Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φίλες μου!!!! Σήμερα κλείνω ένα μήνα από τότε που μπήκα πρώτη φορά νοσοκομείο...ουφ! Άντε να περάσει άλλος 1 1/2 χωρίς προβλήμτα να μπούμε μετά σε τελική ευθεία...

Σουλίτσα μου πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω...μήπως να την πήγαινες εσύ? Εγώ ξέρεις, για τον παιδικό δεν πετάω και την σκούφια μου, αλλά με τα σκηνικά που μας έχεις περιγράψει με τις γιαγιάδες θα τον προτιμούσα χίλιες φορές..

Φιλάκι μου άντε, με το καλό να έρθει νέο μπεμπάκι!!! Ελπίζω να πειστεί το Ναταλάκι! Κι εγώ για κορίτσι σε έχω αλλά αφού είπε το μέντιουμ Πετρούλα αγόρι..μάλλον για μπλε σε βλέπω:lol: Όπως είπε και η joa κι εγώ έτσι έλεγα αλλα..ήρθε η τσουτσου!!! Γερά να είναι!

giovanna μου ελπίζω να ήταν τυχαία η γκρινίτσα της Αλεξάνδρας..

Μαρινάκι μια χαρά είναι τα παιδάκια σου!!! Το κυριότερο είναι ότι φτου φτου φτου δεν έχετε ιώσεις!

joa μου ξανά φτου φτου φτου για τον μπεμπάκο!

Κάτι έκανε τώρα η Εύα λάθος εκεί που έπαιζε και άρχισε να φωναζει ''ό,.τι του φανεί του λωλοστεφανή..'' :lol:

Τα φιλιά μου στις υπόλοιπες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

giovanna δεν κάνεις εσύ ενα τηλ. να δείς πώς είναι? Θα ηρεμησεις.

.

Πήρα τήλέφωνο. εντάξει είναι. ήρεμη και ορεξάτη. Παίρνουμε κάτι ομοιοπαθητικά χάπια το πρωί και νομίζω αυτά της κάνουν γκρίνια. Πρέπει να πα΄ρω τηλέφωνο την κοπέλα να την ρωτησω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κοριτσια πραγματικα εχω βαρεθεί να προσπαθω να πεισω για το τι ειναι σωστο για την μικρη.

Ειλικρινα εχω κουραστει αφανταστα.Νομίζω ότι ολη τη δουλειά που κανω με τη μικρή μου την καταστρέφουν μόλις γυρίσω την πλάτη μου.

Και πιστεψτε με εκτος από τη δουλεια δεν ασχολούμαι με τιποτα αλλο εκτος τη μικρη.

Είναι μεγαλη συζητηση να αναφερω οοοολα τα στραβα που αποκομιζει η μικρη απο τη μεχρι στιγμης κατασταση με παππουδογιαγιαδες.

Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που ηθελα να παει παιδικο.

Δυστυχως ομως δεν μπορω να κανω κατι.

Είμαι πολύ πικραμένη.

Ολοι μα ολοι ο καθενας με τον δικο του τροπο κοιτανε το "βολεμα " και αυτο που θελουν αυτοι.

Και απο οτι καταλαβα πανω απο ολους ο Ν.

Οκ και εγω ξέρω να βολευτώ και να αφησω τη μικρη να γινει αντικοινωνικη (που εγινε ως ενα βαθμο) να κανει οτι της ερθει στο κεφαλι , να βλεπει ολη μερα dvd και να εχω εγω την ησυχία μου και να συμφωνουμε με ολα τα καπρίτσια της και στο τελος να μας καβαλησει κιολας.

Είμαι φοβερα απογοητευμενη!

Αχ Σουλίτσα μου..είναι λογικό να απογοητεύεσαι. Το ξέρω πολύ καλά τι προσπάθειες κάνεις όλο αυτό τον καιρό με όλους προκειμένου να καταλάβουν..Μήπως έτσι, σαν τελευταία προσπάθεια να τους ''ετριζες'' τα δόντια? Με κάτι που θα τους κάνει να ταρακουνηθούν?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αχ βρε Σούλα, δεν ξέρω πώς να σε συμβουλέυσω. Βοηθάει πάντως αυτό που είπε το Φιλάκι χτες, και που το κάνω και ργώ στην Αλεξάνδρα χωρίς όμως να το είχα σκεφτεί, δηλαδή αάθε πρωί της λέω: ''Θα πας στο σχολείο σου, θα διασκεδάσεις, θα παίξεις, κλπ και το μεσημέρι θα έρθω να σε πάρω"

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Σούλα μην αφηνεις την κατασταση να σε πάρει απο κτ..Πάτησε πόδι και ανακοινωσε σε όλους πως εχεις ενα προγραμμα και θες να το ακολουθησουν όλοι..Δεν μπορεί εσυ να λές ασπρο και οι αλλοι μαυρο..αυτα βλέπει και η μικρη και σκεφτεται "να εχω και συμμαχους"!!Αν όλοι υποστηριζουν αυτη τη θεση και την παροτρυνουν να πηγαίνει σχολειο οπως ολα τα παιδια δεν θα εχει πισωγυρισματα..Στο κατω κατω αν δε δωσεις εσυ τη γραμμη που εισαι η μαμα του παιδιου, ποιος θα το κανει;;;

Κι εμενα η πεθερα μου οταν της ειπα οτι θα πάει στον παιδικο αρχισε "αχ μωρε μικρό ειναι" "που θα πας βρε αγορακι μου;;" "θα καθεται αραγε;;" της εκοψα τη φορα με ενα νευμα και οταν εφυγε το παιδι απο το δωματιο ειπα οτι δεν θελω να ξαναγινει τετοια κουβεντα για το σχολείο..ειναι δεδομενο οτι θα πάει κι ας ζοριστεί, δε θα δειχνουμε μπροστα του οτι το λυπόμαστε και το παρηγορούμε!!

Κάνε μια συζητηση με το Ν. και εξηγησε του οτι ολα τα παιδακια αλλο πιο εντονα κι αλλο λιγοτερο περνανε απο αυτη την φαση..Πρεπει να περασει δλδ για να ερθει μετα και η συνηθεια, τι να κανουμε!!Κανεις δε θελει να τα βλέπει ετσι αλλά ειναι καποια πραγματα που πρεπει να τα ανεχτούμε και να δωσουμε στα παιδια την ωθηση και τη δυναμη να τα αντιμετωπίσουν!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σουλα να σε ρωτησω το προβλημα του πιο ειναι? οτι δεν αντεχει τα κλαμματα της μικρης ή οτι δε θελει γενικως να παει σχολειο?

Αν ειναι οτι δεν αντεχει ανελαβε το εσυ.Εγω ετσι θα εκανα θα ετρωγα ολη μου την αδεια θα εκανα το στομαχι μου κομπο και την καρδια μου πετρα και θα την πηγαινα εγω.Σου ξαναλεω οτι σχεδον ολα τα παιδια εχουν αυτες τις αντιδρασεις και οσο τους περναει τοσο το χειροτερο.

Το θεμα δεν ειναι οτι βασανιζετε το παιδι γιατι απλα ειναι φυσιολογικη η αντιδραση της και τα ιδια θα κανει οποτε και να την πατε ιδως αν την εχουν ολη μερα οπως λες.

Σκεψου οτι υπαρχουν γονεις και ξερω αρκετος τετοιους που δεν εχουν καν την πολυτελεια να ασχοληθουν με την προσαρμογη των παιδιων παρα μονο λιγες μερες.Τα βαζουν σε ενα σχολικο ή τα πανε εκει και φευγουν ενω σπαραζουν.Και αυτο μπορει να γινετε μερες αλλα δεν εχουν επιλογη παει και τελειωσε ή τα παιδια πανε παιδικο και προσαρμοζονται ή καθονται σπιτι οι μαναδες και πεινανε.Το λεω ωμα αλλα για πολλες οικογενειες ειναι ετσι.

Θα μου πεις εχετε επιλογη αλλα στην προκειμενη η επιλογη σας κανει κακο στο παιδι απο αυτα που λες οποτε πρεπει το παιδι να παει και να προσαρμοστει που θα προσαρμοστει σιγουρα οπως ολα.

Ουτε κακο θα παθει ουτε δυστηχισμενο θα ειναι.Στο υπογραφω!

Εχω φιλη που το ενα παιδι το πηγε απο 5 μηνων στον παιδικο και η κοπελα εκλαιγε για αυτη την αποφαση, αλλά δεν ειχε επιλογη.Το παιδι ειναι μια χαρα!!! περασαν πολλα απο αρρωστιες αλλα τωρα ουτε καν μυξωνεται.

Λοιπον μια αποφαση ειναι και οσο και να φωναζει η ανδρεανα και να χτυπιεται δεν ειναι και η μονη .

Ακουγομαι σκληρη αλλα ετσι ειναι η ζωη και δε θα τα ελεγα αυτα αν ειχατε καλυτερη επιλογη αλλα αφου δεν εχετε τι τωρα, τι μετα? την προσαρμογη της ναι θα την περασετε και τα νευρα σας θα σπασουν και θα στεναχωρεθειτε οπως ολοι οι γονεις ,αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα.

Και η αδερφη μου στα 5 πηγε στο νηπιο και σας εχω ξαναπει οτι εκανε εμετους και χτυπιοταν τη μιση χρονια τι επρεπε να γινει δλδ?Και η μανα μου μονη της μας μεγαλωνε αφου ο πατερας μου ταξιδευε και αγχωτικη ηταν και υπερπροστατευτικη αλλα τι επρεπε να γινει ?να μην παει σχολειο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα συμφωνω απόλυτα οπως καταλαβαίνεις με αυτά που λες!

Ακριβώς ετσι βλεπω και εγω τα πραγματα.

Το θέμα του Ν. έίναι απο οτι καταλαβα ολο το πακετακι.Δλδ το πρωινο ξύπνημα , τα κλάματα ακομα και οι ιωσει;ς που "ψωνισαμε" απο τον παιδικο.

Δεν ξερω ειλικρινα.Μαζί συζητησαμε μαζι αποφασισαμε να παει παιδικο γιατι ΤΟΤΕ λεγαμε και συμφωνουσαε οτι ειναι το καλυτερο για τη μικρη και μαλιστα ανυπομονουσε κιολας.

Τωρα γιατι στραβωσε τι να πω.Τι να πω???????????????

Οσο το θεμα της αδειας ειχα πει και χθες νομιζω οτι τη δεδομενη στιγμη ειναι αδυνατον.

Λειπουν και αλλα ατομα απο το γραφειο και η δουλεια ειναι υπερβολικα ανεβασμενη οποτε ειναι σχεδον αδυνατο να παρω αδεια .

Αλλα ακομα και αυτο ρε γμτ δεν μπορω να το καταλαβω.

Την ξυπναω την ντυνω ττης δινω γαλα ειναι ετοιμη και μονο να τη βαλει στο αμαξι και να την απει μενει.Τοοσο τραγικο ειναι.

οκ θα κλαψει ε θα της περασει.

Χθες δλδ που την πηγαμε στον παιδιατρο επρεπε να μην την παμε επειδη κοπανιοταν οτι δεν θελει και εκλαιγε??

Αν ειναι δυνατον να υποκύψουμε σε οτι θελει η μικρη.

και οπως ειπα μετα απο πολυ συζητηση το δεχτηκε τον παιδιατρο.

Το θέμα ειναι ομως οτι τελικα μονο εγω μιλαω σαν το γαιδουρι στην μικρη και με ακουει και δεχεται καποια πραγματα.

Σουλα πες στον Ν. οτι ολα αυτα ,ολο το πακετακι θα το περασετε θελωντας και μη.και μακαρι ολα οσα εχουμενα αντιμετωπισουμε στο μελλον με τα παιδια μας να ηταν μονο αυτο.

Και τις ιωσεις (μα για ποιες ιωσεις μιλαει? για να ρωτησει αλλους γονεις να του πουν τι περνανε απο αρρωστιες ακομα και με παιδια που δεν πανε παιδικο και Δοξα τω Θεω να λεει)και τα κλαμματα,και τις υστεριες και την προσκολληση και τα νευρα και ΟΛΑ.

Θα περασετε-ουμε ολοι μας ειτε τωρα ειτε αργοτερα αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.

Λοιπον μην παρεις αδεια απλα πες οτι θα καθυστερεις κανα μισαωρο το πρωι για λιγες μερες.

Πηγαινε την εσυ και στελνε τον μονο να την παρει.

Θα κλαιει και θα χτυπιεται ωραια δε πειραζει θα της περασει.Ηταν ηδη στην κορυφωση λιγο ηθελε για να το παρει αποφαση.

Αποφασιστικοτητα σουλα γιατι το παιδι δεν μπορει να μαθει οτι το χαιδευουμε για τα παντα.Και δεν ειναι πια μωρο.

Θα της πεις ''Ανδρεαννα σχολειο θα πας οπως ολα τα παιδια και τερμα''.

Και επειδη μου μυριζει δαχτυλος πεθερας σιγουρα τον αρχισαν στο μπουρου μπουρου γιατι θιγονται στο τελος κιολας οι γιαγιαδες αμα δεν τις αφησεις να κανουν οτι θελουν.Πες τους οτι το παιδι μεγαλωσε και θα παει σχολειο.Τερμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα μου εγω θα το πω στη μικρη και ξερω οτι θα με ακούσει !

Αυτο που μου τη δινει ειναι οτι δεν μπορουμε να συννενοηθούμε μεταξύ μας.

αλλα λεω εγω αλλα ολοι οι υπόλοιποι που δυστυχως περνανε και παλι πολύ ώρα μαζί της.

Το θεμα είναι οτι τελικα εγω πρεπει να κανω ουσιαστικές κινήσεις με οποιοδηποτε τιμημα.Γιατι ξερω ότι με ηρεμια δεν υπαρχει καμμια περίπτωση να γινει κατι.

αν του -τους μπήκε στο κεφαλι να μην παει η μικρή σχολειο πρεπει να τα βαλω με ολους και αυτο με λυπει !

Τελως παντων μόλις γυρίσω θα κανω ή τουλάχιστον θα προσπαθησω να κανω μια καλη κουβεντα με το Ν. και δεν ξερω τι θα κανω με τους γονεις του οι οποιοι σιγουρα θα πουν τη γνωμη τους (οχι ετσι απλα εννοειται) .

Είμαι αποφασισμενη να κανω αυτο που θεωρω ΕΓΩ στην τελικη σωστο για το παιδι μου και τον τροπο θα τον βρω.

γεια σας!!!

τι κανετε;

ειδα τα αρρωστουλικα ειναι καλα ε;

πικουλινα μου περαστικα σου τελικα δεν την σκαπουλαρες ε;

τα παιδακια σου ειναι καλα;

Καλημέρα φίλες μου και καλή εβδομάδα!

Είμαι η Μαρία και είμαι καλά! :lol:

Βρε κορίτσια όσες έχετε, πείτε μου λίγο για το sling..τελικά βολεύει? Σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη..όσες πήρατε από που το πήρατε? :mrgreen:

αρμακι μου εγω πηρα σλινκ αλλα με βολεψε μονο στις αρχες που ηταν μικρουλης ο μικρος μετα δεν με βολευε κι ετσι το καλυτερο για εμενα ειναι ο μικρος καροτσι κι ο τιμος απο το χερι βεβαια παιζει μεγαλο ρολο το καροτσι να ειναι ευκολοδηγητο εμενα ειναι πολυ με το ενα χερι το κουμανταρο οποτε βολευτηκαμε ετσι!

αν θελεις σου στελνω και το δικο μου το σλινκ που ειναι και αγοριστικο :mrgreen:

οσο για τους μαρσιπους εγω αν επερνα θα επερνα αυτης της εταιριας http://www.babybjorn.com/products/baby-carriers/ μου αρεσουν πολυ και φυσικα αν καταληξεις να αγορασεις να δεις σε σαιτ εξωτερικου εχουν τεραστια διαφορα τιμης!

Σουλα μου τι να πω δεν ξερω πρωτα πρεπει να τα βρεις με τον καλο σου και να καταλαβει καποια πραγματα κι εμεις περναμε δυσκολα με την προσαρμογη του τιμου αλλα εχουμε ολοι την ιδια γραμμη!

εγω προσωπικα θα επελεγα να την πηγαινα εγω σχολειο αφου μαζι σου καταλαβαινει καποια πραγματα καλυτερα θα ειναι δυσκολος ο αποχωρισμος και με κλαματα φωνες τσιριδες τα ξερω και τα περναω αλλα θα συνηθησει και μετα ολα καλα θα μπειτε και σ'ενα προγραμμα θα ξυπναει νωρις και μπορει να στρωσει και το βραδυ σας!

δεν ξερω την γνωμη μου λεω η επιλογη δικη σου κι ευχομαι ολα να στρωσουν!

εμεις ακομη ζοριζομαστε αλλα εχουμε καποια προοδο δεν κλαιει οταν τον αφηνω μετα λιγο γκρινιαζει αλλα πιστευω σε λιγο καιρο ολα αυτα θα ειναι κακο παραλθον!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαρίνα για την έλλειψη δεν το ξερατε;;;

Μαρίζα αντε με το καλό η αδελφούλα,να δω αν σας βγει ντουντουνα τη θα της πειτε;;; Η Βαρβαρα τελικα μονο μια μερα εκανε υψηλό πυρετό , μια μερα δεκατα και μετα τελος.

Deleni τι γινεται;;; πως τα πατε;;;

Τα υπολοιπα σε λιγο,, παω να οργανωθώ λιγο στη δουλεια και επιστρεφω.

Με τετοια προσφορα σλινκ σκεφτομαι να κανω και εγω τρίτο!!!

χαχαχαχα! Ντίνα μου εμείς οι 2 την εχουμε πρηξει τη Μαρία με τα 3α παιδιά μας!:mrgreen: Κ εγω της ελεγα σημερα οτι αν τα οικονομικά μας ήταν λιγο καλυτερα τωρα θα εκανα άλλο ένα!:lol: Το τραβάει ο οργανισμός μας τελικά!:rolleyes:

Μπράβο στη Βαρβάρα που τον ξεπεταξε τον πυρετό αμέσως! Περαστικά και στους υπόλοιπους!

Σούλα μου ελπίζω να αλλάξει γνωμη ο Ν. και να συμφωνησετε. Το θέμα τελικά δεν ειναι το τί θα πείς στην Ανδρεάνα, αλλά στον Ν.:confused:. Καλή τύχη και καλή δυναμη μέσα απο τη καρδιά μου!

Giovanna μου ωραία μια χαρα η μικρή. Λες να φταίνε τα χάπια?

Κάτι έκανε τώρα η Εύα λάθος εκεί που έπαιζε και άρχισε να φωναζει ''ό,.τι του φανεί του λωλοστεφανή..'' :lol:

Ε αυτά είναι! Γειά σου Ευα με τα ωραία σου!:lol:

Κουράγιο Μαράκι, τουλάχιστο έχεις και δωρεαν ψυχαγωγία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...