Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα να περασεις κυρια μου!!!

Ηρθε σημερα η γιατρος και εδωσε στη βαρβαρα για τις αποκριες μασκα. Θα κανουμε για 5 μερες αερολιν. Ο Παναγιωτης μια χαρα . Τα ειχα κανει τουρμπο τα δικά του τα πνευμονια με τις ενεσεις που εκανα στην εγκυμοσυνη.

Φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθε σημερα η γιατρος και εδωσε στη βαρβαρα για τις αποκριες μασκα. Θα κανουμε για 5 μερες αερολιν. Ο Παναγιωτης μια χαρα . Τα ειχα κανει τουρμπο τα δικά του τα πνευμονια με τις ενεσεις που εκανα στην εγκυμοσυνη.

Πόσο σούργελο μπορεί να είσαι???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρινάκι μου να περάσεις τέλεια! Άντε και η Μαριαλένα κάθε μέρα και καλύτερα θα είναι! Μπράβο!

Ρίτα και Σούλα το φάρμακο που πέρνω για τις συσπάσεις κάνει ταχυπαλμίες έτσι κι αλλιώς απλά απ'ότι μου είπε ο γιατρός μάλλον έχει κάνει συσσώρευση τώρα στον οργανισμό γι'αυτό και τις νιώθω πιο έντονα. Μιλάμε ότι ειδικά μετά το φαγητό κορίτσια νομίζω ότι θα μείνω..Αυτό που μπορώ να κάνω μόνο όπως και έχω κάνει ήδη είναι να παραλείπω κάποιες δόσεις..

Σας είπα? Η μανουλίτσα μου θα μου κάνει δώρο στεγνωτήριο το οποίο θα βάλω στο υπόγειο και είμαι τρισευτυχισμένη!!!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Πόσο σούργελο μπορεί να είσαι???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρινάκι μου να περάσεις τέλεια! Άντε και η Μαριαλένα κάθε μέρα και καλύτερα θα είναι! Μπράβο!

Ρίτα και Σούλα το φάρμακο που πέρνω για τις συσπάσεις κάνει ταχυπαλμίες έτσι κι αλλιώς απλά απ'ότι μου είπε ο γιατρός μάλλον έχει κάνει συσσώρευση τώρα στον οργανισμό γι'αυτό και τις νιώθω πιο έντονα. Μιλάμε ότι ειδικά μετά το φαγητό κορίτσια νομίζω ότι θα μείνω..Αυτό που μπορώ να κάνω μόνο όπως και έχω κάνει ήδη είναι να παραλείπω κάποιες δόσεις..

Σας είπα? Η μανουλίτσα μου θα μου κάνει δώρο στεγνωτήριο το οποίο θα βάλω στο υπόγειο και είμαι τρισευτυχισμένη!!!!!!!

Εχεις μηνυμα . παρε υπογλωσσιο πριν το δεις. θα σε παρω σελιγο

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

δεν είμαι και τόσο άσχετη!

Σα μαχαιριά το διάβασα το σχόλειο σου πανμαρ.... γιατί αν τη διάβαζα τη συνταγή τη μη αναφορά στο αλεύρι ούτε που θα την καταλάβαινα..... Δε λες πάλι καλά που ξεκίνησα να την φτιάχνω κιόλας;;; (Λέμε τώρα...) Αχ, είμαι άσχετη...

Καλησπέρα!!!

Prepar παίρνεις arma μου; Είχα πάρει μια φορά και μου είχε έρθει συμφόρηση...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα!!!

Κίκο είσαι καταπληκτική!!!! Πολύ μου λείπουν τα σεντόνια σου!!!!:D:D

Μαρίνα καλά να περάσετε!!!!

Εμεις εχουμε καινουριο χομπι..το δαχτυλοπιπίλισμα!!Ο μπέμπης βγαζει την πιπιλα και βαζει τον αντιχειρα στο στομα..Ιωαννα διαβασα το λινκ απο το parents που μου εδωσες χτες αλλα λύση καμία...ολες ελεγαν πως δε μπορεσαν να το σταματησουν με τπτ!!Του φοραω κτ φορμακια απο τα mothercare με ενσωματωμενα γαντακια αλλα βρηκε την ακρη και ξετρυπωσε το ποντικακι-δαχτυλάκι!!ρε το άτιμο...

Πετρουλα και εμένα ο μικρός το έκανε αλλά του έβγαζα το δάχτυλο και του έβαζα την πιπίλα...συνέχεια...μπορεί και 20 φορές συνεχόμενα!!!:mrgreen: (κινεζικα βασανιστήρια η μάνα) και το έπιασε το νόημα τελικά!:cool:

Πικουλίνα περαστικά σας!

Μαράκι τα είχα και εγώ αυτά απο τα πρεπαρ... υπομονή και οι μέρες τελειώνουν!!!

Φωτεινή μου πολύ σε χαίρομαι...μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια σας και να είμαστε τόσο αγαπημένοι!

Κωνκων μια χαρά είναι το παιδί! Καλά έκανες και μίλησες!

Σούλα εμείς σήμερα πήγαμε καλά! Ελπίζω το ίδιο και αύριο και για εσάς και για εμάς!

Πολλά φιλιά κούκλες! καλό βράδυ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Φιλάκι μου τα yutopar πέρνω είναι το ίδιο με το πρε-παρ..Άστα!

Πετρούλα και η ανηψιά μου έχει το δάκτυλο(είναι 4 τώρα..), η αδερφή μου προσπάθησε πολύ να την αποτρέψει αλλά δεν τα κατάφερε τελικά..Προσπάθησε όσο μπορείς να μην του γίνει συνήθεια. Όντως είναι πολύ δύσκολο να κοπεί μετά..

deleni ο καλός σου αναρρωσε?

Μπράβο Μαρίνα, σου αξίζει. Καλά να περάσεις και να μας δείξεις φωτο. Και συγχαρητήρια στο σύζυγο σου.

arma μου, απίστευτο, πώς περνάν τόοοσο γρήγορα οι εγκυμοσύνες (των άλλων)! Εσύ σε λίγο γεννάς.

κωνκων, όντως, αυτό δηλ. που τον βάζει σε άλλη τάξη και του λέει να το σκεφτεί αποτελεί εκπαιδευτικό σύστημα; Με έβαλες σε σκέψεις τόσες που έτσι μού 'ρχεται να ρωτήσω, έτσι από περιέργεια, και την νηπιαγωγό της κόρης μου. Επίσης, λίγο "κατινέ", αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, μήπως να ρώταγες τις 2 που είναι "καλές" τί ρόλο παίζει η "αυστηρή"; Χμ, βλακεία είπα;

Σήμερα, κάναμε και τις αποκριάτικες αγορές μας, δεν αποκαλύπτω όμως τίποτα. Έτσι, για έκπληξη.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα!!!

Να ζήσεις Ιωάννα και χρόνια πολλά

μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά

παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως

και όλοι να λένε να μία σοφός!!!!

Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι όοοολη την οικογένεια!

Φιλάκι, με γεια η στολή σας! Και του χρόνου να είστε καλά να ξαναπάρετε!

Αρμάκι, στεγνωτήριο ε? Με το καλό! Και είναι βολικό τώρα αυτό?

Πετρούλα, σε σχέση με την πιπίλα, ένα θα σου πω για να σου δώσω κουράγιο... δύο φίλοι μου που κάναν πιπίλα το δάχτυλο, το κόψαν (για λόγους ανωτέρας βίας) στο στρατό!!!! χαχαχαχα

Σούλα πώς τα πήγατε σήμερα?

Σας καλημερίζω γιατί η Σοφία με τραβολογάει τόσο πολύ που δεν μπορώ να γράψω....

Ααααα! Η πίτσα βγήκε πολύ καλή! Όπως είπε και ο πασάς μου, το μόνο διαφορετικό που θέλει για την επόμενη είναι η ποσότητα! Μία πίτσα δεν του φτάνει! χαχαχα

mrdIp3.png

Καλημερααααααααα

Φουουουουου εσβησα το κερακια απο την τουρτα του γειτονακιου!!!!ευχαριστω γειτονακι ..

Εμεις ειμαστε μια χαρα , εφτιαξα η μανα για το καλο μια τουρτιτσα (κλασσικα της ριτας με το πορτοκαλι σοκολατα)αν και δεν θα κανω τιποτα μιας και 9.30 κοιμαμαι...

σημερα θα παμε για ευχουλα το μπεμπακι ..σαραντιζει και το ζουζουνι μου...ο Χρηστακος πηγε τρεχοντας στο σχολειο μιας και εχει γενεθλεια ο Αριστοτελης και εχει τοοοουυυυρτα...

Χθες ειχε ερθει και ο φιλος του ο Σωτηρης και διαλυσαν το σπιτι, το μπεμπακι εκανε σιεστα μαζι με τον μπαμπα στο πανω οροφο..και μου εφερε η μαμα του ενα σλινκ να δοκιμασω...χμμμ...θα σας πω αργοτερα εντυπωσεις..

Αρμακι μου υπομονη...πλησιαζει ο Απριλιος ......

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα,

Ιωάννα μου χρόνια σου πολλά κορίτσι μου!Να τα εκατοστήσεις και να χαιρεσαι τα παιδακια σου.

Εμείς ξυπνήσαμε ντυθήκαμε αλλα "το δεν θελω να παω σχολείο" το ειπαμε πανω απο 10 φορές.

Εφυγα και ανελαβε ο συζυγος .Οποτε θα δειξει!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Πηγαμε την πρωινή μας βολτα, φαγαμε τα φρουτα μας και τωρα χαλάρωση!

Χθες πηγα παιδιατρο τη μικρή. Είναι 7.300 και 67 πόντους:D, εκανε και το εμβολιάκι της.

armaki μου με γειά το στεγνωτηριο! Τερμα οι απλωστρες στο σαλόνι:mrgreen:.

Μαρίνα μου καλα να περάσετε και να επιστρεψεις ανανεωμενη!

πικουλινα μου περαστικα!

Ιωάννα χρόνια πολλά με υγεία! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Επίσης, λίγο "κατινέ", αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, μήπως να ρώταγες τις 2 που είναι "καλές" τί ρόλο παίζει η "αυστηρή"; Χμ, βλακεία είπα;

Εχω ρωτησει ήδη! Ειχα μια κοπελα που ηταν δασκαλα του Κωνσταντίνου που μενουμε στην ιδια πολυκατοικία και κανουμε παρεα. Απλά μου ειπε οτι η συγκεκριμενη ειναι λιγο περιεργη και δεν εχει την υπομονη που χρειαζεται γι'αυτη τη δουλειά. Οσο ηταν δασκαλα η γειτονισσα ο Κωνσταντίνος ηταν μια χαρα, οπότε αυτα που μου λεει αυτη μου φαινονται υπερβολικα.

Με γειά τη στολή! Θα περιμενουμε να τη δουμε!

Καλημερα!!!

Ιωαννιτσα χρόνια πολλά κα καλά!!Υγεια κι ευτυχια σε σενα και στους αγαπημενους σου!!Καλοφορετο το σλινγκ..αν σε βολέψει πες μας να ξερουμε!!!!χαχα

Σούλα ειδες δεν πλήρωνες τζαμπα τοσα χρονια...τωρα που θα αφηνες τη μικρη για να φυγεις!!Καλή επένδυση ο Ν...Οσο για την Αν. θα το πει καποιες φορες ακομη και πλέον θα το παρει απόφαση..Οι επόμενοι στη λίστα ειμαστε εμεις..αχ βαχ!

Μαρια δεν θα προλαβαινεις να φουρνιζεις πιτσες..πάρε και εκεινα τα τεραστια ξυλα που εχουν στους φουρνους να βαζεις-βγαζεις ταψια..χαχα

Κι εμεις πίτσα χτες..σιγα μη δεν καναμε..λίγι την ξεροψησα αλλα κι ετσι ηταν πολύ νοστιμη!!

Αρμα με το καλό το στεγνωτηριο!!Μπραβο στη μανούλα!!Μια χαρα θα σε βολέψει...και τη ΔΕΗ επίσης!!:tongue::tongue:

Ελένη αυτο προσπαθω να κανω..βγαζω δαχτυλο και βαζω πιπιλα..ετσι ειμαστε συνεχεια!!

Ντινα καλή αρχη με τις μασκουλες και να δειτε γιατρεια ευχομαι!

Φιλακι καλοριζικη η στολή σας!!

Σήμερα το μεσημερι λέω να πάμε τζαμπο με το αγορι το μεγαλο, θελω να του παρω τσαντούλα, διαφορα συνεργα κι εναν πίνακα αν βρω, μιας και οταν πάμε παιδιατρο δε θελει να ξεκολλήσει απο αυτον που εχει εκει..

Ερχεται Σαββατοκυριακο κι ειμαστε καλεσμενοι σε παρτυ μασκέ σε παιδοτοπο που φιλοξενει 2 ξεχωριστα παρτυ..λέω να μη πάω, δυσκολοι καιροί για παιδοτοπους και μαλιστα με τετοια πολυκοσμία

Θα πάμε βολτα με τα πιτσιρικια κπ πιο ησυχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σήμερα το μεσημερι λέω να πάμε τζαμπο με το αγορι το μεγαλο, θελω να του παρω τσαντούλα, διαφορα συνεργα κι εναν πίνακα αν βρω, μιας και οταν πάμε παιδιατρο δε θελει να ξεκολλήσει απο αυτο που εχει εκει..

Ε τα χρειαζεται το αγοράκι! Πίνακα με κιμωλίες? Αντε καλα ψωνια!

Σας αφηνω.... σημερα η Χριστινα ειναι λιγο ζεστουλα, μαλλον απο το χθεσινο εμβολιο και λεω να στρωσω στο πατωμα και να κυλιωμαστε και να παιζουμε. Φιλακια!!!

Καλημέρα!!!

Ιωαννάκι μου χρόνια σου πολλά και καλά! Πω πω! Σαραντίζετε κιόλας ε? Με το καλό!

arma μου, απίστευτο, πώς περνάν τόοοσο γρήγορα οι εγκυμοσύνες (των άλλων)! Εσύ σε λίγο γεννάς.

Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που έχω ταλαιπωρηθεί νιώθω κι εγώ ότι περνάει πιο γρήγορα από την πρώτη. Πιστεύω ότι αν ήμουν όρθια δεν θα μου φαινόταν καθόλου..

Αρμάκι, στεγνωτήριο ε? Με το καλό! Και είναι βολικό τώρα αυτό?

armaki μου με γειά το στεγνωτηριο! Τερμα οι απλωστρες στο σαλόνι:mrgreen:.

Μαράκι απάντησε η κωνκων!:lol: Έχω μεν αυλή και σχοινιά αλλά δεν μπορώ να απλώσω! Τον τελευταίο χρόνο εκεί που είναι τα σχοινιά κουτσουλάνε πουλιά και επιπλέον τον χειμώνα δεν μπορώ να απλώνω έξω ούτε σε απλώστρα γιατί οι διπλανοί μας έχουν τον καυστήρα τους έξω και τα ρούχα μετά βρωμάνε..Οπότε απλώνουμε μέσα στο σπίτι. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσα ρούχα μαζεύονται και πόσο θα με βολέψει το στεγνωτήριο..

Κωνκωνακι μου τέλειες οι μετρήσεις σας!!! Καλά ''κυλίσματα'' στο χαλί! :lol:

Πετρούλα μου καλά κανεις και δεν πας στο πάρτυ, άσε και γίνεται χαμός ,με τις ιώσεις..Καλά ψώνια!

Σουλίτσα μου ελπίζω να την κατάφερε ο καλός σου σήμερα!

Καλημέρα!

Ιωάννα πολύχρονη κούκλα μου! Να τα εκατοστήσεις!!!!!

Πετρούλα καλά ψώνια! Τώρα θυμήθηκα...ο μικρός δεν έβαζε μόνο τον αντίχειρα...έβαζε και τον δείκτη πολλές φορές και στον τέλος είχε και την πιπίλα και το δάχτυλο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα!

Πηγαμε την πρωινή μας βολτα, φαγαμε τα φρουτα μας και τωρα χαλάρωση!

Χθες πηγα παιδιατρο τη μικρή. Είναι 7.300 και 67 πόντους:D, εκανε και το εμβολιάκι της.

Αυτές είναι μετρήσεις!!!!! μπράβο στη μικρούλα!!!!!:D

Πανμαρ και ο δικός μου πασάς ήταν έτσι κάποτε... τώρα κάνει δίαιτα και μετά την αρρώστια έρεψε ο καλός μου...έμεινε 97 κιλά....:rolleyes:

Σούλα και εμάς τα λεέι...αλλά δεν την ακούει κανείς!:rolleyes: Πραγματικά τις τελευταίες δύο μέρες ότι και να λεέι λέμε "θα δούμε" ή "καλά, καλά" και στο τέλος εννοείται την πάμε σχολείο! Πάντως δεν ξέρω αν είναι απο αυτό, τις τελευταίες δύο μέρες απο ότι μου είπε ο άντρας μου πήγε χωρίς καθόλου γκρίνια στην τάξη!

Τα λέμε μετά κουκλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...