Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μην απελπίζεσαι και θα ερθει συντομα ο καιρός που θα ξυπναει και θα ανυπομονει για το σχολείο

Αυτο ακριβως!! σημερα σηκωθηκε ο Γρηγορης 5 το πρωι ηρθε να με ξυπνησει και με ρωτησε με λαχταρα ''Σημερα εχω σχολειο?''!!!;)

Ευτυχως ξανακοιμηθηκε!:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρίνα μου ξεχασα να σε ρωτησω.... Απο Δευτερα η μικρή τί θα κάνει? Ποιός θα τη βλέπει?

Πετρουλα μου ξεκινα σιδερο.....

Φευγουμε εμεις τα κορίτσια, πάμε να κανουμε τη βολτα μας και παρουμε τον Κων. απο το σχολειο. Ποδαρατο σήμερα γιατι απο αυριο λέει βροχες πάλι!

Μόλις γυρίσαμε από τη βολτούλα μας, μας έμειναν μόνο άλλες χμμ 3 μερούλες πρωινής καθημερινής βόλτας! Μετά, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Ο πάγκος της μικρής προς το παρόν τουλάχιστον θα παραμείνει το σπίτι με τη γιαγιά μέχρι το Πάσχα μάλλον και αν θα την παλέψει που αν συνεχίσει έτσι η κορούλα μου δεν την κόβω ούτε εβδομάδα να την παλεύει η μάνα μου! Και επίσης αποφάσισα να πάρουμε πατίνια, όοοοχι, όοοοχι για το Γιώργο (αν και εκείνος τα χαλβάδιαζε κάμποσο) αλλά για τη μικρή! ¨Εχει τέτοια μανία με οχήματα, ποδήλατα, πατίνια που δε θα τη βγάλουμε καθαρή!

Χτες περάσαμε κι εμείς πολύ όμορφα Ντινάκι στη βόλτα μας μέχρι που σας αφήσαμε και πήγαμε κούνιες εκεί δεινοπάθησα η μάνα! Άλλο έφευγε από εδώ και άλλο από εκεί! Τέσπα θα το ξανακανονίσουμε οπωσδήποτε, αλλά θα πάρω και τον καλό μου μαζί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!Χαχαχαχα! Η Χριστινούλα σου τι χαμογελαστό μωράκι φτού φτού είναι αστέρι! Κι ο Κωνσταντίνος όμως δεν ξέρω τι λες πάντως εμένα μου φάνηκε ότι μεγάλωσε πάααρα πολύ από την τελευταία φορά που τον είδα! Καλά η μπομπονιέρα σας και το βαζάκι πάρα πολύ γουστόζικα! Ευχαριστούμε πολύ!

Μαράκι εγώ είχα μάρσιπο στο ΓΙώργο (που δεν τον καταδέχτηκε η Πετρούλα και προτίμησε της ΠανΜαρ αλλά τέσπα δε θα χαλάσω και αυτό το συνοικέσιο!) και σλνγκ στη Μαριαλένα! Θέμα ασφάλειας δεν τίθεται με την καμία στο σλινγκ το μωρό δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πέσει όταν φυσικά μάθεις να το χρησιμοποιείς! Επίσης είναι πολύ λιγότερο ογκώδες από τον απλό μάρσιπο και τελείως ελαφρύ σαν ένα φουλάρι οπότε άνετα το βάζεις στην τσάντα σου ακόμα και αν χρησιμοποιήσεις καρότσι και το βγάζεις αν χρειαστεί! Θα δου έδινα το δικό μου να το δοκιμάσεις αλλά πέραν του ότι είναι ροζ το έχω στείλει ήδη σε μια φιλενάδα μου που γεννάει σε λίγο. Εγώ ας μην το χρησιμοποίησα πάρα πολλούς μηνες με εξυπηρέτησε αφάνταστα ακόμα κι αν ηταν για κοντινές βόλτες πχ φούρνο μανάβι αλλά κυρίως στο σούπερ μάρκετ! Άντε να θες να ψωνίσεις και να κουβαλάς το κανονικό καρότσι με το μωρό, τα ψώνια πού θα μπούνε οέο?

Σουλίτσα μου κράτα γερά! Εμένα δε μου φαίνεται παράλογο που ο άντρας σου δεν άφησε τη μικρή στο σταθμό αφού το παιδί έφτασε να κάνει εμετό! Εντάξει δε λέω αυτό να γίνεται συνέχεια, αλλά πώς θα αφήσεις ένα παιδί σε τέτοια κατάσταση στο σταθμό? Δεν ξέρω αν θα μπορούσα κι ας είμαι αρκετά αυστηρή σε αυτά τα θέματα. Αν συνέβαινε και επόμενη φορά θα το αντιμετώπιζα διαφορετικά αλλά την 1η φορά τι να πω δε νομίζω να τα κατάφερνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααα

Να μαι και εγω...χαθηκα αλλα ειχα το πεθερικο για ενα ταξιδι αστραπη ..το Σαββατο το μπεμπακι κοιμηθηκε κατω οποτε η μανα σαπισε στον υπνο..ειχαμε πει να βγουμε αλλα προτιμησα να κοιμηθουμε..

Σουλιτσα καλα εκανε ο συζυγος και την πηρε αφου εκανε εμετο αλλα αν το κανει και αυριο πρεπει να επιμεινει ο συζυγος ...σας καταλαβαινω ...ενα διαστημα στο σχολικο τον βαζαμε τρεις!!!εγω η μανα μου και η κοπελα του σχολικου..υπομονη θα περασει ..

Το μπεμπακι μου σημερα ζυγιστηκε και μετρηθηκε ...53 εκ. και 4600 γρ. η γιατρος τον βρηκε καλο εγω τον βρηκα κοντο...ολα καλα παντως...ο χρηστακος μου πολυ καλα στο σχολειο ..σημερα το σχολικο ηταν γεματο ..ελπιζω να μην μας φερει δωρακια απο το σχολειο..

Για αποκριες εμεις θα ντυθουμε.....τιποτα...ο Χρηστος δεν θελει στολη αλλα με την καμια..και να σας πω οτι στεναχωρηθηκα ??καθολου...περσι του την εβαλαν με το ζορι οποτε φετος δεν σκοπευω να ζορισω το παιδι για στολες..

και του λεω βρε ολα τα παιδακια θα φορανε στολη εσυ τι θα κανεις ??

εγω θα κλαιω μου λεω...και γελαει ...

Μακιαααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Χαχαχα Τζόα, μια χαρά ο Χρηστάκος σου βγαίνει και οικονομικός! Εμένα ήθελε θούπεμααααν, αλλά εγώ δεν ήθελα, οπότε θα τον ντύσω θούπερ ινδιάνο! Χεχε! Είναι μπες βγες η στολή με παντελονάκι και μπλούζα οπότε είναι πιο ευκολοφόρετα και κυρίως όχι τελείως συνθετικό! Σαν στολή βέβαια δε λέει και τίποτα, αλλά θα είναι και η μικρή από δίπλα Ινδιάνα και συμπληρώνεται το καρέ!

Παρεπιμπτόντως ο μικρούλης σου μια χαρά είναι, και 1-2 ποντάκια πάνω κάτω σιγά δεν είναι θέμα, άσε που καρατσεκαρισμένο ο κάθε γιατρός άλλο ύψος βρίσκει! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ιωαννα....μεγαλώνουν τα παιδακια μας!!

Κι εμενα ο δικος μου με τις απαντησεις του ωρες ωρες με αφηνει εκπληκτη και δεν ξερω τι να του πω, μονο τον αγκαλιαζω και τον φιλάω!!

Μια χαρα ο μπεμπούλης..φτου σας!!

Ρε Μαρινακι δεν ειναι οτι δεν καταδεχτηκα..σκέφτηκα ομως οτι θα πηγαινεις και για τριτο πριν ξεκινησεις δουλεια.Αλήθεια στο λέω!!!

Πάνω που ειπα εχω χρόνο,ξυπνησε το μικρο..μες τη μυξα εντωμεταξυ!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρε κορίτσια όσες έχετε, πείτε μου λίγο για το sling..τελικά βολεύει? Σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη..όσες πήρατε από που το πήρατε?
Μαράκι, το έχω λατρέψει το sling κι αν ήταν στο χέρι μου θα την έβαζα ακόμα εκεί κάποιες φορές (είναι για ως 15 κ.), αλλά η Ναταλία ασφυκτιά πλέον μέσα σε ένα μαρσιπο. Eίχα πάρει ring sling από εδώ http://www.pantoumazi.blogspot.com/, αν θυμάμαι σωστά κόστισε γύρω στα 40 ευρώ, πολύ καλοφτιαγμένο, αλλά την επόμενη φορά, μόλις μείνω έγκυος, χιχι, θα της παραγείλω ένα mei tai.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ποσο πια πιο πολύ να ειμασετ μαζί?

Και για το να την πηγαινω εγω στο σχολειο νομιζω οτι θα ειναι πιο δυσκολο.Μετα απο τοσο κολλημα που εχει πως θα με αφησει να φυγω?

Σούλα μου, νομίζω ότι το ότι προσπαθείς να είσαι συνέχεια μαζί της, από το μεσημέρι και μετά, είναι ότι πιο υπέροχο και σωστό έχεις να κάνεις. Κατά τη γνώμη μου συνέχισε έτσι. Να της μιλήσεις πολύ-πολύ-πολύ και να της λες τί θα γίνει αύριο το πρωί, έτσι ακριβώς όπως θα γίνουν τα πράγματα χωρίς υπεκφυγές και ψέματα, και να της πεις ότι μόοοοοοοολις σχολάσεις, φτερά θα βγάλεις και θα πετάξεις για να πας κοντά της όσο πιο γρήγορα γίνεται, κι άλλα τέτοια εκφραστικά, ένας τρόπος να την εντυπωσιάσεις λέγοντας αυτά που έτσι κι αλλιώς νιώθεις. Όσο για το πρωινό, που την πηγαίνει ο μπαμπάς της στο σχολείο, πάλι να της εξηγήσεις ότι το κάνετε για να κερδίσετε χρόνο κοντά της και να μην μόνη όσο πιο λίγο γίνεται. Πες της ότι στο σχολείο, να πάει να παίξει και να διασκεδάσει και το συντομότερο θα είσαι κοντά της. Αυτά Σούλα μου, τις ιδέες μου λέω κι εγώ, μη με παρεξηγήσεις, σα μανούλα σε νιώθω απόλυτα. Σε φιλώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρακι μου sling δεν εχω, ειχα δοκιμασει όμως και μου φανηκε πολύ άβολο για το μωρό. Αυτον τον μαρσιπο που λέει η Ρίτα, εχω ακουσει οτι ειναι ο καλυτερος και ειδικά αν εχεις προβλημα με μεση, ηθελα κ εγώ αλλά τελικά δεν πηρα. Αν θυμαμαι καλα βγαίνει κοντα στα 130-150 ευρω
Ακριβώς, αν εμεινα ευχαριστημένη από το ring sling, τότε φαντάζομαι ότι το mei tai, που μοιράζει το βάρος στους 2 ώμους, θα είναι καταπληκτικό.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλύτερα να το δανειστεις κι εσυ να δεις κατα ποσο θα σε βολέψει κιαν κανεις καλή χρηση μετα παιρνεις και δικο σου
Με την ευκαιρία, armaκι, πες το κι έγινε, όποτε θες το ring sling μου είναι δικό σου! Περιμένω μήνυμα σου! Μη μου πεις ότι ντρέπεσαι, ε κακό του κεφαλιού σου.

μαμαλευτερακιιιιιιιιιιιι, ήρθε η κόρη μου με σκαμπώ για να θηλάσει μαρήηηηηηηηηηη, δε σας βάζω σχετική φωτο, όσο κι αν επιμένετε........................ δεν υπάρχει αυτό που ζω...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ!

Ηλιάνα μου μου πρότεινε και το Μαρακι μας για το δικό της! Να σαι καλά κι εσύ!

Λοιπόν μάλλον θα πάρω κι εγώ δοκιμαστικα της Μαρίας(μιας και πέφτει πιο κοντά από την Ηλιάνα χιχιχι) όταν θα έρθει η ώρα και βλέπουμε..Πάντως όντως αυτός που είπε η Ρίτα φαίνεται ο πιο καλός απ'όλους αλλά πολλά λέφτα γμτ..δεν παίζει!

Σουλίτσα μου...έχω στενοχωρηθέι πολύ με την Ανδρεάννα μωρε...Ξέρω πως θα έχεις κάνει τα πάντα και επίσης είμαι έξω από τον χωρό οπότε συμβουλές ή κόλπα δεν μπορώ να σου πω..Συμφωνώ πάντως με το Μαρινάκι..πως να την άφηνε σε αυτή την κατάσταση στο σχολείο??? Νομίζω καλά έκανε και δεν την άφησε, θα γινόταν χειρότερα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Με την ευκαιρία, armaκι, πες το κι έγινε, όποτε θες το ring sling μου είναι δικό σου! Περιμένω μήνυμα σου! Μη μου πεις ότι ντρέπεσαι, ε κακό του κεφαλιού σου.

Ευχαριστώωωωωωωωωωω!!!!Οι προσφορές πάνε κι έρχονται λέμε! Είστε τέλειες όλες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρια ο ergo ειναι καπου στα 110 ευρω δες εδω

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30129

Μου εχουν πει οτι τα βγαζει τα λεφτα του και με το παραπανω!

Εγω ζω ενα δραμα...στολη σπαιντερμαν στην περιοχη πουθενα!εχουν φυγει ολες. Πηρα αυτη με τις σουστες που ειπε η πετρουλα οπου αφενος ο Γρηγορης δεν μπαινει μεσα ολοκληρος ουτε για πλακα και επιπλεον αφηνιασε γιατι ειναι λεει για μωρα και δεν εχε πισω την ''αρακνη''! τι θα κανω? με εσκασε...

Ομως σημερα το μικρο αντρακι μου, μου χαρισε μια κρεμαστη καρδουλα που εφτιαξε στο σχολειο του!!!Τη φορουσε στο λαιμο οταν πηγα να τον παρω και μου την κρεμασε.Ενα κοκκινο χαρτονακι καρδια που εχει πανω φτερα και πουπουλα!Πουπουλο να δουν τα ματια σας!!Ρωτησα πολλες φορες αν τα κολλησε μονος του και ειπε ναι!Φαινεται οτι ειναι στραβοκολλημενα και τον πιστευω!Αχ μωρε...!

Ο δε μεγαλος της οικογενειας με εχωσε να του μαγειρεψω κοιλιτσες κοτοπουλου...ουτε ειχα ξαναδει τετοιο πραγμα ...χαλια!Τεσπα τις μαγειρεψα και θα δειξει...

Ευτυχως εχουμε κοσμο το βραδυ και ολο και κατι αλλο θα εχουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ ας μην το χρησιμοποίησα πάρα πολλούς μηνες με εξυπηρέτησε αφάνταστα ακόμα κι αν ηταν για κοντινές βόλτες πχ φούρνο μανάβι αλλά κυρίως στο σούπερ μάρκετ! Άντε να θες να ψωνίσεις και να κουβαλάς το κανονικό καρότσι με το μωρό, τα ψώνια πού θα μπούνε οέο?
Ακριβώς, ότι πρέπει για το σούπερ μάρκετ, αλλά και με καρότσι, απλά φόρτωνα τα ψώνια στον αποθηκευτικό χώρο του καρατσιού κάτω από το μωρό. Δεν ήταν κακό κι αυτό Μαρίνα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...