Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Σούλα ένα θα σου πω ΣΥΜΠΑΣΧΩ απόλυτα! Από Δευτέρα η μικρή ξεκινάει προσαρμογή στο σταθμό, ξέρω ξέρω άλλα έλεγα χτες, αλλά πώς λέει η παροιμία? Μέχρι εκεί που φτάνεις μόνος σου ξύσου....δε θυμάμαι κάπως έτσι! Τέσπα δε θέλω να σας πρήξω, αλλά είμαι πολύυυυυ χάλια, τώρα όλα πρέπει να γίνουν βεβιασμένα και όσο χαλαρή ήμουν στο ΓΙώργο τόσο ανέτοιμη νιώθω τώρα και με έχει πάρει πολύ από κάτω! Σόρυ που δε σχολιάζω τίποτα άλλο αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου! :(

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαρινα γιατι?

Τεσπα θα τα πουμε αυτα..

Λοιπον η μικρη μπορει να εινα μικρη αλλα θα τα παει καλα !!!!Και απο ιωσεις ειναι μαθημενη και να μοιραζεται με αλλο παιδι ξερει και γενικα μη σε περνει απο κατω θα αποδειχτει πιστευω πιο ευκολο απο οσο νομιζεις!Ολα καλα θα πανε!Εχω πολλα παραδειγματα γνωστων που τα εστειλαν και κατω του ετους και περα απο τις ιωσεις(εσεις νομιζω το εχετε ξεπερασει αυτο)μια χαρα και ευκολα προσαρμοστηκαν!Θα δεις!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινάκι τι έγινε και πρέπει έτσι βιαστικά να ξεκινήσει σταθμό; Δεν μπορεί η μαμά σου να την κρατήσει; Το καλό είναι ότι είναι και Ο γιώργος σου εκεί και άρα θα έχει ένα δικό της π΄ροσωπο να βλέπει

Σούλα νομίζω πώς ότι ακι να σου λέμε εσύ ξέρεις καλύτερα τι πρέπει να κάνεις και πώς να χειριστείς τα πράγματα με τους δικούς σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Με τετοια προσφορα σλινκ σκεφτομαι να κανω και εγω τρίτο!!!

Αλίμονο! Μη χάσεις ευκαιρία!:tongue:

χαχαχαχα! Ντίνα μου εμείς οι 2 την εχουμε πρηξει τη Μαρία με τα 3α παιδιά μας!:mrgreen: Κ εγω της ελεγα σημερα οτι αν τα οικονομικά μας ήταν λιγο καλυτερα τωρα θα εκανα άλλο ένα!:lol: Το τραβάει ο οργανισμός μας τελικά!:rolleyes:

Ε, μα πραγματικά θα με τρελλάνετε εσείς οι δυο!!! ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!Καλέ σεβαστήτε τουλάχιστον την κατάστασή μου! :lol: :lol: :lol:

Βατραχουλινάκι μου ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! Και φυσικά για την προσφορά σου αλλά όπως είδες έχουν πέσει πολλές! :lol:Καλή συνέχεια με την προσαρμογή του Τιμούλη, χαίρομαι πολύ που σε ''ακούω'' αισιόδοξη. Έτσι πρέπει!

Μαρινάκι μου..ουφ! Μη σε παίρνει από κάτω φιλενάδα..θετικές σκέψεις όπως κάνεις πάντα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Τι κάνετε κούκλες;;;!!!!!

Δεν διάβασα πολλά... μόνο τα νέα της Σούλας και της Μαρίνας....

Σούλα μου τα ξέρω αυτά τα καπρίτσια... όσο μπορείς κοίτα να επιβληθείς στους παππουδογιαγιάδες και αν καταλάβουν ότι αυτό είναι και τέλος, το παιδί θα πάει παιδικό....Βέβαια πρώτα δεν τι θα κάνεις και με τον Ν.... εκεί εγώ θα έβαζα τα "μεγάλα" μέσα...:mrgreen::mrgreen: και μη γελάτε είναι η κλασσική και δοκιμασμένη κρεβοτομουρμούρα!!!!!:tongue::tongue::tongue: Ο δικός μου δεν αντέχει μιλάμε...5 λεπτάκια χρειάζομαι και ...ο σκοπός επετεύχθη! ;)

Μαρινάκι τι να πω...μη στεναχωριέσαι...και εγώ με τη μαμά μου μέρες μετράω...την πόνεσε πάλι το χέρι της λίγο και.... κάνω τα στραβά μάτια μέχρι το Πάσχα....αλλά αν πει ότι δεν αντέχει και εμείς απο τώρα θα πάμε...:?

Κατά τα άλλα...έχω τον άντρα μου άρρωστο με πυρετό... να δούμε τι θα μας βγάλει... προς το παρόν τα μικρά είναι καλά αλλά να δούμε μέχρι πότε...:?

Με την πρόκληση πάμε καλά, δεν έχουμε τίποτα μέχρι στιγμής... περιμένουμε μέχρι την Κυριακή...Τώρα του δίνω μόνο 100μλ γάλα και αν μέχρι την Κυριακή είμαστε καλά (δεν έχουμε αίμα στα κακά δηλ) είμαστε ΟΚ και μπορούμε να τρώμε γαλακτοκομικά!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Για τη νοσηλεία στην κλινική δεν σχολιάζω...ήταν απλώς ανοργάνωτοι και είχε πάρα πολύ κόσμο....ο ένας πάνω στον άλλο ήμασταν και όσο για τα δωμάτια όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε! Τόσο καλά!

Τέσπα δεν με πολύνοιάζει... με ενδιαφέρει μόνο ότι όλα πήγαν καλά!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες και περαστικά στα αρρωστούλικα!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, μη λέτε για ντουντούνες-μη λέτε για ντουντoύνες. Τώρα που το είπε δηλ. και το μέντιουμ Πετρούλα να το πιστεψω ότι θα είναι αγοράκι;;;;;; Θα πω το σοφό "γερό νά 'ναι κι ότι νά 'ναι, αλλά, αχ, κάνε Θε μου να είναι κοριτσάκι!

Σουλίτσα μου, μη μου πανικοβάλεσαι... Δηλ., να σε ρωτήσω κάτι, μη με παρεξηγήσεις, το βρίσκεις εντελώς τραγικό, όντως, αφού υπάρχουν διαθέσιμοι παππουδογιαγιάδες να μην πάει ακόμα η μικρή σου παιδικο; Λέω τώρα εγώ. Θες οπωσδήποτε να τη στείλεις σταθμό; Εγω λέω, να, αν είχα παππού-γιαγιά να ψοφάνε να μου την κρατήσουν, νομίζω ότι δεν θα έλεγα όχι, λέω τώρα εγώ. Ε, κι ας την πηγαίνουν αυτοί λίγες ώρες στον παιδικό να παίζει και να ξεδίνει. Τί λες; Συζήτησε το και με τον άντρα σου και θα τη βρείτε σίγουρα την άκρη.

Μαρίνα μου, αλλαγή πλεύσης για τη μικρή σου ρε γμτ, έτσι, στα ξαφνικά. Άσε Μαρίνα, μόνες μας ότι κάνουμε, όπως τα λες.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι μου η Σουλιτσα μας εχει πολλαπλα θεματα με το μεγαλωμα της μικρης απο τις γιαγιαδες.Μαλλον δε θα τα θυμασαι, μας τα εχει πει πολλες φορες.

οσο για σενα γιατι καλε να μην κανεις και ενα αγορακι?Μια χαρα ειναι και τα αγορακια και οπως εχω ξαναπει το ενα αγοαρακι και ενα κοριτσακι ειναι κατι που θα το ηθελα πολυ...αλλα δεν παιζει χαχα!

Καλη επιτυχια στην προσπαθεια και σε λιγες μερες να μας εχεις τα ευχαριστα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλακι μου η Σουλιτσα μας εχει πολλαπλα θεματα με το μεγαλωμα της μικρης απο τις γιαγιαδες.Μαλλον δε θα τα θυμασαι, μας τα εχει πει πολλες φορες.

οσο για σενα γιατι καλε να μην κανεις και ενα αγορακι?Μια χαρα ειναι και τα αγορακια και οπως εχω ξαναπει το ενα αγοαρακι και ενα κοριτσακι ειναι κατι που θα το ηθελα πολυ...αλλα δεν παιζει χαχα!

Καλη επιτυχια στην προσπαθεια και σε λιγες μερες να μας εχεις τα ευχαριστα!

Όχι-όχι, δεν πρόκειται να είναι σύντομα Ρίτα μου. Κι εσύ τί ακριβώς εννοείς όταν λές ότι "δεν παίζει"; Δεν κατάλαβα. Ρίτα μου, αν κάνω αγοράκι, σίγουρα θα το λατρέψω, έτσι δε λένε, ότι δηλ., τα ερωτεύεσαι;;;

Όσο για τη Σούλα, θυμάμαι μέσες άκρες ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με το μεγάλωμα της μικρής από παππουδογιαγιάδες. Αλλά, λέω, πόσο κατηγορηματική έχει γίνει με αυτό το θέμα; Πόσο μπορεί να υποχωρήσει κι όλα αυτά βέβαια μόνο και μόνο για να βοηθήσει την κόρη της κι όχι για άλλο λόγο. Εγώ λέω ακόμα και σήμερα "δε θα έδινα ποτέ την κόρη μου να τη μεγαλώσει η πεθερά μου" κι ύστερα λέω.... επειδή σκέφτομαι τις αλλεργίες πως αν μπορούσε να την κρατήσει προκειμένου να είμαι σίγουρη ότι η Ναταλία είναι σε καλά χέρια κι ασφαλής, ότι.......... ναι, για χάρη της Ναταλίας και μόνο, θα ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ να κάνω την παραχώρηση. Άσχημο το πάρε-δώσε με τα πεθερικά, όταν είναι σε καθημερινή βάση, πωπω, δε θα το γούσταρα με τίποτα..... εδώ και για τους γονείς μου το λέω το μακριά κι αγαπημένοι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ευχαριστώ κορίτσια όλες για τη συμπαράσταση, θα βρούμε τη λύση τι να κάνουμε!

Πάντως Μαρίζα εγώ στη θέση της Σούλας ούτε θα διανοούμουνα να μου την κρατήσουν και πάλι οι παππουδογιαγιάδες αρκετά προβλήματα δημιούργησαν και στη μικρή αλλά και σε όλη την οικογένεια! Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή δε θα πάει σχολείο? Το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν νομίζω, δε βλέπω να υποχωρεί αν δεν άλλάξουν στάση απέναντι στο παιδί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλημέρα αν και σας διάβασα δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τελείωσα μ την άντληση καλημεραααααααααα όμορφες μανούλες

ΣΟΥΛΑ μου σε εχω πολυ ενια φιλια πολλα κ δηναμη η παναγια να σου δωσει για να πραξεισ σωστα μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσθελω τοσα να συ πω αλλα δεν το εχω το γραπτο απο κοντα θα σου πω φιλια πολλα πολλα να ξερεισ πωσ σε σκεφτομαστε ολλεσ

ΑΡΜΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΥΤΣ

ΑΝΤΕ ΟΛΛΕΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:tongue::tongue:

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε? Από αρρωστούλικα πώς πάμε?

Πικουλίνα η οικογένεια όλη καλά?

Σουλίτσα μου, ελπίζω να μιλήσατε με τον καλό σου και να συμφωνήσατε σε ένα κοινό τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης... Τι έγινε σήμερα με την μικρή? Πήγε σταθμό?

Μαρινάκι μου.... σε έχω χάσει τελευταία.... τι έχεις? Ποιος σε πείραξε να τον δείρω!!!

Ντελενάκο όλα καλά με τον μικρό ε? Ωραία! Περαστικά και στον καλό σου.

Βατραχάκι με γεια τα τικεράκια... (καινούρια δεν είναι? ή κάνω λάθος?)

Πετρούλα... σκυλάκι ε? Κι εμείς προχθες το βράδυ είχαμε ολόκληρη συζητηση για το τι σκύλο θα πάρουμε! Βέβαια (ευτυχώς) ευμφωνήσαμε πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε για το επόμενο! Ας περάσει το καλοκαίρι και βλέπουμε...

Κωνκων και Πικουλίνα σκέφτεστε για τρίτα ε? Άντε κάντε τα να μας πείτε πώς είναι...

Εμείς καλά. Οι μυξούλες μας περάσανε, οπότε όλα καλά!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημερααααα

Εμεις καλα ολοι μας..το μπεμπακι στο ρηλαξ κοιταει το ταβανι και ο Χρηστακης σχολειο με την μπλε φορμα του(περναμε την φαση του μπλε ..οτι φοραμε πρεπει να ειναι μπλε..)

Μαρινα μου τελικα αλλαγη σχεδιων απο οτι καταλαβα...ξερω οτι δεν το ηθελες αυτη την επιλογη αλλα ειμαι σιγουρη οτι η Μαριαλενα θα τα παει εντελει καλα ...υπομονη φιλεναδα...

Ελπιζω η Σουλιτσα να βρηκε μια λυση στο θεμα του παιδικου ..

Ντελενι μου σουπερ ο γιαννακης !!!αντε βουρ στα γιαουρτια!!!

Γειτονακι μου αρεσει που ρωτας για τα τριτα..κανε πρωτα το δευτερο....χμμμ..

Να στειλω και ενα μουτς στην Ηλιαννα ...

Καλημερααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!!

Πολλα μουτσς μουτσς ρε παιδια!!χαχα!!

Σουλα τι νεα?Σε εχω εγνοια!

Ηλιανα καλη δουλεια!

Φιλακι δευτερο θα κανω, κοριτσι ομως δεν παιζει να κανω...αδυνατον το βλεπω!χαχα!

Ιωαννα εμεις περναμε τη φαση του κιτρινου εδω και πολλους μηνες!Δεν ειναι τιποτα θα του περασει αφου δεν περναει τη φαση του ροζ παλι καλα!χαχα!!!

Οσο για το μπεμπακι... καλε γιατι εχεις κουσουρι να λες τα παιδια μια κοντο, μια χοντρο?Τελεια ειναι και τα δυο.

Πανμαρ ετσι μπραβο!Η μυξα θελει χιονια τελικα!!!χαχα!

Ηλιανα καλη δουλεια αν και θα κοντευεις να γυρισεις τωρα!!!

Πετρουλα μεγεια το νεο μελος!Ηρθε?

Βατραχακι καθε μερα και καλυτερα θα ειναιμ ειμαι σιγουρη!

Για τη φιλη μου την Μαρινα βαζω αυτο ευκολο ,μονο σε ενα λεπτο και αγχολυτικο!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5335&Itemid=49

Ντελενη καλα φαγοποτια τωρα!

Γιοβαννα σημερα πως πηγε η μικρη?Ηθελα να σου πω και χθες, μη δινεις σημασια με τις μερες τους ειναι κα αυτα .εδω εμεις και στραβοξυπναμε συχνα πυκνα.

Αρμα καλα η Ευα ειναι τρομερη ατακαδορισα!

κατι ξεχναω αλλα θα επανελθω!

Αντε Μουτσς :tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για τη φιλη μου την Μαρινα βαζω αυτο ευκολο ,μονο σε ενα λεπτο και αγχολυτικο!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5335&Itemid=49

Πω!Πω! Ρε Ρίτα τι μου θύμησες....

Αυτό ήταν το κλασσικό "γλυκό" που μας έφτιαχνε η γιαγιά (από τότε που θυμαμαι τον εαυτό μου) όταν νηστεύαμε... (με σοκολάτα υγείας!)

Μαρίνα μπορείς να βάλεις μέσα και μπανάνα, ή αμύγδαλα, φυστίκια, φουντούκια... ή ό,τι άλλο σου ταιριάζει με την σοκολάτα! χαχα

Πάω να φτιάξω τώρα!!!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...