρκετα σηματα.

Πηραμε ενα περιοδικο αυτοκινητων εχθες και ειχε μεσα σηματα και αρχισε να μου τα λεει,και οχι παπαγαλια αλλα εξηγουσε κιολας.Εμεινα !Εγω να πω οτι τα ξερω, ψεμματα θα πω...χαχα!

Τον τραβηξα και βιντεο να τα ακουσει ο μπαμπας μας, να καμαρωσει.Θα το βαλω καποια στιγμη!

Επισης μου εκανε παραπονο γιατι λεει ο φιλος του ο ταδε εχει μπει σε αεροπλανο που πηγε διακοπες καπου μακρια ενω εκεινος εχει μπει μονο σε καραβι και τρενο(το μετρο εννοει).Να τααα μας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα καλησπέρα!!!

Πήγαμε βολτα στα jumbo και σηκωσα το τμημα με τις χειροτεχνιες και τις κατασκευες..δυστυχως τσαντούλα δε βρηκα!Πήραμε επίσης και καινουρια στολή καθως επέστρεψα την προηγουμενη γιατι στραβωσε ο Αναστασης..ηθελα να ντυθει Γουντι απο το Toy Story..:rolleyes:

Γουντυ φυσικα δε βρηκαμε αλλα του πήρα μια που μου αρεσε πολύ, Πειρατης Καραιβικής και ειχε γιλέκο και καπέλο που εμοιαζε με του καουμπόυ οποτε του ειπα πως το καπέλο ειναι του Γουντυ και καπως συμβιβαστηκε..χαχα

Στο παρτυ μαλλον δε θα πάμε αφου οπως ειπα θελω να αποφυγω αυτες τις μερες τον πολύ συνωστισμό..Θα τον ντυσω με τη στολή και θα πάμε ολοι μαζι σε καποιο εμπορικό..

Σας αφηνω για να βγουμε μια βολτίτσα!!Φιλάκια πολλά και καλό Σ/Κ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Πηραμε κ εμείς χθες στολή και ευτυχώς δεν ειχε νουμερα για τον gummy bear και πηραμε μια άλλη. Αλλά ρε κοριτσια 20 ευρω και απο τα Jumbo? Πολλά μου φάνηκαν, ίσως και επειδή δεν μου αρεσουν τα καρναβαλια να το βλέπω ετσι... Πάντως την πηρα μεγαλυτερο νουμερο για να τη φορεσει και του χρόνου, δεν θα δινω πεταμενα λεφτά καθε χρόνο.

Η Χριστίνα μου είναι μια χαρα. Μάλλον απο το εμβολιο ήταν λιγο ζεστουλα, μη φανταστειτε πυρετο, 36,5 είχε.

Κρίμα που χάλασε ο καιρος, πού να πας έξω....

Κωνκων στο δικό μας σταθμό όταν κάποιο παιδάκι παραφερθεί για τα καλά, το βάζουν να καθήσει στον καναπέ και να ''σκεφτεί τι έκανε'' με τις ίδιες ακριβώς λέξεις. Επίσης τους λένε ''χάνεις για λίγο το δικαίωμά σου να μείνεις στην ομάδα σου''. Το θεωρείς άσχημο και βαρύ; Εγώ όχι.

Οχι δεν το θεωρω βαρύ. Και στη λεξη "τιμωρία" δεν εχω προβλημα αλλά μου ειπαν οτι δεν θεωρουν σωστο να τα στελνουμε "τιμωρία" και ετσι "πανε να σκεφτουν αυτο που έκαναν". Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι που τα στελνουν σε άλλη ταξη, βεβαια και εκεινα τα παιδάκια τα γνωρίζει γιατι το πρωι μεχρι να μαζευτουν ολα, τα εχουν ολα μαζί. Τεσπα, τη Δευτερα θα παει μια βολτα η φιλεναδα μου που τωρα την εχουν παει στο διπλα κτηριο και θα "τσεκάρει".:wink:

Α εμείς λεμε "ακου τί λέω εγώ":lol: Επεισης μου τονίζει οτι το "ε τον μ@λ@κ@" το λεμε μόνο στο μαυρο αυτοκινητο:oops::oops:...Δεν κρατιεμαι κ εγω....:rolleyes:

Ρίτα σηματα κυκλοφορίας?:shock: Ε τα αξιζουν τα λεφτα τους με τοσα που μας λες...:wink: Αντε μολις κλεισει τα 18 το διπλωμα το εχει ετοιμο.:mrgreen:

Πετρουλα τσαντουλα σε κανα βιβλιοπωλειο θα βρεις αυτη την εποχη. Σε θυμηθηκα χθες που πηγα κ εγω γιατι δεν ειδα πουθενα τσαντες. Μονο τον Σεπτεμβρη τις βγαζουν μαλλον.

κουκλες τι κανετε?? ειστε ολες καλα?:):)

ο χειμωνας μας ηρθε και παλι:)

''κρυο κρυο καιρος για δυο'''.....ετσι δεν λενε??:D:D

χτες απο τον πολυ αερα μου πηρε την λεκανη μια σκουπα και ενα φαρασι χα χα χα χα ...απο τον 5οροφο εφυγαν :lol::lol::lol:.. τωρα που προσγηωθηκαν:confused::confused: αγνωστο .. δεν ξερω χα χα χα χα χα..ευτυχως δεν μου πηρε και την απλωστρα με τα ρουχα χα χα

απο υγεια ημαστε καλα ευτυχως ..πετρουλα καλα θα κανεις να μην πας γιατι με τοσες ιωσης ποτε δεν ξερεις....θα ανοιξει ο καιρος που θα παει

fotini, καλέ που εξαφανίστηκαν η λεκάνη, η σκούπα και το φαράσι σου;;;!!! Ωχ, ελπίζω όχι σε κανένα κεφάλι...!

Ε, ψιλοκλεισούρα σήμερα. Το βραδάκι όμως ξαφνικά με πήραν τηλ. οι φίλες μου και πήγα για καφεδάκι στην πλατεία και το ευχαριστήθηκα.

Για το ντέρμπυ να μη σχολιάσουμε... αλλά, στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει.

Η Ναταλία καλά, αν και λόγω κλεισίματος σπίτι, η σκανδαλιά πήγε σύννεφο... αλλά δίκιο έχει κι αυτή η καημένη μωρέ.... πόσα μη να της πεις... Ελπίζω αύριο σε ήλιο και βόλτααααααα!

Σας φιλώ, καληνύχτα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

φιλακι μου...ξενυχτας??:)

δεν εχεις υπνο??:)

η κανεις καμια εξορμηση σε κανενα ψυγειο-ντουλαπι??:)

εγω μολις γυρισα απο εξοδο, πηγα στο μεγαρο..( με το 'παιδαρο-μπουλουκο μου':lol::lol: μουσικη και ειδαμε τον Φραγκουλη με την Πρωτοψαλτη, και "μπηκα'' να δω την κινηση.....και οχι δεν κανω εξορμηση στο ψυγειο ... το εχω 'ραψει' .. τωρα πειναω αλλα θα την βγαλω με αποξεραμενα φρουτα και καμια μπανανα που φουσκωνει κιολας...

καληνυχτα και ονειρα γλυκα 1941759ouar63ewy5.gif

καλησπερα κουκλες:)

εχει ωραια μερα σημερα, ελαχιστα συννεφα, ο ηλιος λαμπει αλλα το κρυο 'τσιμπαει' :-D

εμαθα και ενα ευχαριστω για μια φιλη μου και πολυ χαρηκα....θα γινει γιαγια και πεταει στα συννεφα:-D:-D

φιλακι η παρασταση καλη...του συζηγου δεν του αρεσε ..άλλα περιμενε και λιγο απογοητευτηκε.....η Πρωτοψαλτη καλη, ωραια φωνη...αλλα ο Φραγκουλης για μενα ηταν τελειος οταν τραγουδουσε μου κοβοταν η ανασα :)....τον πρωτο 'λογο' τον ειχε η αλλη και δεν μου αρεσε

Καλημερααααα

Καλη εβδομαδα να εχουμε...εμεις περασαμε ησυχα..την Παρασκευη τελικα απο το πουθενα μαζευτηκαν 10 ατομα σπιτι και περασαμε πολυ καλα,στο τελος μας κοπηκε και το ρευμα (πολυ βροχη!!)και ειμασταν με τα κερακια..ο χρηστος εσβησε την τουρτα 10 φορες τουλαχιστον ..Μαργαριτακι η τουρτιτσα πολυ καλη...

Το μπεμπακι μας πηρε την ευχουλα του και ειναι ετοιμος για βολτες αν και δεν αναμενεται να παει πουθενα..

Παλι αρρωστουλικα εχουμε ???Περαστικα στο Ναταλακι μας που το εχουν ξεσκισει οι ιωσεις..

Καλη εβδομαδα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...