Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειτονακι μου αρεσει που ρωτας για τα τριτα..κανε πρωτα το δευτερο....χμμμ..

Θέλω πρώτα να αποκτήσω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τα δεύτερα, τρίτα, τέταρτα... και μετά θα το σκεφτώ! χαχαχα

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Ετοιμα τα φαγάκια μου! Αλλά μάλλον δεν θα επιστρεψει σημερα ο καλός μου:-( να τα γευτεί!

Καλά χθες ήταν η μερα του "φαγητού" για τα παιδιά μου. Εφαγαν πολύ καλα και τα 2. Ο Κωνσταντινος εφαγε 2 πιάτα στο σχολείο (1η φορά) και άλλο ενα πιάτο μακαροναδα στο σπίτι.

Ρίτα το έφτιαξα το τοστάκι και το εφαγα αμέσως!:mrgreen: Σε ανεβάζει στο λεπτό! Μεχρι τωρα έψηνα τα κρουασαν με σοκολατα, αλλά αυτό ήταν τέλειο!:-D

Μαρίνα μου ολα θα πάνε καλά, μη σε βαζει απο κάτω. Θα εχει και τον αδερφό της δίπλα της στη προσαρμογή και πιστευω οτι θα της ειναι πιο ευκολο.

Σούλα βγάλατε άκρη χθες? Πηγατε σχολειο σημερα?

filaki ελπίζω τελικά να μην αρρωστησεις.

Κωνκων και Πικουλίνα σκέφτεστε για τρίτα ε? Άντε κάντε τα να μας πείτε πώς είναι...

πανμαρ καποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να γινει και αυτό! Εσείς???:mrgreen:

Deleni μου μπραβο που τα πατε καλα με το γαλα! Περαστικά στον συζυγο.

vatraxaki μου ζορίζεται ο Τιμουλης ε? Οπως τα λες σε λιγο καιρό ολα θα ειναι καλα.

χαχα Γρηγορη τι βασανιστηρια σας κανει η μανα σου;;;

Βαλε τη στολή του batman και εξαφανισε τα τωρα!!!

Ριτα εσενα σε εχω για κόρη...θα σου κατσει η κορη μαρη, βαλε μπρος λέμε!!!!

Σούλα ευχομαι να μην ξανασυμβει το χτεσινό και απο σημερα κιολας να δειτε διαφορα στη συμπεριφορα οχι μονο της μικρης αλλα και των μεγάλων!

Μαρια το ξανασκέφτεστε για σκύλο ε;;Αν μαθεις με σκυλο πάντως δυσκολα δεν ξαναπαίρνεις..

Μαρινα αν και δεν καταλαβα τι εγινε ευχομαι η απόφαση που θα πάρετε να ειναι οσο το δυνατόν ανώδυνη και ευκολη για τη μικρή κυρίως..

Ντινα ειστε καλύτερα σημερα;;

Φιλακι τι να πώ...Αφου θες τόοοοοσο την κόρη με το καλό να τη σκαρώσετε!!

Πολλά φιλάκια και στο Λωλοστεφανή!!χαχα ειναι απαιχτη η μικρη!!!

μιαμ μιαμ τωρα ειδα και τα τοστακια μερεντας..σε εμας τα σερβιρουν στον παιδοτοπο σεπαρτυ γενεθλίων αντι για κρουασανακια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Έφαγα και εγώ το (κατά φαντασίαν)τοστάκι μου!!!!!

Θα τα κάνω μόλις πάω σπίτι!

Προχώ η γιαγιά Πανμαρ, εμάς μόνο ψωμί με ζάχαρη μας έδινε!!!!:P:p:p

Ο σύζυξ παραμένει χάλια...να δούμε τι θα κάνει....:roll:

Ευτυχώ τα μικρά και εγώ είμαστε ακόμα καλά!!!:cool:

Σούλα τι έγινε σήμερα; Πήγε η μικρή σχολείο;

Εμάς μετά την αρρώστια της προηγούμενης εβδομάδας η Αναστασία κάνει τρελό σαματά για να μην πάει... Θέλει να πάει στη γιαγιά της, κλαίει και οδύρεται από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι και την ώρα που θα φύγει,.... Τουλάχιστον γυρνάει χαρούμενη και φαγωμένη!:rolleyes:

Τα λέμε μετά τσούπρες! Φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα ,

Από το πρωί προσπαθώ να γράψω αλλα πλάκωσε και πάλι πολύ δουλειά.

Λοιπόν οσον αφορα στο «φλέγον» θέμα.Μίλησα (σχετικα ήρεμα) χθες με τον καλό μου και συμφώνησε να προσπαθήσουμε.

Σήμερα λοιπόν την ξύπνησα είπαμε 6 παραμύθια για να ντυθεί να πιει γάλα να χτενιστεί (αυτό τελευταία γίνεται ολο και πιο δύσκολο) και τελικα πήγε στο σχολείο.

Την πήγε ο Ν.από ότι μου είπε ψιλογκρίνιαξε αλλα εκατσε.Ελπίζω να κάτσει ολη μερα τι να πω?

Πάντως σίγουρα θα προσπαθήσουμε.

Μαρίζα μου οσο γι’ αυτό που είπες για τις γιαγιάδες το σήριαλ είναι γνωστό.

Δεν νομίζω ότι της κανουν και πολύ καλό για αυτό και ηθελα τοσο πολύ να παει παιδικο.Αν ηταν αλλιως τα πράγματα δεν θα το σκεφτομουν για φετος.

Ντινάκι μου να ερθω εγώ βρε κοριτσι να με φιλεψεις!!!Μπράβο και στα παιδακια σου που εφαγαν.Εγώ αραγε θα το ζήσω αυτό?

Μαράκι τι διαβαζω .Ψήνεσαι για παιδακι ε????αντε ξεκινα!

Μαργαρίτα μου ωραια συνταγουλα βρε.Και εγω που ειμαι στη δουλεια και πειναω τι να κανω οεο???

Μαρακι μου (arma) φοβερή ατάκα η Ευα !!!Απαιχτη.

Μαρινάκι μου εύχομαι να προσαρμοστεί η μικρούλα σου.Αναποδιά ε???

Ευχομαι το καλύτερο.

Α να σας πω και τα τελευταια τα δικά μας.

Εμαθα στην κόρη μου να παιζει ξερη (χαρτόμουτρο ε?)

Οπότε μου λεει κατι όμορφα εχω βαλέ τα παιρνω!!! Ή παω πασο μαμα !!!!:shock:

Μου έκανε και μια ξερή χωρίς καμμια βοήθεια από μερους μου χα χα:lol:

Φιλια ή καλυτερα .Μουτςςςςςςςςςς

Οπότε μου λεει κατι όμορφα εχω βαλέ τα παιρνω!!! Ή παω πασο μαμα !!!!:shock:

Μου έκανε και μια ξερή χωρίς καμμια βοήθεια από μερους μου χα χα:lol:

χαχαχα απίστευτη και πανεξυπνη! Χαιρομαι που συμφωνησατε με τον Ν.... Ολα θα πάνε καλά τωρα!

Τα λεμε αργοτερα ξυπνησε η μπουμπου.

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Όλες καλά;

Σούλα χαίρομαι που συμφωνήσατε με το Νίκο σου. Να δεις που σε λίγο καιρό η Ανδρεάνα θα ζητάει μόνη της να πάει σχολείο και δεν θα το πιστεύετε.

Ρίτα καλά ήταν σήμερα το πρωί η Αλεξάνδρα. Μάλλον ήταν η μέρα της χτες. Καλά ο batman σου φοβερός. Πολύ μου άρεσε που batman, spiderman, superman είναι φίλοι.:P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε γιοβαννα!Ναι μωρε πλακα εχει!Ειδες πως τα εχει στο μυαλο του ?Ολοι αυτοι ειναι φιλοι!Και φυσικα ειναι καλοι και θα σωσουν τον κοσμο.Καποια στιγμη εχθες τον ακουγα να λεει ''Κυρια θα σε βοηθησω εγω,ελα ασε θα παρω εγω το καροτσακι σου''

Βοηθουσε μια κυρια στη λαικη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εχω σκασει στα γελια μαζι του!

Αλλα η Αλεξανδρα ειναι ολα τα λεφτα!! τι χορευταρου απο μικρη ετσι?Εντωμεταξυ μου εκανε φοβερη εντυπωση ποσο μεθοδευμενες ηταν οι κινησεις της.Ποσο ηρεμα μπουσουλουσε και εβρισκε το στοχο της αν βρω και παλι την υπομονη να ανεβασω βιντεο απο τον Γρηγορη 9-10 μηνων θα καταλαβεις για τι αλλοπροσαλη κατασταση μιλαω.

Σουλα στο ειπα και νωριτερα αλλα οπως στο λεει η Γιοβαννα ειναι.Σε λιγες μερες θα ανυπομονει και θα διαλεγει μονη της τα ρουχα της.

Εχω λιγες μερες που βρισκω τον Γρηγορη, ετοιμο και ντυμενο οταν σηκωνομαι και μονο στις καλτσες τον βοηθαω.

Α και κατι αλλο για τις αγορομανες και ειδικα για την Ιωαννα που δε θελει ο Χρηστος να ντυθει.Ειδα πολυ ωραια και απλη στολη ραλιστας.Ειναι και καλα μακουιν.Μια κοκκινη απλη φορμουλα που μπαινει πανω απο τα ρουχα και εχει στα μανικια το σημα αυτο το ασπρομαυρο του μακουιν μαζι με ενα κρανουμπακι νομιζω ο Χρηστος θα ενθουσιαζοταν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέραααα! Είμαι πιο αισιόδοξη σήμερα, όλα θα δρομολογηθούν! Πήγα με τη μικρή σταθμό, όση ώρα ήμαστε στο γραφείο και έκανε η υπεύθυνη να την πάρει αγκαλιά η μικρή γκάνιασε στο κλάμα. Μετά ήρθε η δασκάλα πήγε να την ξεγελλάσει πούυυυ η δικιά μου! Τελικά μου λέει κάτσε να την πάω λίγο στην τάξη μπας και ηρεμήσει με τα παιδάκια, όντως την πήγε και μετά από λίγο την άκουσα που σταμάτησε να κλαίει. Μετά τελικά μου λέει η υπεύθυνη άντε πάμε λίγο να τη δεις αλλά μόνο από τη χαραμάδα της πόρτας σε καμιά περίπτωση δε θέλω να σε δει. Πήγα και την είδα να την έχει η δασκάλα αγκαλιά στο χαλί με τα παιχνίδια και τα μουσικά όργανα και άλλα 5-6 μικράκια γύρω γύρω με μια ακόμα δασκάλα. Στο καπάκι άρχισε τα τεντώματα η μικρή, βήχει μία και κλασσικά ξερνάει! Όταν λέω ότι η κόρη μου με την Ανδρεάνα έχουν πολλά κοινά...Τέσπα μου λέει η υπεύθυνη μη μπεις να την πάρεις τωρα σε καμιά περίπτωση, άσε να την καθαρίσουν και θα σου τη φέρει η δασκάλα! Ενδιάμεσα με πήγε και είδα από τη χαραμάδα και το Γιώργο που μαζί με άλλα 12-14 πιτσιρίκια καθόταν το ένα πλάι στο άλλο και έπαιζαν ή ζωγράφιζαν σε ένα τραπεζι! Πλάκα έπαθα που καθόταν όλα έτσι χωρίς να τσιρίζουν ή να τριγυρίζουν! Σίγουρα είχαν ειδοποιηθεί ότι μπορεί να περνούσα και έδειξαν ίσως καλύτερη εικόνα και γι αυτό, πάντως οι δασκάλες στη μεγάλη τάξη δεν έδειξαν καν να κατάλαβαν ότι άνοιξε η πόρτα. Τέσπα, αύριο πάλι το ίδιο άντε κανένα 5' παραπάνω

και πολύ σταδιακά όσο τραβήξει θα δοκιμάζουμε. Είμαστε βέβαια στην αρχή ακόμα, αλλά πήρα λίγο τα πάνω μου κι ας έκατσε 5-10' μόνο. Μένει τώρα να βρω και μια κοπέλα να τα κρατάει λίγο μέχρι τν ώρα που θα πηγαίνουν σταθμό και θα ηρεμήσω αρκετά νομίζω!

Σας ζάλισα και πάλι, επανέρχομαι με τα δικά σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σουλίτσα μου κράτα γερά και πάλι! Κι εγώ σε σκέφτομαι πολύ και σε νιώθω αφάνταστα αφού αν και σε μικρότερο βαθμό αντμετωπίζουμε κάποια κοινά θεματάκια!

ΠανΜαρ όντως νωρίς είναι για σκυλάκι άμεσα, αλλά ωραίο που το συζητάτε σιγά σιγά να ξέρει το Σοφάκι ότι πάλι θα έχει παρεούλα (μέχρι να αποφασίσει αυτή η μαμά να της κάνει και κανένα αδερφάκι! Χιχιχιχ!)

Στα μπλε ο Χρήστος Ιωάννα μου? Αυτό το χρώμα κάτι τους κάνει σε κάποια φάση νομίζω!Χαχαχα δίκιο έχει η Ρίτα πάλι καλά που δεν περνάει τη φάση του ροζ, αν κι εγώ του έχω πάρει ένα τέλειο ροζ πουλοβεράκι, αφού τσακώθηκα με τον καλό μου πρώτα, αλλά τελικά παραδέχτηκε ότι του πάει του ξανθούλη μου! :) Κι ο μικρός στην αρχή έλεγε Μαλιαλέναθ είναι, αλλά οκ τον έπεισα!

Ρίτα ευτυχώς που δεν έχω κουβερτούρα και λοιπές σοκολάτες σπίτι τι μου εκανες λέμε, μία σοκοκόλαση είναι ό,τι πρέπει τώρα! Οι υπόλοιπες για μαζωχτείτε, δικά μου είναι λέμεεεε!

Ντίνα μου δε θα είναι μαζί με το Γιώργο στο σχολείο σε άλλα τμήματα είναι και μόνο στο σχολικό θα είναι μαζί! Δε θέλω να σου πω να φορτώσω και το Γιώργο με αυτό το άγχος! Μπράβο σας για το χτεσινό φαγοπότι, προσοχή τώρα μη θεωρήσουν ότι πάχυναν και το ρίξουν στη δίαιτα! Εμένα έτσι κάνουν για να κρατάνε σιλουέτα! Χαχαχα!

Πετρούλα σκέφτεστε να μεγαλώσετε την οικογένεια ε? Γιατί δεν παίρνετε θηλυκό σκυλάκι επειδή γεννάνε συχνά!

Περαστικά στον καλό σου Deleni! H μικρή κάνει νάζια κι αυτή με το σχολείο ε?

Μαρήηηη Σούλα τώρα τα διάβασα! Που να θέλει καλέ το παιδί να πάει σταθμό, καμιά χαρτοπαιχτική λέσχη κανένα καζίνο, κάτι πάει κι έρχεται, τι να κάνει στα ξενέρωτα!!!Χιχιχιχ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρήηηη Σούλα τώρα τα διάβασα! Που να θέλει καλέ το παιδί να πάει σταθμό, καμιά χαρτοπαιχτική λέσχη κανένα καζίνο, κάτι πάει κι έρχεται, τι να κάνει στα ξενέρωτα!!!Χιχιχιχ!

Είναι μικρή βρε ακόμα κατσε να κλείσει τα 23 και να δεις που θα την πηγαίνω εγώ στα καλυτερα :tongue::tongue::tongue:

Ευχομαι να πανε ολα καλα Μαρινάκι μου γλυκό.

Που θα παει μωρε θα προσαρμοστούν τα κοριτσάκια μας.

Αλλα αυτο με τον εμετό ε?:roll:

Τσαουσες και κολπατζουδες οι μικρες μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...