Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πανμαρ και εσύ πίτσα? Στην ζυμη βαζω 1/2 φλιτζ. νερο με 1/2 φλιτζ. γαλα, 1/2 μαγια, λιγο αλάτι. Το νερο με το γαλα τα ζεσταινω λιγακι για να φουσκωσει πιο γρηγορα το ζυμαρι. Η συνταγη ειναι της μαμας και την φτιάχνουμε εδω και χρόνια. Βγαίνει μαλακη και αφράτη, αν θες να ειναι πιο τραγανη μπορεις να προσθεσεις βουτυρο ή λαδι ή αυγό...

και αλευρι εννοειται....:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και αλευρι εννοειται....:mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

δεν είμαι και τόσο άσχετη!

Ευχαριστώ και τις δυο σας για τις πληροφορίες και την βοήθεια!

Αρμάκι καλημέρα!

mrdIp3.png

Καλημέρα και από μένα,

Πήγαμε και πάλι σχολείο σήμερα με γκρίνια φυσικά αλλα γυρίζει μεσα στην τρελή χαρά και ολη μερα τραγουδάει!Οπότε θα κανουμε υπομονη

Κικίτσα μου μας ελειψες αλλα δεν μπορω να πω μας καλυψες απόλυτα .Χα χα:D

Τέλειο και το αντρακι σου και οσο για τον παιδικο δινε εσυ τωρα συμβουλες θα ερθει και η δικη σου η ώρα.

Μαράκι μου γιατι αγαπη μου ταχυπαλμίες???Ευτυχως που ηταν όλα καλα!!

Μαρία για τη Σοφία τι να πω ????Αψογο το βρίσκω το παιδι και μη μιλας καθολου το παιδι πηγε μόνο του για υπνο.Εγω δεν νομίζω ότι θα το δω αυτό για τα επόμενα 16 χρόνια.

Οσο για το παρτυ και εγω δεν θα πηγαινα.

Ιωάννα μου τουλάχιστον εχει καμμια ωραία ζωγραφια να βλέπει το παιδι καλε???

Μαργαριτάκι μου τι γκρινιαζεις ?Εκανες και την πρωινη σου γυμναστικη

Πικουλίνα μου περαστικα σας και πάλι .

Αμαν βρε κορίτσι!!

Φιλακι περαστικα και σε σενα

Α και οσο για το σύζυγο εγω τον εχω 21 χρόνια ρε κορίτσια τι να πω?????

Τον ξεχρέωσα βέβαια αλλα δεν ηξερα δεν ρωταγα?????????

Η Νατάσα που είναι???????

Φιλια .Εχω και παλι πολύ δουλεια

γκρινια απο το συζυγο γιατι δεν θελω να εχουμε ενα γκαζακι κτλ κτλ

Ρίτα μου αν φοβασαι το κλασικο γκαζακι, παρτε ενα el greco ειναι πιο ασφαλες απο το άλλο και πιο ευκολο στην αλλαγη μποτίλιας.

Εγώ τεμπελιάζω και δεν έχω αξιωθεί ακόμα να κάνω τη βαλιτσούλα και αύριο μπορεί να πετάμε απόγευμα πρώτα ο Θεός αλλά το πρωί έχω διάφορες δουλειές με τη μικρή οπότε πρέπει να στρωθώ!

Μαρίνα μου έγινε κάτι? Πού θα πατε αεροπορικώς? Η μαμα σου καλα είναι?

Κωνκων τι κάνουν τα ζουζούνια σου; ο Κωνσταντίνος συνεχίζει το σταθμό ή σταμάτησαν οι δασκάλες;

Κικίτσα μου χαιρομαι που ειστε ολοι καλα. Ο σταθμος συνεχιζει χωρις να ξερουμε κατι παραπάνω. Οταν εχει απεργίες ειναι κλειστα. Αν τελος του Φλεβαρη δεν εχουν πληρωθει και δεν ανενεωθουν οι συμβάσεις σταματαμε.... Μιά απο τα ίδια δηλαδή....δυστυχως δεν υπαρχουν περιθόρια για ιδιωτικό, αλλιως θα το πηγαινα και θα ξεμπέρδευα.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

δεν είμαι και τόσο άσχετη!

χαχαχαχα εχω πει ακριβως το ίδιο και η απάντηση ήταν "ωχ υπαρχει ζυμη χωρίς αλευρι???":shock::shock::shock: Δεν ξερω αν το εννοουσε τελικά ή αν εκανε πλάκα:rolleyes:...

Kαλά, τέτοιες συνταγές που τις φτιάχνω πάνω στην πείνα μου ξέρω πάαααααααμπολες, κι όλες δικές μου! Το συγκεκριμένο το φτιάχνω με μερέντα. Ε πείτε το καλέ, τελικά είμαι μεγάααααλη μαγείρισα!!!!!!!!!!! Να κι άλλη μια συνταγή τότε: παίρνω φρυγανιά, βάζω πάνω τυρί, ότι τυχαίνει να έχω στο ψυγείο, αλλά προτιμώ φέτα και τα βάζω στο μικροκυμάτων για πολύ λίγο ώσπου να αρχίσει το τυρί να λιώνει, κι ύστερα στάζω από πάνω κέτσαπ και μουστάρδα και τις κάνω να τις φρυγανιές! Καλό; Μήπως θέλετε και φώτο; Θα θυμιθώ κι άλλα!!!

Το έχεις κοπελιά!!!:wink::lol: Περιμενουμε συνταγές!

Της ηρθε βαριά η ταινία ε?

Και τωρα ερωτηση....θελω γνωμες. Η μία απο τις 3 δασκαλες του Κωνσταντίνου μου φαίνεται λιγακι υπερβολικη. Τί θελω να πώ.... Καθε φορα που μου τον φερνει αυτη ξεκιναει να μου λέει τις ζημιές που κανει ο μικρός και που δεν ακουει και που σπρωχνει τους φιλους του. Και 2 φορες τον εχει παει σε άλλη ταξη για να σκεφτει αυτα που εκανε... Οι άλλες 2 δασκαλες είναι πιο νορμαλ και δεν μου τα παρουσιαζουν τοοοοσο τραγικα τα πραγματα. Τις ρωτησα αν ειναι επιθετικός και μου ειπαν όχι σε καμία περιπτωση αυτό. Το να διεκδηκει τα παιχνιδια και να ειναι ανυπακουος για μενα ειναι φυσιολογικό σε αυτη την ηλικια, κάνω λάθος? Δεν ξερω πώς να της απαντησω της άλλης γιατι δεν συγκρατουμαι σε αυτά που σκεφτομαι και θα αρχησω να της τα χωνω.:confused:

Ντινάκι μου και εμείς στον παιδκό εχουμε δυο δασκάλες τελειως διαφορετικές.

Η μια ειναι πολύ γλυκεια αλλα η αλλη πως να το πω λίγο ξυνη.

Φαίνεται και απο τα παιδακια.

Την πρωτη την κοιτανε και λιωνουν την δευτερη ε!

Ε λοιπόν αυτη γενικα ειναι πιο ωμη σε αυτα που λεει ακομα και στον τροπο ας πουμε που παιρνει τα παιδακια το πρωι .

Και στις περιγραφες της για τη συμπεριφορα ειναι διαφορετικη(αυτο απο αλλες μανουλες το ακουω σε εμενα ακομα δεν εχει πει κατι)

Πιστευω ότι δεν θα ηταν καλο να της τα "χώσεις" οπως ειπες γιατι κακα τα ψεματα εχουμε ακουσει πολλά.Δλδ αν στραβωσουν μπορει να εχει αντικτυπο στο παιδι.

Γνωμη μου ειναι να την αντιμετωπίζεις με χαμόγελο και να την αντικρουεις.

Πχ οκ παιδακι ειναι θα το κανει και αυτο!

Η αν μπορεις να την αποφευγεις και να μιλας με τις αλλες.

Εγω τουλάχιστον αυτο θα εκανα!

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!!

Κικηηηη εισαι μοναδική και ανεπαναληπτη!!!Καλέ τι να το κανω το ταξί...αν και με τοσα αγορια καποιο θα το τιμοναρει!!!Σκεφτομαι να πάρω άτοκο δανειο για να σηκωσω απο ενα σπίτι για τις ντουντουνες μου....χαχαχα

Ααα ξεχασα το ψαρι μας...Αρης λέγεται!!!!Σας ειπα οτι με κυνηγαει η ντουντουνα!!!Καποια κυρια ειχε προβλέψει για τεσσερα αγορια...να που επαληθευτηκε!

Μαρακι 30 weeks λέμε...Ερχεται και το Πάσχα!!!

Ντινακι περαστικα στην κουκλα σου!!

Καλέ Σούλα τι 21 χρόνια λές;;;;χαχαχα απο την προηγούμενη ζωη τον εφερες το Νικολή;;;;;Βρε πέραση το παλικάρι.....!!!!!!!

Μαρινα αναχωρείς βρε;;;Καλό ταξιδακι και θετική σκεψη!!!Να περασεις καλά και να μας φερεις εκεινα τα ωραια μπισκοτακια απο τα harrod's ή εστω τη συνταγη βρε παιδι..θα σε πληρωσουμε οσο οσο και πρωτη και καλύτερη η Ρίτα!!!

Ντινα...χωσιμο!!Να της πεις οτι μονο εκεινη στα παρουσιαζει τοσο τραγικα για το παιδι ενω οι αλλες δασκαλες ειναι πιο επιεικείς μαζί του!!Αυτο το επαγγελμα δυστυχως ή ευτυχως απαιτει μεγαλη υπομονη και ανοχη με τα παιδια...

Μαρια ποδια του εβαλες καλέ του Παναή;;;;χαχα

Φωτεινη ειστε το τελειο ζευγαρι μετα απο τοσα χρονια γαμου!!φτου φτου και σκορδα!!

Καλέ Ιωαννα, γυρνα το παιδι και λίγο μπρουμυτα..ταβανι ταβανι όλο, θα στην πει στο τελος!!!

Εγω στην πίτσα βαζω και αλευρι ολικης αλεσης και γινεται πολύ νοστιμη..Ειχα δει τη συνταγη στο γαστρονομο και απο τοτε μονο αυτη φτιαχνω.

Εμεις εχουμε καινουριο χομπι..το δαχτυλοπιπίλισμα!!Ο μπέμπης βγαζει την πιπιλα και βαζει τον αντιχειρα στο στομα..Ιωαννα διαβασα το λινκ απο το parents που μου εδωσες χτες αλλα λύση καμία...ολες ελεγαν πως δε μπορεσαν να το σταματησουν με τπτ!!Του φοραω κτ φορμακια απο τα mothercare με ενσωματωμενα γαντακια αλλα βρηκε την ακρη και ξετρυπωσε το ποντικακι-δαχτυλάκι!!ρε το άτιμο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοιτα κων κων μου τα ιδια μου ειπαν και εμενα για το Γρηγορη και μου τα λενε απο την πρωτη μερα.Θυμαστε που τις πρωτες μερες μου ειπαν ''ε δε γινετε ολα τα παιδια να καθονται σε κυκλο και ενα παιδι να τρεχει γυρω γυρω..'':tongue:

Η αληθεια ειναι οτι οντως ετσι γινοταν και σιγουρα καπου, ετσι γινετε ακομα.Το ειδα και με τα ματια μου στη γιορτη που ηταν το μονο παιδι που δεν υπακουσε στο να καθισει και εξαγριωθηκαν και τα αλλα.Μαλιστα και ο ιδιος οπως εχω πει μου αναφερει ζημιες που κανει πχ.για την πλαστελινη κτλ.

Ομως θεωρω λογικο να φερονται ετσι στη δεδομενη ηλικια.Οχι οτι ισχυει για ολα τα παιδακια φυσικα αλλα καποια το εχουν λιγο παραπανω.Τι να κανουμε;δε μας ειπαν και κατι καινουργιο.

Απο την αλλη θεωρω υποχρεωση τους να μου τα λενε.Εμας βεβαι δεν τα υπερτονιζουν και δεν μας τα λενε καθημερινα αυτα.Ισα ισα μου αναφερουν πολλα θετικα για το παιδι και δεν ειναι απλα κολακευτικα σχολια για να πουν κατι και να με γλειψουν , ξερω οτι ειναι θεματα και στοιχεια του χαραχτηρα του που ισχυουν.

Στη μηνιαια μας συναντηση μου τα ειπαν τα ''αρνητικα''με ωραιο τροπο και καναμε μια καλη συζητηση οπου και εγω τους ειπα οτι δεν εχω προβλημα και να τον τιμωρησουν και να τον μαλωσουν διοτι καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να κουμανταρουν πολλα τετοια παιδια και επιπλεον δεν τον στελνω σταθμο μονο για φυλαξη αλλα για να διαμορφωσει και το χαραχτηρα του, που οντως σε πολλα σημεια βλεπω τεραστια και θετικη αλλαγη.

Αν σε ενοχλει ο τροπος που το λενε εγω θα σου ελεγα να μην τις αποπαρεις γιατι μετα θα σκεφτουν ''ααα αλλη μια τρελη μαμα που δε θελει να ακουει τα αρνητικα του παιδιου της'' και μπορει απλα να αδιαφορησουν και να μη σου λενε τιποτα.Εσυ ξερεις το παιδι καλυτερα απ ολους και μπορεις να κρινεις αν ειναι ή οχι υπερβολικες.Αστες να τα λενε.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τους ρωτησεις με πολυ γλυκο τροπο αν ειναι το μονο παιδι που το κανει αυτο,που θεωρουν οι ιδιες οτι οφειλετε η αλλαγη αυτη ,τι κανουν εκεινες σαν παιδαγωγοι για να τον βοηθησουν να αλλαξει και τι περιμενουν απο εσας να κανετε ωστε να βοηθησετε το παιδι ;)

Κοινως:κυρια μου καλα τα λες αλλα πες μας κιολας τι κανεις εσυ ή τι θα ηταν καλο να κανουμε ;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κ εγω αυτο εχω καταλαβει οτι δεν εχει υπομονη η συγκεκριμενη. Εν τω μεταξι ολο ρωταω το παιδι αν τον μαλωνουν ή αν τον εχουν χτυπησει και μου λέει όχι. Αγαπάει όλες τις δασκαλες του απ'οσο μου λεει και δεν μου εχει επιβεβεωσει ακομα οτι χτυπησε καποιο παιδάκι.

Ρίτα μου ναι αυτά που λες θα ρωτησω.

Το ξερω οτι ειναι ζωηρός και οι παλιες δασκαλες τον ξερουν και απο περσι. Τα καλα δεν μου τα λεει ποτε. Οταν βγαινει η άλλη δασκαλα ειναι μεσ στη τρελη χαρα με όλους και οταν την ρωταω πώς πηγε σημερα μου λεει "μια χαρα, ελα μωρε παιδακια είναι τί να κάνουν κ αυτά εχουμε ντροπαλα εχουμε και ζωηρα παιδακια..."

Καλέ Σούλα τι 21 χρόνια λές;;;;χαχαχα απο την προηγούμενη ζωη τον εφερες το Νικολή;;;;;Βρε πέραση το παλικάρι.....!!!!!!!

Πετρούλα μου απο το 90 είμαστε μαζί!!!φυσικά γαμος 11 χρόνια

Οσο για το δαχτυλοπιπιλισμα εσενα το κανει το μωρο.

Εμενα που το αρχισε η Ανδρεάννα εδώ και καναδυο μέρες τι να κανω????

Επίσης οι 2 απο τις 3 δασκαλες ειναι καινουριες. Ξαφνικα ειχε το παιδί να αντιμετωπησει και την αλλαγη αυτη. Μονο η μια ειναι απο τις παλιες και παντα ευδιαθετη και με το χαμογελο στα χειλη. Α και δεν εχουν δικά τους παιδιά όπως ειχαν οι προηγουμενες...

Ρίτα μου κατι καινουριο όχι δεν μου είπαν απλά ποτε δεν μου το τόνιζαν σαν μειωνεκτημα του παιδιού.

Σούλα μου μπορει να το ειδε σε καποιο παιδακι στο σχολειο και θα ειπε να το δοκιμασει και αυτη το δαχτυλακι.:mrgreen:

Διαφημίσεις

Καπου το ειδε σουλα...σιγουρα!

Λοιπον λεμε- λεμε για τις πιπιλες και πρωτη εγω, αλλα και αυτο με το δαχτυλο ειναι ασχημο πραγμα...

Δε ξερω πως μπορει να κοπει.

Εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει ''επεμεινε στη πιπιλα για να αποφυγεις το δαχτυλο που δεν κοβεται ευκολα φτανει να ξερεις οτι εσυ εχεις την ευθυνη να κοψεις την πιπιλα εγκαιρα..''

Δε ξερω πως μπορω να σας βοηθησω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντινα μου σε καταλβαινω ομως εχουμε να ακουσουμε πολλα σε ολα τα σχολικα τους χρονια και πρεπει να ειμαστε ετοιμες!

Μην πτοεισαι ..πες αυτα που σου λεω να δεις πως θα μαζευτει η κυρια.

Διοτι οι παιδαγωγοι ειναι μεγαλο κεφαλαιο.Πλεον δηλωνω υπερ του παιδικου σε αυτη τη ηλικια αλλα του παιδικου που εχει σωστους παιδαγωγους.Αν οι παιδαγωγοι δεν ειναι αυτοι που πρεπει τοτε υπαρχει θεμα.Γιατι ποιος μου λεει εμενα οτι δεν τον κοντραρουν τον μικρο σου?.Η συγκεκριμενη δλδ και δεν της τα κανει αυτα απο αντιδραση?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπερα!

Γυρισαμε απο το σχολειο τα ταϊσα και τα κοίμησα! Δύο στα δύο!

Ολα καλα με τον μικρό. Απλά ειναι ζωηρός, όπως και άλλα παιδακια, δεν ειναι ο μόνος. Δεν υπαρχει κατι διαφορετικο στη συμπεριφορά του και τα καθημερινα "κατορθωματα" τα λεμε μηπως και με το πες πες διορθωσουμε κάτι. Δεν ειναι η 1η φορα που τα ρωταω και καθε φορα μου λενε τα ίδια πραγματα, οπότε και αυτη μου ειπε τα ίδια χωρίς τις υπερβολες των προηγουμενων ημερων. Οπότε ok αυτός ειναι ο Κωνσταντίνος!:cool:

Το μοναδικο μου ανήψι, που ειναι ακομα στη κοιλιά της μαμας του, έφτασε τα 3.100 και αναμενουμε την άφιξη του απο την Κυριακή και μετα!:D Πω πω θα γινω θεία!:-D

Γεια σας κούκλες! Δεν άντεχα να μη μπω να διαβάσω τα τελευταία νέα!

Αρμάκι μπήκες στην 30η εβδομάδα καλέ!!!!!!!! Αφού σε βρήκε και ο καρδιολόγος καλά, υπομονή μονάχα!

Πικουλίνα μου πώς πάτε? Ελπίζω να συνήλθατε πλήρως!

Κωνκωνάκι ένα ταξίδι με φίλες έχω κανονίσει προ πολλού και αναχωρούμε σήμερα! Όσο για τον Κωνσταντίνο, εμένα όσες φορές τον είδα δε μου φαίνεται καθόλου για παιδάκι που είναι ιδιαίτερα ατίθασο και δε μπορούν να το κάνουν καλά! Και αυτού του είδους η τιμωρία σε άλλο δωμάτιο μόνος του "για να σκεφτεί" και ειδικά στο σχολείο...δε μου γεμίζει καθόλου το μάτι!

Σήμερα η μικρή έμεινε μισή ώρα στο σταθμό! Για όσο με έβλεπε έκλαιγε πάλι, μετά με το που την παίρνει η δασκάλα και στρίβουν στη γωνία σταμάτησε! Στο τέλος πήγα και την είδα πάλι από μια σχισμή και ήταν στο χαλί, στην αγκαλιά της δασκάλας βέβαια και έπαιζε! Δεν έκλαψε καθόλου μου είπαν! Τώρα αύριο θα την πάει ο μπαμπάς της να δούμε πώς θα πάνε!

Για πίτσες που λέτε, αυτή της Ρϊτας τη δοκίμασα στα γενέθλια της μικρής και έγινε πολύ καλή!

Αυτάααα! Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...