Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον εμεις παραμονη Χριστουγεννων ειμαστε καλεσμενοι οπως σας ειπα στη νονα του μικρου. Ανημερα μαλλον θα κατσουμε να φαμε ολοι μαζι (πεθερικα δεν παιζουν) και μπορει να καλεσουμε και κανεναν φιλο ή εμεις ή οι γονεις μου... 26 Δεκεμβριου εχουμε βαφτιση και μετα δεξιωση. Αυτο το βαριεμαι, αλλα τουλαχιστον μας γεμιζει τις μερες μας! Παραμονη Πρωτοχρονιας μαλλον μεταξυ μας, δεν αποχωριζομαι τον μικρο, θελω να αλλαξουμε χρονο ολοι μαζι. Ανημερα Πρωτοχρονια τρωμε παντα στη μαμα μου και μετα χαρτι! Γενικα ξεσκιζομαστε αυτες τις μερες στα χαρτια ολοι οικογενειακως! Μεγαλα χαρτομουτρα!!!:D:D

Αχ, Νατασούλα και εγώ είμαι fun του αθλήματος αυτές τις μέρες αλλά ο ξενέρωτος ο αντρούλης μου δεν θέλει να παίζουμε γιατί φοβάται μη τσακωθούμε. Θυμάμαι πριν παντρευτώ που και οι γονείς μου τρελαίνονται ξεκινάγαμε το παιχνίδι από παραμονή Χριστουγέννων μέχρι τα Φώτα. Μιλάμε για τρελό κόλλημα και ειδικά εγώ. Πω, πω σας ζηλεύω.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαν τι σαλτσα?

Εμενα μου αρεσει πολυ η σαλτσα πορτοκαλι ,κρασι,μουσταρδα τα χτυπας ολα μαζι και πριχυνεις το ψητο

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κατσε εκανα λαθος εγω ημουν συνδεδεμενη θα τα διορθωσω τα λινκς τωρα

Μαργαριτούλα μη με βρίσεις αλλά δεν μπορώ να καταλάβω η κασερόπιτα λέω 1 1/2 κιλό κασέρι ή 1/2 κιλό κασέρι;;

halooo ο μπαμπάς είναι άνθρωπος....

Μαργαριτούλα μη με βρίσεις αλλά δεν μπορώ να καταλάβω η κασερόπιτα λέω 1 1/2 κιλό κασέρι ή 1/2 κιλό κασέρι;;

halooo ο μπαμπάς είναι άνθρωπος....

χαχα 1/2 ηθελε να πει αλλά εγω βαζω λιγοτερο και μισο μισο με κιτρινο τυρι τυπου γκουντα κτλ γινεται καλυτερη

Οσο εχεις βαλε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αχ με τα φαγητα σας μου ανοιξατε την ορεξη μιας που ειναι κλειστη χαχα!

ριτακι αν δεν σου κανει κοπο δωσε μου μια μηλοπιτα την απλη κλασσικη μου ηρθε τωρα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Αχ, Νατασούλα και εγώ είμαι fun του αθλήματος αυτές τις μέρες αλλά ο ξενέρωτος ο αντρούλης μου δεν θέλει να παίζουμε γιατί φοβάται μη τσακωθούμε. Θυμάμαι πριν παντρευτώ που και οι γονείς μου τρελαίνονται ξεκινάγαμε το παιχνίδι από παραμονή Χριστουγέννων μέχρι τα Φώτα. Μιλάμε για τρελό κόλλημα και ειδικά εγώ. Πω, πω σας ζηλεύω.....

Καλα εμεις ειμαστε ολοι τρελοι με την μπιριμπα. Πολυ μπιριμπα παιδι μου, πολεμος γινεται! Ειδικα οταν παιζουμε οι τεσσερις μας (εγω με τον αντρα μου και η μανα μου με τον πατερα μου) μας ακουει ολη η γειτονια απο τις φωνες! Αλλα ακομα κι αν δεν μπορω εγω, παιζει ο αντρας μου με τους γονεις μου... Εκει να δεις μαχη, που ο αντρας μου ισχυριζεται οτι τον κλεβουν! Και επειση ο μπαμπας μου ειναι λιγο πιο ασχετος απο εμας λεει ο αντρας μου οτι τον βοηθαει η μαμα μου! Πολυ γελιο! Ο αντρας μου λεει οτι ο μπαμπας μου ειναι ο κουτσος και η μαμα μου η πατεριτσα....:D:D:D

t7fQp3.png

Κι ο Γώγος μου θα κάνει παρέα στο Χρηστάκο και θα βλέπουν το τρίτο όνειρο την Πρωτοχρονιά! Πέρυσι που ήταν πιο μικράκι και του έδινα γαλατάκι στις 12 για να το πάει σερί είχε ξυπνήσει νωρίτερα και τον κρατήσαμε κανένα 20'! Φέτος δε νομίζω να τον σηκώσω, μου φαίνεται θα ταλαιπωρηθεί χωρίς να καταλαβαίνει ακόμα!

Χριστούγεννα γιορτάζει και εμένα ο άντρας μου και κανονικά κάνουμε τραπέζι το μεσημέρι για πεθεροκούνιαδα και το βράδυ φίλοι, αλλά σκέφτομαι ότι έτσι δε΄θα προλάβουμε να ξεκουραστούμε καθόλου οπότε λέω να πούμε σε όλους το βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλα Νατασσα κι εγω τρελενομαι για μπιριμπα!

καποτε παιζαμε πολυ με ενα αλλο ζευγαρι μιλαμε για τρελα ωραρια εως της 3-4 το χαραμα κι οχι τις γιορτες ολο το χρονο αλλα τωρα χωρισαν αυτο το ζευγαρι και πανε κι αυτες οι βραδυες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλα εμεις ειμαστε ολοι τρελοι με την μπιριμπα. Πολυ μπιριμπα παιδι μου, πολεμος γινεται! Ειδικα οταν παιζουμε οι τεσσερις μας (εγω με τον αντρα μου και η μανα μου με τον πατερα μου) μας ακουει ολη η γειτονια απο τις φωνες! Αλλα ακομα κι αν δεν μπορω εγω, παιζει ο αντρας μου με τους γονεις μου... Εκει να δεις μαχη, που ο αντρας μου ισχυριζεται οτι τον κλεβουν! Και επειση ο μπαμπας μου ειναι λιγο πιο ασχετος απο εμας λεει ο αντρας μου οτι τον βοηθαει η μαμα μου! Πολυ γελιο! Ο αντρας μου λεει οτι ο μπαμπας μου ειναι ο κουτσος και η μαμα μου η πατεριτσα....:D:D:D

ΜΙΛΑΜΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΜΠΙΡΙΜΠΑ:P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

εγω λατρευω το χαρτι και μιλαμε παιζω τα παντα απο μπιριμπα και κουμ καν μεχρι και ξερη αλλα ο ανδρας μου δυστυχως δεν ειναι φιλος..εμεις παντως οικογενειακως ειμαστε χαρτομουτρα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βλεπω πολλα χαρτομουτρα μαζευτηκαν εδω!!! Βρε κοριτσια να κανονισουμε κανενα τουρνουα!:D:D:D

Α, ρε Βατραχακι να σας χαλασει ετσι το καρε? Κριμα! Παντως εμεις παιζουμε και οι δυο μας καμια φορα, μολις κοιμησουμε τον μικρο. Αλλα ειναι τοσο τυχερος ο αντρας μου στην μπιριμπα που ολο με κερδιζει παρολο που εγω παιζω πιο πολλα χρονια απο αυτον! Και μου τη δινει μετα που κανει δηλωσεις.....:mad:

t7fQp3.png

εγω λατρευω το χαρτι και μιλαμε παιζω τα παντα απο μπιριμπα και κουμ καν μεχρι και ξερη αλλα ο ανδρας μου δυστυχως δεν ειναι φιλος..εμεις παντως οικογενειακως ειμαστε χαρτομουτρα!!!

Κι αλλη! Καλε πως ξεπετιεστε ετσι μια μια???

Παντως οι γονεις μου λενε οτι τα γεραματα θελουν μπιριμπα! Εχουν αλλα τρια τεσσερα ζευγαρια και ή που κανουν τουρνουα ή που παιζουν ανα δυο! Παντως το πραγραμμα τους εχει μπιριμπα τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα!

Ιωαννα κι εγω σαν κι εσενα! Μια εποχη (σαν φοιτητρια εννοειται) επαιζα δηλωτη ολη μερα! Φανταστικο παιχνιδι κι αυτο!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...