-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:
λυπάμαι πολύ. να ξέρεις δεν είναι κανόνας οι 5 μέρες. Συνήθως όμως τότε γίνετε. Κάποιες γυναίκες που έχουν κάνει το ERA test και έχουν δει ότι το παράθυρο εμφύτευσης τους ήταν την 6η μέρα. σχετικά με την αργή ανάπτυξη φταίει η ποιότητα. συμφωνώ με την Λίνα. πάρε μια ανάσα. Αφού δεν σας βγαίνει με τον τροποποιημένο. Κάνε ένα διάλειμμά από τα φάρμακα, δώσε ωάρια φρέσκα. Και αναμένουμε νεότερα από τον ανδρολόγο.
Με ενοχλεί που ο γιατρός σου δεν δοκιμάζει κάτι καινούργιο και εσύ χάνεις χρόνο και για κάτι που δεν είναι σίγουρο και είναι κρίμα να χαραμίζεις τα πολύτιμα ωάρια σου.
Αρα είναι δεδομένο πλέον πως πέρα από λίγα ωάρια είναι και κακής ποιότητας. Αυτό με στενοχωρεί και απελπίζομαι απίστευτα γιατί ηλπιζα να είναι το θέμα μόνο η ποσότητα. Διαβάζοντας σε ξένα sites είδα βέβαια πως έχουν υπάρξει πολλές εγκυμοσύνες με έμβρυα 6ης ημέρας.
Ωάρια φρέσκα εννοείς χωρίς φάρμακα σωστά ; Γιατί χωρίς κατάψυξη δε βλέπω να γίνεται. Θα ρωτήσω και για ERA test. Ο άντρας μου επέμενε σήμερα να του πούμε να ρισκάρουμε και να προχωρήσουμε 6η μέρα ενδομητρίου. Παρόλα αυτά είναι ρίσκο αν δεν έχουμε ενδείξεις πως το παράθυρο εμφύτευσης μου είναι τότε.
Ξέρει κάποια κοπέλα πως γίνεται αυτό το τεστ; Είναι αιματολογικές ; Δε το έχω ψάξει καθόλου.Ρε κορίτσια έχω αρχίσει να πιστεύω πως δε θα συμβεί ποτέ για εμένα.
πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:Για ρώτα τι αντιπρόσωπο ? Φαρμακείο?
Μου έστειλε sms οπότε δε μιλήσαμε γιατί είμαι κ στη δουλειά. Θα το ψάξω το απόγευμα.
-
Cafe Μαϊος 2008
-
Θέματα
-
- 7.537 απαντήσεις
- 929.183 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.219 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.434 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.160.961 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.003 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.537 απαντήσεις
- 929.166 εμφανίσεις
-
- 584 απαντήσεις
- 176.513 εμφανίσεις
-
- 1.018 απαντήσεις
- 40.546 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 981 απαντήσεις
- 52.257 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 5.701 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 70 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 477 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 884 εμφανίσεις
-
- 28.260 απαντήσεις
- 3.520.266 εμφανίσεις
-
- 959 απαντήσεις
- 98.086 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα