Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσουπ, να'μαι και εγώ όπως υποσχέθηκα , βρήκα ευκαιρία μιας και κοιμήθηκε ο μεγάλος και ο μικρός κάνει τη βραδινή του γυμναστική πριν το τελευταίο γεύμα.

Είμαστε μια χαρά , κάναμε τη 1η δόση του prevenar13, φτάσαμε αισίως τα 6100 και 63 πόντους το μανάρι μου, άντε να φτιάξουμε και το βραδινό μας ύπνο να το πηγαίνει σερί δηλαδή μέχρι το πρωί και μετά δεν θέλω τίποτα άλλο απο τη ζωή μου , μόνο ένα μικρό αυτοκινητάκι, μια βρύση να τρέχει λεφτά όταν τα χρειάζομαι , 2 παιδιά να με ακούν και να κάθονται σούζα όταν τους μιλάω , έναν άντρα να θυμάται όλες τις ημερομηνίες γάμου, γενεθλίων, βαλεντίνου, γιορτής και να λαμβάνω τα κατάλληλα δωράκια, να κάθεται με τα παιδιά όταν θέλω να βγω έξω και να με αφήνει να κοιμάμαι μέχρι τις 10 για να ξεκουράσω το κορμάκι μου, να μου μαγειρεύει μία στις τόσες (δηλαδή μια φορά την εβδομάδα) και γενική στο σπίτι μια φορά το μήνα.ουφ αυτά τα ολίγα.:tongue:

Λοιπόν ας σοβαρευτώ τώρα και να έρθω στα δικά σας.

Σουλίτσα απ'ότι κατάλαβα έχεις θέμα με τη μικρή και το παιδικό, δεν ξέρω πως να σε συμβουλέψω γιατί και εμείς ξεκινάμε σε 3 εβδομάδες και δεν γνωρίζω τις αντιδράσεις του αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σταθερή και απόλυτη γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της υπεύθυνης του σταθμού μόνο με αυτό τον τρόπο η προσαρμογή γίνεται ολοένα και πιο ομαλή. Για παρηγοριά σου λέω πως και ο δικός μου ο άντρας δεν μπορεί να ακούει με τίποτα το παιδί να κλαίει και δεν βοηθάει με αυτή του τη στάση καθόλου. Τέσπα εύχομαι με το καιρό να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Μαρινάκι ξεκινάει και η μπουμπού σταθμό διάβασα, άντε καλή προσαρμογή και σε εσάς, εσύ πότε ξεκινάς δουλειά ; πω πω , πλησιάζει και ο δικός μου καιρός και με έχει πιάσει αμόκ:roll:, όλα καλά να πάνε εύχομαι.

ΠανΜαρ στεναχωρήθηκα πολύ με το χαμό του σκυλάκου σας γιατί ειλικρινά σου μιλάω έχω τρέλα με τα ζωάκια αλλά μόνο απο μακριά μιας και δένομαι πολύ και αρρωσταίνω σε τέτοιες στιγμές, είναι η καλύτερη λύση πάντως να πάρετε ένα άλλο να καλύψει το κενό.

Ιωαννάκι να τα εκατοστήσει ο μπεμπάκος, μεγάλωσε και αυτός φτου φτου, τώρα αν είναι λίγο πιο ανήσυχος μετά το μήνα ίσως είναι λόγω κολικών, εμάς πάντως μετά το μήνα ξεκίνησε για τα καλά τους κολικούς αλλά ευτυχώς τώρα ηρέμησε το πουλάκι μου, όσο για το ότι έχει κάνει τη νύχτα μέρα και τη μέρα νύχτα επειδή είχα αντίστοιχη εμπειρία με το μεγάλο έστρωσε η κατάσταση μόνο όταν τον ξύπναγα την ημέρα στο 3ωρο να φάει και έτσι το γύρισε και κοιμήθηκε επιτέλους σωστά;).

Πικουλίνα περαστικά σου, είδες που σου είπα ότι δύσκολα ξεφεύγεις απο αυτή τη γρίπη και εμείς γριπιαστήκαμε οικογενειακώς και υσηχάσαμε.

Ρίτα τέτοια τοστάκια ομολογώ τα τρώω όχι μόνο σαν σνακ αλλά και για πρωινό , δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινο.γιαμ, γιαμ.

Γιοβαννούλα και εσείς καλά είσαστε διάβασα και πολύ χαίρομαι.

Βατραχάκι μου, γκρινίτσες διαβάζω από τον Τιμούλη, που θα πάει θα στρώσει η κατάσταση και με 'σας, τα λέω τώρα για να τα κάνω και εγώ τα ίδια μετά.

Φιλάκι ποια ταινιούλα είδε η ζουζούνα; θέλω και εγώ να τον πάω ένα σινεμαδάκι να δει τον τοσοδούλη με τη χιονάτη αλλά διστάζω γιατί δεν ξέρω αν θα αντέξει 2 ολόκληρες ώρες.

Πετρούλα πως πάτε εσείς ; διάβασα πως προστίθεται και νέο μέλος στην οικογένεια σας , δηλαδή είσαι πολύτεκνη πλέον ; θα πάρεις και άδεια για ταξί; ποιος τη χάρη σου τώρα που πήρες φόρα δεν σε σταματάει τίποτα.Ο Αναστασάκος πως πάει με τον αδερφούλη του; εμείς πάντως κορίτσια τώρα που έχει αρχίσει και ξεπετάγεται ο μικρός και κάνει διάφορα ο μεγάλος αφινιάζει ολοέννα και περισσότερο , βλέπω να μη το γλιτώνει το μπαλάκι με το παπί και το νερό που κρατάει συνέχεια ο μεγάλος στο κεφάλι του μπέμπη.

Ντελενάκι χαίρομαι που τα πήγατε καλά με την πρόκληση , μακάρι να ξεμπερδέψετε τελείως με την αλλεργία. Η ζουζούνα τι κάνει;

Η Βίκυ η κα Φωτεινή η Μαελένη ή Νατάσο τι κάνουν; ποια άλλη ξέχασα οέο;

Κωνκων τι κάνουν τα ζουζούνια σου; ο Κωνσταντίνος συνεχίζει το σταθμό ή σταμάτησαν οι δασκάλες;

Αρμάκι χαίρομαι που πας καλύτερα με τις συσπασούλες, άντε τώρα μια και καλή στο μαιευτήριο στον 9ο πλέον για τα γεννητούρια.

σας σκέπασα για το βράδυ και εφόσον έκανα το χρέος μου πάω και εγώ να ξαπλάρω μιας και σήμερα με έσκασε όλη μέρα ο μεγάλος, μιλάμε βρε κορίτσια περνάει πάλι φάση μου φαίνεται και έχει γίνει πολύ ζόρικος και αντιδραστικός , εγώ εντωμεταξύ σκούζω όλη μέρα σαν την υστέρω και γιατρεία δεν βλέπω, ότι και να κάνει δεν πίθηκα με τίποτα , μιλάμε θα πηδηχτώ απο το παράθυρο δεν αντέχω άλλο, κανόνισα αύριο shopping therapy για να ξεσπάσω λιγάκι.

ξέχασα να πω ότι ο δικός μου άντρας είναι με leasing , ευτυχώς δηλαδή γιατί έχει κάνει πολλά χλμ πλέον και πρέπει οπωσδήποτε να επιστραφεί , είναι ασύμφορος.

καλό βράδυ σε όλες και τα φιλιά μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kiko μου εισια ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ , μας λειπεις!!!!!!!!!!!!!

Φιλια πολλααααααααααααααααααααααααααα

Ουτε καλοριφερ δε θα χρειαστουμε το βραδυ με τη σεντοναρα σου!!!

Φιλάκι ποια ταινιούλα είδε η ζουζούνα; θέλω και εγώ να τον πάω ένα σινεμαδάκι να δει τον τοσοδούλη με τη χιονάτη αλλά διστάζω γιατί δεν ξέρω αν θα αντέξει 2 ολόκληρες ώρες.
kiko ένα βασικό κριτήριο ήταν να είναι όσο το δυνατό μικρότερο η ταινία, τώρα αυτό που λες, εννοείς το ζουμπαίο και την Ιουλιέτα;;; Βάλε το trailer στο youtube, για να διαμορφώσεις άποψη, εμένα μου φάνηκε καρτούν για μεγάλους, νομίζω ότι άκουσα και σεξουαλικά υπονοούμενα. Πηγαίντε στις περιπέτειες του Σάμμυ.

Έχεις πολύ χιούμορ αγάπη μου, απολαμβάνω τα σεντόνια σου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εμας, οι φιλοι που βγαινουμε συχνα μας εχουν προτεινει πολλες φορες απο τα Χριστουγεννα να τα παμε σινεμα και εκεινοι πηγαινουν συχνα και καθονται τα παιδια μια χαρα.Μαλιστα μου ειπαν και για αυτο το σαββατο.Αλλα εγω το εχω αποφυγει μεχρι στιγμης διοτι δε θελω να τον κλεισω μεσα σε μια αιθουσα να αποβλακωθει με ταιναι αν εχει καλο καιρο εξω.Θα τον παω παντως καποια στιγμη να δει τι ειναι το σινεμα.

Κικιτσα χαθηκες βρε κοπελα μου!1Χαιρομαι που ειστε καλα!!Να μας φιλησεις τα μικρα σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλενάδες τι κανετε? Εγώ τεμπελιάζω και δεν έχω αξιωθεί ακόμα να κάνω τη βαλιτσούλα και αύριο μπορεί να πετάμε απόγευμα πρώτα ο Θεός αλλά το πρωί έχω διάφορες δουλειές με τη μικρή οπότε πρέπει να στρωθώ!

Κίκο μου μια χαρά μεγαλώνει ο μικρούλη σου! Φτού φτού!Για το μεγάλο σου, χμμ απ΄ότι είδα κι εγώ στην πράξη, τα πιο δύσκολα αρχίζουν όταν το μικρό ξεκινήσει μπουσούλημα οπότε και διεκδικεί διάφορα και αρχίζουν και τα χαριτωμένα καυγαδάκια! Τι τυχερή που πήρες τον καλό σου με leasing!!!:tongue:

Ρε Πικουλίνα εγώ 10ετία τον έχω κι ακόμα χρωστάω πολλάααα! :mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα με πληρώνει η πεθερά μου κάθε μήνα για να τον κρατάω και να μην της τον στείλω πίσω!!!!!

προσκινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

δεν υπαρχεισς λεμε

:tongue::tongue:

kikoμου ευχαριστω για το σεντονακι κουκλα μου .......................

χαχαχαχ ολοι οι αντρεσ το ιδιο καλουπη ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ?

ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΩΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ..........??????

ΑΚΟΥΣΤΕ Κ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ δυο φιλη μαςσ χτεσ απολυθηκαν

αλλεσ δυο οικογενειεσ με μπαμπα στην ανεργια :?:-?:?

:tongue::tongue:

Καλημερααααα

Κικουλινι μας ελειψες βρε και εσυ και τα υπεροχα υπερδιπλα σεντονια σου!!!δεν αφησες κανενα ασχολιαστο!!!ο μπεμπαρος μια χαρα..παιδαρος!!!

Μαρινακι μας καλο ταξιδι να περασεις υπεροχα!!!

Ξαναμανα περαστικα στην πικουλοοικογενεια!!!!

Εμεις ειμαστε καλα ,το μπεμπακι κλασικα κοιταει το ταβανι και ο Χρηστακος εφυγε χαρωπος για το σχολειο ...

Χαρη στο υπεροχο λατρευτο ριτακι θα ντυθει και ο Χρηστος στις αποκριες!!μας βρηκε στολη...ευχαριστουμ φιλεναδα και δημοσιως!!

Μακιααααααααααααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!

Γεια σου Κικίτσα με τα ωραία σου! Άντε να μπαίνεις πιο συχνά να μας κάνεις τις υπέροχες ανακεφαλαιώσεις (με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις!)

Εμείς χθες βράδυ ζήσαμε στιγμές απείρου κάλλους!!!

Επειδή είχαμε κάνει συμφωνία με την κόρη μου από νωρίς πως χθες θα την έβαζε ο μπαμπάς της για ύπνο, βρήκε ένα φοβερό τρόπο για να μην γίνει αυτό (αλλά χωρίς να χαλάσει την συμφωνία μας) ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ! Οπότε είχε ξαπλώσει στον καναπέ μαζί μου (έτοιμη, ντυμένη, πλυμένη, είχε πιει και το γάλα της) και βλέπαμε ποδόσφαιρο!

Κάποια στιγμή συνειδητοποιούμε πως ο μπαμπάς μας γυρνοβολάει στο σπίτι κάνοντας δουλειές ενώ οι δύο γυναίκες του είναι ξάπλα στον καναπέ και βλέπουν μπάλα!!!

Και στο ημίχρονο, σηκώνεται η Σοφία και μας λέει "εγώ φεύγω. καληνύχτα" και ανέβηκε στο δωμάτιό της και κοιμήθηκε!

Αχ! Δύσκολα θα βγάλουμε άκρη με αυτό το παιδί...

Το Σάββατο το απόγευμα είμαστε καλεσμένοι σε ένα πάρτυ...

αλλά για τέσσερεις πολύ σοβαρούς λόγους δεν θα την πάω...

1. δεν θα ξέρω κανέναν... ούτε καν την μαμά του παιδιού που γιορτάζει! (και ο καλός μου που τους ξέρει θα λείπει!)

2. είναι κάπου στον Πειραιά και βαριέμαι να τρέχω...

3. είναι αποκριάτικο και επίσης βαριέμαι να την ντύνω...

4. την ώρα του πάρτυ έχει αγώνα! (χαχαχα!) και την μπάλα θέλω να δω, αλλά και δεν έχω καμία διάθεση να βρίσκομαι στον Πειραιά την ώρα που θα παίζει ο γαύρος με τον Παναθηναϊκό στο καραϊσκάκη...

Είμαι πολύ γαϊδούρα και εγωίστρια μάνα?

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????:D:D:D:D

διαβασα την τελευταια σελιδα και θα πω....Κικιτσα ΟΛΑ τα λεφτα εισαι:D:D:D:D:D με το 'σεντονακι σου'

πικουλινα περαστικα σας....αν καταλαβα η μπουμπουκα ειναι αρρωστουλικια

πανμαρ....κανε κοριτσι μου αυτο που σε ευχαριστή .... αν δεν θελεις να πας μη πηγαινεις....εισαι και μακρια :)

διαβαζω κατι για τους συζηγους??...ποσα χρονια εισται μαζι κτλ??

εγω βρε κοριτσια 32 χρονια κλεινω φετος......ουτε για αποσυρση δεν ημαστε:lol::lol:... ουτε για μενα ουτε και για τον συζηγο....:lol::lol:

καλα ημαστε απο υγεια και απο ολα....χαλναει και πεφτει ομως η διαθεση οταν ακουμε 'τα διαφορα' που γινοντε γυρο μας.....αλλα δεν μορουμε να κανουμε κ πολλα αφου πλεων 'αλλοι' κρατανε το ΄μελλον μας' στα χερια τους

Εμείς χθες βράδυ ζήσαμε στιγμές απείρου κάλλους!!!

Επειδή είχαμε κάνει συμφωνία με την κόρη μου από νωρίς πως χθες θα την έβαζε ο μπαμπάς της για ύπνο, βρήκε ένα φοβερό τρόπο για να μην γίνει αυτό (αλλά χωρίς να χαλάσει την συμφωνία μας) ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ! Οπότε είχε ξαπλώσει στον καναπέ μαζί μου (έτοιμη, ντυμένη, πλυμένη, είχε πιει και το γάλα της) και βλέπαμε ποδόσφαιρο!

Κάποια στιγμή συνειδητοποιούμε πως ο μπαμπάς μας γυρνοβολάει στο σπίτι κάνοντας δουλειές ενώ οι δύο γυναίκες του είναι ξάπλα στον καναπέ και βλέπουν μπάλα!!!

Και στο ημίχρονο, σηκώνεται η Σοφία και μας λέει "εγώ φεύγω. καληνύχτα" και ανέβηκε στο δωμάτιό της και κοιμήθηκε!

Αχ! Δύσκολα θα βγάλουμε άκρη με αυτό το παιδί...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πολυ ΠΡΩΤΗ η Σοφια

Καλημέρα φιλενάδες!

Κικίτσα μου δεν παίζεσαι!!!! Μιλάμε ότι ζωγραφίζεις! Να σαι καλά κοριτσάκι μου!

Πανμαρ δεν έχω λόγια για το Σοφάκι, μιλάμε ότι είναι φοβερό παιδί! όσο για το πάρτυ με τέτοιες συνθήκες ούτε κι εγώ θα πήγαινα..

Τα δικά μου, είχα παραπάνω ταχυπαλμίες από τη συνηθισμένη που φέρνει το χάπι και πήγα σε καρδιολόγο προχτές, έκανα και ένα τρίπλεξ σήμερα και ευτυχώς όλα καλά. Το Ευάκι μου κι αυτό καλά.

Πολλά φιλια σε όλες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα περα για περα!

Ιωαννα τιποτα βρε, αντε ελατε απο εδω να δοκιμασουν τις στολες τους.

Πανμρ καλα ,τελικα πηγε και κοιμηθηκε μονη της ετσι?Που το περιεργο?:D

Μια χαρα ολα! και μπαλα ειδατε και ο μπαμπας εκανε δουλειες και το παιδι κοιμηθηκε μονο του.Ολα καλα ολα ανθηρα!

Για το παρτυ δε ξερω ...εγω δε θα πηγαινα απλα επειδη δε θα ηξερα καποιον, τα υπολοιπα πες τα προσπερνουσα.

Πιτσα θα κανεις αυτη τη ζυμη

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4664&Itemid=49

Ειναι η καλυτερη ζυμη πιτσας και αφρατη αν τη βαλεις σε λαμαρινα θα κανεις 1 δοση αν τη βαλεις σε ταψι θα ειναι διαμετρου 38 εκ.

Αξιζει!

Αρμα τελικα απο τι ηταν οι ταχυκαρδιες?

Εμεις καλα, ο μικρος σχολειο κι εγω δουλεια αν και ξεκινησε αναποδα η μερα μας διοτι ειχε ειδοποιητηριο η Δεη οτι απο το πρωι δε θα εχουμε ρευμα οποτε ο μικρος ηπιε το γαλα κρυο(που κρυο το θελει αλλα οχι και μπουζι) το οποιο γαλα δεν ειχα....ειχα ξεμεινει, οποτε αξημερωτο ετρεχα για γαλα....Ανεβα κατεβα σκαλες,γκρινια απο το συζυγο γιατι δεν θελω να εχουμε ενα γκαζακι κτλ κτλ

Τεσπα.

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Ετοιμη η πίτσα μου για σημερα!

πανμαρ και εσύ πίτσα? Στην ζυμη βαζω 1/2 φλιτζ. νερο με 1/2 φλιτζ. γαλα, 1/2 μαγια, λιγο αλάτι. Το νερο με το γαλα τα ζεσταινω λιγακι για να φουσκωσει πιο γρηγορα το ζυμαρι. Η συνταγη ειναι της μαμας και την φτιάχνουμε εδω και χρόνια. Βγαίνει μαλακη και αφράτη, αν θες να ειναι πιο τραγανη μπορεις να προσθεσεις βουτυρο ή λαδι ή αυγό...

Μαράκι μου αυφου ο καρδιολογος ειπε "καλα" μια χαρα θα εισαι! Κουραγιο κοντευεις!

Φωτεινή πού χαθηκες? Για πες για τη Φωτεινουλα ειναι καλα τωρα?

Ιωάννα μου μια χαρα βολικος ο μπεμπης σου που αρκειται να κοιταει το ταβανι! φτου φτου...:-D

Ξυπνησε το νινι μου..... επανερχομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...