Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!!!

Σουλα μου πολυ χαρηκα που πηγατε καλα σημερα!

Μαρινα μου ειδες σου ειπα ολα θα πανε καλα θα στρωσει η μικρη!

ριτα δεν ανοιγω καθολου να δω τη συνταγη κανω διαιατα λεμε!!!

εμεις και σημερα γκρινιαζαμε στο σχολειο ειναι πολυ πεισματαρης μου λενε οι δασκαλες

οσο για στολη εμεις θα βαλουμε την περσυνη μας του σπαιντερμαν δεν την εβαλε καθολου περυσι μονο ειχε φαγωθει να την παρουμε οταν πηγαμε να διαλεξουμε οποτε αφου μας κανει και φετος δεν αγοραζω αλλη κριση εχουμε χαχα μονο για τον μικρο πρεπει να παρω μια!

αυτα τα δικα μας φιλακια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρήγορη καλησπέρα και απο'μένα σε όλες τις ζουζούνες.περιμένω τον παιδίατρο να έρθει να κάνουμε το 2ο εμβολιάκι στο μπέμπη και να δούμε μετρήσεις. Εμείς είμαστε καλά και υγιείς μέχρι στιγμής. Τα δικά σας τα νέα δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω αλλά υπόσχομαι να μπω μετά να τα πούμε αναλυτικά.

Φιλάκια σε όλες.

Τέτοια στολή που λέει η Ρίτα είδα κι εγώ στο golden hall αλλά είχε 56 γιούρια!! Καλό???:roll:
Σε ποιό μαγαζί την είδες της στολή;
Εμένα κοιμούνται και τα δύο και σάπισα καμιά ώρα κι εγώ! Όταν ξυπνάει από τις 7.30 δεν την παλεύει ο ΓΙώργος το μεσημέρι!!! Αναγκάστικα βέβαια να του πω μια ιστορία 20' πάλι για μια φυσική καταστροφή που συνέβη σήμερα στην από πάνω! Μη γελλάτε αυτά τα παραμύθια του αρέσουν, τι πλημμύρες, τι φωτιές, τι μάστορες κουβαλιούνται στις ιστορίες μας σπίτι της δε φαντάζεστε!
Χαχαχαχαχα!!!

95' ταινία, κουράστηκε το τελευταίο τέταρτο, ακούνητη έκατσε κι έτρωγε ποπ-κορν κι έπινε πορτοκαλάδα. Νομίζω ότι την πήγε ο μπαμπάς της σε ταινία που παραήταν περίπλοκη για την ηλικία της. Του είχα πει και ξαναπεί να την πάει σε μια άλλη πιο απλοϊκή, αλλά ακούνε;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Τον πήρες ακριβά εσυ;;;

Εγω τωρα τελειωσα τις δωσεις.Λέω να τον κρατησω.

Και εγώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρίνα μου όλα καλά θα πάνε με το Μαριαλενάκι σου. Μια χαρά θα προσαρμοστεί και αυτή και θα είναι και τα δύο αδερφάκια. Πάντως είμαι σίγουρη ότι η παρουσία του Γιώργου, έστω και στο σχολικό μόνο, θα τη βοηθήσει. Θα νιώθει ότι πάει κάπου που δεν είναι μόνη. Δεν εννοώ βέβαια να φορτώσεις το αγοράκι σου με αυτή την ευθύνη αλλά η Μαριαλένα θα αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σούλα και μπιρίμπα μάθε στην τσαχπίνουλά σου. Αν σας λείπει κάποιος από το καρέ να μπορεί να τον αντικαταστήσει.:o:o:o

Κίκο να έρχεσαι να μας λες τα νέα σου. Καλές μετρήσεις στο μπεμπουρίνι σου.

Μαρίζα μου πολύ θετικό ότι κάθησε στο σινεμά. Λες να καθήσει και η Αλεξάνδρα; :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να μαι παλι ...

το παιδι μου διαλυει το ποδηλατο του και το μικρο κοιμαται(οιμε...θα καλοπερασω το βραδυ...)

πηγαν τελικα σινεμαδακι φιλακι.. ..εγω ξερω οτι δεν θα καθοταν ...δεν καθεται τοση ωρα καθιστο..giovanna αν παρακολουθει παιδικα και καθεται αρκετη ωρα μπορει και να κατσει και σινεμα..

Κικο μου καλες μετρησεις...περιμενουμε νεα σου..

Πικουλινα τι νεα απο το μετωπο ??πως παει το ιατρικο ανακοινωθεν για σημερα ?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Α Πικουλίνα ξεχρέωσες κιόλας???? Εϊσαι λεφτού φαίνεται! :)

Γιοβάννα μακάρι να είναι έτσι! Κι εμένα μου ξεφεύγει και λέω στο ΓΙώργο πότε πότε να προσέχεις την αδερφή σου τώρα που θα έρθει σχολείο και φοβάμαι μην του δημιουργηθεί άγχος με αυτό! Εγώ είχα πολύ μεγάλο θέμα με αυτό! Οι γονείς μου, οι θείες μου ακόμα και οι γειτόνισσες με έβαζαν να προσέχω τα συνομήλικα παιδιά ακόμα και όταν βγαίναμε βολτούλες έλεος άγχος μου είχε δημιουργηθεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Τον πήρες ακριβά εσυ;;;

Εγω τωρα τελειωσα τις δoσεις.Λέω να τον κρατησω.

Εμένα με πληρώνει η πεθερά μου κάθε μήνα για να τον κρατάω και να μην της τον στείλω πίσω!!!!!

mrdIp3.png

Να μαι παλι ...

Πικουλινα τι νεα απο το μετωπο ??πως παει το ιατρικο ανακοινωθεν για σημερα ?

Εχω χαλια πο το συναχι. Κολησε και η βαρβαρα μπουκωμα και καλα ολα Δοξα το θεο οτι κυκλοφορησε το τσιμπησαμε!!!!!

Α Πικουλίνα ξεχρέωσες κιόλας???? Εϊσαι λεφτού φαίνεται! :)

Μετα απο 14 χρόνια;;;; Εβαλα πολλες δοσεις γιατι ηταν ακριβο μοντελο. Το ειχα παραγγειλει με γαλανα ματια και ζαντες!!!!

Νομίζω τα Lapin ήταν!
Eίναι υπέροχες όμως! Από εκεί θα πάρω και φέτος (είχα πάρει και πέρσι τη μελισσούλα) ή μπορεί να ρίξω και μια ματιά Imaginarium & Mother Care. Δεν τη θυμάμαι τόσο πια ακριβή τη μελισσούλα, γύρω στα 35 τη θυμάμαι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...