Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να 'μαι κι εγώ!

Μαρίζα μου εγώ τον αναβάλω τον παιδικό όσο μπορώ για τη μικρή, αυτή να δούμε αν με τη συμπεριφορά της θα βοηθήσει! Χιχιχι! Πέρα από την πλάκα, η μικρή δεν είναι από τα παιδιά που είναι έτοιμα για σταθμό, έχει βολευτεί στο σπίτι, καμία σχέση με τον αδερφό της που στην ηλικία της δεν τον χωρούσε ο τόπος! Επίσης στο σούπερ καλέ τι να πρωτοχωρέσει κάτω από το καρότσι, ούτε ένα πακέτο πάνες! Άσε και μια φορά την εβδομάδα που πάμε πώς τα καταφέρνουμε το ξεχειλίζουμε ένα ολόκληρο καρότσι!

Κοιλίτσες κοτόπουλου? Λίγο μπλιαχ ρε Ρίτα, μια χαρά δεν ήταν οι φτερούγες σου πολύ σλουρπ λέμε! ΤΙ τις θέτε τις κοιλιές και τα στομάχια, όχι εσύ δηλαδή ο καλός σου! Επίσης, δεν είσαι εντάξει φιλενάδα, μόνο joa και Πανμαρ περιελάμβανε η πρόσκληση ε? Καλάααα!

Μαράκι μου τι υπερπροσφορά σλινγκ είναι αυτή? Πάρεεεεε, πάρεεεεε τώρα που γυρνάει! Το ergo πάντως είναι όντως σούπερ, αλλά με κοπέλα που έχει δοκιμάσει όλα τα είδη σλινγκ που το συζητούσα μου είπε ότι αξίζει τα λεφτά του μόνο αν σκοπεύεις να μη χρησιμοποιήσεις καθόλου καρότσι, αλλιώς είναι και λίγο ογκώδες, δεν είναι κάτι που το κουβαλάς μαζί σου και το χρησιμοποιείς εναλλάξ με καρότσι!

Πικουλίνα μου κι εσύ αρρώστησες? Δεν τη γλίτωσες τελικά κρίμα! Οι υπόλοιποι συνήλθαν?

Οι Νατάσα και Κίκο πού χάθηκαν? Δεν ξέρω αν ξεχνάω και τίποτα άλλο, επανέρχομαι όχι που θα μου γλιτώνατε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατά τα άλλα πήγαμε παιδίατρο και πρέπει να παραδεχτώ ότι παραξενεύτηκε όταν συνειδητοποίησε ότι είχαμε ένα δίμηνο να τα πούμε από το τελευταίο εμβόλιο δηλαδή! Χαχαχα μας είχε συνηθίσει όσο να πεις συχνότερα! Εϊστε καλά μου λέει? Πού χαθήκατε? Εν ολίγοιςκαλά τα βρήκε με λίγες μυξούλες, μια χαρά μου είπε και οι εξετάσεις της Μαριαλένας και μου λέει έλα να τη ζυγίσουμε, τη βλέπω έχει πάρει, έχει μαγουλάκια! Πάω και εγώ με αποφασιστικότητα και το σύνολο? 8.450! Ε τι να πω, με τόσο φαί και σε 2 μήνες να έχει πάρει μόνο 400γρ, μιλάμε θα γίνει κορμί η μικρή! Χαχαχα!Ο Γιώργος μου λέει πάλι νομίζω ότι έχασε! Τον ζυγίσουμε και είχε βάλει μισό κιλό έφτασε τα 14 απλά ψήλωσε κάμποσο και όντως μοιάζει πιο αδύνατος! Κορίτσια συζητήσαμε για την έλλειψη ενζύμου και ένα θα σας πω, το υποστήριζα και πριν αλλά τώρα με αυτό το φωνάζω: Για κανένα, μα για κανένα λόγο μη δώσετε ποτέ στα παιδιά σας φάρμακο που δεν έχετε συζητήσει πρώτα με τον παιδίατρό σας, κάτι που για ένα παιδάκι μπορεί να είναι πολύ καλό, για άλλο μπορεί να είναι μοιραίο χωρίς υπερβολή! Και μιλάω και για απλά αντιπυρετικά, αλλά και για κρέμες πχ για καψίματα κλπ. Τα παιδάκια που έχουν έλλειψη ενζύμου για παράδειγμα σαν το δικό μου, δεν πρέπει ποτε΄να πάρον ασπιρίνη ή να τα αλείψεις με voltaren, και όχι μόνο! Προσοχή λοιπόν γιατί κάθε παιδί μπορεί να έχει ιδιαιτερότητες που μόνο ο παιδίατρό του τις ξέρει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγω πηρα τζαμπο για μεχρι 2-3 ετων με πατουσα και σουστα και δεν χωραμε.Ε το τζαμπο ειναι και λιγο μικρα τα νουμερα.Να φανταστεις αυτη που πηραμε τωρα απο αλλου ειναι για 4 ετων.

Τα νούμερα από τα jumbo είναι για κινεζάκια :tongue::tongue::tongue: Και η Αλεξάνδρα που είναι μινιόν το 4 θέλει στις στολές του.

Μαρίνα και ο δικός μας ο παιδίατρος είχε την ίδια απορία όταν πήγαμε για το εμβόλιο ''καιρό έχω να σας δω'' μου λέει, και προσθέτει ''ευτυχώς που υπάρχουν οι παδικοί σταθμοί και ζούμε και εμείς οι παιδίατροι''. Η Μαριαλένα σου είναι χειρότερη από την Αλεξάνδρα που στο χρόνο πάνω ήταν 8750. Από ύψος; Καλά κάνεις και αναβάλεις τον παιδικό. Πέρα από την ετοιμότητα του παιδιού είναι και οι ιώσεις. Κρίμα είναι να τη ρίξεις στο λάκο με τα φίδια.

Φιλάκι Σούπερ Μάρκετ και Αλεξάνδρα από το χέρι δεν πάνε μαζί με την καμία. Πάντα καρότσι. Τι χώραγες βρε στο καλάθι του καροτσιού;; :confused::confused::confused:

Αλήθεια για πείτε και στην άχρηστη (τον εαυτό μου εννοώ) πώς ανεβάζετε βιντεάκια στο φβ;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αλήθεια για πείτε και στην άχρηστη (τον εαυτό μου εννοώ) πώς ανεβάζετε βιντεάκια στο φβ;

θα πας στο γκρουπάκι και πάνω πάνω λέει post, link, photo, video, event, doc...

θα επειλέξεις το video...

και μετά εκεί που λέει upload a video from your drive...

και ύστερα θα κάνεις παρόμοια διαδικασία μ' αυτήν που ανεβάζεις φωτογραφίες...

ελπίζω να σε βοήθησα!

εγώ πάντως έτσι το έκανα... χαχαχα

mrdIp3.png

Φιλάκι Σούπερ Μάρκετ και Αλεξάνδρα από το χέρι δεν πάνε μαζί με την καμία. Πάντα καρότσι. Τι χώραγες βρε στο καλάθι του καροτσιού;; :confused::confused::confused:
Κορίτσια μου, το σούπερ μάρκετ το έχω δίπλα, και πάω και κάθε μέρα που λέει ο λόγος, οπότε μια χαρά χώραγαν τα ψώνια μου και στο καρότσι. Πήγαινα δηλ. το πολύ για 5 πράγματα, δεν εννοώ βρε τα ψώνια του μήνα. Το παιδί μου... δεν κάθεται εύκολα στο καρότσι κάτι τέτοιες στιγμές... αρχίζει να προσπαθεί να λυθεί και κάνει σαν απροσάρμοστο... Αφήστε τα, μεγάλη ιστορία...

pikoulini, άντε... all together now............... Περαστικά βρε παιδιά..... τί να πω... Συνεχίζει κι η μικρή; Τί; Λες να είναι αυτή η ίωση τελικά, που λέγαμε; Που κρατάει πολλές μέρες;

Πήγα στο γυναικολόγο σήμερα, δόξα Τω Θεώ, όλα καλά. Για εγκυμοσύνη ταυτόχρονα με θηλασμό όμως ούτε να το συζητάει... Το συζητήσαμε και με τη Ναταλία, στην αρχή δεν ηθελε να ακούσει κουβέντα να κόψει το θηλασμό, μετά, με διάφορα επιχειρήματα, είπε το μεγάλο Ναι, να το προσπαθήσουμε για χάρη της αδερφούλας της.

Κι επειδή ο γιατρός είναι στην Πλ. Μαβίλη, χτύπησα και το σαντουιτσάκι μου από τη γνωστή καντίνα, γιάμι-γιάμι. Να πίναμε κι ένα ποτάκι στο Μπρίκι... Δεν πειράζει, πήγαμε βόλτα στο Village, στου Ρέντη, ωραία ήταν. Κανονίζουν σινεμά μου φαίνεται, μπαμπάς και Ναταλία, η μικρή θέλει τη Ραπουνζέλ (Μαλλιά κουβάρια), αλλά μάλλον θα πάνε σε αυτό: "Οι περιπέτειες του Σάμμυ - Το μυστικό πέρασμα (http://www.filmboy.gr/2010/10/sammys-autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminturen.html) ή στο Εγώ ο Απαισιότατος (http://www.myfilm.gr/6216.html). Είμαστε πολύ περίεργοι, ίσως πάνε χαμένα τα λεφτά, δε πειράζει. Πώς θα αντιδράσει στο σκοτάδι και στους έντονους ήχους της αίθουσας; Θα τη δελεάσουν ποπ-κορν και χυμός;;;; Και τέλος, πόσο θα αντέξει;;; Από 2,5 ετών και πάνω πληρώνουν εισιτήριο στο Village Ρέντη και την Τετάρτη αγοράζεις τα 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός, δηλ. 8,5 ευρώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Να ευχηθω περαστικα στην πικουλινοοικογενεια που κυριολεκτικα εχουν μπει οι ιωσεις στο σπιτι τους και δεν λενε να φυγουν ...Περαστικα !!!!

Για σλινγκ δεν ξερω να σας πω ..ο μπεμπης ειναι και χειμωνιατικος οποτε δεν τον βγαζω εξω (κυκλοφορει και γριπη...)ιδιαιτερα..

Φιλακι βλεπω το εχεις σιγουρακι οτι το δευτερο θα ειναι κοριτσακι ...χμμμ..ετσι ελεγε και το αρμακι...αντε καλες προσπαθειες ...η αγαπημενη μου περιοδος ...χαχαχα

Εμεις ολοι καλα ...το μπεμπακι δεν ξερω αν περναει αλμα αλλα πειναει ολημερις...και εχει μια ανησυχια αλλα παρολο αυτα παραμενει καλο μωρακι (φτου φτου ξαναματα φτυνω...)ο Χρηστακος σχολειο ..

Μακιαααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα ,

Ελπίζω να είναι δλδ για εσας γιατι για εμενα δεν είναι και τοσο.

Ο «καλός μου» αποφάσισε να σταματήσει η μικρή από τον παιδικό γιατι λεει ότι δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει κάθε πρωί να κλαει οπότε θεωρεί ότι είναι πολύ καλύτερο να είναι η μικρή όλη μερα με τους γονείς του .

Δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση να συννενοηθούμε .Δεν ακούει τίποτα.

Την ξύπνησα το πρωί μιλήσαμε και όλα καλά.Τον ξύπνησα και αυτόν του ειπα να την παρει με το καλό και να της θυμίζει «τι είπε η μανούλα»και ωραία ωραια μολις εφυγα την πήγε στην μαμα του.

Δεν την παλευω άλλο ρε κορίτσια.Δεν μπορω να τον καταλαβω.Δλδ είναι καλύτερο αυτό για το παιδι?

Χθες της μίλησα περίπου για μια ωρα και την κατάφερα να παμε στον παιδιατρο με τραγούδια και χωρις καθολου κλαμα .Αντέδρασε βεβαια λίγο στην εξεταση αλλα ως εκει.

Μόνο εγώ μπορώ να κουμαντάρω το παιδι μου.

Ή είμαι πια τοσο κακια μανα που εγω θέλω να υποφέρει το παιδι μου???

Δεν ξερω πια τι να πω!!!!

Και δυστυχως δεν μπορω να κανω τιποτα!!!!

Συγνώμη για το ξεσπασμα αλλα δεν εχω ειλικρινα που αλλου να μιλησω και να με καταλαβει καποιος.

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε; Σήμερα το μωράκι μου πήγε με γκρίνια στο σχολείο. Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα μην τυχόν και χτυπήσει το τηλέφωνο. :(:( Ουφ. Γιατί έτσι; Τι έπαθε το πουλάκι μου; Πήγαινε με χαρά στο σχολείο του.

Φιλάκι μου αρέσει ότι την έχεις σίγουρη την κόρη. :-D:grin: Βαθειά μέσα μου πστεύω ότι και εγώ αν ξαναμέινω έγκυος κορίτσι θα είναι πάλι. Σινεμά σκεφτόμουν και εγώ να την πάρω.......αλλά έχω τις ίδιες ανησυχίες με εσένα. Θα καθήσει στο σκοτάδι;:confused::confused:

Joa μια χαρά είναι το μπεμπουλίνι σου. Την καλύτερη περίοδο γέννησες. Θα σαραντίσεις, έρχεται και Πάσχα και θα ξεκινήσετε τις βολτούλες.

Πικουλίνα μου περαστικά σου. Συνήλθαν τα παιδιά;

Καλημερα...

Αχ βρε Σουλα τι να σου πω...εξηγησε του οτι αυτα τα πραγματα ειναι μεσα στο προγραμμα οτι και του χρονου να την παει διοτι δεν μπορει να την κρατησει αιωνιως με τις γιαγιαδες το ιδιο (ισως και χειροτερο)θα αντιμετωπισετε.Καντε μια προσπαθεια να προσαρμοστει το παιδι και βλεπετε.

Ξερω οτι ειναι δυσκολο τα ειπαμε και χθες αλλά προσπαθησε μηπως παρεις εσυ μια αδεια 2-3 μερουλες και το αναλαβεις το θεμα. Δεν ειναι και καλο για την ψυχολογια του παιδιου αυτο το πραγμα μια ετσι μια αλλιως και ξαφνικα το σχολειο τελος.

Επανερχομαι με τα υπολοιπα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ωραια συμπεθερα...τωρα ο γιος μου και κινεζακι!!!

Ντινα περαστικα σας και γρηγορα!!

Φιλακι εγω για αγορι σε εχω στο δευτερο!!Μου κανεις περισσότερο αγορομανα νομιζω...

Σούλα πες του Ν. να κανει την καρδια του πέτρα και να τη στειλετε παιδικό..Σε αυτο το θεμα πρεπει να δειτε τι θα κανετε και να εχετε κοινη τακτική

Ριτα τις ξεκοιλιασατε τις κοιλιές;;;:mrgreen::mrgreen:

Μαρινα μια χαρα τα παιδακια σου!!Κι η μικρη ειπαμε..οσο δεν παιρνει σε βαρος το παιρνει ολο σε ζωηραδα!!Βρε τη σουσουραδα...(εκανα και ριμα!!)

Ιωαννα φιλια στον ταβανατο!!!

Σας είπα..δε σας είπα!!!Καταφτανει κι αλλη ντουντουνα στην οικογένεια!!Οϊμέεε..δε θα τ'αντέξω αυτό!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

χαχαχα ελα βρε μη ψαρωνεις!!Αυτη ειπαμε σε καμια 3ετια...

Για το σκυλο ελεγα...Το Λαμπραντορ!!

είπα και εγώ.....έμεινα λίγο!!!!!

Όχι βρε κινεζάκι ο γαμπρούλης μου :-D:grin::-D

Καλημερα!

Μολις γυρισαμε απο το σουπερ μαρκετ με τη Χριστίνα μου. Και εμείς εχουμε κοντα το σουπερ και ετσι οτι χρειαστω πεταγομαι. Οταν πάω και με τα 2 παιδιά, η Χριστίνα ειναι στο καροτσι και ο Κωνσταντίνος κουβαλαει τα ψωνια σ'αυτά τα μικρα καλαθακια-καροτσάκια και ετσι δεν τον κυνηγάω:-D. Στο δρόμο σπρωχνει το καροτσι και ετσι η βολτα μας ειναι μια χαρα.

χαχα ωραιο αυτο με το σχολικό!!καλέ που νομιζετε ειμαστε..στη Νίκαια ή στο Παγκρατι;;;και σε δημοτικο σταθμό σχολικό δεν παιζει με την καμία...(νομιζω)

Πετρουλα πολύ γέλασα! Να δώ και στο χωριό μου σχολικό να τρελαθω τελείως....:mrgreen: Εδω που τα λεμε στο χωριό μου κλεινουν τον παιδικό και οι γονεις θα πρεπει να τα πηγαινουν σε άλλο χωριό, αν θελουν σχολειο.:confused:

Πότε ερχετε ο σκύλος???

Σιγα μη τη γλίτωνα εγω. 4 στα 4 στην οικογένεια απο ιωσεις!!!

Ντίνα μου περαστικά σας!

Σούλα μου ανελαβε εσύ όσο ειναι καιρός. Προσπαθησε 2-3 μερες να την πηγαινεις εσύ και αντί για αδεια να φευγεις απο τη δουλειά για λίγο και μετά επιστρεφεις πάλι. Να την αφηνεις δηλαδη κανα 2ωρο τις πρωτες μερες και μετά να επιστρεφεις. Και μετά να την πηγαινεις εσυ καθε πρωί και ο Ν. να πηγαινει μονο για να την παρει. Είναι κριμα τοση προσπαθεια να παει χαμενη και ισως καταλαβει το παιδί οτι τελικά ειναι κακό το σχολείο και γι'αυτό σταματησε.

filaki μου με το καλό να ερθει το αδερφακι σας! Αφου το πηρατε αποφαση όλη η οικογενεια μια χαρα!:-D

giovanna δεν κάνεις εσύ ενα τηλ. να δείς πώς είναι? Θα ηρεμησεις.

Μαρίνα μου βλέπω και Μαριαλένα απο κιλά σκίζει! :mrgreen: Βρε τί εχουμε πάθει με αυτά τα παιδιά!!! Βεβαια η δικιά σου καταξανθη 2μετρη γκομενάρα θελει να ειναι και κορμαρα, λογικό δεν είναι? Πάει ξανθιά και χοντρη? Δέν πάει...:mrgreen:

Αχουουου ξυπνησε αμέσως.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...